Hoesjesdirect

Alle reviews

Hoesjesdirect

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Skala

2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

JBL merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

JBL

2 reviews

Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden. JBL is een online shop op het gebied van elektronica en multimedia. Het is een bedrijf welke jaarl...

Megagadgets merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Megagadgets

1 reviews

Megagadgets.be, goed, leuk, slecht, waardevol, interessant? Lees het hier allemaal. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontd...

Geeektech.com merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Geeektech.com

5 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

Hoesjesdirect

Iedereen heeft tegenwoordig wel een smartphone op zak. Of het nu gaat om de jonge of oude generatie. De wereld is niet meer zonder smartphone voor te stellen. Veel van onze persoonlijke gegevens staan op de telefoon opgeslagen en zonder de telefoon zijn wij radeloos geworden. Het is dan ook heel erg belangrijk dat onze smartphone niet stuk gaat! De prijzen worden steeds duurder dus mensen zoeken ook naar een steeds betere bescherming. Een bedrijf die bescherming voor uw smartphone aanbiedt is Hoesjesdirect.

Hoesjesdirect verkoopt allerlei hoesjes voor uw smartphone. Maar hoe weet u dat Hoesjesdirect dat levert wat uw nodig hebt. Hoe weet u dat Hoesjesdirect goede kwaliteit hoesjes levert. Kijk vooral op onze website voor alle reviews over Hoesjesdirect om hier achter te komen.

Wat is Hoesjesdirect
Hoesjesdirect is een van de grootste webwinkel in Nederland en België op het gebied van smartphones, tablets en laptop accessoires. Het bedrijf beschikt over een assortiment met meer dan 50.000 producten om zo voor iedereen het juiste hoesje te kunnen bieden. Het bedrijf is opgericht in 2010 en begon met een assortiment hoesjes voor de allereerste Apple IPhone in Nederland. Het bedrijf is sindsdien flink gegroeid en bevat nu allerlei merken. In 2019 is het bedrijf doorgeroeid en zijn zij onder andere namen ook in Frankrijk en Duitsland te vinden. Het bedrijf is gevestigd in Haarlem, waar dagelijks bestellingen worden verzonden naar klanten in Nederland en de rest van Europa.

Producten en diensten van Hoesjesdirect
Hoesjesdirect verkoopt allerlei hoesjes voor uw smartphone, tablet of laptop. Hoe weet u of uw smartphone er tussen zit? Op de webshop kunt u al snel zien welke merken er beschikbaar zijn en welke telefoon hier onder vallen? Weet u nu niet welke smartphone u heeft? Op de webshop worden onder verschillende merken en overige toestellen uitleg gegeven over hoe u erachter kan komen welk toestel u heeft. Zo kan u erachter komen welk hoesje bij u past. Naast de hoesjes biedt het bedrijf dus ook laptop accessoires aan en screenprotectors.

Heeft u vragen over de bescherming van uw toestel? Op de website is al veel te lezen over de bescherming van verschillende apparaten. Heeft u liever persoonlijk contact, dan kan u tijdens de meeste werkdagen contact opnemen met de klantenservice. Deze is beschikbaar over de telefoon, e-mail of de live chat op de website. De levering van Hoesjesdirect is meestal een dag na uw bestelling binnen. Naast dit heeft u ook 100 dagen om uw bestelde smartphonehoesje te retourneren en het geld terug te krijgen.

Klachten, complimenten en tips voor Hoesjesdirect
Bent u al jaren op zoek naar een betrouwbare webshop om uw hoesjes te kopen? Heeft u contact gehad met het klantenservice. Of heeft u al eens een product besteld bij Hoesjesdirect. Het is voor mensen belangrijk om te weten wat anderen vinden van een bedrijf of product. Er bestaat tegenwoordig zoveel dat het steeds lastiger wordt om de juiste keuze te maken. Laat daarom vooral een review over Hoesjesdirect op onze website achter.