ErvaringenSite

  Ervaringen Humanoid

  Fashion is vandaag de dag erg populair en best makkelijk verkrijgbaar. Maar wist u dat vroeger fashion uit een kleine markt bestond voor alleen de rijke mensen? Ja, het is namelijk zo dat vroeger vooral tweedehandse kleding werd gedragen en zelfs in een aantal gevallen maakte men zelf zijn eigen kleding.

  Wilt u er ook goed bij lopen? Dan is het belangrijk om de juiste winkel te benaderen als u van ‘high fashion’ houdt. Daarom is het ook belangrijk om reviews te lezen van bepaalde winkels die kleding aanbieden.

  Haute Couture, ook wel ‘High Fashion’ genoemd was vroeger beperkt beschikbaar. Het begon in Frankrijk waar Charles Frederick Worth met zijn eigen kledinglijn begon. Hij merkte dat men meer geld wilde betalen als zijn ‘merk’ op de kleding werd genaaid. Dit is het ontstaan van de Haute Couture of ook wel ‘High Fashion’

  Over Humanoid

  Humanoid richt zich op ‘het bewandelen van u eigen pad’. Een fashion brand dat eigenlijk anders wilt zijn dan alleen Fashion. Zij bieden al sinds 1981 exclusieve kleding aan en tegenwoordig nog steeds dezelfde visie. Hier vindt u ook andere reviews over een soortgelijke aanbieder.

  Humanoid gelooft dat 'luxe' gevoeld kan worden en dat proberen zij dan ook uit te stralen. Voor elke kledingstuk richten zij zich op de maker en de drager. Humanoid gaat zorgvuldig om met het kiezen van ‘hoe’ zij kledingstukken maken, waar komt het materiaal vandaan? En hoe lang gaat het kledingstuk mee?

  Voordat zij dus een kledingstuk voorbereiden, gaan zij al op pad met de vraag: hoe kunnen wij een kledingstuk maken, maar ook nog eens milieubewust zijn. Bij elk kledingstuk wordt bewust gekozen welke kleuren en materiaal er het beste gebruikt kan worden.

  EASY LOGO FOR YOUR ONLINE SHOP USING PICSART | JEAN CACHO

  Producten en diensten Humanoid

  Humanoid biedt kledingstukken voor alleen vrouwen aan. Zij zijn gespecialiseerd in het produceren van vrouwen kleding en ook nog eens milieubewust. Zij hebben een breed assortiment met ongeveer 20 categorieën om uit te kiezen.

  Op de hoofdpagina vindt u gelijk al de ‘trending’ kledingstukken. Maar zij hebben veel meer in hun assortiment. Onder kleding vindt u alle categoriën zoals leggings, jurken, blouses, broeken, jackets, blazers en nog veel meer. Zij hebben ook een afdeling genaamd Clearance en hier vindt u afgeprijsde kledingstukken.

  Binnen de Benelux verzenden zij u producten gratis. Humanoid geeft u ook nog eens een periode van 40 dagen bedenktijd. U kunt een account aanmaken en producten aan u wishlist toevoegen, zo kunt u de volgende keer zien wat u hebt bewaard. Hier vindt u meer nieuws over mode.

  Complimenten, klachten of tips voor Humanoid

  Heeft u toevallig recent een kledingstuk gekocht bij Humanoid? Dan willen wij dat graag weten. Laat een review achter, want zo helpt u toekomstige klanten met het kopen van kleding bij Humanoid.

  Laat ook een review achter als u ervaring heeft met de klantenservice van Humanoid, reageren zij snel op een bericht? of duurt het te lang? Dan willen wij dat graag weten en anderen ook.

  Laat ook bij klachten een review achter, heeft u bijvoorbeeld kleding gekocht en u was niet tevreden? laat het ons dan weten. Zo creëren we allemaal een beter beeld van het bedrijf en kan iedereen gerust kleding kopen bij Humanoid.

  Humanoid
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Humanoid

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Humanoid een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Humanoid. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Humanoid actief?

  Humanoid is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Humanoid gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.