100% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

L
Lander
Ik wou graag mijn ervaring delen met deze software. In het begin was ik super enthousiast over wat het beloofde, maar jammer genoeg voldeed het niet aan mijn verwachtingen door een misverstand over...Lees verder
L
Lotte
Mijn ervaring met de klantenservice was echt top! De medewerker was vanaf het begin tot het einde heel attent, deskundig en deed echt haar best om aan al mijn wensen te voldoen. Haar professionalit...Lees verder
F
Femke Dumont
Ik vond de support echt top! Het voelde echt aan alsof ik aan het babbelen was met een vriend in plaats van met de klantendienst. Ze waren super vriendelijk en behulpzaam. Ik had een probleem met m...Lees verder
F
Finn
Mijn ervaring met de klantendienst was top. Alles is vlot en zonder problemen verlopen. De reactietijden waren snel, wat niet altijd het geval is bij andere bedrijven. Ik ben echt dankbaar voor de ...Lees verder
A
Anna
Ik was echt teleurgesteld door die vage reclame die beweerde dat ze ELKE iPhone konden ontgrendelen, en dan bleek dat mijn iPhone (iPhone 11) niet werd ondersteund. De terugbetaling verliep ook nie...Lees verder

Alle reviews (7)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van software

  Ik wou graag mijn ervaring delen met deze software. In het begin was ik super enthousiast over wat het beloofde, maar jammer genoeg voldeed het niet aan mijn verwachtingen door een misverstand over de technische mogelijkheden waardoor ik problemen ondervond om het gewenste resultaat te behalen en voelde ik me gefrustreerd. Maar, Sherry van de technische ondersteuning was geweldig. Hun team toonde een oprechte bereidheid om me te helpen bij het oplossen van de problemen waarmee ik werd geconfronteerd. Dankzij hun aandacht en hulp ontving ik uiteindelijk een gedeeltelijke en probleemloze terugbetaling, zoals verwacht. Ik waardeer enorm de snelheid en professionaliteit waarmee ze mijn situatie hebben afgehandeld. Hoewel de software niet werkte voor mij, is het hun klantenservice die er echt uitspringt. Ik ben dankbaar voor hun toewijding aan klanttevredenheid en hun transparante afhandeling van dit terugbetalingsproces. Bedankt!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop met geweldige klantenservice

  Mijn ervaring met de klantenservice was echt top! De medewerker was vanaf het begin tot het einde heel attent, deskundig en deed echt haar best om aan al mijn wensen te voldoen. Haar professionaliteit en inzet sprongen er echt uit, waardoor mijn interactie met het bedrijf heel vlot en aangenaam verliep. Ik raad haar zeker aan aan iedereen die op zoek is naar uitstekende klantenservice. Bedankt voor je geweldige hulp!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Super geholpen

  Ik vond de support echt top! Het voelde echt aan alsof ik aan het babbelen was met een vriend in plaats van met de klantendienst. Ze waren super vriendelijk en behulpzaam. Ik had een probleem met mijn aankoop en ze hebben me echt goed geholpen om het op te lossen. Ik ben echt blij met de service die ik heb gekregen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop succesvol

  Mijn ervaring met de klantendienst was top. Alles is vlot en zonder problemen verlopen. De reactietijden waren snel, wat niet altijd het geval is bij andere bedrijven. Ik ben echt dankbaar voor de hulp die ik van de medewerker heb gekregen. Hij was heel begripvol en heeft me enorm geholpen. Echt de beste!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  iPhone-unlockservice

  Ik was echt teleurgesteld door die vage reclame die beweerde dat ze ELKE iPhone konden ontgrendelen, en dan bleek dat mijn iPhone (iPhone 11) niet werd ondersteund. De terugbetaling verliep ook niet zo vlot, want eerst boden ze slechts 30% aan en na wat onderhandelen met mijn klantenservice Ivy, kreeg ik uiteindelijk 60%. Ik zal hun service nooit meer gebruiken, maar Ivy was geweldig en zorgde ervoor dat ik me iets minder opgelicht voelde door de zwendel. Als ik het bedrijf niet zo verfoeide, zou ik ze aanbevelen. Maar als je dezelfde fout maakt als ik, heb je tenminste prompte, duidelijke en vriendelijke klantenservice zoals Ivy om je te helpen wat van je geld terug te krijgen. Ik geef het bedrijf 2 sterren, maar geef mijn review 5 sterren vanwege Ivy.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Software met klantenondersteuning.

  Jammer genoeg heeft het programma mijn probleem niet kunnen oplossen, maar toen ik de klantendienst contacteerde, was Ivy echt super behulpzaam en deed ze haar best om me te helpen met de software aan de slag te gaan.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Antwoorden op vragen en perfecte werking

  De antwoorden op mijn vragen waren echt nuttig en duidelijk. Het product doet precies wat ik ervan verwachtte en werkt perfect. De klantendienst was super attent en vriendelijk, vooral Kiki heeft me echt goed geholpen.


Anderen bekeken ook