Refurbished.nl

Alle reviews

Refurbished.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Skala
2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

JBL merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
JBL
2 reviews

Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden. JBL is een online shop op het gebied van elektronica en multimedia. Het is een bedrijf welke jaarl...

Megagadgets merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Megagadgets
1 reviews

Megagadgets.be, goed, leuk, slecht, waardevol, interessant? Lees het hier allemaal. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontd...

Geeektech.com merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Geeektech.com
5 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

Refurbished.nl

Tegenwoordig moet je al goed zoeken om iemand te vinden die geen smartphone heeft. De mini-computers zijn alomtegenwoordig, veelgebruikt en oh zo handig! Alleen jammer van de prijs. Nieuwe iPhones, Samsung smartphones, en dergelijke kosten vaak stukken van mensen, maar zijn uiteraard kwalitatief goed. Voor mensen die graag een dergelijk gadget willen maar hier niet de volle prijs voor willen betalen is er de laatste jaren een andere optie op de markt gekomen: refurbished. Een refurbished smartphone is er eentje dat reeds gebruikt werd maar dat, in tegenstelling tot tweedehands, volledig voor verkoop is gereviseerd. Bij Refurbished.nl kan je dergelijke toestellen kopen, net als refurbished iPads, Macbooks, en andere accessoires. Het is begrijpelijk dat je je vragen stelt bij een dergelijke concept. Is dat wel betrouwbaar? Kan je bij refurbished.nl goede kwaliteit vinden, is het de moeite waard om hier je geld te spenderen? De beste manier om hier op voorhand achter te komen is alle reviews op ErvaringenSite te lezen. Zie wat anderen hebben ervaren met refurbished.nl, lees en leer van hun ervaringen!

Over Refurbished.nl
Refurbished.nl is een Nederlands bedrijf, momenteel gevestigd in Zeist. Op hun website kan je allerlei refurbished elektronische gadgets vinden. Refurbished.nl is opgericht in 2016, en begon als een verkoopkanaal waar er voornamelijk refurbished iPhones werden te koop gesteld. Later in dat jaar heeft het bedrijf een eigen merk opgericht, namelijk Certified R3BORN. Dit om professionele Quality & Control op te zetten. Het volgende jaar werd Certified R3BORN vervangen door 2ND en Renewd, en in 2018 kwam Forza daar nog bij. In 2020 kwam het aanbod van FixjeiPhone hier nog bij. Het aanbod van Refurbished.nl werd ook uitgebreid met het merk Samsung, MacBooks en iMacs. Sinds 2018 heeft het bedrijf zich uitgebreid naar andere landen, voornamelijk dan Vlaams België, Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk. Je kan refurbished.nl bereiken via telefoon of e-mail.

Producten en diensten van Refurbished.nl
Op de website van Refurbished.nl kan je allerlei refurbished toestellen aankopen. Denk aan iPhones (van de iPhone 5S tot de iPhone 11), iPads, Macbooks, iMacs, Apple Watches, Samsung smartphones, en allerlei accessoires zoals kabels, toetsenborden, beschermhoesjes, headsets en opladers. Refurbished is niet hetzelfde als tweedehands. Een refurbished iPhone, bijvoorbeeld, is een smartphone die volledig is gereviseerd voor de verkoop. Het toestel werd schoongemaakt, gerepareerd en van nieuwe onderdelen voorzien (indien dat nodig was). De software werd ook volledig up to date gebracht. Men maakt meestal gebruik van 3 gradaties om refurbished toestellen in te delen, waarbij een A-grade zo goed als nieuw is, en een C-grade technisch functioneel maar wel duidelijk gebruikt is. Je kan betalen via iDeal, Visa, American Express, MasterCard, Bancontact, giropay, PayPal, Klarna. Levering is gratis. Op refurbished toestellen krijg je bij refurbished.nl standaard 3 jaar garantie.

Klachten, complimenten en tips voor Refurbished.nl
Natuurlijk blijft het een feit dat een refurbished toestel niet zo goed is als er eentje nieuw aankopen. Heb je zelf ervaringen hiermee? Als je een refurbished iPhone, iPad, of wat dan ook, hebt aangekocht bij Refurbished.nl, hoe beviel dat? Laat een review achter op ErvaringenSite en vertel anderen honderduit hoe jouw ervaringen hiermee waren. Dat is erg belangrijk en interessant voor anderen om te weten, zo help jij iemand anders om een goede beslissing te maken!