ErvaringenSite

  Ervaringen IXINA

  Keukens IXINA

  maakt keukens op maat maar wat vinden klanten van deze keuken? Wat vinden ze van de service die geleverd wordt door IXINA? Gebeurt de plaatsing correct? Lees het in één van de reviews op ErvaringenSite of plaats er zelf een!

  Een promotiefilmpje van Ixina

  Over Keukens IXINA

  Keukens IXINA is een Belgisch bedrijf die keukens op maat verkoopt. Keukens IXINA startte in 1971 onder de naam Electro-Cash. Electro-Cash wou vooral huishoudtoestellen, audio en video verkopen in winkelketens. In 1977 startten ze met het verkopen van keukens in kits en dan later met keukens op maat. Na enkele jaren wordt Keukens IXINA de nummer 1 in Belgische keukens. Keukens IXINA is een distributienetwerk van keukens. Ze werken vooral met franchisehouder. Het hoofdkantoor van keukens IXINA bevindt zich in Brussel. Keukens IXINA heeft vestigingen in, of heeft plannen om uit te breiden naar België, Frankrijk, Spanje, Italië, Portugal, Noord-Afrika en Azië.


  Diensten van Keukens IXINA

  Bij Keukens IXINA kan je je keuken op maat bestellen. In de vele winkels kan je de verschillende stijlen keukens bekijken en je kan er advies vragen. Keukens IXINA belooft Duitse kwaliteit en een snelle plaatsing van je keuken. Op de site vind je ook een blog waar je meer inspiratie kan opdoen voor je keuken. Je kan ook op de site je keuken in 3D tekenen! Zo zie je meteen de keuken van je dromen voor je ogen verschijnen. Keukens IXINA biedt ook 10 jaar garantie op de meubelen en twee jaar garantie op de toestellen, met een garantieverlenging kan je de garantie verlengen tot vijf jaar.

  Klachten of vragen over Keukens IXINA

  Heb je een klacht of vraag voor Keukens IXINA? Neem dan contact op met hun klantendienst! Dit kan je doen door een contactformulier in te vullen op de website of door te bellen naar het dichtstbijzijnde filiaal. Keukens IXINA zal blij zijn om je te helpen met het beantwoorden van al je vragen.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Keukens IXINA? Of wil je gewoon laten weten hoe blij je bent met je keuken of hoe vlot de installatie wel niet was? Schrijf dan zeker een review op ErvaringenSite! Hierdoor geef je mogelijke klanten een goede indruk van wat ze mogen verwachten van Keukens IXINA.

  Ben je een potentiële klant van Keukens IXINA? Lees dan zeker enkele reviews! Op ErvaringenSite vind je honderden reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  IXINA
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (9)

  5.8
  22% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8.6
  Service
  rating
  4
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  4.8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  keuken

  Wij kochten onze nieuwe keuken bij Ixina Wommelgem (zaakvoerder Steven Cortoos). Wij zijn heel tevreden, zowel over de plaatsing en de keuken zelf als over de opvolging van het dossier voor, tijdens en na de plaatsing. Tijdens de plaatsing was er een paslat beschadigd, deze werd probleemloos vervangen. Ook het nabestellen van indeling voor lades gebeurde onmiddellijk.
  Wij kozen toestellen van AEG en zijn daar zeer tevreden over.
  Niets dan lof over de manier waarop Steven zijn dossiers ter harte neemt. Een aanrader!

  Door: Sigrid 11-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Minder

  Ixina Genk uitstekende service.
  Keuken zelf minder goede kwaliteit, maar voor de prijs kan je niet het beste verwachten.
  Toestellen zijn niets waard.

  Door: Fernando 28-10-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  9
  rating

  Keuken

  Slechte kwaliteit

  Door: Vanierschot 15-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Keuken

  Ik heb mijn keuken laten plaatsen in 2017. De plaatsing verliep vlot, behalve de elektrische toestellen, want die waren nog niet geleverd van fabriek uit. Elke keer als ik belde, bleek het de fout te zijn van het fabriek en niet van ixina. Maar enfin, dit is uiteindelijk opgelost geraakt.
  Al enkele weken is er een scharnier kapot van de grote frigo die wij laten installeren hebben. Ik heb contact opgenomen met ixina en er is onmiddellijk contact opgenomen met bauknecht/whirlpool. Ik heb na enige tijd zelf moeten bellen voor afspraak met hen, want blijkbaar niks doorgekomen naar het fabriek. Ixina had ons gezeg dat wij geen kosten zouden hebben, want alles was nog volledig in garantie.
  Als puntje bij paaltje kwam hebben we de vervoersonkosten moeten betalen, die meer bedroegen als de kost van een scharnier. En als ik daarna contact opnam met ixina dan werd er gezegd oh dat wisten wij niet en daar kunnen wij niks aandoen. Straf.
  Ook heeft de technieker ons meegedeeld dat dit probleel zich wel ons om de zoveel tijd zou kunnen voordoen. Want blijkbaar zijn die zware deuren niet voorzien voor die scharnieren en is dit een ontwerpfout bij ixina. Tja ...
  Volgende keer mijn man het laten oplossen, maar eigenlijk zou het niet mogen!!!
  Niet zo tevreden van de service achteraf. Een antwoord van oh dat wisten wij niet, kan niet!

  Door: Kris 17-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5.5
  rating

  Keuken

  Ik kocht een heel mooie keuken bij ixina in Lier.

  Spijtig dat ze maar half geplaatst is. Dampkap, plinten, spatpanelen, zijkanten van de kast en Licht en rekjes ontbreken.
  Is dit normaal? Een keuken van bijna 17000euro dat maar half geïnstalleerd is.
  Is het nu de bedoeling dat ik dat verder zelf ineen steek?

  Ik zou er dus nooit nog een keuken kopen. Ik voel mij serieus in de steek gelaten.

  Door: Kristel Willems 21-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Aankoop keuken

  Na het plaatsen van de keuken stopt het bij Ixina.
  Naservice is 0/10. Voor het vervangen van een pakking in een kraan moet je 2 maanden bellen en mailen. Nog steeds niet ok.
  Blijf hier weg.

  Door: Ronny De langhe 19-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Ixina keuken, dacht het niet

  Zodra men je geld heeft is de service afgelopen.
  Al 3 jaar ellende en nog steeds niet opgelost.
  Betreft ixina lommel. De zaakvoerder Tom van de Kimmenade is de meest onbetrouwbare persoon ooit, daarbij is hij erg onfatsoenlijk. Hij beledigd je zonder schroom en wimpelt garantie gevallen gewoon af.
  Kopen bij ixina lommel, niet doen !!!

  Door: Ronny Kantelberg 02-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Een keuken koop je normaal niet dikwijls, koop ze dus ZEKER niet bij ixina...

  + punt. Bij ixina lier een hele vriendelijke mevrouw die ons tot in de puntjes heeft geholpen om onze keuken te bestellen. Jammer genoeg stopte de service/communicatie daar.. wanneer ik ixina contacteerde om een afspraak vast te leggen voor onze keuken te komen opmeten ontstond het eerste probleem.. na een 2 weken aan het lijntje gehouden te zijn met ‘we gaan u terugbellen’ uiteindelijk vernomen dat ze hun opmeter zelf niet konden bereiken. Man was plots onvindbaar.. 3 weken later uiteindelijk de keuken komen opmeten. Leertijd is min. 8 weken. Na 8weken bel ik dus om te vragen of ze al iets weten ivm de leverdatum van de keuken. ‘Nee, maar eind deze week laat ik u het zeker weten..’ 4x ben ik zo afgescheept..( had dus wel een datum nodig om de schilder te kunnen inplannen) de 5de keer zei ik dat als ze mij niet binnen de 2 dagen een antwoord kon geven, ze mijn voorschot mocht terug storten en ik wel ergens anders ging.. raar maar waar had ik de lever datum plots dezelfde dag nog. Vandaag is mijn keuken geleverd. Ik dacht dat het niet erger kon, mijn fout. In de mail van de leverancier stond of we een helpend handje konden voorzien om de levering vlot te laten verlopen. Dat ze met een helpend handje bedoelen dat je heel uw keuken zelf mag afladen van de lift door uw raam noem ik geen helpend handje meer.. van de 2 personen die kwamen leveren was er 1 een ongelofelijke ombeschofterik, en dan blijf ik nog vriendelijk, niets dan zuchten en blazen en toen ik vroeg of het nog veel was en of er mss boven iemand kon helpen afladen kreeg ik het antwoord: als het u teveel is neem ik de rest wel terug mee.. echt nooit mee gemaakt zoiets. Nooit of te nimmer beveel ik ixina aan bij iemand of zou ik er zelf nog iets bestellen. Ik weet nu waarom eerst alles volledig betaald moet zijn VOOR de levering zelfs nog. Morgen beginnen ze te plaatsen, ik hou mijn hart al vast.

  Door: Jolien 13-02-2019
  Ja ik herken uw problemen daar in lier. Bij mij eerst verkeerd geleverd. Nu is er al 2 keer iemand gekomen om ze te plaatsen. De tweede die er was had gewoon geen plan bij. Dus is dan maar gestopt omdat hij er niet meer aan uit kon. 21-11-2019

  Die van mij nog niet. In mei het volledige bedrag betaald, stom Kieke dat ik ben. En vorig jaar in december besteld. Wat zou ik moeten doen om wat respons te krijgen? Misschien op een drukke zaterdagmiddag de winkel binnen stormen? Of een advocaat? Ik weet het niet. Alle tips zijn welkom.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  naservice trekt op niks

  Koelkast/vriezer is van bij installatie stuk, na 4 weken nog geen ander toestel, zelfs geen vervangtoestel.

  Door: Van den Broeck Sofie 20-12-2018
  karine aerts 03-03-2020

  Heel herkenbaar, keukens gekocht voor appartementsgebouw. De keukens zijn mooi, maar de toestellen zijn rommel. Telkens is er iets anders stuk, vooral de ijskasten. Zaakvoerder van Ixina Geel weet dit, maar trekt zich er niets van aan. Na uren mailen en bellen, als hij al aan de telefoon wil komen, wordt er een Nederlandse buitenfirma ingeschakeld. Die dan enkel het probleem vaststelt en besluit dat de koelkast moet vervangen worden. Terug wachttijd van één maand voor een nieuwe ijskast, die dan dikwijls slordig wordt geplaatst. Dus klantenservice is nihil, zou hier NOOIT meer keukens kopen.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Schrijf zelf een review over IXINA

  Uw beoordeling