ErvaringenSite

  Ervaringen IXINA

  Keukens IXINA maakt keukens op maat maar wat vinden klanten van deze keuken? Wat vinden ze van de service die geleverd wordt door IXINA? Gebeurt de plaatsing correct? Lees het in één van de reviews op ErvaringenSite of plaats er zelf een! 

  Over Keukens IXINA 
  Keukens IXINA is een Belgisch bedrijf die keukens op maat verkoopt. Keukens IXINA startte in 1971 onder de naam Electro-Cash. Electro-Cash wou vooral huishoudtoestellen, audio en video verkopen in winkelketens. In 1977 startten ze met het verkopen van keukens in kits en dan later met keukens op maat. Na enkele jaren wordt Keukens IXINA de nummer 1 in Belgische keukens. Keukens IXINA is een distributienetwerk van keukens. Ze werken vooral met franchisehouder. Het hoofdkantoor van keukens IXINA bevindt zich in Brussel. Keukens IXINA heeft vestigingen in, of heeft plannen om uit te breiden naar België, Frankrijk, Spanje, Italië, Portugal, Noord-Afrika en Azië.  


  Een promotiefilmpje van Ixina

  Diensten van Keukens IXINA 
  Bij Keukens IXINA kan je je keuken op maat bestellen. In de vele winkels kan je de verschillende stijlen keukens bekijken en je kan er advies vragen. Keukens IXINA belooft Duitse kwaliteit en een snelle plaatsing van je keuken. Op de site vind je ook een blog waar je meer inspiratie kan opdoen voor je keuken. Je kan ook op de site je keuken in 3D tekenen! Zo zie je meteen de keuken van je dromen voor je ogen verschijnen. Keukens IXINA biedt ook 10 jaar garantie op de meubelen en twee jaar garantie op de toestellen, met een garantieverlenging kan je de garantie verlengen tot vijf jaar.  

  Klachten of vragen over Keukens IXINA 
  Heb je een klacht of vraag voor Keukens IXINA? Neem dan contact op met hun klantendienst! Dit kan je doen door een contactformulier in te vullen op de website of door te bellen naar het dichtstbijzijnde filiaal. Keukens IXINA zal blij zijn om je te helpen met het beantwoorden van al je vragen. 

  Schrijf je eigen review! 
  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Keukens IXINA? Of wil je gewoon laten weten hoe blij je bent met je keuken of hoe vlot de installatie wel niet was? Schrijf dan zeker een review op ErvaringenSite! Hierdoor geef je mogelijke klanten een goede indruk van wat ze mogen verwachten van Keukens IXINA. 

  Ben je een potentiële klant van Keukens IXINA? Lees dan zeker enkele reviews! Op ErvaringenSite vind je honderden reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite! 

  IXINA
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  6,8
  0% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  8

  Service

  6

  Prijs

  6

  Leveren

  7

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  naservice trekt op niks

  Van den Broeck Sofie20-12-2018

  Koelkast/vriezer is van bij installatie stuk, na 4 weken nog geen ander toestel, zelfs geen vervangtoestel.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  Minder

  Fernando28-10-2018

  Ixina Genk uitstekende service.
  Keuken zelf minder goede kwaliteit, maar voor de prijs kan je niet het beste verwachten.
  Toestellen zijn niets waard.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  9
  BEFR Offre

  Schrijf zelf een review over IXINA

  Uw beoordeling