ErvaringenSite

  Ervaringen JD Sports

  JD Sports, ook wel bekend als JD Sports Fashion plc of JD, is een Britse sport-fashion retail bedrijf. Het bedrijf heeft winkels in heel het Verenigd Koninkrijk, Europa, de Verenigde Staten, Azië en Australië. Ook heeft het bedrijf een online shop. Het is een dochteronderneming van de Pentland Group. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips over JD Sports lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het Britse bedrijf achterlaten. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. Zo komt u dus nooit voor verassingen te staan.

  Over JD Sports

  JD Sports werd opgericht in het jaar 1981 door John Wardle en David Makin. De letters in JD Sports staan dan ook van de initialen van de oprichters van het bedrijf: John en David. Oorspronkelijk opereerde het bedrijf vanuit een enkele winkel in Bury, Greater Manchester. In 1983 opende het bedrijf een winkel in het Arndale Centre in Manchester. In oktober van het jaar 1996 werd het bedrijf voor het eerst genoteerd aan de London Stock Exchange. In december van het jaar 2001 verwierf het bedrijf 209 nieuwe winkels met de overname van First Sport van Blacks Leisure. In mei 2005 kocht Pentland Group de aandelen van de oprichters voor bijna vijftig miljoen pond. De oprichters namen later ontslag uit het bestuur.

  Zara Spring Online Shop-Up | Fashion Shopping Haul | Trinny

  Producten en diensten van JD Sports

  Maar wat verkoopt JD Sports dan nou eigenlijk precies en hoe onderscheiden zij zich van andere soortgelijke bedrijven? Het bedrijf verkoopt sport mode voor mannen, vrouwen en kinderen van diverse bekende merken. Bij bekende merken kunt u bijvoorbeeld denken aan Puma, Nike en Adidas. Naast kleding verkoopt JD Sports ook diverse accesoires, onder andere: tassen, gezichtsbedekkingen, petten, sokken, mutsen, handschoenen, sjaals en zelfs sieraden en fitnessapparatuur. Zij onderscheiden zich van andere bedrijven door hun brede assortiment met bekende merken.

  Naast deze kleding en asseccoires van bekende merken is JD Sports ook de officiële leverancier en sponsor van een groot aantal voetbalverenigingen en spelers. In augustus 2008 kondigde het bedrijf bijvoorbeeld sponsorovereenkomsten aan met Bournemouth, Charlton Athletic, Dundee United, Blackpool, Luton Town en Oldham Athletic. Daarnaast verwierf JD ook de rugby-erfgoedmerken Canterbury, Canterbury of New Zealand, The Duffer of St. George en Kooga Rugby.

  Aanbevelingen, klachten en tips over JD Sports

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf JD Sports? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over JD Sports op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over JD Sports vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over JD Sports of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Britse bedrijf JD Sports nu achter.

  JD Sports
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over JD Sports

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is JD Sports een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over JD Sports. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is JD Sports actief?

  JD Sports is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van JD Sports gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.