JD Sports Reviews

: 11
27% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

N
Nore
Ik heb onlangs online schoenen gekocht, en ik moet zeggen dat ik echt blij ben met mijn ervaring. De betaling verliep heel vlot via Klarna, en dat werkte perfect! Mijn bestelling werd ook supersnel...Lees verder
G
giulia
Er waren drie mensen in de winkel, maar eigenlijk was er maar één die echt aan het werk was. De medewerkster bij de lift was de enige die haar job serieus nam en mij hielp met het vinden van de jui...Lees verder
F
Fleur Lemaire
De levering van mijn schoenen was vrij snel, wat ik echt apprecieer. Maar ik was wel teleurgesteld toen ik merkte dat één paar schoenen geannuleerd werd zonder enige reden, waardoor mijn kind ontgo...Lees verder
J
Jade Claeys
Het personeel in de winkel was echt niet vriendelijk toen ik er laatst was. Niemand zei hallo toen ik binnenkwam en niemand zei gedag toen ik wegging. Ze spraken ook geen Vlaams en leken echt chagr...Lees verder
Y
Yanis
Hey, ik wou graag even mijn ervaring met jullie delen over mijn recente bestelling. Ik had een broek en een vest van Adidas besteld, maar de ervaring was niet echt top. Ik heb al vaker bij jullie b...Lees verder

Alle reviews (11)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Online aankoop sneakers

  Ik heb onlangs online schoenen gekocht, en ik moet zeggen dat ik echt blij ben met mijn ervaring. De betaling verliep heel vlot via Klarna, en dat werkte perfect! Mijn bestelling werd ook supersnel geleverd, dus de service was echt top. Maar toen ik de schoenen kreeg, merkte ik een vreemd geurtje op. Ik besloot om contact op te nemen met de klantendienst, en ik was aangenaam verrast door hun vriendelijkheid en snelle reactie. Ze boden meteen aan om een omruiling of terugbetaling te regelen, wat ik heel erg waardeerde. Ze moedigden me zelfs aan om naar een filiaal te komen voor meer hulp en advies, wat ik ook als heel positief heb ervaren. Kortom, ik heb echt niets op aan te merken en ik ben enorm tevreden met mijn aankoop en de service die ik heb gekregen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Sneakers, t-shirt, en trainingsbroek

  Er waren drie mensen in de winkel, maar eigenlijk was er maar één die echt aan het werk was. De medewerkster bij de lift was de enige die haar job serieus nam en mij hielp met het vinden van de juiste maat schoenen. De dame bij de kassa leek meer bezig te zijn met haar make-up en nagels dan met het helpen van klanten, en de andere medewerkster negeerde totaal de dame bij de lift wanneer zij iets vroeg. Werkelijk niet bekwaam. Gelukkig was er één medewerkster die haar job wel serieus nam en mij goed geholpen heeft.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Schoenen

  De levering van mijn schoenen was vrij snel, wat ik echt apprecieer. Maar ik was wel teleurgesteld toen ik merkte dat één paar schoenen geannuleerd werd zonder enige reden, waardoor mijn kind ontgoocheld was. Het zou fijn geweest zijn als ik hierover meer duidelijkheid had gekregen om teleurstellingen in de toekomst te vermijden. Ondanks dit voorval verliep de rest van het bestelproces en de service wel correct en snel.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  sportschoenen

  Het personeel in de winkel was echt niet vriendelijk toen ik er laatst was. Niemand zei hallo toen ik binnenkwam en niemand zei gedag toen ik wegging. Ze spraken ook geen Vlaams en leken echt chagrijnig, waardoor ik me niet echt op mijn gemak voelde. Ik wou eigenlijk iets kopen, maar uiteindelijk heb ik dat toch niet gedaan door de onvriendelijke service.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bestelling Adidas-kleding

  Hey, ik wou graag even mijn ervaring met jullie delen over mijn recente bestelling. Ik had een broek en een vest van Adidas besteld, maar de ervaring was niet echt top. Ik heb al vaker bij jullie besteld en telkens duurt het veel te lang voor ik mijn bestelling ontvang. Ook de communicatie over de status van mijn bestelling is niet echt duidelijk. Ik zit nu al meer dan anderhalve maand te wachten en heb nog steeds niet alle items ontvangen. De broek heeft er uiteindelijk meer dan twee weken over gedaan om aan te komen, maar het vest is er nog steeds niet en ik heb geen idee waar het zich bevindt. Heel frustrerend allemaal, ik vind echt dat de service beter kan. Hopelijk pakken jullie dit op en doen er iets mee. Groetjes.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Recently bought shoes

  Dus, ik heb zonet nieuwe schoenen gekocht en raad eens? Er zat nog kerstpapier in! Hoe geweldig is dat? Maar eigenlijk denk ik dat de vorige eigenaar dat erin gestopt heeft, niet zo cool. En dan nog, het pakket werd gedumpt op 25 minuten van mijn huis, serieus? Ik dacht dat ik betaald had voor thuislevering! Gelukkig heb ik mijn €4 teruggekregen, maar ik moest nog steeds rijden naar dat adres, en dat was even ver als de winkel zelf. Niet zo cool!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Schoenen niet geleverd

  Ik heb schoenen besteld via e-mail, maar ze zijn niet geleverd, hoewel er wel iemand thuis was. Op de camera kon ik zien dat er niemand was langsgekomen. Als ik contact opneem met de bezorger, zeggen ze dat ik de afzender moet contacteren. De enige manier om contact op te nemen is door het invullen van het contactformulier met al mijn gegevens en het bestelnummer. Ik heb dit al verschillende keren gedaan, maar tot nu toe heb ik nog geen antwoord ontvangen. De klantenservice is echt belabberd 👎👎👎


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  sportschoenen

  De levering was wel ok, maar ik had betaald voor express levering en het was helemaal niet express. Dus ik heb extra betaald voor niets. En dan nog eens, de schoendoos was kapot, dat kan echt niet. Ik ben teleurgesteld in de service en de verpakking. Hopelijk doen ze het beter in de toekomst.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Miskoop

  Ik heb schoenen gekocht die te groot zijn en nu probeer ik ze terug te sturen, maar het is moeilijk. Ik kan ze alleen terugbrengen naar een afhaalpunt op maandag en moet daarvoor €10,50 betalen. Het is jammer dat ik ze niet gewoon terug kan brengen naar de winkel. Nu zit ik vast met deze schoenen die niet passen en geen oplossing. Als ik geen manier vind om dit op te lossen, zal ik nooit meer op deze website winkelen. Erg frustrerend allemaal.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Sportschoenen

  Dit slaat echt nergens op! Ik had dus sportschoenen besteld en na 4 dagen kreeg ik zomaar een e-mail dat mijn bestelling geannuleerd was. Serieus, waarom verkopen ze dingen die ze niet eens op voorraad hebben? Ik snap er echt niks van! Hopelijk krijg ik mijn geld dan wel mooi op tijd terug, zoals ze beloven in die e-mail.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Sneakers purchase

  Mijn ervaring met de klantenservice van jullie winkel was echt niet goed. Na mijn bestelling kreeg ik constant verwarrende informatie over de levering. Mijn pakket zou op 25 maart geleverd moeten worden, maar tot nu toe heb ik nog niets ontvangen. Telkens ik contact opneem, word ik doorgestuurd naar DPD en verteld dat mijn pakket in een afhaalpunt ligt. Ik heb alle afhaalpunten in Ronse bezocht, maar mijn pakje was nergens te vinden. Ik voel me bedrogen van de 85 euro die ik heb betaald, zeker omdat het een cadeau moest zijn voor een communie. Ik ben echt niet tevreden over jullie service en zal waarschijnlijk niet snel weer bij jullie bestellen.


Anderen bekeken ook