Kids with Flair

Alle reviews

Kids with Flair

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

websa

1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

CoolGift merklogo voor beoordelingen van Kinderen & baby

CoolGift

1 reviews

Lees hier alle beoordelingen over CoolGift en kom erachter hoe het zit met de service en dienstverlening van CoolGift. Als u op zoek bent naar een ...

Flapoorstickers merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Flapoorstickers

1 reviews

Wanneer je oren hebt die een eindje naar buiten staan, flaporen hebt dus, wil je daar graag wat aan doen. Wellicht denk je dat een pijnlijke operat...

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

To Be Dressed

13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

Kids with Flair

Als je op zoek bent naar een speelgoedwinkel dan zul je online veel keus hebben. Het aantal webshops dat speelgoed verkoopt blijft gestaag groeien en om te weten welke van deze winkels betrouwbaar zijn en klanten op hun wenken bedienen heb je juist de hulp van die klanten nodig. Zij helpen je door hun reviews op onze website te publiceren. Op die manier kom jij alle ins en outs te weten over de klantvriendelijkheid en kwaliteit van de diverse online speelgoedwinkels. Je hoeft niet bang te zijn dat je een miskoop doet omdat je precies weet bij welke winkel je moet zijn om de producten te kopen die je nodig hebt. We raden je daarom aan om verstandig gebruik te maken van de ervaringen van anderen.

Over Kids with Flair
Kids with Flair is een online winkel die producten verkoopt die op kinderen gericht zijn. Stijn en Gianna, het koppel achter het bedrijf dat de site beheerd zijn in 2018 met deze webshop begonnen. Hun eigen drie kinderen fungeren als inspiratiebron en om voor beter klantencontact te zorgen hebben ze in 2018 een eigen winkel in het Belgische Roeselare geopend. Daar kun je terecht als je de aangeboden producten uit de online shop wilt bekijken, maar je kunt hen natuurlijk ook schriftelijk of telefonisch bereiken om al je vragen te stellen. Hoor je liever eerst van andere klanten wat zij vinden van het assortiment van Kids With Flair? Lees dan hun reviews met commentaren en klachten op onze website om meer te weten te komen.

De producten en diensten van Kids With Flair
Ouders kunnen bij Kids With Flair winkelen als zij op zoek zijn naar duurzaam speelgoed, school artikelen en knutselspulletjes of decoraties voor kinderkamers. Deze online shop verkoopt onder andere educatief speelgoed van merken zoals Flexa en Kids Concept. Meubels, vloerkleden en dekbedovertrekken zijn enkele van de artikelen uit het assortiment voor de kinderkamer. Deze webshop beschikt over het Webwinkel Keurmerk en maakt veilige betalingen mogelijk met methodes zoals Bancontact, iDEAL, creditcard en PayPal. De levertermijn naar België en Nederland bedraagt 1 tot 2 werkdagen en voor zendingen boven de zestig euro betaal je geen bezorgkosten. Je kunt de producten thuis of bij een DPD pick-up point laten bezorgen.

Reviews en commentaren over Kids With Flair
Heb jij als klant al eens een bestelling geplaatst bij deze online speelgoedwinkel? Om andere consumenten te informeren over jouw ervaring met Kids with Flair bieden we je de kosteloze mogelijkheid om jouw review op onze website te plaatsen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedereen de kans krijgt om te weten hoe deze webshop met klanten en hun wensen en klachten omgaat en daarom is het belangrijk de commentaren en ervaringen van bestaande klanten te laten zien. Door in jouw beoordeling uitgebreid in te gaan op de voor- en nadelen van het winkelen bij Kids With Flair krijgen nieuwe klanten een duidelijk beeld over wat hen te wachten staat. Door hen te wijzen waar zij op moeten letten bespaar je ze veel twijfel over de betrouwbaarheid van Kids with Flair.