Klekt

Alle reviews

Klekt

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Sinner

1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Van Dalen merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Van Dalen

1 reviews

Loopt u al jaren het lekkerst in een echte Van Dalen schoen, of hecht u aan een hoge kwaliteit op schoenengebied maar bent u nog niet bekend met di...

Hipinderegen.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Hipinderegen.nl

1 reviews

Helaas regent het in België nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit,...

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

To Be Dressed

13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

Klekt

Zit je te denken over het kopen of verkopen van sneakers via KLEKT en ben je benieuwd wat de ervaring van anderen is met deze online marketplace, lees dan snel verder. Dit is de reviewpagina voor KLEKT, de plek waar klanten hun ervaring delen over deze online marktplaats voor sneakers. Lees verder en kom erachter wat de ervaring van anderen is, en of ze aanraden hier te kopen en verkopen. 

KLEKT is een online marktplaats waar mensen hun nieuwe en gebruikte sneakers kunnen verkopen. Het gaat hierbij om sneakers van bekende merken. Naast de aanschaf van merksneakers kun je er ook terecht voor streetwear en accessoires.

Als je ooit sneakers via KLEKT hebt gekocht of verkocht zijn we benieuwd naar jouw ervaring. We willen je vragen om een review te schrijven over dit platform zodat anderen kunnen bepalen of KLEKT de plek is om schoenen te kopen of te verkopen. Zonder jouw ervaring is het moeilijk om in te schatten of dit bedrijf legitiem is en of je waar krijgt voor je geld. 

Over KLEKT 
KLEKT is een Europese marktplaats voor kopers en verkopers uit Europa. Het bedrijf werd in 2013 opgericht door Heiko Lanzke en Marius Obiegala. Het bedrijf is gevestigd in Cologne in Duitsland en heeft sinds 2021 ook een locatie in Nederland. 

Iedereen die in Het Verenigd Koninkrijk of Europa woont kan nieuwe of gebruikte sneakers aanbieden via KLEKT. Je kunt kiezen uit het verkopen van Deadstock producten of gebruikte producten. Deadstock producten zijn artikelen die nieuw en ongedragen zijn. Deze schoenen moeten in de originele verpakking geleverd worden met alle extra’s die meegeleverd zijn zoals schoenveters.

Alle producten die via KLEKT verkocht worden ondergaan een grondige inspectie en authentificatie door medewerkers van KLEKT. Volgens het bedrijf zijn dit echte sneakerfans die nep-producten van ver kunnen herkennen. Ze kijken als eerste naar de verpakking, dit is waar producten van nep-producten vaak een paar steken laten vallen in bijvoorbeeld de kleur en lettertype op de doos. Daarna wordt gekeken naar de schoen zelf. Er wordt gekeken naar het gebruik van materialen, stiksels, lijm, patronen en vorm.

Producten en diensten van KLEKT 
KLEKT is een online marktplaats waar mensen uit Europa nieuwe en gebruikte sneakers van bekende merken kunnen verkopen. Alle schoenen die via het platform verkocht worden gaan eerst naar een kantoor van KLEKT waar ze gecontroleerd worden en de echtheid wordt bepaald. Daarna worden de schoenen doorgestuurd naar de klant.

Je kunt bij KLEKT niet alleen terecht voor schoenen, maar ook voor kleding en accessoires zoals fotolijsten, aanstekers, tassen, caps, beanies en andere merchandise van bekende merken. Denk hierbij aan merken als Supreme, Adidas, Prada, Lamborghini en Nike

Ervaringen, klachten en tips over KLEKT 
We zijn heel benieuwd wat jij als verkoper en koper vindt van KLEKT. We horen graag jouw ervaring over het proces van aankopen en verkopen. KLEKT geeft aan dat ze er twee dagen over doen om schoenen te controleren, is dat ook zo? En hebben ze het bij de authentificatie altijd bij het juiste eind? We zijn heel benieuwd naar die ervaring want die kan anderen helpen om te bepalen of KLEKT een goede optie is voor koop of verkoop.