ErvaringenSite

  Ervaringen Komono

  Twijfel je of je over wil gaan op de aanschaf van een zonnebril of horloge van KOMONO dan ben je hier aan het juiste adres. Hier vindt je de ervaring van anderen die jou voor zijn gegaan. En, ben je al klant dan willen we graag jouw ervaring horen in een review.

  KOMONO is een Antwerps modemerk voor zonnebrillen, horloges, goggles en brillen op maat. KOMONO is een bedrijf met diepe wortels in de Antwerpse mode-industrie.

  We zijn heel benieuwd wat jouw ervaring is met dit naar eigen zeggen vooruitstrevende modieuze brillenmerk. We lezen graag jouw review zodat anderen op de hoogte zijn van de kwaliteit en service die dit bedrijf levert. We zijn bijvoorbeeld benieuwd wat jouw ervaring is met de kwaliteit van de brillen. Gaan ze lang mee? Zitten ze fijn? En zijn ze van hoge kwaliteit? Vertel het ons.

  Over KOMONO
  KOMONO is een Antwerps bedrijf dat in 2009 werd opgericht. De voormalige professionele snowboarders Anton Janssens en Raf Maes zijn de oprichters van dit bedrijf. Naar eigen zeggen zijn ze onconventioneel. Ze zeggen veel te experimenteren en de toekomst naar het hier-en-nu te willen halen.

  Het bedrijf zit diep verweven in de Antwerpse fashionwereld waar ze volgens hen bekend staan om hun radicale nieuwe visie. Ze willen avant-garde bereikbaar en betaalbaar maken. De brillen zijn in meer dan 80 landen te vinden in concept stores, fashion boutiques en bij opticiens.

  KOMONO staat onder andere bekend van zijn samenwerking met Antwerp Fashion Academy. Samen hebben ze een eye-wear collectie gemaakt. Daarnaast zijn ze bekend vanwege hun Lulu zonnebrillencollectie en Mono horloge collectie. Zelf zeggen ze dat ze met hun team van dromers en ontwerpers staan voor kwaliteit en vakmanschap.

  Producten en diensten van KOMONO
  Bij KOMONO kun je terecht voor zonnebrillen, accessoires voor zonnebrillen, brillen op sterkte, horloges en ski's goggles. Je kunt de producten online bestellen, bij hun eigen winkel in Antwerpen of bij een van de vele aangesloten opticiens en fashion winkels.

  Als je een bril wil op sterkte is het noodzakelijk om de glazen op te laten meten in een van de winkels. Online kun je bekijken welke bril het beste bij jou past, daarna kun je via de ‘Store Locator’ op zoek naar een opticien die de glazen op kan meten.

  Ben je op zoek naar echt iets unieks dan kun je een kijkje nemen bij de NeXt collectie. Dit is een collectie samen met ontwerpers van de Royal Academy of Fine Arts in Antwerpen. Elke bril heeft zijn eigen verhaal. Op de website vertellen de ontwerpers meer over het proces, hun inspiratie en het eindresultaat. Uiteraard kun je de brillen ook online bestellen.

  Ervaringen, klachten en tips over KOMONO
  We vinden het fijn als je jouw ervaring met ons en andere potentiële klanten deelt. Je helpt anderen hierdoor bij het maken van een beslissing. We zijn uiteraard benieuwd naar jouw ervaring met de kwaliteit, maar we lezen ook graag jouw review over de service die het bedrijf verleent. Anderen zijn benieuwd of de levering en nazorg goed geregeld is. We zijn het graag in je review terug.

  online shop with me! (online shopping spree in quarantine)

  Komono
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Komono

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Komono een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Komono. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Komono actief?

  Komono is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Komono gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.