ErvaringenSite

  Ervaringen Kooprijk

  Soms is het lekker om als consument helemaal te verdwalen op internet en de ene webwinkel na de anderen te bekijken, op zoek naar dat ene product wat u zoekt. Hoe uitgebreider het aanbod hoe langer je op een bepaalde webwinkel blijft hangen. Het is voor u als consument de uitdaging om niet alleen het juiste product te vinden, maar ook nog eens bij een webwinkel die u kunt vertrouwen. Kooprijk is een online webwinkel met een uitgebreid assortiment, maar ook bij deze webwinkel is er moeilijk in te schatten wat er achter de schermen afspeelt. Is het bedrijf te vertrouwen? Houden ze zich aan de levertijd? Hoe is de klantenservice? Hoe zit het met de kwaliteit van de aangeboden producten? Hier op onze site Ervaringsite.be kunt u terecht voor antwoorden op deze vragen. Consumenten die u voor zijn gegaan hebben hier ervaringen en meningen achtergelaten in reviews. Op basis van deze informatie zou u in staat moeten zijn om een helder beeld van Kooprijk te krijgen en haar producten.

  Over Kooprijk

  In 2010 is het bedrijf Kooprijk in Doetinchem opgericht. Kooprijk is een online webwinkel met een divers aanbod aan producten. Online worden meer dan vijfenzeventigduizend artikelen aangeboden verspreid over verschillende productgroepen. Zelf zeggen ze een specialistische webwinkel te zijn op het gebied van tuin en wonen. Met een uitgebreid assortiment, competitieve prijzen en een goede klantenservice streeft Kooprijk ernaar zich van de concurrentie te onderscheiden. Door de jaren heen is Kooprijk uitgegroeid tot een overkoepelend bedrijf van meerdere webwinkels in zowel België als Nederland.

  online shop with me for my DREAM ROOM! *room decor unboxing haul*

  Producten en Diensten Kooprijk

  Als het gaat om de producten van Kooprijk dan kan men oprecht zeggen dat het aanbod veelzijdig is. Op de website zijn de aangeboden producten verdeeld in 9 hoofdgroepen, te weten dieren, elektronica, gadgets, kantoor, mooi & gezond, speelgoed, sport & vrije tijd, tuin & klussen en wonen. Iedere hoofdgroep heeft daaronder een aantal subgroepen eronder hangen om het totaal aan producten overzichtelijk te ordenen en rust op de website uit te stralen. Producten die voor vijf uur ‘s-middags besteld worden, zijn de volgende dag doorgaans in huis. Mocht het bestelde product niet voldoen aan de verwachtingen dan kunt u het binnen 14 dagen retourneren. Bij Kooprijk is het tevens mogelijk om bestelde producten fysiek af te halen bij het magazijn in Doetinchem.

  Beoordeling, review, ervaringen, mening en klachten

  Heeft u in het verleden wel eens op de site van Kooprijk rondgekeken en producten besteld? Dan zijn we van Ervaringensite.be nieuwsgierig naar deze ervaring. Heeft u misschien wel een groot deel van uw huis met spullen gevuld van Kooprijk? Dan zijn we benieuwd naar uw mening over het bedrijf en haar producten. We willen u vragen om een beoordeling dan wel review achter te laten en daarmee anderen te helpen met het creëren van een beeld van het bedrijf. Niet alleen wanneer u positief bent over Kooprijk zijn we nieuwsgierig naar uw mening, maar zeker ook als u bijvoorbeeld klachten heeft over het bedrijf. Ook deze informatie helpt ons en uw mede Belg een betrouwbaar beeld te krijgen van Kooprijk.

  Kooprijk
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Kooprijk

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Kooprijk een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Kooprijk. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Kooprijk actief?

  Kooprijk is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen, Electronica, Dierenwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kooprijk gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.