ErvaringenSite

    Ervaringen Krefel

    Ken jij Krefel.be? Weet jij wat anderen erover zeggen? We delen graag alles met je op onze site. We verzamelen dagelijks vele reviews over vele bedrijven. Ook over bedrijven in België, zoals Krefel.be. Het is goed om eerst te lezen wat anderen over een onderneming zeggen om vervolgens een goede keuze te kunnen maken en een wel afgewogen keuze. Laat jij ook jouw mening over Krefel.be hier achter, wanneer je bekend bent met ze? Of over een van de andere Belgische bedrijven op onze site? We zijn je erg dankbaar.

    Over Krefel.be

    Krefel.be is een bedrijf wat er al meer dan 50 jaar is. Het is een bedrijf welke zich op de toekomst richt. Het is opgericht door Auguste Marcel Poulet. Hij heeft twee zonen en een kleinzoon welke ook in het bedrijf zitten. Al sinds 1958 weten ze met diepgaand respect voor de klanten en een uitstekende prijs en kwaliteit verhouding succes te boeken. De start was een waar avontuur. Nu is het bedrijf er echter nog steeds en er werken meer dan 1100 mensen. Het startte met postorderverkopen en nieuwe producten voor de Belgische markt, waaronder de zwart/wit-televisie, transistorradio's, bandopnemers maar ook automatische wasmachines, koelkasten, kookfornuizen, stofzuigers, koffiezetters en nog veel meer innoverende producten die het dagelijkse leven van de huismoeders drastisch veranderden.

    Het bedrijf kent nu volop extra’s en mogelijkheden, waaronder:

    - De budget card van het bedrijf
    - Levering binnen 48 uur, vaak gratis
    - Langere garanties
    - Advies en afhandelen gsm activaties
    - Huwelijk lijsten
    - Laagste prijs garanties
    - Goede naverkoopdienst

    De producten van Krefel.be

    De producten van dit bedrijf zijn in een aantal groepen onder te verdelen. Het gaat om de volgende hoofdgroepen:
    - Groot Elektro
    - Klein Elektro
    - Inbouwtoestellen
    - Tv & Audio
    - Multimedia
    - Telefonie
    - Accessoires
    - Koken & Tafelen

    Klachten, tips en complimenten over Krefel.be

    Op de site is er een apart onderdeel voor de klachtenafwikkeling. De klachten kun je op verschillende manieren indienen, waarna ze bij Krefel.be natuurlijk naar een goede oplossing gaan zoeken. Het is ook mogelijk om tips en complimenten te geven via dezelfde kanalen.

    Heb jij ervaring met Krefel.be?

    Je krijgt vast en zeker geen spijt van de mogelijkheden om een beoordeling te geven over een bedrijf op onze site. Er zijn volop mogelijkheden om een review te geven. Onze site is een van de platformen waar ook jij terecht kunt om anderen te helpen met jouw mening over dit bedrijf of een van de andere Belgische bedrijven op onze site.

    Ken jij Krefel.be? Weet jij wat anderen erover zeggen? We delen graag alles met je op onze site. Klik nu en zie wat anderen vinden van Krefel.be!

    Krefel
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (30)

    4,2
    33% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4,6
    Service
    rating
    3,6
    Prijs
    rating
    5,2
    Leveren
    rating
    3,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    HW90 BP34636

    Ik ben zéér ontevreden over de “geleverde” dienst door Krefel. Eerst en vooral moest ik al een week wachten vooraleer mijn wasmachine kon geleverd worden. Op de dag van levering hebben ze NIET aangebeld en mij 1x opgebeld via anonieme telefoon 3min voor het einde van het doorgegeven tijdslot. Ik ontving een bericht dat de chauffeur zich heeft aangemeld maar de levering niet kon doorgaan. Ik belde de klantendienst, 10min een irritant deuntje gehoord vooraleer er eindelijk een onvriendelijk personeelslid opnam. Zij was er van overtuigd dat de chauffeur aangebeld had, maar versprak zich later dat de chauffeur mijn straat niet in mocht en dat ik hiervoor een vergunning moet aanvragen. Ja, ik woon in Gent in een autovrij gebied, maar heb hiervoor nog nooit problemen gehad bij andere leveranciers. Sterker nog, in heb nog nooit gehoord dat ik een vergunning moet aanvragen bij de politie. Volgende lever datum zou pas VOLGENDE WEEK zijn. Zéér teleurgesteld dus!!!

    Door: Jolien Boumkwo 05-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    3
    rating

    Leifheit 78146

    Als online shop negatief: ze geven je een leverdatum, je neemt verlof en er wordt niet geleverd. Artikel wordt naar Bpost doorgesast, die het weer doorgeven aan Dynalogics en zoeken maar naar correcte trackingsgegevens. Bellen naar Krefel levert alleen maar afschuiven verantwoordelijkheid naar Bpost en de klant 'moet de kleine lettertjes maar lezen' in het vervolg. Waardeloze online shop.

    Door: Rudi.de.lobelle@gmail.com 25-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    4
    rating

    sledestofzuiger bosch BGS7SIL64

    Zonder in te boeten op de zuigkracht en het feit dat deze stofzuiger een zeer laag geluidsniveau heeft. Zeer goede reinigingsresultaten op alle type vloeren.
    Nooit meer filter of stofzak vervangen is een must. Stofcontainer is eenvoudig te verwijderen en leeg te maken.
    De actieradius is ruimschoots en vlotte werking van het automatische oprol systeem van het snoer.
    Elektronische regeling van de zuigkracht d.m.v. de draaischakelaar is zeker een gemak. Op gebied van prijs/kwaliteit behaalt deze sledestofzuiger van Bosch hoge cijfers. Een topper in zijn categorie.

    Door: Hoydongs Eddy 20-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Samsung Note 10 plus aura glow 512GB

    KOOP HIER NIET!!
    21 sept jl telefoon besteld en gelijk ook betaald met Visa. Bedrag was ook meteen geaccordeerd door Visa. Na 3 weken nog niets. Ik heb gebeld om te vragen hoe lang het nog zou duren. Meldt de dame aan de telefoon doodleuk dat bestelling allang binnen is maar de betaling via Visa niet. Betalen kan niet met een 'buitenlandse' kaart, aldus de medewerkster.
    Visa geeft aan dat dit onzin is.
    Geen enkel mailtje of telefoontje of anderszins een bericht gekregen van Krefel dat de betaling niet bekend/binnen was bij de boekhouding. Na betalingsbewijs opgestuurd te hebben, week geleden al, nog steeds niets gehoord van de 'boekhouding'.
    Twee dagen geleden via Messanger contact gehad en de medewerker gaf mijn melding over het uitblijven van bericht en/of levering weer door aan diverse andere afdelingen....
    Zo blijft de klant aan het lijntje gehouden worden door een zeer moeilijk bereikbaar bedrijf dat het woord klantvriendelijkheid niet kent. Wel willen verkopen, maar niet leveren. Hierop heb ik schriftelijk bij 2 kanalen binnen Krefel kenbaar gemaakt de bestelling te willen annuleren en het bedrag teruggestort te krijgen. Dit is geen manier om met klanten om te gaan. Gewoon niets van zich laten horen, laat staan eens een concreet antwoord waarom er niet geleverd wordt.
    Kortom, Krefel krijgt wel het geld binnen, maar levering blijft uit.
    Benieuwd hoe lang ik moet wachten totdat de 'boekhouding' tijd en zin heeft om het bedrag van bijna 1200 euro terug te storten..... maar dat krijgt een staartje.
    Ik adviseer om bij een ander, wél goed, efficiënt en klantvriendelijk bedrijf uw bestelling te plaatsen. Géén Krefel!

    Door: AJ van Dommelen 15-10-2019
    BP 04-12-2019

    Ik heb exact hetzelfde aan de hand. Een bestelling van 1600 euro. "Er is een probleem met de betaling", terwijl Mastercard bevestigt dat deze betaling onmiddellijk in orde was. Ondertussen werd ik geblokkeerd op hun messengerchat en kan ik niets meer posten op hun fb-pagina. Telefonisch contact is 1x gelukt, ze schermen met "het was black friday" en "de boekhouding zegt dat er een probleem is". Hebt u uw geld uiteindelijk teruggekregen of niet? Ik ben hoogst ongerust!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    magnetron (koop is NIET doorgegaan !)

    Onlangs was ik van plan een magnetron te kopen bij krefel, echter stond de max.temperatuur voor de oven functie niet vermeld, en het is essentieel dat die toch wel geweten is. Daarom stuurde ik een mailtje naar hun klantendienst om het te vragen. Nu bijna twee weken verder heb ik nog steeds niet eens een reactie gekregen. Zelfs niet na herhaalde mails EN een klacht via test-aankoop. Wel heb ik een hele verzameling 'automatische' antwoordmails van hen, met steeds dezelfde hypocriete larie erin. Dit bedrijf is niet meer wat het ooit was, en ik vertik het om ooit nog zelfs te overwegen om daar iets te kopen. Wat een schande, er is zelfs geen sprake van service, ook niet van respect voor de klant, want dan zouden dingen zoals dit niet gebeuren. Ze geven je echt het gevoel dat je geen respect of zelfs een reactie van hen waard bent. Wel, dan steken ze hun producten maar waar de zon niet schijnt. Heel simpel. Ik zeg dan gewoon waar het op staat. Dag en bedankt.

    Door: A.P. 21-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Gemengd fornuis BEKO

    Verschillende mails op 22/06/2019 (klacht linkerzijde fornuis grote gele vlam & 27/06/2019 technieker komt langs op 29/ 06/2019 ( fabrieksfout volgens deze technieker & 02/07/2019 (mail)
    03/07:2019 telefonisch de manager is op de hoogte volgens telefoniste maar de naam van de manager weet ze niet (wat mij al verontrust).
    Langs geweest Blauwe Toren Krefel - manager wist van niets. Had nog geen mails ontvangen.
    Mail op dinsdag 09:07/2019
    Vandaag 16/07/2019 - ophaling fornuis geannuleerd / opnieuw afspraak door Krefel voor vrijdag 19/07/2019 (het was niet mogelijk om het fornuis vandaag op te halen want zijn vrachtwagen was al vol en ons fornuis kin niet meer mee!
    Echt een horror film is hier niets bij in deze tijd van techniek en klantvriendelijkheid ! Echt ongelooflijk en hopeloos. Onze vakantie waar we zo naar uitkeken is hopeloos verloren wanneer we ons geld terug zullen krijgen is nu hopeloos.


    16/07/2019

    Door: Nadine 16-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Stofzuiger

    Koop NOOIT iets bij Krefel echte afzetters. Stofzuiger binnen gedaan in garantie zeer weinig zuigkracht stofzuiger zat helemaal niet vol. Krefel rekent mij 70 euro aan aangezien zij beweren dat hij niet goed onderhouden is en dat de zak vol zat wat niet het geval was ! Hij was amper 6 maanden oud als ik die 70 euro niet betaal krijg ik mijn stofzuiger niet terug! Het was een heel ander verhaal geweest als ze eens zouden bellen en eerst het probleem uitleggen maar zo is het heel gemakkelijk om geld uit de zakken van de mensen te pikken !!!!

    Door: Christof 08-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    levering vandaag , niets gezien

    alleen maar min punten , bestelling geplaatst op 2 april met levering vandaag , Om half drie nog niemand gezien , ik telefoneer en krijg te horen dat er een vertraging opgelopen is , Kan altijd gebeuren maar nog geen mailtje krijg je daarover . Zit ik hier thuis heel de tijd te wachten en morgen zou dan de levering plaats vinden . Sorry , kan de levering niet doorgaan op afgesproken datum stuur dan tenminste een mail om de klant te verwittigen nu heb ik heel mijne dag versleten thuis en morgen nog eens , want levering vind plaats tss 8.00 en 17.00 . SORRY DIT KAN NIET , geen goede service

    Door: Van den bergh 04-04-2019
    Marianne 04-04-2019

    Juist mijn revieuw geplaatst , terwijl ik aan het typen ben komt er een mail binnen met levering gepland voor morgen , Raar toch he

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Slechte service

    Al 2 keer binnen geweest bij krefel in bparc daar zien ze me nooit meer terug zo onvriendelijk amai ik ben binnen geweest voor irobot eerst waren ze echt te lui om te komen helpen en was wel niet druk er stond dan ene in solden en dan zei hij deze is gereserveerd op een hele onvriendelijke manier het hangde nochtans nergens uit dat hij gereserveerd was heb dan maar een gekocht in carrefour

    Door: Catrysse eddy 11-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Mijn gsm is defect en het is ellende

    Ik heb een gsm gekocht in januari 2018, in september is die defect geworden. Ik heb het toestel binnengebracht in een Krefel winkel. De winkel bediende zei dat ik mijn toestel 10 werkdagen zou moeten missen. Ik vroeg voor een vervangtoestel, hij kon me dat niet direct aanbieden maar na twee dagen ging ik gebeld worden voor een vervangtoestel dat beschikbaar zou zijn. Nu na 10 werkdagen heb ik geen vervangtoestel gekregen en ook mijn gsm is niet terug. Het antwoord dat ik kreeg is: het kan 14 werkdagen duren blijkbaar en vervangtoestellen dat ze hebben zijn geen smartphones en ik zou meer geduld moeten hebben. Ik trek mijn conclusies nu na zo'n matig tot slecht service.

    Door: ali el zaidy 02-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    6 tot 8 weken GEEN keuken

    27/08 onze keuken zou geleverd en geplaatst worden (orderbevestiging getekend op 05/06). Dag is geeindigd met onbruikbare keuken .
    - spoelbak = verkeerd model en verkeerd kleur, 6 tot 8 weken wachten voor die dat we willen
    - zijwanden barmeubel verkeerd kleur, 6 tot 8 weken wachten op juiste kleur
    - achterwand barmeubel tekort
    - werkblad thv barmeubel te diep
    - voor aanvang installatie vragen we aan de plaatser of de aansluiting voor de AEG kookplaat voldoet . Hij zegt 'ja'. Hij zaagt gat voor kookplaat . Hij wil kookplaat aansluiten en dan stelt hij vast dat onze AEG kookplaat een trifase is . Noch bij verkoop noch bij opmeting is ons hier iets van uitleg over gegeven. Wij bellen naar onze contactpersoon bij krefel om te vragen of we kunnen verwisselen met een andere kookplaat. Er is maar 1kookplaat op de markt met de juiste minimum afmetingen (want gat is gezaagd) en aansluitbaar op monofase nl SIEMENS. Krefel verkoopt dit model ook . Wij zijn ook bereid om de meerwaarde van dit model te betalen. Maar het antwoord bleef 'neen'. Wij moeten de AEG maar zelf zien te verkopen en de SIEMENS zelf aankopen.
    Eind van het verhaal :
    -doordat barmeubel (dat vasthangt aan keuken) niet kan geplaatst worden, kan het wandpaneel niet geplaatst worden, kunnen de hangkasten met dampkap niet geplaatst worden
    - geen spoelbak
    - geen kookplaat
    En dit nog voor een 6 à 8 weken.

    Door: Anouk 28-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5
    rating

    Adresfout bij levering

    Ik bestelde een woensdagavond een hoofdtelefoon ter waarde van 250 euro en een klein sd kaartje. De bestelling ging eerst donderdag toekomen maar werd uiteindelijk vrijdag. Geen probleem voor mij, als ik hem maar zaterdag had, want dan was het de verjaardag van mijn zoon en deze hoofdtelefoon was zijn cadeau.

    Wat gebeurde er, vrijdag de bestelling komt toe maar ik vind alleen in de doos het kleine sd kaartje... geen koptelefoon te bespeuren. Er zit een leveringsbon bij en daarop staat alleen het sd'tje en niet de hoofdtelefoon waar ik 250 euro heb voor neergeteld.

    Ik neem een kijkje op hun site en check mijn bestellingen, waar wel degelijk staat 'Afgeleverd'. Terwijl ik mijn hoofdtelefoon niet gehad heb?

    Al een mail gestuurd maar deze werd genegeerd. Ik wens een compensatie en vindt dit schandalig dat ik mijn zoon zijn verjaardagscadeau niet heb kunnen geven! Ik hoop dat dit pakje nog toekomt?

    Door: Siebren 18-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2,5
    rating

    Slechte klantenservice

    Onbeleefdheid telefonische contact aangaande hulp aankoop tablet, geen tijd het was nu solden en te weinig personeel in de winkel, hadden zogezegd geen wifi in hun winkel ( filiaal merksem ) personeel onervaren

    Door: Venken 25-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Mij zien ze hier nooit meer!

    Heb laptop gekocht bij krefel in Aalst. Deze was helaas niet meer in stock. Dus hadden ze de laptop laten overbrengen van een andere winkel. Ze gingen me bellen zeiden ze als hij er was. Na 2 weken bel ik zelf naar krefel om te vragen hoe het zit. Kreeg ik antwoord dat hij daar al enkele dagen lag. Waarop ik vroeg waarom ze me dan niet gebeld hadden, zei hij dat ze daarvoor niet belden. Als je iets besteld hebt moet je er maar zelf achter vragen zei hij. Daarvoor bellen we niet. Ze hadden wel mn telefoonnummer gevraagd. Ik vraag me nu wel af waarom. Als ze toch niet zelf naar hun klanten bellen... hier zien ze me nooit meer terug!

    Door: Callebaut Kenny 09-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5
    rating

    service inbegrepen??

    Service inbegrepen?? Nieuw toestel gekocht, werkte niet doordat iets in de ventilator terecht gekomen was. Waarschijnlijk mijn fout, maar 86 euro aanrekenen voor 10 minuten werk is er toch wel over. Dit lijkt meer op winst maken dan op service bieden!! Let op met sevicedienst Electrolux!!

    Door: Tom 14-04-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    top service

    Perfecte levering van wasmachine.
    Volgens de planning te volgen op de site, ging ht toestel geleverd worden tussen 12.00 en 13.00 uur.
    Om 11.55 uur werd er reeds aangebeld. Ik werd aangesproken door een zeer vriendelijke persoon.
    Perfecte plaatsing en aansluiting van het toestel.
    Voor ons een ZEER POSITIEVE ervaring met krefel.
    Onze keuze volgende keer staat vast.

    Door: Francois WOUTERS 19-02-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    nooit meer

    op 2/12/17 product besteld via de site. levering max 3 weken. na 5 weken navraag gedaan en product niet binnen zal spoedig gebeuren. na 7 weken nog eens contact proberen nemen maar niets meer. Ze zijn enorm stil maar mijn geld hebben ze wel al die tijd al gehad. 1 keer, nooit meer.

    Door: stefaan 16-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    wenst u geen service ,koop bij Krefel

    Als kerstcadeau herlaadkaarten gekocht voor 82 jarige vader . Bij het uitpakken bleek het van de verkeerde operator te zijn !!!
    Bij terugkeer naar Krefel werden we wandelen gestuurd, deze zouden reeds bij aankoop geactiveerd worden en daarom geen ruiling mogelijk !
    Mijn enige fout is het NIET nakijken van de operator, Krefel daarentegen begaat naar mijn mening de hoofdfout ! Na telefonisch contact met klantendienst gaat men het bekijken met de vertegenwoordiger van BASE . !? Krefel schuift de verantwoordelijkheid voor hun fout door naar de operator . Ik houd jullie op de hoogte van de verdere ontwikkelingen .

    Door: verstraeten 27-12-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    al problemen met wasmachine na eerste gebruik

    Ik Heb een miele wasmachine gekocht bij Krefel. Na eerste gebruik lag er al een grote plas water onder.
    Telefonisch proberen te bellen, maar pas na 30 minuten iemand aan de lijn bij klantendienst.
    Ze bloven af te komen op zaterdag maar kunnen uur niet geven. Probleem is dat ik weer 30 minuten zal moeten wachten om te weten wanneer de onderhoudstechnieker zal langskomen

    Door: Guy Anne 14-12-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    Zeer oneerlijk

    Zoals op andere sites ook al te zien is misleiden ze klanten en gebruiken ze smoezen om onder garantie uit te komen.
    Over het algemeen zeer onvriendelijk. Zeker niet aan te raden!

    Door: Anoj 17-10-2017
    ron 28-10-2017

    Ik was in Brugge om een Nespresso apparaat aan te kopen, Bij de aankoop had u een actie van een korting van 80 euro. Bij het vragen voor de info en de aankoop kreeg ik als antwoord dit is pas morgen was wand Nespresso kon niet komen en we hadden al uitgesteld waarop ik de dame mede deelde , als u iets plaats van korting u dit moet geven waar op ik zeer onvriendelijk antwoord kreeg ge moet maar de kleine letter lezen die zeer klein vermeld staat aan de achterzijde, ik vroeg de verantwoordelijke er bij dat ik dit niet pikte en Krefel zou inlichten over de wand praktijken waarop ik antwoord kreeg manneke ge moe dat doen en doe ze nog de groeten er bij Ik ben in schok naar buiten gegaan waarop ik belde naar Nespresso zelf en ik antwoord kreeg u mag terug naar binnen gaan en we zullen u dit geven Nooit van mijn leven ga ik nog in b park krefel binnen te brugge zeer onvriendelijk Ps ik ben in de wagen naar VandeNborre te Knokke geweest zeer vriendelijk en de dame van Nespresso heeft me geholpen en ik heb mijn korting gekregen Ik hoop dat ze bij het hoofdkantoor van Krefel dit een keer lezen en het personeel een goede opvoeding geven ONBESCHOFT TE ZIJN EN U STAAN UIT LACHEN ONGEHOORD

    frising 19-02-2019

    wasmachine nog niet aangesloten al problemen,geluk dat ik er bij stond,wasmachine was aan alle kanten ingedeukt,interim-personeel niks gezien en vast personeel zat achter het stuur van de wagen,4uren gewacht geen bericht of telefoontje,

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    Schrijf zelf een review over Krefel

    Uw beoordeling