ErvaringenSite

    Ervaringen Krefel

    Ken jij Krefel.be? Weet jij wat anderen erover zeggen? We delen graag alles met je op onze site. We verzamelen dagelijks vele reviews over vele bedrijven. Ook over bedrijven in België, zoals Krefel.be. Het is goed om eerst te lezen wat anderen over een onderneming zeggen om vervolgens een goede keuze te kunnen maken en een wel afgewogen keuze. Laat jij ook jouw mening over Krefel.be hier achter, wanneer je bekend bent met ze? Of over een van de andere Belgische bedrijven op onze site? We zijn je erg dankbaar.

    Over Krefel.be

    Krefel.be is een bedrijf wat er al meer dan 50 jaar is. Het is een bedrijf welke zich op de toekomst richt. Het is opgericht door Auguste Marcel Poulet. Hij heeft twee zonen en een kleinzoon welke ook in het bedrijf zitten. Al sinds 1958 weten ze met diepgaand respect voor de klanten en een uitstekende prijs en kwaliteit verhouding succes te boeken. De start was een waar avontuur. Nu is het bedrijf er echter nog steeds en er werken meer dan 1100 mensen. Het startte met postorderverkopen en nieuwe producten voor de Belgische markt, waaronder de zwart/wit-televisie, transistorradio's, bandopnemers maar ook automatische wasmachines, koelkasten, kookfornuizen, stofzuigers, koffiezetters en nog veel meer innoverende producten die het dagelijkse leven van de huismoeders drastisch veranderden.

    Grande re-ouverture Krëfel Hannut! - Feestelijke heropening Hannuit!

    Het bedrijf kent nu volop extra’s en mogelijkheden, waaronder:

    - De budget card van het bedrijf
    - Levering binnen 48 uur, vaak gratis
    - Langere garanties
    - Advies en afhandelen gsm activaties
    - Huwelijk lijsten
    - Laagste prijs garanties
    - Goede naverkoopdienst

    De producten van Krefel.be

    De producten van dit bedrijf zijn in een aantal groepen onder te verdelen. Het gaat om de volgende hoofdgroepen:
    - Groot Elektro
    - Klein Elektro
    - Inbouwtoestellen
    - Tv & Audio
    - Multimedia
    - Telefonie
    - Accessoires
    - Koken & Tafelen

    Klachten, tips en complimenten over Krefel.be

    Op de site is er een apart onderdeel voor de klachtenafwikkeling. De klachten kun je op verschillende manieren indienen, waarna ze bij Krefel.be natuurlijk naar een goede oplossing gaan zoeken. Het is ook mogelijk om tips en complimenten te geven via dezelfde kanalen.

    Heb jij ervaring met Krefel.be?

    Je krijgt vast en zeker geen spijt van de mogelijkheden om een beoordeling te geven over een bedrijf op onze site. Er zijn volop mogelijkheden om een review te geven. Onze site is een van de platformen waar ook jij terecht kunt om anderen te helpen met jouw mening over dit bedrijf of een van de andere Belgische bedrijven op onze site.

    Ken jij Krefel.be? Weet jij wat anderen erover zeggen? We delen graag alles met je op onze site. Klik nu en zie wat anderen vinden van Krefel.be!

    Krefel
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (43)

    4.4
    30% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5
    Service
    rating
    3.4
    Prijs
    rating
    5.4
    Leveren
    rating
    3.4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    sledestofzuiger bosch BGS7SIL64

    Zonder in te boeten op de zuigkracht en het feit dat deze stofzuiger een zeer laag geluidsniveau heeft. Zeer goede reinigingsresultaten op alle type vloeren.
    Nooit meer filter of stofzak vervangen is een must. Stofcontainer is eenvoudig te verwijderen en leeg te maken.
    De actieradius is ruimschoots en vlotte werking van het automatische oprol systeem van het snoer.
    Elektronische regeling van de zuigkracht d.m.v. de draaischakelaar is zeker een gemak. Op gebied van prijs/kwaliteit behaalt deze sledestofzuiger van Bosch hoge cijfers. Een topper in zijn categorie.

    Door: Hoydongs Eddy 19-10-2019
    Gino Hommé 21-02-2020

    Beste, Dit slaat alles voor de aankoop van een tv, natuurlijk niet op voorraad dus bestellen, bestellen de verkeerde tv, na controle van ons zelf bestellen ze de goeie referentie, levering? niet zoals gepland en beloofd, zijn intussen reeds 3 dagen verder en wij zijn alle geloof in krefel verloren, ga straks naar de winkel om mijn voorschot van 249€ terug te ontvangen en wij zien af van de aankoop, er is ons ook niet meegedeeld dat ipv de winkel ook rechtstreeks bij ons thuis kon worden geleverd met installatie voor een aankoop boven de 1000€, hebben voor een kleine 4000€ aangekocht/besteld, dit getuigd van onprofessioneel en vooral niet klant gericht, wij staan in de koude. Wat zijn nu nog de rechten van de klant? er zijn geen + punten Beste, Dit slaat alles voor de aankoop van een tv, natuurlijk niet op voorraad dus bestellen, bestellen de verkeerde tv, na controle van ons zelf bestellen ze de goeie referentie, levering? niet zoals gepland en beloofd, zijn intussen reeds 3 dagen verder en wij zijn alle geloof in krefel verloren, ga straks naar de winkel om mijn voorschot van 249€ terug te ontvangen en wij zien af van de aankoop, er is ons ook niet meegedeeld dat ipv de winkel ook rechtstreeks bij ons thuis kon worden geleverd met installatie voor een aankoop boven de 1000€, hebben voor een kleine 4000€ aangekocht/besteld, dit getuigd van onprofessioneel en vooral niet klant gericht, wij staan in de koude. Wat zijn nu nog de rechten van de klant? er zijn geen + punten Gino Hommé

    Diego Deswaef 30-04-2020

    Nooit geen krefel meer voor ons 4 maand terug een inductie kookplaat gekocht veel meserie mee gehad betaald om te laten instaleren 4 maand later kookplaat kapot ze komen ja sory geen garantie jullie hebben verkeerd geinstaleerd terwijl zij geinstaleerd hebben na weken dreigen komen ze af met nieuwe plaat zetten ze af aan deur weg zijn ze instalatie plaat trek u plan....... Nooooooit meer

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Aankoop Espresso Delonghi

    Goede middag,

    ik heb een Koffie Espresso van Delonghi gekocht in Brugge, Die meneer was super vriendelijk en heeft mij alle uitleg gegeven over het toestel waar de filter zat en waar ik nog een stukje moet insteken om te reinigen.
    Wat we ook niet wisten is dat er nog een service aan huis is ook als ze je niet telefonisch kunnen helpen dus dat is meegenomen.
    We hadden geluk het was de laatste in voorraad !!!! We zijn er super tevreden over, het was niet goedkoop maar het is zeker zijn geld waard !!! Een aanrader om te kopen wie van een goed kopje koffie kan genieten.

    Door: Ghijs Lisette 31-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    top service

    Perfecte levering van wasmachine.
    Volgens de planning te volgen op de site, ging ht toestel geleverd worden tussen 12.00 en 13.00 uur.
    Om 11.55 uur werd er reeds aangebeld. Ik werd aangesproken door een zeer vriendelijke persoon.
    Perfecte plaatsing en aansluiting van het toestel.
    Voor ons een ZEER POSITIEVE ervaring met krefel.
    Onze keuze volgende keer staat vast.

    Door: Francois WOUTERS 19-02-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Dyson

    Ik kocht de steelstofzuiger van Dyson Fluffy. De eerste maal toen ik die gebruikte was ik onmiddellijk overtuigd van het gebruiksgemak. Een trap stofzuigen is een koud kunstje geworden. Zonder draad werken is super makkelijk. Een plaats vinden in huis voor deze compacte stofzuiger is ook zeer snel gevonden. Een prima stofzuiger, een aanrader om deze te kopen.

    Door: Deman 24-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Stoomgenerator

    Ik heb 10 dagen geleden een stoomgenerator en verdeeldoos besteld op de site. Deze zijn in aparte pakketje naar mij verstuurd volgens de mails van bpost die ik ontving. Ook volgens die mails zouden beide pakketjes geleverd zijn op zondag avond. Ik was echter niet thuis. Toen ik 's avonds thuis kwam vond ik enkel het pakketje met de verdeeldoos in het midden van mijn voortuin (volledig in het zicht) terug. Volgens de mails van dynalogic/bpost zou een handtekening nodig zijn bij de levering, maar ik heb dus nooit getekend voor ontvangst. Ik heb de dag na levering gebeld en na héél lang wachten iemand aan de lijn gekregen. Volgens deze medewerkster moest zij eerst informeren bij bpost en zou ik 8 dagen geleden een update krijgen over wat er met mijn bestelling gebeurd is en wie deze afgetekend heeft. Ik heb echter nog steeds geen update gekregen en slaag er ook niet meer in jullie telefonisch te bereiken (ik heb al UREN aan de lijn gehangen). Op mijn mails wordt niet geantwoord en de FB operatoren van Krefel, zeggen gewoonweg dat het wel geleverd is en antwoorden verder niet. Mijn facebook post op de Krefel pagina over mijn probleem is ook gewoon verwijderd. Ongezien dit. Het gaat hier over een aankoop van 250 euro en een toestel dat ik echt nodig heb dus ik hoop héél spoedig een oplossing te krijgen. Ik raad dan ook iedereen af hier ooit nog iets te bestellen. Service is gewoonweg onbestaand bij Krefel.

    Door: Charlotte 27-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Mixer Philips

    Info op site klopt niet nl.beste service en 1 dag levertijd is helemaal fout.
    Na 10 dagen nog geen levering nochtans goederen op voorraad.Klantendienst onbereikbaar 6x 15 min gewacht op respons, na 15 min wordt de verbinding automatisch verbroken.

    Door: Peter Wandels 26-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Smartphone iOS Apple 11prm64

    Ik heb mijn aankoop gedaan bij mijn vertrouwde krefel in Hasselt ben weer zeer goed geholpen door verkoper Massimo top. Ook voor de andere verkopers altijd even vriendelijk en bereid voor u te helpen. Ik wens het hele krefel team prettige kerst en een gelukkig nieuwjaar groetjes Paul

    Door: Piron 19-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Super prijzen zeg!

    Heb zojuist een powerbank bij Misco besteld. Ik had eerlijk gezegd nog nooit van het bedrijf gehoord, maar kwam er toevallig op via Google. De prijzen zijn wel echt heel goed. Ik ga hier zeker vaker mijn spullen kopen! Top!!

    Door: Roderick van Wessel 09-08-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    beschermingshoes voor tablet hier heel goedkoop

    Echt een ontdekking deze webshop

    Had een beschermingshoes voor mijn tablet nodig die dingen zijn ontzettend duur zelfs bij de Mediamarkt, maar hier vond ik er eentje voor heel goedkoop heel relax

    Door: bastiaan 23-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Calor stoomstrijkijzer

    Handig om met te werken

    Door: Daniel.Van Goethem 27-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Diepvries

    Ik heb iets gekocht op 11 Mei Ik heb op die levering gewacht op 22 Mei en Ik heb niets gezien Ik was terug naar die winkel om te vragen waarom mijn diepvries is niet geleverd. ze heeft die diepvries aan iemand anders verkocht.
    En Ik was teleurgesteld Ik moet nu volgende week wachten voor andere. Ik hoop dat dat goed komt.

    Door: Joy Ebuehi 23-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    Domo koelkast

    Wel besteld betaald maar wordt niet geleverd moeilijk contact kunnen nemen krijgen geen gehoor jullie boekhouding laat het afweten wij zitten in de put en zijn heel kwaad zonder koelkast zitten is niet plezant getekend Walter

    Door: Roller Walter 13-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    REVITIVE Bloedsomloop therapie Medic Plus

    Nog nooit zo’n slechte klantenservice geweten! Je denkt een goede en veilige aankoop te doen bij zo’n grote keten, niks is minder waar!

    Ik had een aankoop gedaan van +-300 euro, spijtig genoeg kreeg ik iets totaal anders geleverd met een waarde van 30 euro.

    Na talloze emails, berichten op facebook... na een maand, nog steeds geen antwoord!

    Het enige antwoord die je krijgt is een automatisch gegenereerd bericht, waarin men zegt dat ze u zo snel mogelijk zullen helpen...

    Besluit: koop hier zeker niet online!

    Door: Bert Debucquoy 22-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    airpods pro

    Bestelling gedaan maar na 8 d

    Door: vital 18-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    online

    Zondag, uit noodzaak wegens defecte gsm, nieuwe moeten bestellen. Zou dinsdag geleverd worden. Tot op heden nog geen GSM gezien, ook nog geen bewijs van verzending (panzerglass werd wel dinsdag geleverd, gsm???). Gisteren via messenger na lang aandringen bericht gekregen dat hij niet voorradig was. Waarom lichten ze klant niet zelf in? Telefonisch niet bereikbaar (wordt steeds afgeduwd na 6-10minuten wachten), mails worden niet beantwoord en ondertussen geblokkeerd via messenger. SERVICE?????

    Door: Lize Laermans 27-03-2020
    Jeroen 09-04-2020

    Zelfde ervaring met de klantendienst. Telefonisch bereikbaar: men hangt telkens terug op na enkele minuten, Mailtje sturen? Geen reactie! Via messenger: gelieve een mailtje te sturen.... Men stuurt me met andere woorden van het kastje naar de muur. Dit was mijn eerste en meteen ook mijn laatste aankoop bij Krëfel.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    gel /aankoop dd 11/3/2020

    Krefel komt zijn woord niet na. "Vandaag bestellen- morgen geleverd" Bestel nooit "online" bij Krefel. Drie weken geleden produkt besteld, nog steeds niet mogen ontvangen. Telefonisch zijn ze onbereikbaar. Op mail wordt niet geantwoord. Via messenger kan je ze wel bereiken, maar wordt je aan het lijntje gehouden. Beloven telkens een nieuwe leveringsdatum. Na zoveelste belofte nog steeds niet geleverd. En nog het strafste van de zaak. Op account staat produkt "afgeleverd". Dit is pure bedriegerij. Ben benieuwd of ik alsnog mijn geld terugkrijg. Mijn raad: bestel nooit "online" bij Krefel.

    Door: Monique Ryngaert 24-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    toetsenbord en muis online besteld

    Normaal gezien koop ik alles in de winkel van Krefel, met de huidige coronatoestand heb ik een toestebord en muis online besteld. De levering was heel snel. Ik heb de verpakking enkel opengedaan om vast te stellen dat het toch niet is wat ik ervan verwacht had. De toesten waren dikker dan verwacht en maakten veel meer lawaai.
    Ik heb dus meteen een email naar krefel gestuurd om een retour aan te vragen. Ik kan uit deze reacties hier afleiden dat ze niet antwoorden op hun mails. Tegenwoordig zou een online bestelling/retour heel vlot moeten verlopen. In het vervolg alles bij Coolblue bestellen! Daar zijn ze betrouwbaar.

    Heel teleurstellend, over de service in de winkel was ik altijd zeer tevreden. De webshop kunnen ze beter sluiten.

    Door: AL 17-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Geen aankoop

    Net naar een krefel geweest..laagste prijsgarantie zou men beter weglaten...
    Men wou eerst wel aanpassen maar plots niet meer OMDAT ik naar de andere kant v het land zou moeten rijden om het te halen...
    Weet dan dat er gratis levering is

    Door: Stefaan Dejonghe 22-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    droogkast aeg

    Emails naar mail.box@krefel.be worden niet beantwoord. Jullie telefonisch proberen is een ramp. We worden letterlijk aan het lijntje gehouden. Ik zou graag geholpen willen worden in verband met een droogkast die na 1 week de geest geeft!!

    Door: Filip Poncelet 20-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    HW90 BP34636

    Ik ben zéér ontevreden over de “geleverde” dienst door Krefel. Eerst en vooral moest ik al een week wachten vooraleer mijn wasmachine kon geleverd worden. Op de dag van levering hebben ze NIET aangebeld en mij 1x opgebeld via anonieme telefoon 3min voor het einde van het doorgegeven tijdslot. Ik ontving een bericht dat de chauffeur zich heeft aangemeld maar de levering niet kon doorgaan. Ik belde de klantendienst, 10min een irritant deuntje gehoord vooraleer er eindelijk een onvriendelijk personeelslid opnam. Zij was er van overtuigd dat de chauffeur aangebeld had, maar versprak zich later dat de chauffeur mijn straat niet in mocht en dat ik hiervoor een vergunning moet aanvragen. Ja, ik woon in Gent in een autovrij gebied, maar heb hiervoor nog nooit problemen gehad bij andere leveranciers. Sterker nog, in heb nog nooit gehoord dat ik een vergunning moet aanvragen bij de politie. Volgende lever datum zou pas VOLGENDE WEEK zijn. Zéér teleurgesteld dus!!!

    Door: Jolien Boumkwo 05-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Schrijf zelf een review over Krefel

    Uw beoordeling