ErvaringenSite

    Ervaringen Krefel

    Ken jij Krefel.be? Weet jij wat anderen erover zeggen? We delen graag alles met je op onze site. We verzamelen dagelijks vele reviews over vele bedrijven. Ook over bedrijven in België, zoals Krefel.be. Het is goed om eerst te lezen wat anderen over een onderneming zeggen om vervolgens een goede keuze te kunnen maken en een wel afgewogen keuze. Laat jij ook jouw mening over Krefel.be hier achter, wanneer je bekend bent met ze? Of over een van de andere Belgische bedrijven op onze site? We zijn je erg dankbaar.

    Over Krefel.be

    Krefel.be is een bedrijf wat er al meer dan 50 jaar is. Het is een bedrijf welke zich op de toekomst richt. Het is opgericht door Auguste Marcel Poulet. Hij heeft twee zonen en een kleinzoon welke ook in het bedrijf zitten. Al sinds 1958 weten ze met diepgaand respect voor de klanten en een uitstekende prijs en kwaliteit verhouding succes te boeken. De start was een waar avontuur. Nu is het bedrijf er echter nog steeds en er werken meer dan 1100 mensen. Het startte met postorderverkopen en nieuwe producten voor de Belgische markt, waaronder de zwart/wit-televisie, transistorradio's, bandopnemers maar ook automatische wasmachines, koelkasten, kookfornuizen, stofzuigers, koffiezetters en nog veel meer innoverende producten die het dagelijkse leven van de huismoeders drastisch veranderden.

    Grande re-ouverture Krëfel Hannut! - Feestelijke heropening Hannuit!

    Het bedrijf kent nu volop extra’s en mogelijkheden, waaronder:

    - De budget card van het bedrijf
    - Levering binnen 48 uur, vaak gratis
    - Langere garanties
    - Advies en afhandelen gsm activaties
    - Huwelijk lijsten
    - Laagste prijs garanties
    - Goede naverkoopdienst

    De producten van Krefel.be

    De producten van dit bedrijf zijn in een aantal groepen onder te verdelen. Het gaat om de volgende hoofdgroepen:
    - Groot Elektro
    - Klein Elektro
    - Inbouwtoestellen
    - Tv & Audio
    - Multimedia
    - Telefonie
    - Accessoires
    - Koken & Tafelen

    Klachten, tips en complimenten over Krefel.be

    Op de site is er een apart onderdeel voor de klachtenafwikkeling. De klachten kun je op verschillende manieren indienen, waarna ze bij Krefel.be natuurlijk naar een goede oplossing gaan zoeken. Het is ook mogelijk om tips en complimenten te geven via dezelfde kanalen.

    Heb jij ervaring met Krefel.be?

    Je krijgt vast en zeker geen spijt van de mogelijkheden om een beoordeling te geven over een bedrijf op onze site. Er zijn volop mogelijkheden om een review te geven. Onze site is een van de platformen waar ook jij terecht kunt om anderen te helpen met jouw mening over dit bedrijf of een van de andere Belgische bedrijven op onze site.

    Ken jij Krefel.be? Weet jij wat anderen erover zeggen? We delen graag alles met je op onze site. Klik nu en zie wat anderen vinden van Krefel.be!

    Krefel
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (84)

    4.2
    29% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.8
    Service
    rating
    3
    Prijs
    rating
    5.8
    Leveren
    rating
    3.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    sledestofzuiger bosch BGS7SIL64

    Zonder in te boeten op de zuigkracht en het feit dat deze stofzuiger een zeer laag geluidsniveau heeft. Zeer goede reinigingsresultaten op alle type vloeren.
    Nooit meer filter of stofzak vervangen is een must. Stofcontainer is eenvoudig te verwijderen en leeg te maken.
    De actieradius is ruimschoots en vlotte werking van het automatische oprol systeem van het snoer.
    Elektronische regeling van de zuigkracht d.m.v. de draaischakelaar is zeker een gemak. Op gebied van prijs/kwaliteit behaalt deze sledestofzuiger van Bosch hoge cijfers. Een topper in zijn categorie.

    Door: Hoydongs Eddy19-10-2019
    Gino Hommé21-02-2020

    Beste, Dit slaat alles voor de aankoop van een tv, natuurlijk niet op voorraad dus bestellen, bestellen de verkeerde tv, na controle van ons zelf bestellen ze de goeie referentie, levering? niet zoals gepland en beloofd, zijn intussen reeds 3 dagen verder en wij zijn alle geloof in krefel verloren, ga straks naar de winkel om mijn voorschot van 249€ terug te ontvangen en wij zien af van de aankoop, er is ons ook niet meegedeeld dat ipv de winkel ook rechtstreeks bij ons thuis kon worden geleverd met installatie voor een aankoop boven de 1000€, hebben voor een kleine 4000€ aangekocht/besteld, dit getuigd van onprofessioneel en vooral niet klant gericht, wij staan in de koude. Wat zijn nu nog de rechten van de klant? er zijn geen + punten Beste, Dit slaat alles voor de aankoop van een tv, natuurlijk niet op voorraad dus bestellen, bestellen de verkeerde tv, na controle van ons zelf bestellen ze de goeie referentie, levering? niet zoals gepland en beloofd, zijn intussen reeds 3 dagen verder en wij zijn alle geloof in krefel verloren, ga straks naar de winkel om mijn voorschot van 249€ terug te ontvangen en wij zien af van de aankoop, er is ons ook niet meegedeeld dat ipv de winkel ook rechtstreeks bij ons thuis kon worden geleverd met installatie voor een aankoop boven de 1000€, hebben voor een kleine 4000€ aangekocht/besteld, dit getuigd van onprofessioneel en vooral niet klant gericht, wij staan in de koude. Wat zijn nu nog de rechten van de klant? er zijn geen + punten Gino Hommé

    Diego Deswaef30-04-2020

    Nooit geen krefel meer voor ons 4 maand terug een inductie kookplaat gekocht veel meserie mee gehad betaald om te laten instaleren 4 maand later kookplaat kapot ze komen ja sory geen garantie jullie hebben verkeerd geinstaleerd terwijl zij geinstaleerd hebben na weken dreigen komen ze af met nieuwe plaat zetten ze af aan deur weg zijn ze instalatie plaat trek u plan....... Nooooooit meer

    Van der Taelen 06-08-2020

    Bestelling geplaatst en leverdatum ontvangen voor 3/8. We zijn 6/8 en nog steeds geen levering. Ook geen enkele info ivm vervoer, track en trace. Ga niet meer on line bestellen bij Krefel

    De smul tania 14-08-2020

    Bestelling gedaan op 11/8 Bestelling ging geleverd worden op 12/8 gisteren gebeld en ging op 14/8 geleverd worden vandaag bel ik terug en word maar 18/8 geleverd nooit zal ik nog bestellen bij krefel is nu al de tweede maal in 2 weken tijd

    habiba07-12-2020

    luidsprekers werken niet en de ctr toets doet het ook niet. Brol winkel

    Sali11-12-2020

    Ik heb garantie voor koelkast na 2 maanden Nog niks gekregen en willen niet meer helpen

    Ward Hermans15-05-2021

    Overlaatst een huawei p20 gekocht, ze hadden mij die ingesteld, er wel niet bij gezegd dat er geen Google Play op was, dus kan ik er niets op instaleren, ze hadden mij er wel over kunnen informeren, dan had ik een ander genomen, weg gegooid geld

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Aankoop Espresso Delonghi

    Goede middag,

    ik heb een Koffie Espresso van Delonghi gekocht in Brugge, Die meneer was super vriendelijk en heeft mij alle uitleg gegeven over het toestel waar de filter zat en waar ik nog een stukje moet insteken om te reinigen.
    Wat we ook niet wisten is dat er nog een service aan huis is ook als ze je niet telefonisch kunnen helpen dus dat is meegenomen.
    We hadden geluk het was de laatste in voorraad !!!! We zijn er super tevreden over, het was niet goedkoop maar het is zeker zijn geld waard !!! Een aanrader om te kopen wie van een goed kopje koffie kan genieten.

    Door: Ghijs Lisette31-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    aircooler domo

    We zijn gisteren namiddag met een persoon met rolator naar de krefel.in wevelgem geweest maar het was niet te doen veel te weinig personeel aanwezig
    Daardoor zijn we dan ook vertrokken zonder een aankoop te doen
    Ik ben nadien allen terug gegaan rond 17u
    De verkoopster een jong meisje met name Dumon M heeft me geholpen met de aankoop van die aircooler een volledige uitleg gegeven en 10min later stond ik al terug op de parking met haar hulp zat de aircooler al in mijn auto en kon ik vertrekken
    Dikke dikke merciekes aan de verkoopster M Dumon

    Door: Roos04-08-2020
    Bal19-03-2021

    Sinds enkele jaren kopen wij bij Krefel en zeer tevreden tot nu toe. Nog deze mogend een koptelefoon gekocht heel vriendelijke jonge dame genaamd Carola H Winkel altijd verzorgt en personeel ook. doe zo verder Wens jullie nog heelveel Succes.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    top service

    Perfecte levering van wasmachine.
    Volgens de planning te volgen op de site, ging ht toestel geleverd worden tussen 12.00 en 13.00 uur.
    Om 11.55 uur werd er reeds aangebeld. Ik werd aangesproken door een zeer vriendelijke persoon.
    Perfecte plaatsing en aansluiting van het toestel.
    Voor ons een ZEER POSITIEVE ervaring met krefel.
    Onze keuze volgende keer staat vast.

    Door: Francois WOUTERS19-02-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Diepvries maar nooit geleverd

    Op 2/7/2021 een diepvries gekocht en betaald, op 10/7 levering maar 's ochtends belde ze af, mail gekregen dat ze op 17/7 komen leveren tss 8.45 en 10.45 maar om 8.30 telefoon gekregen dat ze niet kunnen leveren. Een uur later een sms dat de chauffeur vertrokken was dus ik terug naar huis en gebeld naar het filiaal en men zou me direct terug bellen doch helaas heb ik 3 nutteloos gewacht. Dan mijn geld terug gevraagd en afspraak gemaakt doch geen geld in de kas en moest later terug komen. Na bijna één maand heeft krefel nog niet eens geantwoord en ik wacht op mijn voucher van 30€. Ben naar Eldi gereden en had direct een nieuwe diepvries, schande krefel.

    Door: Bert Pelgrims30-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Smartphone android motorola moto C

    Daar mijn smartphone het aan het begeven is ging ik op zoek naar hetzelfde model en kwam ik op de site van Krefel uit. Ikzelf woon in de omgeving van Hasselt. Daar het artikel niet meer online te koop was maar enkel nog in Schoten en Wemmel voorradig was heb ik telefonisch geinformeerd in Schoten om dit artikel daadwerkelijk voorradig was. Ik kreeg een positief antwoord maar moet bij Krefel Hasselt een voorschotbon laten maken en betalen zodat zij intern deze smartphone konden laten overkomen. Dit alles gebeurde op 08/07/21. Nu 14 dagen en vele afwimpelende telefoontjes later beslis ik terug bij Krefel Schoten te informeren naar de handelingen van dit art. Dit art zou niet zijn aangevraagd en op 14 juli, 6 dagen later dus, in de winkel zijn verkocht. Hasselt beweert dat ze hiervoor wel gebeld hebben maar hiervan staat in Schoten niets vermeld.
    Vandaag is de smartphone wel nog voorradig in Wemmel. Ik heb de verkoper in Hasselt (zal voorlopig geen naam noemen) dit meegedeeld. Hij was heel vijandig maar zei me wel dat hij het art. ging opvragen. Ben benieuwd of hij dit keer zijn handelingen wel juist doet opdat ik alsnog mijn smartphone kan gaan halen.

    Door: Marita23-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Dyson

    Ik kocht de steelstofzuiger van Dyson Fluffy. De eerste maal toen ik die gebruikte was ik onmiddellijk overtuigd van het gebruiksgemak. Een trap stofzuigen is een koud kunstje geworden. Zonder draad werken is super makkelijk. Een plaats vinden in huis voor deze compacte stofzuiger is ook zeer snel gevonden. Een prima stofzuiger, een aanrader om deze te kopen.

    Door: Deman24-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Smartphone iOS Apple 11prm64

    Ik heb mijn aankoop gedaan bij mijn vertrouwde krefel in Hasselt ben weer zeer goed geholpen door verkoper Massimo top. Ook voor de andere verkopers altijd even vriendelijk en bereid voor u te helpen. Ik wens het hele krefel team prettige kerst en een gelukkig nieuwjaar groetjes Paul

    Door: Piron 19-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    levering vaatwasser

    vandaag vaatwasser geleverd en gemonteerd volledig integreerbaar
    de mensen KEVIN EN BEKX hebben dit vlug en perfect gedaan met in achtname van alle corolaregels
    complimenten voor deze mensen
    Ik koop veel bij Krefel en altijd beste service

    Door: mees angeline25-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Diepvries en koelkast

    De personen die deze middag (perfect op tijd) de door ons bestelde koelkast en diepvries kwamen leveren waren zeer vriendelijk. Alles werd vlot geplaatst en ze namen ook al het verpakkingsmateriaal terug mee.
    De service verdient alle sterren!

    Door: Els De Backer03-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Beko Stove

    We ordered a stove through Krefel last month. The website said its delivery time was 10-14 days working days. It's been a month and over 21 working days and the stove has not been delivered yet. Nobody from the company contacted us. When I contacted them they said it hasn't been delivered by the supplier yet and there's nothing they can do. Now they are promising it by the end of the month. In the meantime, we moved to a new house without a stove with two children, and we can't make food in the house... Last time I buy anything at Krefel.

    Door: Vers14-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Een wasmachine en droogkast

    Maandag 5/7/2021 kopen wij een wasmachine en droogkast, die beiden donderdag 8/7 geleverd zouden worden. Ik vraag nog na, dat dit zeker correct is want de kinderen gaan op kamp vrijdag en had , zeker de wasmachine, ze zeker nodig. Ik gaf ook door dat ik om 13 u naar het werk vertrek en dat die dag mijn man pas om 14 u thuis was, dus ze niet konden leveren tussen13 & 14 u. Donderdag komen ze aan om 12:58 en hebben enkel droogkast bij. De wasmachine was niet voorradig en kan maar de week nadien geleverd worden. Ik vraag wat uitleg, en de heer antwoordt nors: " ja, maar mevrouw, krefel is een grote firma, ze kunnen onmogelijk weten wat er voorradig is of niet" , " trouwens wij komen al leveren , dat is al beter dan veel andere firma's. Ik heb hiervoor ook gebeld, maar na een wachtmuziekje van 10 minuten heb ik het opgegeven.

    Door: Sarah10-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Samsung A52

    Op 1 juli 2021 heeft Krefel Zemst een bestelling geplaatst voor de Samsung A52. Ging er vandaag zijn waarvoor ik vrees. Veel geblaat maar weinig wol. Beloven om een klant te vangen. Wanneer dit toestel in voorraad is bij Krefel Humbeek dan kan er toch geleverd worden of niet. Spijtig dat ik het hele bedrag heb betaald anders had ik mijn aankoop geannuleerd.
    Ze zijn zeker niet van hun woord. Blaasjes wijsmaken om toch maar te kunnen verkopen. Wees correct met de mensen en zeg waarop het staat.
    Dit was mijn laatste bestelling bij Krefel. Nooit zal ik er nog iets kopen.




    Door: Daenekint Daniel02-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    iPad Pro

    Een bestelling geplaatst op 1 juli om O.10 min. Via de website we konden er zelfs nog verschillende bestellen daar hij nog maar 10 min beschikbaar was. De betaling is zonder problemen verlopen de levering was voor voorzien op 2 juli.
    Vandaag bericht gekregen dat het toestel niet meer beschikbaar was. Dit noem ik echt mislukte reclame. Ik begrijp goed dat dit mogelijk is maar zet er dus bij dat er maar enkele toestellen beschikbaar zijn. Of laat de betaling niet doorgaan. Het is ook niet de eerste keer dat dit probleem hem stelt. Ik zal dus NOOIT nog een bestelling plaatsen bij krefel en zal dit dus ook nooit nog iemand aanraden.

    Door: Van der STRICHT FRANCINE02-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Kookplaat-microgolfoven-dampkap

    Van de 3 bestelde toestellen werd niet 1 vlekkeloos geleverd.
    - Het formaat van de inbouw microgolfoven was te klein (moesten we annuleren)
    - De kookplaat werd slecht geïnstalleerd bij levering waardoor een technieker moest terugkomen om het euvel op te lossen
    - De bestelling van de dampkap ging helemaal de mist in door leugenachtige manipulatie van onze bestelling door de verkoper.
    - De installateurs zijn amper de Nederlandse taal machtig

    Nooit meer Krefel!

    Door: Carl19-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Dyson luchtzuiveraar

    Zeer slechte service. Toestel was stuk, maanden moeten wachten op herstelling. Niet te bereiken telefonisch. ook klantendienst hielp niet... Uiteindelijk moeten horen dat ze het toestel niet meer in voorraad hadden...

    Door: Kenneth17-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Clean & Renew van Braun Online navullingen

    Ik wens navullingen (cartridges): Clean & Renew van Braun Online aan te kopen. De verzending is gratis. Bij afrekenen (betalen) wordt vermeld dat ik dit enkel gratis kan afhalen in La Louvière.
Brugge - La Louvière = 154 km rijden (= 2 uur rijden heen en 2 uur rijden terug). Dit is gekkenwerk, ...Ridicuul; dit beschamend om dit aan te bieden 'onder GRATIS verzenden'.

    Door: geert dewilde11-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Apple Macbook pro

    Computer uit stock besteld, levering binnen 24 uur volgens de website.
    Nu 48 uur verneem ik via de telefoon dat deze misschien overmorgen zal geleverd worden, moet eerst bij hun toekomen.
    Betalen dient men onmiddelijk te doen, zodat men de klant vastheeft, levering zien we wel nadien.
    Beter een firma zoals Coolblue nemen, deze komen hun afspraken tenminste na. De computer staat nog steeds op de site als leverbaar op 24 uur

    Door: Luc De Wiest10-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Bosch wasmachine

    I thought this brand offered superior customer service to differentiate itself from all the rising online competition. I was wrong. Awful customer service, delivery half done, issues with processing order. To avoid at all costs. Never shopping there again.

    Door: alim vandeweyer22-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Schrijf zelf een review over Krefel

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Krefel een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 84 ervaringen geplaatst over Krefel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.2 gekregen, waarbij 29% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Krefel actief?

    Krefel is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen, Electronica, Multimedia & Bladen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Krefel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.