ErvaringenSite

    Ervaringen Krefel

    Ken jij Krefel.be? Weet jij wat anderen erover zeggen? We delen graag alles met je op onze site. We verzamelen dagelijks vele reviews over vele bedrijven. Ook over bedrijven in België, zoals Krefel.be. Het is goed om eerst te lezen wat anderen over een onderneming zeggen om vervolgens een goede keuze te kunnen maken en een wel afgewogen keuze. Laat jij ook jouw mening over Krefel.be hier achter, wanneer je bekend bent met ze? Of over een van de andere Belgische bedrijven op onze site? We zijn je erg dankbaar. 

    Over Krefel.be
    Krefel.be is een bedrijf wat er al meer dan 50 jaar is. Het is een bedrijf welke zich op de toekomst richt. Het is opgericht door Auguste Marcel Poulet. Hij heeft twee zonen en een kleinzoon welke ook in het bedrijf zitten. Al sinds 1958 weten ze met diepgaand respect voor de klanten en een uitstekende prijs en kwaliteit verhouding succes te boeken.   De start was een waar avontuur. Nu is het bedrijf er echter nog steeds en er werken meer dan 1100 mensen.  Het startte met postorderverkopen en nieuwe producten voor de Belgische markt, waaronder de zwart/wit-televisie, transistorradio's, bandopnemers maar ook automatische wasmachines, koelkasten, kookfornuizen, stofzuigers, koffiezetters en nog veel meer innoverende producten die het dagelijkse leven van de huismoeders drastisch veranderden.    

    Het bedrijf kent nu volop extra’s en mogelijkheden, waaronder: 
    -    De budget card van het bedrijf
    -    Levering binnen 48 uur, vaak gratis
    -    Langere garanties
    -    Advies en afhandelen gsm activaties
    -    Huwelijk lijsten
    -    Laagste prijs garanties
    -    Goede naverkoopdienst

    De producten van Krefel.be
    De producten van dit bedrijf zijn in een aantal groepen onder te verdelen. Het gaat om de volgende hoofdgroepen:
    -    Groot Elektro
    -    Klein Elektro
    -    Inbouwtoestellen
    -    Tv & Audio
    -    Multimedia
    -    Telefonie
    -    Accessoires
    -    Koken & Tafelen

    Klachten, tips en complimenten over Krefel.be
    Op de site is er een apart onderdeel voor de klachtenafwikkeling. De klachten kun je op verschillende manieren indienen, waarna ze bij Krefel.be natuurlijk naar een goede oplossing gaan zoeken. Het is ook mogelijk om tips en complimenten te geven via dezelfde kanalen.  

    Heb jij ervaring met Krefel.be? 
    Je krijgt vast en zeker geen spijt van de mogelijkheden om een beoordeling te geven over een bedrijf op onze site. Er zijn volop mogelijkheden om een review te geven. Onze site is een van de platformen waar ook jij terecht kunt om anderen te helpen met jouw mening over dit bedrijf of een van de andere Belgische bedrijven op onze site. 

     

    Ken jij Krefel.be? Weet jij wat anderen erover zeggen? We delen graag alles met je op onze site. Klik nu en zie wat anderen vinden van Krefel.be!

    Krefel
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (17)

    5
    29% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    5,6

    Service

    4,2

    Prijs

    5,8

    Leveren

    4,4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Mij zien ze hier nooit meer!

    Callebaut Kenny09-05-2018

    Heb laptop gekocht bij krefel in Aalst. Deze was helaas niet meer in stock. Dus hadden ze de laptop laten overbrengen van een andere winkel. Ze gingen me bellen zeiden ze als hij er was. Na 2 weken bel ik zelf naar krefel om te vragen hoe het zit. Kreeg ik antwoord dat hij daar al enkele dagen lag. Waarop ik vroeg waarom ze me dan niet gebeld hadden, zei hij dat ze daarvoor niet belden. Als je iets besteld hebt moet je er maar zelf achter vragen zei hij. Daarvoor bellen we niet. Ze hadden wel mn telefoonnummer gevraagd. Ik vraag me nu wel af waarom. Als ze toch niet zelf naar hun klanten bellen... hier zien ze me nooit meer terug!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    service inbegrepen??

    Tom14-04-2018

    Service inbegrepen?? Nieuw toestel gekocht, werkte niet doordat iets in de ventilator terecht gekomen was. Waarschijnlijk mijn fout, maar 86 euro aanrekenen voor 10 minuten werk is er toch wel over. Dit lijkt meer op winst maken dan op service bieden!! Let op met sevicedienst Electrolux!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    top service

    Francois WOUTERS19-02-2018

    Perfecte levering van wasmachine.
    Volgens de planning te volgen op de site, ging ht toestel geleverd worden tussen 12.00 en 13.00 uur.
    Om 11.55 uur werd er reeds aangebeld. Ik werd aangesproken door een zeer vriendelijke persoon.
    Perfecte plaatsing en aansluiting van het toestel.
    Voor ons een ZEER POSITIEVE ervaring met krefel.
    Onze keuze volgende keer staat vast.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    nooit meer

    stefaan 16-01-2018

    op 2/12/17 product besteld via de site. levering max 3 weken. na 5 weken navraag gedaan en product niet binnen zal spoedig gebeuren. na 7 weken nog eens contact proberen nemen maar niets meer. Ze zijn enorm stil maar mijn geld hebben ze wel al die tijd al gehad. 1 keer, nooit meer.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    wenst u geen service ,koop bij Krefel

    verstraeten27-12-2017

    Als kerstcadeau herlaadkaarten gekocht voor 82 jarige vader . Bij het uitpakken bleek het van de verkeerde operator te zijn !!!
    Bij terugkeer naar Krefel werden we wandelen gestuurd, deze zouden reeds bij aankoop geactiveerd worden en daarom geen ruiling mogelijk !
    Mijn enige fout is het NIET nakijken van de operator, Krefel daarentegen begaat naar mijn mening de hoofdfout ! Na telefonisch contact met klantendienst gaat men het bekijken met de vertegenwoordiger van BASE . !? Krefel schuift de verantwoordelijkheid voor hun fout door naar de operator . Ik houd jullie op de hoogte van de verdere ontwikkelingen .

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    al problemen met wasmachine na eerste gebruik

    Guy Anne14-12-2017

    Ik Heb een miele wasmachine gekocht bij Krefel. Na eerste gebruik lag er al een grote plas water onder.
    Telefonisch proberen te bellen, maar pas na 30 minuten iemand aan de lijn bij klantendienst.
    Ze bloven af te komen op zaterdag maar kunnen uur niet geven. Probleem is dat ik weer 30 minuten zal moeten wachten om te weten wanneer de onderhoudstechnieker zal langskomen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Zeer oneerlijk

    Anoj 17-10-2017

    Zoals op andere sites ook al te zien is misleiden ze klanten en gebruiken ze smoezen om onder garantie uit te komen.
    Over het algemeen zeer onvriendelijk. Zeker niet aan te raden!

    ron28-10-2017

    Ik was in Brugge om een Nespresso apparaat aan te kopen, Bij de aankoop had u een actie van een korting van 80 euro. Bij het vragen voor de info en de aankoop kreeg ik als antwoord dit is pas morgen was wand Nespresso kon niet komen en we hadden al uitgesteld waarop ik de dame mede deelde , als u iets plaats van korting u dit moet geven waar op ik zeer onvriendelijk antwoord kreeg ge moet maar de kleine letter lezen die zeer klein vermeld staat aan de achterzijde, ik vroeg de verantwoordelijke er bij dat ik dit niet pikte en Krefel zou inlichten over de wand praktijken waarop ik antwoord kreeg manneke ge moe dat doen en doe ze nog de groeten er bij Ik ben in schok naar buiten gegaan waarop ik belde naar Nespresso zelf en ik antwoord kreeg u mag terug naar binnen gaan en we zullen u dit geven Nooit van mijn leven ga ik nog in b park krefel binnen te brugge zeer onvriendelijk Ps ik ben in de wagen naar VandeNborre te Knokke geweest zeer vriendelijk en de dame van Nespresso heeft me geholpen en ik heb mijn korting gekregen Ik hoop dat ze bij het hoofdkantoor van Krefel dit een keer lezen en het personeel een goede opvoeding geven ONBESCHOFT TE ZIJN EN U STAAN UIT LACHEN ONGEHOORD

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Reparatie Laptop duurt meer dan 14 weken

    Polina Van Ussel05-10-2017

    Drie maanden geleden heb ik een ASUS laptop binnengebracht ter reparatie. Deze was drie maand buiten garantie toen het scherm langs 1 kant begon los te komen. Deze laptop was twee jaar eerder online aangekocht bij Krefel.
    Ik heb deze laptop op 29 juni binnengebracht en uw medewerker zei me dat de reparatietermijn 3 tot 4 weken zou zijn. Ik betaalde ook een voorschot van €16,50. De laptop werd naar ASUS opgestuurd en na vier weken heb ik wekelijks met Krefel gebeld om te informeren. Telkens vond men mijn gegevens maar zeer moeizaam en telkens werd ik afgescheept met de boodschap dat ze een mailtje naar de manager stuurden en dat de laptop de volgende week er zou zijn. Pas na 9 weken kon ik de laptop terug ophalen na het betalen van de rekening die €283,64 bedroeg.

    Helaas bij thuiskomst bleek de Windows niet langer geactiveerd. Na telefonisch contact heb ik opnieuw de laptop moeten binnenbrengen. De IT dienst zou er naar kijken en mogelijk zou deze opnieuw naar ASUS dienen gestuurd te worden. Nu 4 weken en meerdere telefoontjes later blijkt deze laptop nog steeds op de IT dienst van Krefel te liggen en blijkt het probleem nog niet eens bekeken te zijn.

    Ik vind uw dienst na verkoop absoluut een schande! Zulke praktijken heb ik bij geen van uw concurrenten meegemaakt en indien mijn probleem niet ernstig wordt genomen dan zal ik het niet nalaten om mijn gehele vriendenkring te waarschuwen voor uw gebrekkige service. 

    Graag had ik bovendien mijn laptop binnen een redelijke termijn hersteld terug in mijn bezit gehad. Indien mijn klacht niet naar mijn tevredenheid kan opgelost worden dan zal ik mijn ongenoegen doorsturen naar consumentenorganisaties en een klacht formulieren bij de bevoegde instanties.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Slechtste service in jaren! Nooit meer Krefel!

    Silvio Carlucci08-09-2017

    Wasmachine besteld en keurig op de hoogte gebracht van de levering die tss 13u30 en 15u30 zou plaatsvinden. Om 15u50 gebeld omdat er nog steeds geen levering had plaatsgevonden. De chauffeur beweert dat mijn straat afgezet is. Niet waar, de auto's rijden er doorheen terwijl ik met Krefel aan de lijn hang. Er wordt een nieuwe levering voorzien, maar ik heb de hele aankoop meteen geannuleerd. Ik ben voor niets thuis gebleven van het werk.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Aankoop Espresso Delonghi

    Ghijs Lisette31-07-2017

    Goede middag,

    ik heb een Koffie Espresso van Delonghi gekocht in Brugge, Die meneer was super vriendelijk en heeft mij alle uitleg gegeven over het toestel waar de filter zat en waar ik nog een stukje moet insteken om te reinigen.
    Wat we ook niet wisten is dat er nog een service aan huis is ook als ze je niet telefonisch kunnen helpen dus dat is meegenomen.
    We hadden geluk het was de laatste in voorraad !!!! We zijn er super tevreden over, het was niet goedkoop maar het is zeker zijn geld waard !!! Een aanrader om te kopen wie van een goed kopje koffie kan genieten.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    bestelling

    Paul Klewais26-07-2017

    zeer slechte dienstverlening
    Naar winkel gestuurd waar artikel in voorraad zou zijn. Was niet zo. Toestel was er maar was gereserveerd.
    Lange wachttijd om toestel naar winkel te brengen.
    Levering op adres zou binnen 24 uur zijn, enkele dagen later nog geen bestelbevestiging.
    Zeer slechte telefonische dienstverlening
    Af te raden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Dyson

    Deman24-07-2017

    Ik kocht de steelstofzuiger van Dyson Fluffy. De eerste maal toen ik die gebruikte was ik onmiddellijk overtuigd van het gebruiksgemak. Een trap stofzuigen is een koud kunstje geworden. Zonder draad werken is super makkelijk. Een plaats vinden in huis voor deze compacte stofzuiger is ook zeer snel gevonden. Een prima stofzuiger, een aanrader om deze te kopen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Niet GOED!

    Bart15-06-2017

    Zeer ontevreden over het product dat ik heb aangekocht. Naast dit, zijn er nog tal van andere ergernissen maar deze MAG ik niet delen indien ik de regels van Krefel wenst te respecteren. Reviews mogen volgens hen nl enkel over het product gaan, en niet over de service

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Slecht!!

    An15-06-2017

    Zeer ontevreden over het product dat ik heb aangekocht. Naast dit, zijn er nog tal van andere ergernissen maar deze MAG ik niet delen indien ik de regels van Krefel wenst te respecteren. Reviews mogen volgens hen nl enkel over het product gaan, en niet over de service

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Schandalig bedrijf

    Mourad Bouziane30-09-2016

    Zoals op andere sites ook al te zien is levert Misco vaak niet of te laat, misleiden ze klanten en gebruiken ze smoezen om onder garantie uit te komen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    beschermingshoes voor tablet hier heel goedkoop

    bastiaan23-09-2016

    Echt een ontdekking deze webshop

    Had een beschermingshoes voor mijn tablet nodig die dingen zijn ontzettend duur zelfs bij de Mediamarkt, maar hier vond ik er eentje voor heel goedkoop heel relax

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Super prijzen zeg!

    Roderick van Wessel09-08-2016

    Heb zojuist een powerbank bij Misco besteld. Ik had eerlijk gezegd nog nooit van het bedrijf gehoord, maar kwam er toevallig op via Google. De prijzen zijn wel echt heel goed. Ik ga hier zeker vaker mijn spullen kopen! Top!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Schrijf zelf een review over Krefel

    Uw beoordeling