ErvaringenSite

    Ervaringen Krefel

    Ken jij Krefel.be? Weet jij wat anderen erover zeggen? We delen graag alles met je op onze site. We verzamelen dagelijks vele reviews over vele bedrijven. Ook over bedrijven in België, zoals Krefel.be. Het is goed om eerst te lezen wat anderen over een onderneming zeggen om vervolgens een goede keuze te kunnen maken en een wel afgewogen keuze. Laat jij ook jouw mening over Krefel.be hier achter, wanneer je bekend bent met ze? Of over een van de andere Belgische bedrijven op onze site? We zijn je erg dankbaar.

    Over Krefel.be

    Krefel.be is een bedrijf wat er al meer dan 50 jaar is. Het is een bedrijf welke zich op de toekomst richt. Het is opgericht door Auguste Marcel Poulet. Hij heeft twee zonen en een kleinzoon welke ook in het bedrijf zitten. Al sinds 1958 weten ze met diepgaand respect voor de klanten en een uitstekende prijs en kwaliteit verhouding succes te boeken. De start was een waar avontuur. Nu is het bedrijf er echter nog steeds en er werken meer dan 1100 mensen. Het startte met postorderverkopen en nieuwe producten voor de Belgische markt, waaronder de zwart/wit-televisie, transistorradio's, bandopnemers maar ook automatische wasmachines, koelkasten, kookfornuizen, stofzuigers, koffiezetters en nog veel meer innoverende producten die het dagelijkse leven van de huismoeders drastisch veranderden.

    Grande re-ouverture Krëfel Hannut! - Feestelijke heropening Hannuit!

    Het bedrijf kent nu volop extra’s en mogelijkheden, waaronder:

    - De budget card van het bedrijf
    - Levering binnen 48 uur, vaak gratis
    - Langere garanties
    - Advies en afhandelen gsm activaties
    - Huwelijk lijsten
    - Laagste prijs garanties
    - Goede naverkoopdienst

    De producten van Krefel.be

    De producten van dit bedrijf zijn in een aantal groepen onder te verdelen. Het gaat om de volgende hoofdgroepen:
    - Groot Elektro
    - Klein Elektro
    - Inbouwtoestellen
    - Tv & Audio
    - Multimedia
    - Telefonie
    - Accessoires
    - Koken & Tafelen

    Klachten, tips en complimenten over Krefel.be

    Op de site is er een apart onderdeel voor de klachtenafwikkeling. De klachten kun je op verschillende manieren indienen, waarna ze bij Krefel.be natuurlijk naar een goede oplossing gaan zoeken. Het is ook mogelijk om tips en complimenten te geven via dezelfde kanalen.

    Heb jij ervaring met Krefel.be?

    Je krijgt vast en zeker geen spijt van de mogelijkheden om een beoordeling te geven over een bedrijf op onze site. Er zijn volop mogelijkheden om een review te geven. Onze site is een van de platformen waar ook jij terecht kunt om anderen te helpen met jouw mening over dit bedrijf of een van de andere Belgische bedrijven op onze site.

    Ken jij Krefel.be? Weet jij wat anderen erover zeggen? We delen graag alles met je op onze site. Klik nu en zie wat anderen vinden van Krefel.be!

    Krefel
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (56)

    4.4
    32% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.8
    Service
    rating
    3.4
    Prijs
    rating
    5.6
    Leveren
    rating
    3.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    sledestofzuiger bosch BGS7SIL64

    Zonder in te boeten op de zuigkracht en het feit dat deze stofzuiger een zeer laag geluidsniveau heeft. Zeer goede reinigingsresultaten op alle type vloeren.
    Nooit meer filter of stofzak vervangen is een must. Stofcontainer is eenvoudig te verwijderen en leeg te maken.
    De actieradius is ruimschoots en vlotte werking van het automatische oprol systeem van het snoer.
    Elektronische regeling van de zuigkracht d.m.v. de draaischakelaar is zeker een gemak. Op gebied van prijs/kwaliteit behaalt deze sledestofzuiger van Bosch hoge cijfers. Een topper in zijn categorie.

    Door: Hoydongs Eddy19-10-2019
    Gino Hommé21-02-2020

    Beste, Dit slaat alles voor de aankoop van een tv, natuurlijk niet op voorraad dus bestellen, bestellen de verkeerde tv, na controle van ons zelf bestellen ze de goeie referentie, levering? niet zoals gepland en beloofd, zijn intussen reeds 3 dagen verder en wij zijn alle geloof in krefel verloren, ga straks naar de winkel om mijn voorschot van 249€ terug te ontvangen en wij zien af van de aankoop, er is ons ook niet meegedeeld dat ipv de winkel ook rechtstreeks bij ons thuis kon worden geleverd met installatie voor een aankoop boven de 1000€, hebben voor een kleine 4000€ aangekocht/besteld, dit getuigd van onprofessioneel en vooral niet klant gericht, wij staan in de koude. Wat zijn nu nog de rechten van de klant? er zijn geen + punten Beste, Dit slaat alles voor de aankoop van een tv, natuurlijk niet op voorraad dus bestellen, bestellen de verkeerde tv, na controle van ons zelf bestellen ze de goeie referentie, levering? niet zoals gepland en beloofd, zijn intussen reeds 3 dagen verder en wij zijn alle geloof in krefel verloren, ga straks naar de winkel om mijn voorschot van 249€ terug te ontvangen en wij zien af van de aankoop, er is ons ook niet meegedeeld dat ipv de winkel ook rechtstreeks bij ons thuis kon worden geleverd met installatie voor een aankoop boven de 1000€, hebben voor een kleine 4000€ aangekocht/besteld, dit getuigd van onprofessioneel en vooral niet klant gericht, wij staan in de koude. Wat zijn nu nog de rechten van de klant? er zijn geen + punten Gino Hommé

    Diego Deswaef30-04-2020

    Nooit geen krefel meer voor ons 4 maand terug een inductie kookplaat gekocht veel meserie mee gehad betaald om te laten instaleren 4 maand later kookplaat kapot ze komen ja sory geen garantie jullie hebben verkeerd geinstaleerd terwijl zij geinstaleerd hebben na weken dreigen komen ze af met nieuwe plaat zetten ze af aan deur weg zijn ze instalatie plaat trek u plan....... Nooooooit meer

    Van der Taelen 06-08-2020

    Bestelling geplaatst en leverdatum ontvangen voor 3/8. We zijn 6/8 en nog steeds geen levering. Ook geen enkele info ivm vervoer, track en trace. Ga niet meer on line bestellen bij Krefel

    De smul tania 14-08-2020

    Bestelling gedaan op 11/8 Bestelling ging geleverd worden op 12/8 gisteren gebeld en ging op 14/8 geleverd worden vandaag bel ik terug en word maar 18/8 geleverd nooit zal ik nog bestellen bij krefel is nu al de tweede maal in 2 weken tijd

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Aankoop Espresso Delonghi

    Goede middag,

    ik heb een Koffie Espresso van Delonghi gekocht in Brugge, Die meneer was super vriendelijk en heeft mij alle uitleg gegeven over het toestel waar de filter zat en waar ik nog een stukje moet insteken om te reinigen.
    Wat we ook niet wisten is dat er nog een service aan huis is ook als ze je niet telefonisch kunnen helpen dus dat is meegenomen.
    We hadden geluk het was de laatste in voorraad !!!! We zijn er super tevreden over, het was niet goedkoop maar het is zeker zijn geld waard !!! Een aanrader om te kopen wie van een goed kopje koffie kan genieten.

    Door: Ghijs Lisette31-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    aircooler domo

    We zijn gisteren namiddag met een persoon met rolator naar de krefel.in wevelgem geweest maar het was niet te doen veel te weinig personeel aanwezig
    Daardoor zijn we dan ook vertrokken zonder een aankoop te doen
    Ik ben nadien allen terug gegaan rond 17u
    De verkoopster een jong meisje met name Dumon M heeft me geholpen met de aankoop van die aircooler een volledige uitleg gegeven en 10min later stond ik al terug op de parking met haar hulp zat de aircooler al in mijn auto en kon ik vertrekken
    Dikke dikke merciekes aan de verkoopster M Dumon

    Door: Roos04-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    top service

    Perfecte levering van wasmachine.
    Volgens de planning te volgen op de site, ging ht toestel geleverd worden tussen 12.00 en 13.00 uur.
    Om 11.55 uur werd er reeds aangebeld. Ik werd aangesproken door een zeer vriendelijke persoon.
    Perfecte plaatsing en aansluiting van het toestel.
    Voor ons een ZEER POSITIEVE ervaring met krefel.
    Onze keuze volgende keer staat vast.

    Door: Francois WOUTERS19-02-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    frigo et lave vaisselle

    Bonjour,

    Il y a quelques années, j'ai fait l'erreur d'acheter un frigo et une lave-linge chez Krefel à Evere.
    Le jour de mon achat, j'ai payé la totalité de la somme et on m'a donné un rendez-vous dans quelques semaines pour la livraison.
    Le jour du rendez-vous on ne m'a pas donné une heure précise, j'ai attendu à la maison toute la journée.
    Le livreur/chauffeur est venu devant ma porte, il m'a dit qu'il ne me donnait pas la marchandise que j'ai payée.
    Le lendemain était un jour férié, j'ai donc pensé que le magasin pourrait fermé plus tôt j'ai donc été en vitesse à KREFEL à Evere.
    Comme j'ai été très vite, je respirais fort, car j'avais peur que le magasin ferme plus tôt à cause du faite que le lendemain soit un férié.
    Arrivée à la caisse, avec ce stress et cette fatigue venant de la vitesse, j'ai pas dit bonjour au début de ma phrase, la caissière m'a dit : Je m'appelle Virginie, je suis albanaise, vous devez me dire bonjour, vous êtes une CHIENNE.
    Monsieur Philippe G son collègue a repris le relais de sa collègue qui m'a dit : ALLEZ PORTEZ PLAINTE VOUS N'ETES PAS EN TURQUIE ICI, IL Y A LA LIBERTE D'EXPRESSION

    Comment ce monsieur Philippe G a crée le lien entre liberté d'expression et vous êtes une chienne, je n'ai pas compris.
    Est-ce que la phrase de monsieur philippe G est normale?
    Je laisse les dirigeants de l'entreprise à penser libre.
    En tout cas, moi je ne suis pas une chienne, je suis un être humain comme toute personne

    Door: client public15-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Voor 22u00 besteld, volgende dag gratis geleverd, ook op zondag*

    Stop met die slogan, indien je dit niet kan realiseren.
    Corona is al maanden bezig, dus dit kan je niet blijven als excuus gebruiken.
    Alle begrip indien de leveringstermijn omwille van Corona langer is... maar communiceer dit dan ook zo op je website!!!

    Door: CVS24-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Dyson

    Ik kocht de steelstofzuiger van Dyson Fluffy. De eerste maal toen ik die gebruikte was ik onmiddellijk overtuigd van het gebruiksgemak. Een trap stofzuigen is een koud kunstje geworden. Zonder draad werken is super makkelijk. Een plaats vinden in huis voor deze compacte stofzuiger is ook zeer snel gevonden. Een prima stofzuiger, een aanrader om deze te kopen.

    Door: Deman24-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Smartphone iOS Apple 11prm64

    Ik heb mijn aankoop gedaan bij mijn vertrouwde krefel in Hasselt ben weer zeer goed geholpen door verkoper Massimo top. Ook voor de andere verkopers altijd even vriendelijk en bereid voor u te helpen. Ik wens het hele krefel team prettige kerst en een gelukkig nieuwjaar groetjes Paul

    Door: Piron 19-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    levering vaatwasser

    vandaag vaatwasser geleverd en gemonteerd volledig integreerbaar
    de mensen KEVIN EN BEKX hebben dit vlug en perfect gedaan met in achtname van alle corolaregels
    complimenten voor deze mensen
    Ik koop veel bij Krefel en altijd beste service

    Door: mees angeline25-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Super prijzen zeg!

    Heb zojuist een powerbank bij Misco besteld. Ik had eerlijk gezegd nog nooit van het bedrijf gehoord, maar kwam er toevallig op via Google. De prijzen zijn wel echt heel goed. Ik ga hier zeker vaker mijn spullen kopen! Top!!

    Door: Roderick van Wessel09-08-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Vaatwasser

    Nooit meer Krëfel , bij aankoop van de vaatwasser afgesproken te komen leveren volgende dinsdag , dus dag verlof , niets laten weten , zelf gebeld niets geleverd uitgesteld tot de week erop , na 2 dagen krijg ik telefoon van Krëfel dat het niet gaat en dat ze komen leveren op woensdag , de levering op woensdag rampzalig , besturing van de vaatwasser beschadigd , de mannen die het kwamen leveren zeiden zelf dit leveren wij niet af. Terug naar Krëfel om een andere te laten leveren , de vaatwasser met de specificaties die wij besteld hadden niet voorradig, wel mogelijk als ik €319 bij betaal , daar wij er één gekocht hadden in solden. Dus al 3 weken zonder vaatwasser , dan krijg ik te horen voor de andere vaatwasser te leveren nog eens bijna 2weken wachten . 1 gouden regel voor je iets koopt bij Krëfel denk 2 keer na , slechtste service ooit , lang leve de kleine zelfstandige die nog moeite doet , Krëfel echt nooit meer

    Door: Salaets19-08-2020
    Salaets19-08-2020

    En in de beoordeling staat dat ik nog zou kopen bij Krëfel , nee nee echt niet

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Friteuse DeLonghi

    Bij plaatsing van de bestelling werd mij een leverdatum van 3/8 bevestigd, later werd dit 4/8, dan 6/8. Helaas op 6/8 ook niks ontvangen noch enige info over transport en/of track en trace

    Door: Lis Van der Taelen06-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Soda stream

    Ik kocht een sodastream aan en heb daarbij raad gevraagd. Ik wou er flessen bij kopen. Thuis gekomen gingen deze flessen er totaal niet op.
    Het apparaat is ook niet top want na 15min in de fles is het spuitwater al weer plat. Gaan we terugnaar de Winkel in Geraardsbergen en krijgen we daar een heel slecht onthaal. Het werkt perfect word ons sarcastisch gezegt. Na proberen uitleggen word ons gezegt dat de deur daar staat als we niet blij zijn. Ik heb gezegt dat ik ging klacht indienen waarop ze lachend zeggen dat dreigen niets helpt. Zelf ben ik er heel boos geworden. Zo behandeld worden door de manager van de winkel. En me zo uitlachen in mijn Gezicht. Razend ben ik naar buiten gegaan. Ikzelf werk in een after sales en nooitzou ik zo klanten durven if mogen aanspreken. Voor te verkopen en dan nogmet slechte raad gaan ze heel vriendelijk doen maar als je een probleem hebt dan lachen ze je uit ipv klantvriendelijk iets uit te leggen al moest het 10 of 20 keer zijn. Ik heb ook heel boze klanten aan de lijn maar nooit op zo een manier een klant aangesproken.

    Door: Ilona16-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    apple smart watch

    terugbetalingen na 2 maanden nog steeds niet gehad. 1/10 !!!! liever Media Markt of Vandenborre.

    Door: jen16-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Vaatwasser

    ik heb zeer slechte ervaring, vaatwasser defect (nog in garantie) , je moet via de website een herstelling aanvragen , echter dat lukt niet, dan naar de winkel , daar kunnen ze het ook niet.... verschillende mails naar krefel: nooit antwoord, daarom klacht ingediend via de ombudsman, wachten nu op resultaat.... ik denk dat krefel tot nu de slechtste service van alle winkelketens heeft. De ombudsman heeft de klacht aanvaard, en we zullen verplicht zijn, om schade vergoeding te eisen.

    Door: Youna04-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Samsung oven NQ50J5530BS/EF

    Zo'n slechte service nog nooit geweten. Meer dan maand geleden reparatieaanvraag ingediend. Veel telefoontjes, mailtjes en facebookberichten later nog altijd geen uitzicht op herstelling van onze nieuwe oven. Enige wat ze kunnen is beloven dat ze terug contact zullen opnemen, wat dan niet gebeurt. Nooit meer een aankoop bij Krëfel van mij!

    Door: Dennis Servaas27-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Een computermuis

    Ik bestelde de muis op 11 juni en zou deze op 12 juni geleverd krijgen. Daarna kreeg een email dat deze werd opgestuurd op 17 juni maar nog steeds geen levering. Daarna kreeg ik opnieuw een email en ging deze geleverd worden op 24 juni, nog steeds geen ontvangen. Email verstuurd maar geen antwoord gekregen. Jammer dat deze beloften en de service te betreuren zijn, volgende keer geen bestelling meer bij Krëfel

    Door: De Poorter Vanessa24-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Laptop

    Geen aanrader! Verdiend geen 1 ster

    Door: R.s19-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    SIEMENS Vaatwasser

    Nieuwe SIEMENS vaatwasser gekocht. Na 4 x wassen hield hij er mee op.Gebeld op donderdag, we zouden terug gebeld worden.Vrijdag hebben we opnieuw gebeld, het zou nog 48 uur duren voor ze contact opnamen.tot nu toe NIET terug gebeld. We hebben zelf met Siemens gebeld en die zijn vanmorgen gekomen.Heb nog nooit zo'n slechte service meegemaakt als bij krefel.

    Door: Welten11-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Stoomgenerator

    Ik heb 10 dagen geleden een stoomgenerator en verdeeldoos besteld op de site. Deze zijn in aparte pakketje naar mij verstuurd volgens de mails van bpost die ik ontving. Ook volgens die mails zouden beide pakketjes geleverd zijn op zondag avond. Ik was echter niet thuis. Toen ik 's avonds thuis kwam vond ik enkel het pakketje met de verdeeldoos in het midden van mijn voortuin (volledig in het zicht) terug. Volgens de mails van dynalogic/bpost zou een handtekening nodig zijn bij de levering, maar ik heb dus nooit getekend voor ontvangst. Ik heb de dag na levering gebeld en na héél lang wachten iemand aan de lijn gekregen. Volgens deze medewerkster moest zij eerst informeren bij bpost en zou ik 8 dagen geleden een update krijgen over wat er met mijn bestelling gebeurd is en wie deze afgetekend heeft. Ik heb echter nog steeds geen update gekregen en slaag er ook niet meer in jullie telefonisch te bereiken (ik heb al UREN aan de lijn gehangen). Op mijn mails wordt niet geantwoord en de FB operatoren van Krefel, zeggen gewoonweg dat het wel geleverd is en antwoorden verder niet. Mijn facebook post op de Krefel pagina over mijn probleem is ook gewoon verwijderd. Ongezien dit. Het gaat hier over een aankoop van 250 euro en een toestel dat ik echt nodig heb dus ik hoop héél spoedig een oplossing te krijgen. Ik raad dan ook iedereen af hier ooit nog iets te bestellen. Service is gewoonweg onbestaand bij Krefel.

    Door: Charlotte27-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Schrijf zelf een review over Krefel

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Krefel een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 56 ervaringen geplaatst over Krefel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.4 gekregen, waarbij 32% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Krefel actief?

    Krefel is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica, Multimedia & Bladen, Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Krefel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.