ErvaringenSite

    Ervaringen Krefel

    Ken jij Krefel.be? Weet jij wat anderen erover zeggen? We delen graag alles met je op onze site. We verzamelen dagelijks vele reviews over vele bedrijven. Ook over bedrijven in België, zoals Krefel.be. Het is goed om eerst te lezen wat anderen over een onderneming zeggen om vervolgens een goede keuze te kunnen maken en een wel afgewogen keuze. Laat jij ook jouw mening over Krefel.be hier achter, wanneer je bekend bent met ze? Of over een van de andere Belgische bedrijven op onze site? We zijn je erg dankbaar.

    Over Krefel.be

    Krefel.be is een bedrijf wat er al meer dan 50 jaar is. Het is een bedrijf welke zich op de toekomst richt. Het is opgericht door Auguste Marcel Poulet. Hij heeft twee zonen en een kleinzoon welke ook in het bedrijf zitten. Al sinds 1958 weten ze met diepgaand respect voor de klanten en een uitstekende prijs en kwaliteit verhouding succes te boeken. De start was een waar avontuur. Nu is het bedrijf er echter nog steeds en er werken meer dan 1100 mensen. Het startte met postorderverkopen en nieuwe producten voor de Belgische markt, waaronder de zwart/wit-televisie, transistorradio's, bandopnemers maar ook automatische wasmachines, koelkasten, kookfornuizen, stofzuigers, koffiezetters en nog veel meer innoverende producten die het dagelijkse leven van de huismoeders drastisch veranderden.

    Grande re-ouverture Krëfel Hannut! - Feestelijke heropening Hannuit!

    Het bedrijf kent nu volop extra’s en mogelijkheden, waaronder:

    - De budget card van het bedrijf
    - Levering binnen 48 uur, vaak gratis
    - Langere garanties
    - Advies en afhandelen gsm activaties
    - Huwelijk lijsten
    - Laagste prijs garanties
    - Goede naverkoopdienst

    De producten van Krefel.be

    De producten van dit bedrijf zijn in een aantal groepen onder te verdelen. Het gaat om de volgende hoofdgroepen:
    - Groot Elektro
    - Klein Elektro
    - Inbouwtoestellen
    - Tv & Audio
    - Multimedia
    - Telefonie
    - Accessoires
    - Koken & Tafelen

    Klachten, tips en complimenten over Krefel.be

    Op de site is er een apart onderdeel voor de klachtenafwikkeling. De klachten kun je op verschillende manieren indienen, waarna ze bij Krefel.be natuurlijk naar een goede oplossing gaan zoeken. Het is ook mogelijk om tips en complimenten te geven via dezelfde kanalen.

    Heb jij ervaring met Krefel.be?

    Je krijgt vast en zeker geen spijt van de mogelijkheden om een beoordeling te geven over een bedrijf op onze site. Er zijn volop mogelijkheden om een review te geven. Onze site is een van de platformen waar ook jij terecht kunt om anderen te helpen met jouw mening over dit bedrijf of een van de andere Belgische bedrijven op onze site.

    Ken jij Krefel.be? Weet jij wat anderen erover zeggen? We delen graag alles met je op onze site. Klik nu en zie wat anderen vinden van Krefel.be!

    Krefel
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (78)

    4.2
    31% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.8
    Service
    rating
    3.2
    Prijs
    rating
    5.8
    Leveren
    rating
    3.4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    sledestofzuiger bosch BGS7SIL64

    Zonder in te boeten op de zuigkracht en het feit dat deze stofzuiger een zeer laag geluidsniveau heeft. Zeer goede reinigingsresultaten op alle type vloeren.
    Nooit meer filter of stofzak vervangen is een must. Stofcontainer is eenvoudig te verwijderen en leeg te maken.
    De actieradius is ruimschoots en vlotte werking van het automatische oprol systeem van het snoer.
    Elektronische regeling van de zuigkracht d.m.v. de draaischakelaar is zeker een gemak. Op gebied van prijs/kwaliteit behaalt deze sledestofzuiger van Bosch hoge cijfers. Een topper in zijn categorie.

    Door: Hoydongs Eddy19-10-2019
    Gino Hommé21-02-2020

    Beste, Dit slaat alles voor de aankoop van een tv, natuurlijk niet op voorraad dus bestellen, bestellen de verkeerde tv, na controle van ons zelf bestellen ze de goeie referentie, levering? niet zoals gepland en beloofd, zijn intussen reeds 3 dagen verder en wij zijn alle geloof in krefel verloren, ga straks naar de winkel om mijn voorschot van 249€ terug te ontvangen en wij zien af van de aankoop, er is ons ook niet meegedeeld dat ipv de winkel ook rechtstreeks bij ons thuis kon worden geleverd met installatie voor een aankoop boven de 1000€, hebben voor een kleine 4000€ aangekocht/besteld, dit getuigd van onprofessioneel en vooral niet klant gericht, wij staan in de koude. Wat zijn nu nog de rechten van de klant? er zijn geen + punten Beste, Dit slaat alles voor de aankoop van een tv, natuurlijk niet op voorraad dus bestellen, bestellen de verkeerde tv, na controle van ons zelf bestellen ze de goeie referentie, levering? niet zoals gepland en beloofd, zijn intussen reeds 3 dagen verder en wij zijn alle geloof in krefel verloren, ga straks naar de winkel om mijn voorschot van 249€ terug te ontvangen en wij zien af van de aankoop, er is ons ook niet meegedeeld dat ipv de winkel ook rechtstreeks bij ons thuis kon worden geleverd met installatie voor een aankoop boven de 1000€, hebben voor een kleine 4000€ aangekocht/besteld, dit getuigd van onprofessioneel en vooral niet klant gericht, wij staan in de koude. Wat zijn nu nog de rechten van de klant? er zijn geen + punten Gino Hommé

    Diego Deswaef30-04-2020

    Nooit geen krefel meer voor ons 4 maand terug een inductie kookplaat gekocht veel meserie mee gehad betaald om te laten instaleren 4 maand later kookplaat kapot ze komen ja sory geen garantie jullie hebben verkeerd geinstaleerd terwijl zij geinstaleerd hebben na weken dreigen komen ze af met nieuwe plaat zetten ze af aan deur weg zijn ze instalatie plaat trek u plan....... Nooooooit meer

    Van der Taelen 06-08-2020

    Bestelling geplaatst en leverdatum ontvangen voor 3/8. We zijn 6/8 en nog steeds geen levering. Ook geen enkele info ivm vervoer, track en trace. Ga niet meer on line bestellen bij Krefel

    De smul tania 14-08-2020

    Bestelling gedaan op 11/8 Bestelling ging geleverd worden op 12/8 gisteren gebeld en ging op 14/8 geleverd worden vandaag bel ik terug en word maar 18/8 geleverd nooit zal ik nog bestellen bij krefel is nu al de tweede maal in 2 weken tijd

    habiba07-12-2020

    luidsprekers werken niet en de ctr toets doet het ook niet. Brol winkel

    Sali11-12-2020

    Ik heb garantie voor koelkast na 2 maanden Nog niks gekregen en willen niet meer helpen

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Aankoop Espresso Delonghi

    Goede middag,

    ik heb een Koffie Espresso van Delonghi gekocht in Brugge, Die meneer was super vriendelijk en heeft mij alle uitleg gegeven over het toestel waar de filter zat en waar ik nog een stukje moet insteken om te reinigen.
    Wat we ook niet wisten is dat er nog een service aan huis is ook als ze je niet telefonisch kunnen helpen dus dat is meegenomen.
    We hadden geluk het was de laatste in voorraad !!!! We zijn er super tevreden over, het was niet goedkoop maar het is zeker zijn geld waard !!! Een aanrader om te kopen wie van een goed kopje koffie kan genieten.

    Door: Ghijs Lisette31-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    aircooler domo

    We zijn gisteren namiddag met een persoon met rolator naar de krefel.in wevelgem geweest maar het was niet te doen veel te weinig personeel aanwezig
    Daardoor zijn we dan ook vertrokken zonder een aankoop te doen
    Ik ben nadien allen terug gegaan rond 17u
    De verkoopster een jong meisje met name Dumon M heeft me geholpen met de aankoop van die aircooler een volledige uitleg gegeven en 10min later stond ik al terug op de parking met haar hulp zat de aircooler al in mijn auto en kon ik vertrekken
    Dikke dikke merciekes aan de verkoopster M Dumon

    Door: Roos04-08-2020
    Bal19-03-2021

    Sinds enkele jaren kopen wij bij Krefel en zeer tevreden tot nu toe. Nog deze mogend een koptelefoon gekocht heel vriendelijke jonge dame genaamd Carola H Winkel altijd verzorgt en personeel ook. doe zo verder Wens jullie nog heelveel Succes.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    top service

    Perfecte levering van wasmachine.
    Volgens de planning te volgen op de site, ging ht toestel geleverd worden tussen 12.00 en 13.00 uur.
    Om 11.55 uur werd er reeds aangebeld. Ik werd aangesproken door een zeer vriendelijke persoon.
    Perfecte plaatsing en aansluiting van het toestel.
    Voor ons een ZEER POSITIEVE ervaring met krefel.
    Onze keuze volgende keer staat vast.

    Door: Francois WOUTERS19-02-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Kookplaat-microgolfoven-dampkap

    Van de 3 bestelde toestellen werd niet 1 vlekkeloos geleverd.
    - Het formaat van de inbouw microgolfoven was te klein (moesten we annuleren)
    - De kookplaat werd slecht geïnstalleerd bij levering waardoor een technieker moest terugkomen om het euvel op te lossen
    - De bestelling van de dampkap ging helemaal de mist in door leugenachtige manipulatie van onze bestelling door de verkoper.
    - De installateurs zijn amper de Nederlandse taal machtig

    Nooit meer Krefel!

    Door: Carl19-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Dyson luchtzuiveraar

    Zeer slechte service. Toestel was stuk, maanden moeten wachten op herstelling. Niet te bereiken telefonisch. ook klantendienst hielp niet... Uiteindelijk moeten horen dat ze het toestel niet meer in voorraad hadden...

    Door: Kenneth17-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Dyson

    Ik kocht de steelstofzuiger van Dyson Fluffy. De eerste maal toen ik die gebruikte was ik onmiddellijk overtuigd van het gebruiksgemak. Een trap stofzuigen is een koud kunstje geworden. Zonder draad werken is super makkelijk. Een plaats vinden in huis voor deze compacte stofzuiger is ook zeer snel gevonden. Een prima stofzuiger, een aanrader om deze te kopen.

    Door: Deman24-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Smartphone iOS Apple 11prm64

    Ik heb mijn aankoop gedaan bij mijn vertrouwde krefel in Hasselt ben weer zeer goed geholpen door verkoper Massimo top. Ook voor de andere verkopers altijd even vriendelijk en bereid voor u te helpen. Ik wens het hele krefel team prettige kerst en een gelukkig nieuwjaar groetjes Paul

    Door: Piron 19-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    levering vaatwasser

    vandaag vaatwasser geleverd en gemonteerd volledig integreerbaar
    de mensen KEVIN EN BEKX hebben dit vlug en perfect gedaan met in achtname van alle corolaregels
    complimenten voor deze mensen
    Ik koop veel bij Krefel en altijd beste service

    Door: mees angeline25-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Diepvries en koelkast

    De personen die deze middag (perfect op tijd) de door ons bestelde koelkast en diepvries kwamen leveren waren zeer vriendelijk. Alles werd vlot geplaatst en ze namen ook al het verpakkingsmateriaal terug mee.
    De service verdient alle sterren!

    Door: Els De Backer03-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Clean & Renew van Braun Online navullingen

    Ik wens navullingen (cartridges): Clean & Renew van Braun Online aan te kopen. De verzending is gratis. Bij afrekenen (betalen) wordt vermeld dat ik dit enkel gratis kan afhalen in La Louvière.
Brugge - La Louvière = 154 km rijden (= 2 uur rijden heen en 2 uur rijden terug). Dit is gekkenwerk, ...Ridicuul; dit beschamend om dit aan te bieden 'onder GRATIS verzenden'.

    Door: geert dewilde11-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Apple Macbook pro

    Computer uit stock besteld, levering binnen 24 uur volgens de website.
    Nu 48 uur verneem ik via de telefoon dat deze misschien overmorgen zal geleverd worden, moet eerst bij hun toekomen.
    Betalen dient men onmiddelijk te doen, zodat men de klant vastheeft, levering zien we wel nadien.
    Beter een firma zoals Coolblue nemen, deze komen hun afspraken tenminste na. De computer staat nog steeds op de site als leverbaar op 24 uur

    Door: Luc De Wiest10-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Bosch wasmachine

    I thought this brand offered superior customer service to differentiate itself from all the rising online competition. I was wrong. Awful customer service, delivery half done, issues with processing order. To avoid at all costs. Never shopping there again.

    Door: alim vandeweyer22-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    3 gourmetstellen maar 1 geleverd wil mijn geld terug

    Vorige week 28-12-2020 3 gourmetstellen besteld 1 heb ik geleverd gekregen de andere 2 staan na anderhalve week nog steeds op inpakken. Al diverse malen gemaild dat ik ze voor oud en nieuw nodig had. Bellen lukt al helemaal niet bellen ook niet terug. Gemaild omdat het nog steeds op inpakken staat voor te annuleren ging niet volgens hun. Ik heb ze allang bij krefel lommel gehaald waar ze wel behulpzaam waren. Ik snap niet dat het zo moeilijk moet. Krefel winkel was oke klantenservice is moeizaam en een sport om te bereiken.

    Bestelnummer: 37961283

    Fijn voor het antwoord hieronder sneller dan via de mail.
    Maar heb liever mijn geld terug.
    7 januari 9:42 bericht gehad op de review dat ze het gingen onderzoeken.
    8 januari 17:11 nog geen bericht het is schijnbaar heel moeilijk dat het al bijna 2 dagen duurd.
    11 januari nog geen reactie klantenservice waardeloos.
    12 januari waar blijft de oplossing en mijn geld.
    13 januari weer geen reactie en dat voor 59,- euro.
    14 januari 12 januari weer gemaild nog steeds geen reactie. Begint onderhand op diefstal te lijken.
    16 januari nog steeds geen reactie.
    17 januari niks
    18 januari schrijven bij iedere review we gaan het nakijken maar dat doen ze niet je hoort er niks meer van.
    19 januari niks
    20 januari weer niks Krëfel een echte afrader.
    Reageer eens ergens op ik wil mijn geld terug.

    Door: Michael20-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Frietketel Tefal Filtra Pro 4l

    Na een friteuse te hebben gekocht bij Krëfel kwam ik erachter dat de timer niet werkte (deze liep vast) maar belangrijker, dat het product een impliciet designprobleem heeft dat het veel minder bruikbaar maakt dan zou moeten. Ik probeerde het terug te brengen in de hoop een andere friteuse te kunnen kiezen. Een medewerker inspecteerde het apparaat en vertelde me dat ik alvast een andere kon gaan zoeken. Nadat ik hiervan terugkwam stonden er meerdere medewerkers naar het apparaat te kijken. Ik vroeg of alles in orde was en ze zeiden dat het geen probleem was. De nieuwe friteuse werd uit de stock opgehaald en alles leek gereed om in te ruilen. Toen begon één of andere manager nog eens opnieuw alles te inspecteren en wees op een verkleuring van het verwarmingselement wat betekent dat de friteuse al eens had opgestaan. Ja, hoe anders ga ik te weten komen of het ding werkt?! Plotseling was het enkel nog mogelijk om het naar de fabrikant te sturen om die timer te laten fixen, niet langer in te ruilen. Dus dan zou ik daar op moeten wachten, nog eens terugkomen naar die winkel om dan uiteindelijk een product te krijgen met dezelfde tekortkomingen in het ontwerp!

    Het is erg genoeg dat je als klant blijkbaar maar net zo belangrijk bent als een verkoop en je tevredenheid over je aankoop "niet hun probleem" is, enkel dat van de fabrikant. Die gaan het me niet terugbetalen, hoor. Maar om dan eerst te doen lijken alsof ik het kon inruilen om dan enkel het laatste moment van gedacht te veranderen was echt wel een belediging. Ik ga nooit meer iets bij Krëfel kopen.

    Door: Geert Hermans16-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Nespresso Pixie

    Iets duurder als de concurrenten maar bieden zogezegd een gratis zondag levering. In de praktijk is dit puur bedrog, ze leveren nooit op zondag. Ze werken samen met Bpost voor hun klein electro leveringen en deze leveren nooit op zondag. Je wordt dus als klant gewoon schaamteloos bedrogen. Nooit meer!

    Door: Eric Geens11-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    iPhone hoesje

    Zeer onbetrouwbaar firma.goederen zijn NOOIT geleverd.Ze beloven dat ze gaan leveren.Ondertussen beantwoorden ze geen e-mail over waarom ze de goederen niet willen/kunnen leveren en waarom ze niet aan hun afspraken houden.

    Mvg
    Jan

    Door: Jan08-01-2021
    Anny Van Tilborgh09-01-2021

    super vriendelijk en snel geholpen goede service en degelijke uitleg gekregen aangaande het aangekochte product

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Broodrooster

    2 maand na de beloofde leveringsdatum hebben we onze bestelling nog steeds niet ontvangen. Ook absoluut geen correcte opvolging!

    Door: Karin Bal04-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    fitbitt

    Aankoop moeten annuleren omdat deze niet kon geleverd worden.
    Zouden geld terug storten voor half december.
    Nog niets ontvangen, ook geen reactie meer.
    Als er iets misloopt, ook al is het door krefel zelf, zijn ze hoegenaamd niet klantvriendelijk.
    Service lijkt nergens op.
    Reclamemakers moeten eerst eens controle doen voor zij firma aanbevelen.
    Zullen nooit nog iets bij krefel kopen
    Moeten veronderstel ik andere maatregelen treffen om ons geld terug te krijgen.

    Door: Rudy Boons04-01-2021
    Karin 04-01-2021

    Exact dezelfde ervaring!

    brigit.06-05-2021

    wij bestelden een kooplaat van Siemens van 836€. om dat het een dure aankoop is adviseerde de verkoper ons een GRATIS previsite om te zien of de kooplaat in ons marmer aanrecht paste . De nis is echter te klein . ik betaalde 104€ voorschot, ik krijg daar maar 65€ van terug ,want nu moet ik de previsite toch betalen . foute informatie van Krefel verkoper,

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Krefel

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Krefel een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 78 ervaringen geplaatst over Krefel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.2 gekregen, waarbij 31% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Krefel actief?

    Krefel is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen, Electronica, Multimedia & Bladen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Krefel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.