ErvaringenSite

  Ervaringen Krefel

  Ken jij Krefel.be? Weet jij wat anderen erover zeggen? We delen graag alles met je op onze site. We verzamelen dagelijks vele reviews over vele bedrijven. Ook over bedrijven in België, zoals Krefel.be. Het is goed om eerst te lezen wat anderen over een onderneming zeggen om vervolgens een goede keuze te kunnen maken en een wel afgewogen keuze. Laat jij ook jouw mening over Krefel.be hier achter, wanneer je bekend bent met ze? Of over een van de andere Belgische bedrijven op onze site? We zijn je erg dankbaar.

  Over Krefel.be

  Krefel.be is een bedrijf wat er al meer dan 50 jaar is. Het is een bedrijf welke zich op de toekomst richt. Het is opgericht door Auguste Marcel Poulet. Hij heeft twee zonen en een kleinzoon welke ook in het bedrijf zitten. Al sinds 1958 weten ze met diepgaand respect voor de klanten en een uitstekende prijs en kwaliteit verhouding succes te boeken. De start was een waar avontuur. Nu is het bedrijf er echter nog steeds en er werken meer dan 1100 mensen. Het startte met postorderverkopen en nieuwe producten voor de Belgische markt, waaronder de zwart/wit-televisie, transistorradio's, bandopnemers maar ook automatische wasmachines, koelkasten, kookfornuizen, stofzuigers, koffiezetters en nog veel meer innoverende producten die het dagelijkse leven van de huismoeders drastisch veranderden.

  Het bedrijf kent nu volop extra’s en mogelijkheden, waaronder:

  - De budget card van het bedrijf
  - Levering binnen 48 uur, vaak gratis
  - Langere garanties
  - Advies en afhandelen gsm activaties
  - Huwelijk lijsten
  - Laagste prijs garanties
  - Goede naverkoopdienst

  De producten van Krefel.be

  De producten van dit bedrijf zijn in een aantal groepen onder te verdelen. Het gaat om de volgende hoofdgroepen:
  - Groot Elektro
  - Klein Elektro
  - Inbouwtoestellen
  - Tv & Audio
  - Multimedia
  - Telefonie
  - Accessoires
  - Koken & Tafelen

  Klachten, tips en complimenten over Krefel.be

  Op de site is er een apart onderdeel voor de klachtenafwikkeling. De klachten kun je op verschillende manieren indienen, waarna ze bij Krefel.be natuurlijk naar een goede oplossing gaan zoeken. Het is ook mogelijk om tips en complimenten te geven via dezelfde kanalen.

  Heb jij ervaring met Krefel.be?

  Je krijgt vast en zeker geen spijt van de mogelijkheden om een beoordeling te geven over een bedrijf op onze site. Er zijn volop mogelijkheden om een review te geven. Onze site is een van de platformen waar ook jij terecht kunt om anderen te helpen met jouw mening over dit bedrijf of een van de andere Belgische bedrijven op onze site.

  Ken jij Krefel.be? Weet jij wat anderen erover zeggen? We delen graag alles met je op onze site. Klik nu en zie wat anderen vinden van Krefel.be!

  Krefel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (33)

  4,6
  36% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5
  Service
  rating
  3,8
  Prijs
  rating
  5,4
  Leveren
  rating
  4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Calor stoomstrijkijzer

  Handig om met te werken

  Door: Daniel.Van Goethem 27-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5
  rating

  droogkast aeg

  Emails naar mail.box@krefel.be worden niet beantwoord. Jullie telefonisch proberen is een ramp. We worden letterlijk aan het lijntje gehouden. Ik zou graag geholpen willen worden in verband met een droogkast die na 1 week de geest geeft!!

  Door: Filip Poncelet 20-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5
  rating

  Smartphone iOS Apple 11prm64

  Ik heb mijn aankoop gedaan bij mijn vertrouwde krefel in Hasselt ben weer zeer goed geholpen door verkoper Massimo top. Ook voor de andere verkopers altijd even vriendelijk en bereid voor u te helpen. Ik wens het hele krefel team prettige kerst en een gelukkig nieuwjaar groetjes Paul

  Door: Piron 19-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  HW90 BP34636

  Ik ben zéér ontevreden over de “geleverde” dienst door Krefel. Eerst en vooral moest ik al een week wachten vooraleer mijn wasmachine kon geleverd worden. Op de dag van levering hebben ze NIET aangebeld en mij 1x opgebeld via anonieme telefoon 3min voor het einde van het doorgegeven tijdslot. Ik ontving een bericht dat de chauffeur zich heeft aangemeld maar de levering niet kon doorgaan. Ik belde de klantendienst, 10min een irritant deuntje gehoord vooraleer er eindelijk een onvriendelijk personeelslid opnam. Zij was er van overtuigd dat de chauffeur aangebeld had, maar versprak zich later dat de chauffeur mijn straat niet in mocht en dat ik hiervoor een vergunning moet aanvragen. Ja, ik woon in Gent in een autovrij gebied, maar heb hiervoor nog nooit problemen gehad bij andere leveranciers. Sterker nog, in heb nog nooit gehoord dat ik een vergunning moet aanvragen bij de politie. Volgende lever datum zou pas VOLGENDE WEEK zijn. Zéér teleurgesteld dus!!!

  Door: Jolien Boumkwo 05-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  3
  rating

  Leifheit 78146

  Als online shop negatief: ze geven je een leverdatum, je neemt verlof en er wordt niet geleverd. Artikel wordt naar Bpost doorgesast, die het weer doorgeven aan Dynalogics en zoeken maar naar correcte trackingsgegevens. Bellen naar Krefel levert alleen maar afschuiven verantwoordelijkheid naar Bpost en de klant 'moet de kleine lettertjes maar lezen' in het vervolg. Waardeloze online shop.

  Door: Rudi.de.lobelle@gmail.com 25-10-2019
  Patricia 14-01-2020

  Snap niet dat je daar terug zou kopen. Ik nooit meer.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  4
  rating

  sledestofzuiger bosch BGS7SIL64

  Zonder in te boeten op de zuigkracht en het feit dat deze stofzuiger een zeer laag geluidsniveau heeft. Zeer goede reinigingsresultaten op alle type vloeren.
  Nooit meer filter of stofzak vervangen is een must. Stofcontainer is eenvoudig te verwijderen en leeg te maken.
  De actieradius is ruimschoots en vlotte werking van het automatische oprol systeem van het snoer.
  Elektronische regeling van de zuigkracht d.m.v. de draaischakelaar is zeker een gemak. Op gebied van prijs/kwaliteit behaalt deze sledestofzuiger van Bosch hoge cijfers. Een topper in zijn categorie.

  Door: Hoydongs Eddy 20-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5
  rating

  Samsung Note 10 plus aura glow 512GB

  KOOP HIER NIET!!
  21 sept jl telefoon besteld en gelijk ook betaald met Visa. Bedrag was ook meteen geaccordeerd door Visa. Na 3 weken nog niets. Ik heb gebeld om te vragen hoe lang het nog zou duren. Meldt de dame aan de telefoon doodleuk dat bestelling allang binnen is maar de betaling via Visa niet. Betalen kan niet met een 'buitenlandse' kaart, aldus de medewerkster.
  Visa geeft aan dat dit onzin is.
  Geen enkel mailtje of telefoontje of anderszins een bericht gekregen van Krefel dat de betaling niet bekend/binnen was bij de boekhouding. Na betalingsbewijs opgestuurd te hebben, week geleden al, nog steeds niets gehoord van de 'boekhouding'.
  Twee dagen geleden via Messanger contact gehad en de medewerker gaf mijn melding over het uitblijven van bericht en/of levering weer door aan diverse andere afdelingen....
  Zo blijft de klant aan het lijntje gehouden worden door een zeer moeilijk bereikbaar bedrijf dat het woord klantvriendelijkheid niet kent. Wel willen verkopen, maar niet leveren. Hierop heb ik schriftelijk bij 2 kanalen binnen Krefel kenbaar gemaakt de bestelling te willen annuleren en het bedrag teruggestort te krijgen. Dit is geen manier om met klanten om te gaan. Gewoon niets van zich laten horen, laat staan eens een concreet antwoord waarom er niet geleverd wordt.
  Kortom, Krefel krijgt wel het geld binnen, maar levering blijft uit.
  Benieuwd hoe lang ik moet wachten totdat de 'boekhouding' tijd en zin heeft om het bedrag van bijna 1200 euro terug te storten..... maar dat krijgt een staartje.
  Ik adviseer om bij een ander, wél goed, efficiënt en klantvriendelijk bedrijf uw bestelling te plaatsen. Géén Krefel!

  Door: AJ van Dommelen 15-10-2019
  BP 04-12-2019

  Ik heb exact hetzelfde aan de hand. Een bestelling van 1600 euro. "Er is een probleem met de betaling", terwijl Mastercard bevestigt dat deze betaling onmiddellijk in orde was. Ondertussen werd ik geblokkeerd op hun messengerchat en kan ik niets meer posten op hun fb-pagina. Telefonisch contact is 1x gelukt, ze schermen met "het was black friday" en "de boekhouding zegt dat er een probleem is". Hebt u uw geld uiteindelijk teruggekregen of niet? Ik ben hoogst ongerust!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  2
  rating

  magnetron (koop is NIET doorgegaan !)

  Onlangs was ik van plan een magnetron te kopen bij krefel, echter stond de max.temperatuur voor de oven functie niet vermeld, en het is essentieel dat die toch wel geweten is. Daarom stuurde ik een mailtje naar hun klantendienst om het te vragen. Nu bijna twee weken verder heb ik nog steeds niet eens een reactie gekregen. Zelfs niet na herhaalde mails EN een klacht via test-aankoop. Wel heb ik een hele verzameling 'automatische' antwoordmails van hen, met steeds dezelfde hypocriete larie erin. Dit bedrijf is niet meer wat het ooit was, en ik vertik het om ooit nog zelfs te overwegen om daar iets te kopen. Wat een schande, er is zelfs geen sprake van service, ook niet van respect voor de klant, want dan zouden dingen zoals dit niet gebeuren. Ze geven je echt het gevoel dat je geen respect of zelfs een reactie van hen waard bent. Wel, dan steken ze hun producten maar waar de zon niet schijnt. Heel simpel. Ik zeg dan gewoon waar het op staat. Dag en bedankt.

  Door: A.P. 21-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Gemengd fornuis BEKO

  Verschillende mails op 22/06/2019 (klacht linkerzijde fornuis grote gele vlam & 27/06/2019 technieker komt langs op 29/ 06/2019 ( fabrieksfout volgens deze technieker & 02/07/2019 (mail)
  03/07:2019 telefonisch de manager is op de hoogte volgens telefoniste maar de naam van de manager weet ze niet (wat mij al verontrust).
  Langs geweest Blauwe Toren Krefel - manager wist van niets. Had nog geen mails ontvangen.
  Mail op dinsdag 09:07/2019
  Vandaag 16/07/2019 - ophaling fornuis geannuleerd / opnieuw afspraak door Krefel voor vrijdag 19/07/2019 (het was niet mogelijk om het fornuis vandaag op te halen want zijn vrachtwagen was al vol en ons fornuis kin niet meer mee!
  Echt een horror film is hier niets bij in deze tijd van techniek en klantvriendelijkheid ! Echt ongelooflijk en hopeloos. Onze vakantie waar we zo naar uitkeken is hopeloos verloren wanneer we ons geld terug zullen krijgen is nu hopeloos.


  16/07/2019

  Door: Nadine 16-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Stofzuiger

  Koop NOOIT iets bij Krefel echte afzetters. Stofzuiger binnen gedaan in garantie zeer weinig zuigkracht stofzuiger zat helemaal niet vol. Krefel rekent mij 70 euro aan aangezien zij beweren dat hij niet goed onderhouden is en dat de zak vol zat wat niet het geval was ! Hij was amper 6 maanden oud als ik die 70 euro niet betaal krijg ik mijn stofzuiger niet terug! Het was een heel ander verhaal geweest als ze eens zouden bellen en eerst het probleem uitleggen maar zo is het heel gemakkelijk om geld uit de zakken van de mensen te pikken !!!!

  Door: Christof 08-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  levering vandaag , niets gezien

  alleen maar min punten , bestelling geplaatst op 2 april met levering vandaag , Om half drie nog niemand gezien , ik telefoneer en krijg te horen dat er een vertraging opgelopen is , Kan altijd gebeuren maar nog geen mailtje krijg je daarover . Zit ik hier thuis heel de tijd te wachten en morgen zou dan de levering plaats vinden . Sorry , kan de levering niet doorgaan op afgesproken datum stuur dan tenminste een mail om de klant te verwittigen nu heb ik heel mijne dag versleten thuis en morgen nog eens , want levering vind plaats tss 8.00 en 17.00 . SORRY DIT KAN NIET , geen goede service

  Door: Van den bergh 04-04-2019
  Marianne 04-04-2019

  Juist mijn revieuw geplaatst , terwijl ik aan het typen ben komt er een mail binnen met levering gepland voor morgen , Raar toch he

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4
  rating

  Slechte service

  Al 2 keer binnen geweest bij krefel in bparc daar zien ze me nooit meer terug zo onvriendelijk amai ik ben binnen geweest voor irobot eerst waren ze echt te lui om te komen helpen en was wel niet druk er stond dan ene in solden en dan zei hij deze is gereserveerd op een hele onvriendelijke manier het hangde nochtans nergens uit dat hij gereserveerd was heb dan maar een gekocht in carrefour

  Door: Catrysse eddy 11-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Mijn gsm is defect en het is ellende

  Ik heb een gsm gekocht in januari 2018, in september is die defect geworden. Ik heb het toestel binnengebracht in een Krefel winkel. De winkel bediende zei dat ik mijn toestel 10 werkdagen zou moeten missen. Ik vroeg voor een vervangtoestel, hij kon me dat niet direct aanbieden maar na twee dagen ging ik gebeld worden voor een vervangtoestel dat beschikbaar zou zijn. Nu na 10 werkdagen heb ik geen vervangtoestel gekregen en ook mijn gsm is niet terug. Het antwoord dat ik kreeg is: het kan 14 werkdagen duren blijkbaar en vervangtoestellen dat ze hebben zijn geen smartphones en ik zou meer geduld moeten hebben. Ik trek mijn conclusies nu na zo'n matig tot slecht service.

  Door: ali el zaidy 02-10-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  6 tot 8 weken GEEN keuken

  27/08 onze keuken zou geleverd en geplaatst worden (orderbevestiging getekend op 05/06). Dag is geeindigd met onbruikbare keuken .
  - spoelbak = verkeerd model en verkeerd kleur, 6 tot 8 weken wachten voor die dat we willen
  - zijwanden barmeubel verkeerd kleur, 6 tot 8 weken wachten op juiste kleur
  - achterwand barmeubel tekort
  - werkblad thv barmeubel te diep
  - voor aanvang installatie vragen we aan de plaatser of de aansluiting voor de AEG kookplaat voldoet . Hij zegt 'ja'. Hij zaagt gat voor kookplaat . Hij wil kookplaat aansluiten en dan stelt hij vast dat onze AEG kookplaat een trifase is . Noch bij verkoop noch bij opmeting is ons hier iets van uitleg over gegeven. Wij bellen naar onze contactpersoon bij krefel om te vragen of we kunnen verwisselen met een andere kookplaat. Er is maar 1kookplaat op de markt met de juiste minimum afmetingen (want gat is gezaagd) en aansluitbaar op monofase nl SIEMENS. Krefel verkoopt dit model ook . Wij zijn ook bereid om de meerwaarde van dit model te betalen. Maar het antwoord bleef 'neen'. Wij moeten de AEG maar zelf zien te verkopen en de SIEMENS zelf aankopen.
  Eind van het verhaal :
  -doordat barmeubel (dat vasthangt aan keuken) niet kan geplaatst worden, kan het wandpaneel niet geplaatst worden, kunnen de hangkasten met dampkap niet geplaatst worden
  - geen spoelbak
  - geen kookplaat
  En dit nog voor een 6 à 8 weken.

  Door: Anouk 28-08-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5
  rating

  Adresfout bij levering

  Ik bestelde een woensdagavond een hoofdtelefoon ter waarde van 250 euro en een klein sd kaartje. De bestelling ging eerst donderdag toekomen maar werd uiteindelijk vrijdag. Geen probleem voor mij, als ik hem maar zaterdag had, want dan was het de verjaardag van mijn zoon en deze hoofdtelefoon was zijn cadeau.

  Wat gebeurde er, vrijdag de bestelling komt toe maar ik vind alleen in de doos het kleine sd kaartje... geen koptelefoon te bespeuren. Er zit een leveringsbon bij en daarop staat alleen het sd'tje en niet de hoofdtelefoon waar ik 250 euro heb voor neergeteld.

  Ik neem een kijkje op hun site en check mijn bestellingen, waar wel degelijk staat 'Afgeleverd'. Terwijl ik mijn hoofdtelefoon niet gehad heb?

  Al een mail gestuurd maar deze werd genegeerd. Ik wens een compensatie en vindt dit schandalig dat ik mijn zoon zijn verjaardagscadeau niet heb kunnen geven! Ik hoop dat dit pakje nog toekomt?

  Door: Siebren 18-08-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  2,5
  rating

  Slechte klantenservice

  Onbeleefdheid telefonische contact aangaande hulp aankoop tablet, geen tijd het was nu solden en te weinig personeel in de winkel, hadden zogezegd geen wifi in hun winkel ( filiaal merksem ) personeel onervaren

  Door: Venken 25-07-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4
  rating

  Mij zien ze hier nooit meer!

  Heb laptop gekocht bij krefel in Aalst. Deze was helaas niet meer in stock. Dus hadden ze de laptop laten overbrengen van een andere winkel. Ze gingen me bellen zeiden ze als hij er was. Na 2 weken bel ik zelf naar krefel om te vragen hoe het zit. Kreeg ik antwoord dat hij daar al enkele dagen lag. Waarop ik vroeg waarom ze me dan niet gebeld hadden, zei hij dat ze daarvoor niet belden. Als je iets besteld hebt moet je er maar zelf achter vragen zei hij. Daarvoor bellen we niet. Ze hadden wel mn telefoonnummer gevraagd. Ik vraag me nu wel af waarom. Als ze toch niet zelf naar hun klanten bellen... hier zien ze me nooit meer terug!

  Door: Callebaut Kenny 09-05-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5
  rating

  service inbegrepen??

  Service inbegrepen?? Nieuw toestel gekocht, werkte niet doordat iets in de ventilator terecht gekomen was. Waarschijnlijk mijn fout, maar 86 euro aanrekenen voor 10 minuten werk is er toch wel over. Dit lijkt meer op winst maken dan op service bieden!! Let op met sevicedienst Electrolux!!

  Door: Tom 14-04-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5
  rating

  top service

  Perfecte levering van wasmachine.
  Volgens de planning te volgen op de site, ging ht toestel geleverd worden tussen 12.00 en 13.00 uur.
  Om 11.55 uur werd er reeds aangebeld. Ik werd aangesproken door een zeer vriendelijke persoon.
  Perfecte plaatsing en aansluiting van het toestel.
  Voor ons een ZEER POSITIEVE ervaring met krefel.
  Onze keuze volgende keer staat vast.

  Door: Francois WOUTERS 19-02-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  nooit meer

  op 2/12/17 product besteld via de site. levering max 3 weken. na 5 weken navraag gedaan en product niet binnen zal spoedig gebeuren. na 7 weken nog eens contact proberen nemen maar niets meer. Ze zijn enorm stil maar mijn geld hebben ze wel al die tijd al gehad. 1 keer, nooit meer.

  Door: stefaan 16-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4
  rating

  Schrijf zelf een review over Krefel

  Uw beoordeling