ErvaringenSite

    Krefel
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (59)

    4.4
    31% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5
    Service
    rating
    3.2
    Prijs
    rating
    5.4
    Leveren
    rating
    3.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Laptop

    Geen aanrader! Verdiend geen 1 ster

    Door: R.s19-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    SIEMENS Vaatwasser

    Nieuwe SIEMENS vaatwasser gekocht. Na 4 x wassen hield hij er mee op.Gebeld op donderdag, we zouden terug gebeld worden.Vrijdag hebben we opnieuw gebeld, het zou nog 48 uur duren voor ze contact opnamen.tot nu toe NIET terug gebeld. We hebben zelf met Siemens gebeld en die zijn vanmorgen gekomen.Heb nog nooit zo'n slechte service meegemaakt als bij krefel.

    Door: Welten11-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Stoomgenerator

    Ik heb 10 dagen geleden een stoomgenerator en verdeeldoos besteld op de site. Deze zijn in aparte pakketje naar mij verstuurd volgens de mails van bpost die ik ontving. Ook volgens die mails zouden beide pakketjes geleverd zijn op zondag avond. Ik was echter niet thuis. Toen ik 's avonds thuis kwam vond ik enkel het pakketje met de verdeeldoos in het midden van mijn voortuin (volledig in het zicht) terug. Volgens de mails van dynalogic/bpost zou een handtekening nodig zijn bij de levering, maar ik heb dus nooit getekend voor ontvangst. Ik heb de dag na levering gebeld en na héél lang wachten iemand aan de lijn gekregen. Volgens deze medewerkster moest zij eerst informeren bij bpost en zou ik 8 dagen geleden een update krijgen over wat er met mijn bestelling gebeurd is en wie deze afgetekend heeft. Ik heb echter nog steeds geen update gekregen en slaag er ook niet meer in jullie telefonisch te bereiken (ik heb al UREN aan de lijn gehangen). Op mijn mails wordt niet geantwoord en de FB operatoren van Krefel, zeggen gewoonweg dat het wel geleverd is en antwoorden verder niet. Mijn facebook post op de Krefel pagina over mijn probleem is ook gewoon verwijderd. Ongezien dit. Het gaat hier over een aankoop van 250 euro en een toestel dat ik echt nodig heb dus ik hoop héél spoedig een oplossing te krijgen. Ik raad dan ook iedereen af hier ooit nog iets te bestellen. Service is gewoonweg onbestaand bij Krefel.

    Door: Charlotte27-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Mixer Philips

    Info op site klopt niet nl.beste service en 1 dag levertijd is helemaal fout.
    Na 10 dagen nog geen levering nochtans goederen op voorraad.Klantendienst onbereikbaar 6x 15 min gewacht op respons, na 15 min wordt de verbinding automatisch verbroken.

    Door: Peter Wandels26-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Diepvries

    Ik heb iets gekocht op 11 Mei Ik heb op die levering gewacht op 22 Mei en Ik heb niets gezien Ik was terug naar die winkel om te vragen waarom mijn diepvries is niet geleverd. ze heeft die diepvries aan iemand anders verkocht.
    En Ik was teleurgesteld Ik moet nu volgende week wachten voor andere. Ik hoop dat dat goed komt.

    Door: Joy Ebuehi23-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    Domo koelkast

    Wel besteld betaald maar wordt niet geleverd moeilijk contact kunnen nemen krijgen geen gehoor jullie boekhouding laat het afweten wij zitten in de put en zijn heel kwaad zonder koelkast zitten is niet plezant getekend Walter

    Door: Roller Walter 13-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    REVITIVE Bloedsomloop therapie Medic Plus

    Nog nooit zo’n slechte klantenservice geweten! Je denkt een goede en veilige aankoop te doen bij zo’n grote keten, niks is minder waar!

    Ik had een aankoop gedaan van +-300 euro, spijtig genoeg kreeg ik iets totaal anders geleverd met een waarde van 30 euro.

    Na talloze emails, berichten op facebook... na een maand, nog steeds geen antwoord!

    Het enige antwoord die je krijgt is een automatisch gegenereerd bericht, waarin men zegt dat ze u zo snel mogelijk zullen helpen...

    Besluit: koop hier zeker niet online!

    Door: Bert Debucquoy22-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    airpods pro

    Bestelling gedaan maar na 8 d

    Door: vital18-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    online

    Zondag, uit noodzaak wegens defecte gsm, nieuwe moeten bestellen. Zou dinsdag geleverd worden. Tot op heden nog geen GSM gezien, ook nog geen bewijs van verzending (panzerglass werd wel dinsdag geleverd, gsm???). Gisteren via messenger na lang aandringen bericht gekregen dat hij niet voorradig was. Waarom lichten ze klant niet zelf in? Telefonisch niet bereikbaar (wordt steeds afgeduwd na 6-10minuten wachten), mails worden niet beantwoord en ondertussen geblokkeerd via messenger. SERVICE?????

    Door: Lize Laermans27-03-2020
    Jeroen09-04-2020

    Zelfde ervaring met de klantendienst. Telefonisch bereikbaar: men hangt telkens terug op na enkele minuten, Mailtje sturen? Geen reactie! Via messenger: gelieve een mailtje te sturen.... Men stuurt me met andere woorden van het kastje naar de muur. Dit was mijn eerste en meteen ook mijn laatste aankoop bij Krëfel.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    gel /aankoop dd 11/3/2020

    Krefel komt zijn woord niet na. "Vandaag bestellen- morgen geleverd" Bestel nooit "online" bij Krefel. Drie weken geleden produkt besteld, nog steeds niet mogen ontvangen. Telefonisch zijn ze onbereikbaar. Op mail wordt niet geantwoord. Via messenger kan je ze wel bereiken, maar wordt je aan het lijntje gehouden. Beloven telkens een nieuwe leveringsdatum. Na zoveelste belofte nog steeds niet geleverd. En nog het strafste van de zaak. Op account staat produkt "afgeleverd". Dit is pure bedriegerij. Ben benieuwd of ik alsnog mijn geld terugkrijg. Mijn raad: bestel nooit "online" bij Krefel.

    Door: Monique Ryngaert24-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    toetsenbord en muis online besteld

    Normaal gezien koop ik alles in de winkel van Krefel, met de huidige coronatoestand heb ik een toestebord en muis online besteld. De levering was heel snel. Ik heb de verpakking enkel opengedaan om vast te stellen dat het toch niet is wat ik ervan verwacht had. De toesten waren dikker dan verwacht en maakten veel meer lawaai.
    Ik heb dus meteen een email naar krefel gestuurd om een retour aan te vragen. Ik kan uit deze reacties hier afleiden dat ze niet antwoorden op hun mails. Tegenwoordig zou een online bestelling/retour heel vlot moeten verlopen. In het vervolg alles bij Coolblue bestellen! Daar zijn ze betrouwbaar.

    Heel teleurstellend, over de service in de winkel was ik altijd zeer tevreden. De webshop kunnen ze beter sluiten.

    Door: AL17-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Geen aankoop

    Net naar een krefel geweest..laagste prijsgarantie zou men beter weglaten...
    Men wou eerst wel aanpassen maar plots niet meer OMDAT ik naar de andere kant v het land zou moeten rijden om het te halen...
    Weet dan dat er gratis levering is

    Door: Stefaan Dejonghe22-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Calor stoomstrijkijzer

    Handig om met te werken

    Door: Daniel.Van Goethem27-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    droogkast aeg

    Emails naar mail.box@krefel.be worden niet beantwoord. Jullie telefonisch proberen is een ramp. We worden letterlijk aan het lijntje gehouden. Ik zou graag geholpen willen worden in verband met een droogkast die na 1 week de geest geeft!!

    Door: Filip Poncelet20-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    HW90 BP34636

    Ik ben zéér ontevreden over de “geleverde” dienst door Krefel. Eerst en vooral moest ik al een week wachten vooraleer mijn wasmachine kon geleverd worden. Op de dag van levering hebben ze NIET aangebeld en mij 1x opgebeld via anonieme telefoon 3min voor het einde van het doorgegeven tijdslot. Ik ontving een bericht dat de chauffeur zich heeft aangemeld maar de levering niet kon doorgaan. Ik belde de klantendienst, 10min een irritant deuntje gehoord vooraleer er eindelijk een onvriendelijk personeelslid opnam. Zij was er van overtuigd dat de chauffeur aangebeld had, maar versprak zich later dat de chauffeur mijn straat niet in mocht en dat ik hiervoor een vergunning moet aanvragen. Ja, ik woon in Gent in een autovrij gebied, maar heb hiervoor nog nooit problemen gehad bij andere leveranciers. Sterker nog, in heb nog nooit gehoord dat ik een vergunning moet aanvragen bij de politie. Volgende lever datum zou pas VOLGENDE WEEK zijn. Zéér teleurgesteld dus!!!

    Door: Jolien Boumkwo05-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Leifheit 78146

    Als online shop negatief: ze geven je een leverdatum, je neemt verlof en er wordt niet geleverd. Artikel wordt naar Bpost doorgesast, die het weer doorgeven aan Dynalogics en zoeken maar naar correcte trackingsgegevens. Bellen naar Krefel levert alleen maar afschuiven verantwoordelijkheid naar Bpost en de klant 'moet de kleine lettertjes maar lezen' in het vervolg. Waardeloze online shop.

    Door: Rudi.de.lobelle@gmail.com 25-10-2019
    Patricia14-01-2020

    Snap niet dat je daar terug zou kopen. Ik nooit meer.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Samsung Note 10 plus aura glow 512GB

    KOOP HIER NIET!!
    21 sept jl telefoon besteld en gelijk ook betaald met Visa. Bedrag was ook meteen geaccordeerd door Visa. Na 3 weken nog niets. Ik heb gebeld om te vragen hoe lang het nog zou duren. Meldt de dame aan de telefoon doodleuk dat bestelling allang binnen is maar de betaling via Visa niet. Betalen kan niet met een 'buitenlandse' kaart, aldus de medewerkster.
    Visa geeft aan dat dit onzin is.
    Geen enkel mailtje of telefoontje of anderszins een bericht gekregen van Krefel dat de betaling niet bekend/binnen was bij de boekhouding. Na betalingsbewijs opgestuurd te hebben, week geleden al, nog steeds niets gehoord van de 'boekhouding'.
    Twee dagen geleden via Messanger contact gehad en de medewerker gaf mijn melding over het uitblijven van bericht en/of levering weer door aan diverse andere afdelingen....
    Zo blijft de klant aan het lijntje gehouden worden door een zeer moeilijk bereikbaar bedrijf dat het woord klantvriendelijkheid niet kent. Wel willen verkopen, maar niet leveren. Hierop heb ik schriftelijk bij 2 kanalen binnen Krefel kenbaar gemaakt de bestelling te willen annuleren en het bedrag teruggestort te krijgen. Dit is geen manier om met klanten om te gaan. Gewoon niets van zich laten horen, laat staan eens een concreet antwoord waarom er niet geleverd wordt.
    Kortom, Krefel krijgt wel het geld binnen, maar levering blijft uit.
    Benieuwd hoe lang ik moet wachten totdat de 'boekhouding' tijd en zin heeft om het bedrag van bijna 1200 euro terug te storten..... maar dat krijgt een staartje.
    Ik adviseer om bij een ander, wél goed, efficiënt en klantvriendelijk bedrijf uw bestelling te plaatsen. Géén Krefel!

    Door: AJ van Dommelen 15-10-2019
    BP04-12-2019

    Ik heb exact hetzelfde aan de hand. Een bestelling van 1600 euro. "Er is een probleem met de betaling", terwijl Mastercard bevestigt dat deze betaling onmiddellijk in orde was. Ondertussen werd ik geblokkeerd op hun messengerchat en kan ik niets meer posten op hun fb-pagina. Telefonisch contact is 1x gelukt, ze schermen met "het was black friday" en "de boekhouding zegt dat er een probleem is". Hebt u uw geld uiteindelijk teruggekregen of niet? Ik ben hoogst ongerust!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    magnetron (koop is NIET doorgegaan !)

    Onlangs was ik van plan een magnetron te kopen bij krefel, echter stond de max.temperatuur voor de oven functie niet vermeld, en het is essentieel dat die toch wel geweten is. Daarom stuurde ik een mailtje naar hun klantendienst om het te vragen. Nu bijna twee weken verder heb ik nog steeds niet eens een reactie gekregen. Zelfs niet na herhaalde mails EN een klacht via test-aankoop. Wel heb ik een hele verzameling 'automatische' antwoordmails van hen, met steeds dezelfde hypocriete larie erin. Dit bedrijf is niet meer wat het ooit was, en ik vertik het om ooit nog zelfs te overwegen om daar iets te kopen. Wat een schande, er is zelfs geen sprake van service, ook niet van respect voor de klant, want dan zouden dingen zoals dit niet gebeuren. Ze geven je echt het gevoel dat je geen respect of zelfs een reactie van hen waard bent. Wel, dan steken ze hun producten maar waar de zon niet schijnt. Heel simpel. Ik zeg dan gewoon waar het op staat. Dag en bedankt.

    Door: A.P.21-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Gemengd fornuis BEKO

    Verschillende mails op 22/06/2019 (klacht linkerzijde fornuis grote gele vlam & 27/06/2019 technieker komt langs op 29/ 06/2019 ( fabrieksfout volgens deze technieker & 02/07/2019 (mail)
    03/07:2019 telefonisch de manager is op de hoogte volgens telefoniste maar de naam van de manager weet ze niet (wat mij al verontrust).
    Langs geweest Blauwe Toren Krefel - manager wist van niets. Had nog geen mails ontvangen.
    Mail op dinsdag 09:07/2019
    Vandaag 16/07/2019 - ophaling fornuis geannuleerd / opnieuw afspraak door Krefel voor vrijdag 19/07/2019 (het was niet mogelijk om het fornuis vandaag op te halen want zijn vrachtwagen was al vol en ons fornuis kin niet meer mee!
    Echt een horror film is hier niets bij in deze tijd van techniek en klantvriendelijkheid ! Echt ongelooflijk en hopeloos. Onze vakantie waar we zo naar uitkeken is hopeloos verloren wanneer we ons geld terug zullen krijgen is nu hopeloos.


    16/07/2019

    Door: Nadine16-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Stofzuiger

    Koop NOOIT iets bij Krefel echte afzetters. Stofzuiger binnen gedaan in garantie zeer weinig zuigkracht stofzuiger zat helemaal niet vol. Krefel rekent mij 70 euro aan aangezien zij beweren dat hij niet goed onderhouden is en dat de zak vol zat wat niet het geval was ! Hij was amper 6 maanden oud als ik die 70 euro niet betaal krijg ik mijn stofzuiger niet terug! Het was een heel ander verhaal geweest als ze eens zouden bellen en eerst het probleem uitleggen maar zo is het heel gemakkelijk om geld uit de zakken van de mensen te pikken !!!!

    Door: Christof08-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Krefel

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Krefel een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 59 ervaringen geplaatst over Krefel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.4 gekregen, waarbij 31% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Krefel actief?

    Krefel is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica, Multimedia & Bladen, Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Krefel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.