ErvaringenSite

  Ervaringen LalaShops

  Zoek je een winkel die van alles aanbied op het gebied van elektronica, woonaccessoires, cadeaus en sieraden? Dan is LalaShops misschien wel de juiste webwinkel voor je. Maar voor je er iets bestelt wil je misschien wel weten wat de kwaliteit van hun computers en andere hardware is. Welke soort kristallen zul je allemaal in hun winkel kunnen vinden? Zullen hun sieraden er in het echt net zo mooi uitzien als op de website? Zal het lang duren voor je kaarsen of andere woondecoratie wordt bezorgd door de bezorgservice van LalaShops? En hoe zal de klantenservice van LalaShops reageren op jouw eventuele vragen of klachten? Alleen mensen die LalaShops al eens hebben bezocht kunnen dit voor jou op een rijtje zetten. Lees hun reviews om te ontdekken wat deze webshop nou echt te bieden heeft. Hun beoordelingen, meningen, cijfers en ervaringen kunnen je laten zien wat je als klant van LalaShops kunt verwachten.

  Over LalaShops

  LalaShops is een online shop die veel verschillende producten aanbiedt. Ze zijn daarom niet onder één categorie te scharen omdat je bij hen terecht kunt voor een uiteenlopend assortiment. Hun doel is namelijk om verantwoord shoppen makkelijk en betaalbaar te maken voor iedereen. Om dit te bewerkstelligen werken zij zoveel mogelijk samen met lokale ondernemers. Hierdoor kunnen ze ook scherpe prijzen aanbieden.

  Hoe werken geneeskrachtige kristallen?

  De Producten van LalaShops

  Zoals hierboven al benoemd kun je bij LalaShops terecht voor een uiteenlopend assortiment aan producten. Er is een afdeling elektronica waar je computers, laptops en tablets aantreft. Ook accessoires is hier verkrijgbaar. Denk hierbij aan hardware, kabels, randapparatuur, adapters, monitoren, stekkerdozen, smartphones, tv’s en meer. Ook kun je er mogelijkheden aantreffen om te netwerken of op internet te komen. Een deel van hun elektronica is refurbished zodat je nooit teveel hoeft te betalen en toch een smartphone of laptop hebt die zo goed als nieuw is. In hun categorie wonen vindt je alles voor je tuin, interieur of keuken. Denk hierbij aan wierook, voeding, klimaatbeheersing, bodembedekking, kaarsen, aquariumdecoratie, keukenmachines, bakbenodigdheden, theelichthouders en nog veel meer. Kristallen kunnen mooi en ook heilzaam zijn. Daarom heeft LalaShops hier een eigen selectie voor in het leven geroepen. Deze zit vol met barnstenen, amethisten, calcieten, amber, agaten, aura kristallen en andere stenen. Sommigen van deze stenen zijn verwerkt in engelen, armbanden, sieraden, harten, theelichthouders of andere dingen. Maar ook losse sieraden kun je krijgen zoals oorbellen, armbanden en hangers.


  Diensten van LalaShops

  De kristallen, woonaccessoires en elektronica van LalaShops kan gewoon online worden besteld. De klantenservice van LalaShops stuurt die dan netjes naar je op. Ook heeft LalaShops een eigen klantenservice om je bij te staan als je was advies of assistentie nodig hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor LalaShops

  Heb je al eens een kristal of sieraad bij LalaShops besteld? Dan horen wij graag over jouw eigen ervaring met deze online shop. Hoe goed werkt die laptops en andere elektronica van LalaShops bijvoorbeeld en hoe lang gaan hun computers mee? Heb je echt baat bij hun kristallen of zijn ze echt alleen voor de sier? Duurde het lang voor je armband of andere sieraad werd bezorgd? En hoe ging de klantenservice van LalaShops om met jouw probleem of vraag? Schrijf je eigen LalaShops review en laat ons weten wat jouw mening over LalaShops is.

  LalaShops
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over LalaShops

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is LalaShops een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over LalaShops. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is LalaShops actief?

  LalaShops is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen, Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van LalaShops gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.