ErvaringenSite

  Ervaringen Les Georgettes

  Bent u toevallig op zoek naar een origineel cadeau voor uw vriendin, maar weet u nog niet precies wat u voor haar wil kopen? Dan is het wellicht interessant om op de site van Les Georgettes te kijken. Ze bieden de mogelijkheid aan om sieraden en accessoires zogezegd te customizen. Hiervoor hebben ze naar eigen zeggen een innovatief methode bedacht. Dit klinkt misschien interessant, maar voor u als consument misschien moeilijk te achterhalen of dit iets voor u is. Hier op ErvaringenSite kunnen we u daarbij helpen. U leest hier reviews met betrekking tot Les Georgettes met daarin ervaringen en meningen van anderen. Mensen die daadwerkelijk bekend zijn met het bedrijf en haar producten helpen u zo een helder beeld te krijgen van wat u kan verwachten.

  Over Les Georgettes

  Het bedrijf Les Georgettes is onderdeel van Maisson Altesse, de grootste producent van sieraden in Frankrijk. Les Georgettes biedt via haar webwinkel een innovatief en gepatenteerd concept van online personaliseerbare sieraden en accessoires. De producten worden gemaakt in de Ardèche, in het zuid-oosten van Frankrijk. Men werkt samen met 250 ambachtslieden die generatie op generatie hun ambachten door hebben gegeven. Dit gebied in de Ardèche wordt dan ook wel de “Vallèe du bijou” genoemd, letterlijk vertaald de “Sieraden vallei”. Om een sieraad of accessoire te kopen dient u een account aan te maken op de website. Hiermee vergemakkelijkt u het proces en kunt u uw bestelling te allen tijde volgen. Wanneer u producten bij Les Georgettes besteld en deze een waarde hebben van meer dan 35 euro, dan worden ze gratis thuisbezorgd. U heeft vervolgens 30 dagen bedenktijd en mocht het geleverde product niet zijn wat u verwachtte dan kun u deze geheel kosteloos retourneren. De producten worden met twee jaar garantie geleverd.

  Shop Registration online in Bihar

  Producten en diensten Les Georgettes

  De website van Les Georgettes biedt mensen de mogelijk om zelf naar eigen smaak sieraden en accessoires samen te stellen. Ze doen dit door middel van een eigen concept waarbij u als klant per sieraad of accessoire een aantal keuzes kan maken qua ontwerp. Ze hebben de verschillende producten weergegeven op de site onder sieraden, tassen, horloges en leren producten. Onder de noemer “creëer uw eigen sieraden” kunt u armbanden, ringen, oorbellen, kettingen, hangers en horloges zelf samenstellen volgens het concept van Les Georgettes by Altesse. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit diverse materialen, kleurcombinaties, patronen en stijlen. De optie bieden ze u ook voor de leren tassen. Nadat u een type tas gekozen heeft, kunt u aangeven welke kleur de tas en vervolgens de voering mag hebben. Naast de producten die u zelf kan samenstellen, hebben ze een divers assortiment van sieraden en accessoires waarbij Les Georgettes al keuzes voor u gemaakt heeft. U vindt hier ook producten die u zelf niet samen zou kunnen stellen door gebruik van ander soort materialen.

  Ervaringen, mening, klachten, review Les Georgettes

  Bent u reeds bekend met het bedrijf Les Georgettes? Heeft u misschien een sieraad via hun website samengesteld? Of misschien heeft u wel eens een tas van dit bedrijf aan iemand cadeau gedaan? In alle gevallen dat u zich een mening kunt vormen over het bedrijf Les Georgettes, dan horen wij het graag. We willen u dan ook vragen om een review hier achter te laten, met daarin uw ervaringen en mening over het bedrijf. U geeft hiermee inzichten waarop andere consument hun keuzes kunnen baseren. Hiervoor op voorhand dank!

  Les Georgettes
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Les Georgettes

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Les Georgettes een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Les Georgettes. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Les Georgettes actief?

  Les Georgettes is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Les Georgettes gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.