Lichtkoning

Alle reviews

Lichtkoning

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

websa

1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Loungeset.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Loungeset.be

1 reviews

Let op en lees hier eerst wat anderen over dit bedrijf vertellen. Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijg...

Lampentotaal merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Lampentotaal

2 reviews

Waarom zou ik kopen bij lampentotaal.be? Lampentotaal.be valt in de categorie online shoppen woonwinkel. Het is een online shop waar je vele versch...

Dekoria merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Dekoria

1 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Dekoria.be, lees de meningen van anderen op onze site. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening...

Lichtkoning

Ben je op zoek naar binnen- of buitenverlichting, of andere soorten lichtbronnen? Neem dan gerust eens een kijkje bij de producten en diensten van Lichtkoning. Of ben je misschien al vertrouwd met het aanbod van deze onderneming? In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je op deze pagina een korte, informatieve review over jouw persoonlijke ervaring zou willen schrijven. De door jou verstrekte informatie kan namelijk bijzonder waardevol zijn voor andere potentiële klanten van dit bedrijf, en hen helpen beslissen of het al dan niet de moeite waard is om bij Lichtkoning één of meerdere items te bestellen.

Over Lichtkoning
Lichtkoning is een Belgische onderneming die is gevestigd in Beerse in de provincie Antwerpen. Het doel van dit bedrijf is om het grootste en beste gamma aan verlichting aan te bieden, en dit tegen de beste prijzen die op de markt verkrijgbaar zijn. Lichtkoning zou voortdurend proberen zijn gamma uit te breiden met kwalitatieve producten, die stuk voor stuk met zorg op kwaliteit en duurzaamheid uitgekozen zouden zijn. Omdat Lichtkoning zelf de kennis in huis heeft om een website te ontwikkelen, kunnen zij deze grote kost uitsparen. Hierdoor zou je als klant bij deze onderneming kunnen profiteren van lagere prijzen. Indien je dit wenst, kun je ook een kijkje nemen in de fysieke showroom van Lichtkoning in Beerse. Deze is geopend van dinsdag tot en met zaterdag, met uitzondering van feestdagen.

Producten en diensten van Lichtkoning
Op de website van Lichtkoning kun je ervoor kiezen om op een van de voorgestelde categorieën te klikken: Binnenverlichting, Buitenverlichting, Lichtbronnen, Installatiemateriaal en Koopjeshoek. De eerste vier zijn verder opgedeeld in verschillende subcategorieën, zodat je sneller door het menu kunt navigeren. Als je min of meer een idee hebt van het product waarnaar je op zoek bent, kun je een algemene of specifieke term in het zoekvenster ingeven. Verder biedt de homepage ook een overzicht van de populairste categorieën en van de verschillende merken die je bij Lichtkoning kunt kopen. Volgens de informatie op de website kun je bij dit bedrijf rekenen op gratis verzending voor bestellingen vanaf € 49, 2 jaar garantie op alle armaturen en 30 dagen retour na ontvangst. Tot slot kun je voor vragen of opmerkingen de klantenservice van deze onderneming telefonisch, per e-mail of via het contactformulier bereiken.

Complimenten, klachten en tips voor Lichtkoning
Heb je ooit al een spot, tafellamp, ledlamp of ander item bij dit bedrijf gekocht? Grijp dan snel de kans om op deze pagina een eerlijke review over jouw ervaring te schrijven. Zo kun je andere potentiële klanten voorzien van nuttige informatie die hen kan helpen beslissen of het aanbod van Lichtkoning iets voor hen zou kunnen zijn. Klopt het dat je voor elke bestelling vanaf € 49 profiteert van gratis verzending? Kun je, indien nodig, probleemloos een beroep doen op de aangeboden garantie? Of heb je eventueel nog andere nuttige tips voor onze bezoekers? Laat het ons zeker weten! En als je graag wilt weten wat mensen zoal over gelijkaardige bedrijven schrijven, kun je hier klikken.