ErvaringenSite

  Ervaringen Lichtkoning

  Ben je op zoek naar binnen- of buitenverlichting, of andere soorten lichtbronnen? Neem dan gerust eens een kijkje bij de producten en diensten van Lichtkoning. Of ben je misschien al vertrouwd met het aanbod van deze onderneming? In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je op deze pagina een korte, informatieve review over jouw persoonlijke ervaring zou willen schrijven. De door jou verstrekte informatie kan namelijk bijzonder waardevol zijn voor andere potentiële klanten van dit bedrijf, en hen helpen beslissen of het al dan niet de moeite waard is om bij Lichtkoning één of meerdere items te bestellen.

  Over Lichtkoning

  Lichtkoning is een Belgische onderneming die is gevestigd in Beerse in de provincie Antwerpen. Het doel van dit bedrijf is om het grootste en beste gamma aan verlichting aan te bieden, en dit tegen de beste prijzen die op de markt verkrijgbaar zijn. Lichtkoning zou voortdurend proberen zijn gamma uit te breiden met kwalitatieve producten, die stuk voor stuk met zorg op kwaliteit en duurzaamheid uitgekozen zouden zijn. Omdat Lichtkoning zelf de kennis in huis heeft om een website te ontwikkelen, kunnen zij deze grote kost uitsparen. Hierdoor zou je als klant bij deze onderneming kunnen profiteren van lagere prijzen. Indien je dit wenst, kun je ook een kijkje nemen in de fysieke showroom van Lichtkoning in Beerse. Deze is geopend van dinsdag tot en met zaterdag, met uitzondering van feestdagen.

  Konkurrenz für Amazon: Hier soll der nächste große Online-Shop entstehen | Galileo | ProSieben

  Producten en diensten van Lichtkoning

  Op de website van Lichtkoning kun je ervoor kiezen om op een van de voorgestelde categorieën te klikken: Binnenverlichting, Buitenverlichting, Lichtbronnen, Installatiemateriaal en Koopjeshoek. De eerste vier zijn verder opgedeeld in verschillende subcategorieën, zodat je sneller door het menu kunt navigeren. Als je min of meer een idee hebt van het product waarnaar je op zoek bent, kun je een algemene of specifieke term in het zoekvenster ingeven. Verder biedt de homepage ook een overzicht van de populairste categorieën en van de verschillende merken die je bij Lichtkoning kunt kopen. Volgens de informatie op de website kun je bij dit bedrijf rekenen op gratis verzending voor bestellingen vanaf € 49, 2 jaar garantie op alle armaturen en 30 dagen retour na ontvangst. Tot slot kun je voor vragen of opmerkingen de klantenservice van deze onderneming telefonisch, per e-mail of via het contactformulier bereiken.

  Complimenten, klachten en tips voor Lichtkoning

  Heb je ooit al een spot, tafellamp, ledlamp of ander item bij dit bedrijf gekocht? Grijp dan snel de kans om op deze pagina een eerlijke review over jouw ervaring te schrijven. Zo kun je andere potentiële klanten voorzien van nuttige informatie die hen kan helpen beslissen of het aanbod van Lichtkoning iets voor hen zou kunnen zijn. Klopt het dat je voor elke bestelling vanaf € 49 profiteert van gratis verzending? Kun je, indien nodig, probleemloos een beroep doen op de aangeboden garantie? Of heb je eventueel nog andere nuttige tips voor onze bezoekers? Laat het ons zeker weten! En als je graag wilt weten wat mensen zoal over gelijkaardige bedrijven schrijven, kun je hier klikken.

  Lichtkoning
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Lichtkoning

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Lichtkoning een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Lichtkoning. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Lichtkoning actief?

  Lichtkoning is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lichtkoning gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.