ErvaringenSite

  Ervaringen Lief Leven

  Wat is het ultieme doel van een mensenleven? Stel die vraag aan honderd personen en je krijgt veel gevarieerde antwoorden, maar wat steevast naar voren zal komen is: gelukkig zijn. Een gelukkig en comfortabel leven leiden is voor veel mensen het nec plus ultra, en natuurlijk is de invulling hiervan uiterst persoonlijk. We leven in een moderne maatschappij waar je meer uit het leven kan halen dan te moeten krabben om rond te komen, en alleen maar te kunnen kopen wat echt nodig is. Bij Lief Leven kun je terecht voor allerlei cadeautjes voor jezelf én voor anderen, zaken die niet nodig zijn maar die wel de levenskwaliteit verhogen. Ben je op zoek naar zoiets? Dan kun je best eerst bij Ervaringensite goed nagaan wat (voormalige) klanten van dit bedrijf erover te zeggen hebben. Uit hun ervaringen en beoordelingen kun je immers heel wat leren, dus lees zeker verder.

  Over Lief Leven
  Lief Leven is een Nederlandse webshop waar men allerlei welzijnsproducten kan kopen. Het bedrijf is fysiek gevestigd in Haarlem, maar let op dat er geen showroom of winkel is. Lief Leven kan bereikt worden per telefoon op werkdagen van 10:00 uur tot 17:00 uur. Ook via e-mail is mogelijk, net als op sociale media zoals Facebook, Instagram en Pinterest.

  Producten en diensten van Lief Leven
  Via Lief Leven kunnen klanten allerlei speciale producten aankopen via een webshop. Deze zijn allemaal gericht op jezelf (of anderen) te verwennen. Zo zijn er producten in de categorieën Stationery (wenskaarten, posters, kalenders, planners, schrijfwaar, gedichtenbundel, boeken, enzovoort), Accessoires (denk aan textiel, slingers, zaken om te dragen, om op reis mee te gaan, koken, tafelen, verzorging,...), Edelstenen, Sieraden en Groei. Bij dit laatste kun je dingen kopen zoals groeiprogramma’s, workshops en webinars, gericht op persoonlijke ontwikkeling op het vlak van werk, creativiteit, gezondheid, relaties of jezelf.

  Voor bestellingen die vanuit Nederland komen kun je aanhouden dat als je vóór 22:00 uur bestelt, je het pakket de volgende dag in huis krijgt. Bestel je uit België? Dan zal je 2 tot 4 dagen moeten wachten. Voor andere landen is het 2 tot 5 dagen. Er worden altijd verzendkosten aangerekend, tenzij je voor een bepaald bedrag bestelt. Bij Lief Leven aanvaarden ze de volgende betaalmethodes: iDeal, Visa, Bancontact Mister Cash, PayPal en American Express. Alle bedragen op de website zijn inclusief BTW. Op de website van Lief Leven is ook een blog te vinden, waar je allerlei artikelen kan lezen over bijvoorbeeld astrologie, tips voor thuiswerk, en natuurlijk over de producten die te koop zijn.

  Klachten, complimenten en tips voor Lief Leven
  Een product besteld bij Lief Leven en je bent hier niet tevreden over? Dan heb je het recht om die tot 14 dagen na ontvangst te annuleren en daarna krijg je nog eens 14 dagen om het terug te sturen. Retourkosten zijn altijd voor eigen rekening. Je hoeft hier geen redenen bij op te geven, maar natuurlijk is het wel leuk indien je hier op Ervaringensite eens een review zou schrijven over jouw ervaringen. Wat ging er precies mis? Zo informeer je andere mensen die ook een aankoop overwegen. Maar als je daarentegen vol lof bent over Lief Leven, is een complimentje geven hier zeker ook aangeraden. Laat je mening horen en stel een beoordeling op.

  How to Start An Online Store In 6 Simple Steps

  Lief Leven
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Lief Leven

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Lief Leven een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Lief Leven. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Lief Leven actief?

  Lief Leven is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging, Cadeauwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lief Leven gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.