Lisa Says Gah Reviews

: 8
38% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

F
fien
Ik heb op 22 november twee paar schoenen besteld en tot nu toe heb ik nog geen informatie ontvangen over de verzendstatus. Ik heb geprobeerd contact op te nemen met de klantenservice via e-mail en ...Lees verder
E
elisa
Ik wou dat ik die vorige beoordelingen had gelezen. Ik heb besteld op twaalf november, staat als verzonden op vijftien november maar is nooit bij UPS aangekomen. Niemand is bereikbaar via de online...Lees verder
H
Herman
Ik was echt super tevreden over de service! De verzending verliep lekker vlot en precies zoals beloofd. En de kledingstukken zien er niet alleen schattig uit, maar zijn ook van goede kwaliteit. Ik ...Lees verder
V
Vervoort
Na twee weken wachten zonder enige update over mijn pakketje, heb ik maar een mail gestuurd om wat info te vragen. Pas nadat ik gezegd had dat ze de bestelling maar moesten annuleren omdat het te l...Lees verder
S
Sam Denis
De ervaring met dat bedrijf was echt een nachtmerrie. De maten klopten niet, de voorraad was niet up-to-date, de klantenservice was nergens te vinden en de levertijden werden compleet genegeerd. Ik...Lees verder

Alle reviews (8)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Two pairs of shoes

  Ik heb op 22 november twee paar schoenen besteld en tot nu toe heb ik nog geen informatie ontvangen over de verzendstatus. Ik heb geprobeerd contact op te nemen met de klantenservice via e-mail en Instagram, maar het lijkt wel alsof ze niet eens bestaan. Ik heb binnenkort wat reisplannen en wil gewoon weten of ik mijn schoenen op tijd zal krijgen. Als het nodig is, ben ik meer dan bereid om mijn bestelling te annuleren. Ik geloof echt in het ondersteunen van kleinere bedrijven, maar ervaringen zoals deze maken het zo moeilijk en frustrerend.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verwarringsstukken

  Ik wou dat ik die vorige beoordelingen had gelezen. Ik heb besteld op twaalf november, staat als verzonden op vijftien november maar is nooit bij UPS aangekomen. Niemand is bereikbaar via de online chat en er wordt niet gereageerd op e-mails. Ik wil weten of het ooit nog zal aankomen of dat ik mijn creditcard moet benaderen om de kosten te betwisten. Echt slechte klantenservice.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Duurzaam en schattig

  Ik was echt super tevreden over de service! De verzending verliep lekker vlot en precies zoals beloofd. En de kledingstukken zien er niet alleen schattig uit, maar zijn ook van goede kwaliteit. Ik ben helemaal happy met mijn aankoop en zou zeker opnieuw bij hen bestellen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geen update over verzending gedurende 2 weken

  Na twee weken wachten zonder enige update over mijn pakketje, heb ik maar een mail gestuurd om wat info te vragen. Pas nadat ik gezegd had dat ze de bestelling maar moesten annuleren omdat het te lang duurde, kreeg ik de volgende dag een mailtje dat het al onderweg was. Ze moesten me niet langer aan het lijntje houden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verkeerde maat, onduidelijke voorraad, slechte klantenservice, te late levering.

  De ervaring met dat bedrijf was echt een nachtmerrie. De maten klopten niet, de voorraad was niet up-to-date, de klantenservice was nergens te vinden en de levertijden werden compleet genegeerd. Ik heb nog nooit zo'n chaotisch en ongeorganiseerd bedrijf meegemaakt. Op de website staat dat alle items worden opgemeten, maar de maten waren tot wel 4 maten te groot of te klein. Proberen te ruilen of te weten te komen wat er nog op voorraad was, was echt een ramp. De voorraad op de website verschilde van wat beschikbaar was op Happy Returns, wat dan weer verschilde van hun Instagram-winkel. Op social media kreeg ik maten van items toegestuurd die ik dan weer niet mocht hebben. E-mails naar de klantenservice werden gewoon genegeerd. Een ander item dat ik voor een event bestelde met 2 dagen Express verzending bleef gewoon in hun kantoor liggen nadat het label was aangemaakt, waardoor het een week te laat kwam, net wanneer ik het nodig had. Alsof dat nog niet erg genoeg was, was het pakket ook nog eens helemaal doorweekt. Het heeft me twee maanden gekost om mijn geld terug te krijgen. Dus kopers, wees gewaarschuwd.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn recente online aankoop

  Ik ben echt teleurgesteld in de service die ik heb gekregen van deze webshop. Ik heb verschillende keren gemaild, maar kreeg nooit een antwoord van de klantenservice. Uiteindelijk moest ik hen zelfs lastigvallen op Instagram om eindelijk een reactie te krijgen. Pas twee weken na mijn aankoop kreeg ik een mail waarin stond dat mijn item verstuurd was, maar enkele weken later ontving ik een annuleringsmail. Het is overduidelijk dat mijn item nooit verzonden is en dat ze nooit van plan waren om het te versturen. Het gebrek aan communicatie en transparantie is echt teleurstellend, zeker gezien de prijs van hun producten. Ik zou anderen niet aanraden om hier hun geld en tijd te verspillen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aangename klantenservice ervaring

  Mijn ervaring met de klantendienst van die firma was echt top. Ik had een issue met een vlek op mijn broek die ik had ontvangen en ze waren echt super vriendelijk. Ze hebben me meteen een nieuw paar opgestuurd!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Steilvolle kledingstukken

  Deze winkel heeft echt een geweldige selectie aan kledingstukken die er allemaal chic en eigentijds uitzien. Ik ben helemaal weg van alles wat ze verkopen en vind het moeilijk om te kiezen wat ik wil kopen. De kwaliteit van de kledingstukken is top en ik vind het geweldig hoe elk stuk uniek en trendy is. Het enige minpunt is dat de prijzen aan de hogere kant liggen en ik zou graag een meer betaalbare collectie zien voor mensen met een kleiner budget.


Anderen bekeken ook