ErvaringenSite

  Ervaringen Lisa Says Gah

  Ben je online op zoek naar loungewear, tassen, sweaters, juwelen of andere modegerelateerde items? Dan zou het aanbod van Lisa Says Gah misschien wel iets voor jou kunnen zijn. Natuurlijk is het ook perfect mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van dit bedrijf. Indien dat inderdaad het geval zou zijn, zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een korte, eerlijke review over jouw persoonlijke ervaring met Lisa Says Gah te schrijven. Omdat elke review sowieso op deze pagina wordt geplaatst, maakt het overigens echt niet uit of jouw ervaring positief of negatief was.

  Over Lisa Says Gah

  Lisa Bühler zegt al Gah! sinds 2014, maar het gevoel om met dit project van start te gaan borrelde al lang voor die tijd in haar. Na een decennium in de mode-industrie wilde Lisa een soort anti-shop winkel creëren, een ruimte waar onafhankelijk design en gemeenschap kunnen gedijen, waar diversiteit en ontdekking in de stof zijn genaaid. Wat begon vanuit het niets in het appartement van Lisa's toenmalige vriend, nu echtgenoot, in de Amerikaanse stad San Francisco, is sindsdien opgebloeid dankzij de handen van een klein team met een heldere visie op de toekomst van de detailhandel, en een voorliefde voor het uitzoeken van de perfecte vintage blazer. Lisa Says Gah is anti-fast fashion, pro-community en altijd op zoek naar het volgende Gah! ding.

  How to Start An Online Store In 5 Simple Steps

  Producten en diensten van Lisa Says Gah

  Op de website van deze onderneming kun je kiezen uit de categorieën New, Shop, Lisa Says Gah Collection en Say Gah!, waarbij de categorie Shop is onderverdeeld in een aantal subcategorieën. Op die manier zou je vlotter door het aanbod van dit bedrijf kunnen navigeren. Als de collecties van Lisa Says Gah iets voor jou zijn en je dit label maar al te graag op social media zou willen volgen, is dit perfect mogelijk op Instagram, Facebook en Pinterest. Als je vragen of opmerkingen hebt voor het team van dit bedrijf, kun je in eerste instantie de lijst met veelgestelde vragen en bijhorende antwoorden bekijken. Vind je nog altijd niet datgene wat je nodig hebt? Dan kun je de klantenservice per e-mail contacteren. Volgens de informatie is deze bereikbaar van maandag tot en met vrijdag en zou je binnen de 24 uur van deze openingsuren een antwoord mogen verwachten.

  Complimenten, klachten en tips voor Lisa Says Gah

  Heb je ooit al één of meerdere bestellingen bij Lisa Says Gah geplaatst, en ben je in deze context nog op zoek naar een online platform om een bondige, informatieve review te schrijven? Dan is dit jouw kans! Je kunt onze bezoekers bijvoorbeeld meer informatie gegeven over de manier waarop jij de bestel- en betaalprocedure hebt ervaren, of je tevreden bent over de kwaliteit van de producten van Lisa Says Gah en of de klantenservice inderdaad binnen de 24 uur reageert. Wij kijken alvast uit naar jouw review! En als je graag wilt weten wat mensen zoal over andere bedrijven schrijven, hoef je alleen maar even hier te klikken.

  Lisa Says Gah
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Lisa Says Gah

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Lisa Says Gah een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Lisa Says Gah. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Lisa Says Gah actief?

  Lisa Says Gah is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lisa Says Gah gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.