Loreto Gallo Reviews

: 22
50% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

L
L. De Groote
De producten zijn echt geweldig, ze zijn precies zoals ze werden beschreven. Maar het duurde best lang voordat ze geleverd werden, dat is wel jammer.Lees verder
L
Lily
Mijn ervaring met Loreto Gallo was echt een ramp! Ik heb meer dan een maand gewacht op mijn bestelling, die ik al had betaald, maar het pakket is nooit toegekomen op mijn adres. En als ik vroeg waa...Lees verder
K
Kato
Na het lezen van enkele negatieve recensies op deze site was ik eerst wat twijfelachtig, maar heb toch besloten om het eens te proberen. Gelukkig maar, want ik ben blij dat ik dat gedaan heb! Ik he...Lees verder
B
Benali
Ik heb al twee keer medicatie besteld bij die online apotheek. De verzendingskosten zijn niet gratis, dus ik zorg ervoor dat mijn bestelling groot genoeg is om die te vermijden. Na 3 dagen komt het...Lees verder
L
Luna
Mijn vorige bestellingen gingen goed, maar deze keer ontbrak er een product en ik kon de klantenservice niet bereiken! Ondanks mijn pogingen via e-mail en telefoon kreeg ik geen enkele reactie. Het...Lees verder

Alle reviews (22)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Prodotti di qualità

  De producten zijn echt geweldig, ze zijn precies zoals ze werden beschreven. Maar het duurde best lang voordat ze geleverd werden, dat is wel jammer.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Online bestelling medicijnen

  Mijn ervaring met Loreto Gallo was echt een ramp! Ik heb meer dan een maand gewacht op mijn bestelling, die ik al had betaald, maar het pakket is nooit toegekomen op mijn adres. En als ik vroeg waar het bleef, kreeg ik gewoon geen antwoord. Ik vind het gewoon belachelijk hoe ze met klanten omgaan. Uiteindelijk heb ik mijn geld wel teruggekregen, daarom heb ik geen klacht ingediend, maar dit is echt niet hoe ze zouden moeten werken!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kleurrijke sneakers

  Na het lezen van enkele negatieve recensies op deze site was ik eerst wat twijfelachtig, maar heb toch besloten om het eens te proberen. Gelukkig maar, want ik ben blij dat ik dat gedaan heb! Ik heb mijn sneakers besteld op zondagnamiddag en kreeg ze al op woensdagochtend geleverd, ondanks de huidige situatie. De sneakers waren exact zoals beschreven en voldeden aan al mijn verwachtingen. Ik ben aangenaam verrast en zal deze site zeker aanraden aan anderen. Het artikel was goed verpakt en alles was in perfecte staat.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Medicijnen bestellen

  Ik heb al twee keer medicatie besteld bij die online apotheek. De verzendingskosten zijn niet gratis, dus ik zorg ervoor dat mijn bestelling groot genoeg is om die te vermijden. Na 3 dagen komt het pakket perfect verpakt bij mij aan. Ik krijg snel e-mails met de trackinginformatie en de facturen als pdf. Ik zou het aanbevelen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van verschillende producten

  Mijn vorige bestellingen gingen goed, maar deze keer ontbrak er een product en ik kon de klantenservice niet bereiken! Ondanks mijn pogingen via e-mail en telefoon kreeg ik geen enkele reactie. Het is echt jammer, want ik was eerder altijd tevreden!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Problemen met terugbetaling na diefstal

  Ik heb onlangs problemen gehad met een aankoop en de terugbetaling van mijn geld is niet vlot verlopen. Ondanks de belofte van de winkel dat ze het zouden oplossen, is er al een week voorbij en heb ik mijn geld nog steeds niet terug. Dit vind ik echt niet kunnen en ik ben teleurgesteld over de service die ik heb gekregen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Competitive prices, terrible customer service, no refunds

  De prijzen zijn wel oké, maar hun administratieve service is echt rampzalig. Het terugkrijgen van mijn geld is een ware nachtmerrie. Na een hele hoop e-mails en herinneringen geven ze allerlei excuses en weigeren ze mijn geld terug te betalen. Ik ben er klaar mee, ik ga nooit meer naar die apotheek.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  besteld op 12/01/2022

  Ik heb mijn bestelling geplaatst op 12/01/2022, maar heb sindsdien geen enkel teken van leven ontvangen. Mijn pakje is nog steeds niet bij de koerier afgeleverd en ik heb geen idee waar ik naartoe moet voor hulp. Niemand reageert op mijn e-mails en ik zit echt met de handen in het haar. Ik heb zelfs al gevraagd om de bestelling te annuleren en mijn geld terug te krijgen, maar ik betwijfel of dat ooit zal gebeuren. Had ik maar eerst de reviews gelezen voordat ik iets bestelde. Ik zal hier in de toekomst zeker niets meer kopen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  twee soorten producten online

  Onlangs heb ik online twee verschillende producten gekocht. De prijs was behoorlijk hoog in vergelijking met andere verkopers, maar de levering was super snel, binnen enkele dagen. Wat me opviel was dat de bekende producten een lange houdbaarheidsdatum hadden, terwijl de minder populaire producten slechts 6 maanden houdbaar waren. Andere winkels, zelfs online, leveren producten met minstens een jaar houdbaarheid. Het leveren van producten met een korte houdbaarheidsdatum is wettelijk, maar het voldoet niet echt aan het vertrouwen dat je mag verwachten van een online verkoper. Over het algemeen was het redelijk goed maar niet uitstekend.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Online bestelling van farmaceutische producten

  Mijn bestelling nummer 3464273 van 31/01 voor € 93,17 zou binnen 24/72 uur geleverd worden, maar tot op vandaag, 08/02/22, na 8 dagen, heb ik nog steeds niks ontvangen. Eerst stuurden ze mij een factuur voor € 5,09 en daarna één voor € 84,30, en later hebben ze € 3,08 terugbetaald op 01/02. De producten die gefactureerd werden, zijn nooit verzonden en ze kunnen zelfs geen tracking informatie geven. Ze reageren niet op e-mails, klantendienst of contact via PayPal. Het heeft geen zin om hen te proberen bereiken en mijn bestelling bevat medicijnen die zeer belangrijk zijn voor mijn 2 kinderen van 3 jaar oud, die ik echt moet kopen. Ondanks dat hun prijzen misschien wel competitief zijn, zou ik niet vertrouwen op hun professionaliteit, vooral omdat het hier om een apotheek gaat en ze lijken niet te begrijpen wat dat inhoudt. Ik raad aan om hen te vermijden. Natuurlijk heb ik PayPal al gecontacteerd voor een terugbetaling.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verschillende bestellingen

  Als trouwe klant van deze winkel kan ik met zekerheid zeggen dat de leveringen altijd op tijd zijn en dat de producten van topkwaliteit zijn. Ik ben helemaal tevreden met mijn aankopen en zal zeker blijven bestellen bij deze winkel. Bedankt voor de goede service!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  5 artikelen besteld, maar slechts 1 ontvangen

  Als vaste klant van deze winkel wil ik echt zeggen dat ik heel blij ben met de prijzen en redelijke levertijden. Jammer genoeg had ik bij mijn laatste bestelling slechts 1 van de 5 producten ontvangen. Na een belletje met de klantendienst en het versturen van een mailtje met een foto van het foute pakket, kreeg ik binnen twee dagen een nieuw pakket met alle 5 producten. Echt top service, het probleem werd snel en goed opgelost.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Betaald en nooit ontvangen

  Ik heb al verschillende e-mails gestuurd omdat ik niet kan bellen, maar ik heb nog steeds geen terugbetaling ontvangen. Nooit. Toen ik die reclame op tv zag, werd ik gewoon misselijk.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Laatste Mode

  Na drie dagen heb ik nog steeds geen bevestiging van mijn bestelling ontvangen. Ik heb geprobeerd om contact op te nemen via de website en telefonisch, maar kreeg geen reactie. Gelukkig kon ik mijn geld terugkrijgen via Paypal. Ik zou deze webshop vermijden, ze zijn totaal niet betrouwbaar.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Acquisto di Diosmina Esperidina 500 presso Loreto Gallo

  Ik heb op 14/11/21 een bestelling geplaatst bij Loreto Gallo voor het product Diosmina Esperidina 500, maar het is niet naar mij verzonden. Ik heb betaald met scalapay en de apotheek heeft ervoor gezorgd dat het bedrag niet aan mij wordt doorberekend. Ondanks enkele negatieve recensies die ik heb gelezen, moet ik zeggen dat de apotheek efficiënt en punctueel was. Ik ben al jaren klant en heb nog nooit problemen gehad, integendeel, ik heb altijd betaalbare prijzen, promoties, betrouwbaarheid en stiptheid gevonden. Ik raad het sterk aan en zal altijd blijven kopen met volledig vertrouwen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn aankoop - verkeerd product ontvangen

  Ik vond laat op de avond in de tuin een kapot product, een drank die lekte in de doos die de koerier zonder waarschuwing of handtekening in de tuin had gegooid. In plaats van glycerine zoals besteld, zat er glycerol in de verpakking. Na het sturen van een e-mail met foto's om een retour of geld terug te vragen, heb ik een week lang geen antwoord ontvangen. De telefoon werd vaak gebeld, maar niemand reageert, zelfs na lang in de wacht te hebben gestaan. Slechte communicatie met klanten, ze lijken niet beschikbaar om het probleem op te lossen. Ze hebben me eerder al verkeerde producten gestuurd, zoals een malva-drank waarvan de ingrediënten op de website alleen malva toonden, terwijl suiker als eerste ingrediënt op de verpakking stond. Toen ik hierover klaagde, zeiden ze dat ik het niet kon retourneren omdat ik de verpakking had geopend. Dit is onaanvaardbaar, vooral omdat ik slechts €15 heb uitgegeven, wat eigenlijk het bedrag was dat ik heb bespaard in vergelijking met de plaatselijke apotheek. Het is duidelijk dat ik niets heb bespaard en ook veel tijd heb verspild aan de telefoon en computer. Ze lijken totaal niet van plan om dit recht te zetten. Ik zal laten weten of er in de komende dagen iets verandert. Ik houd jullie op de hoogte!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  farmaceutische voorraad

  De medicijnen die ik besteld had, kwamen twee dagen na mijn bestelling al aan. Ze waren netjes verpakt in een geïsoleerde zak met ijs om ze koel te houden. Ik ben echt heel blij met de service van deze apotheek. Bedankt, jullie doen zeker goed werk!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  cool t-shirt

  Man, ik had echt pech met dat bedrijf! Alles was prima tot ik een probleem had met mijn bestelling. Ik heb geprobeerd om contact met hen op te nemen sinds 3 januari via de telefoon, e-mail en hun website, maar er komt gewoon geen reactie! Niemand belt terug en ik voel me compleet genegeerd. Ik had ze eerst 5 sterren gegeven, maar nu denk ik dat het misschien beter is om ze te vermijden als je niet zeker weet of er iets fout kan lopen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn aankoop in mei 2021

  Wat een vreemd bedrijf zeg! In mei 2021 plaatste ik een bestelling en nergens stond vermeld dat ze vanuit Italië verzenden. Toen ik het pakket ontving, moest ik maar liefst 86 pond douanekosten betalen. Dat zag ik niet zitten dus heb ik geweigerd en het pakket teruggestuurd. Ik heb meermaals om een terugbetaling gevraagd via e-mail, maar tot op heden geen reactie en mijn geld heb ik nog steeds niet teruggekregen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn eerste bestelling in deze winkel

  Ik heb gewoon besteld en alles liep echt gesmeerd. Ik kon mijn bestelling gemakkelijk volgen, ze waren stipt met de levering en de website was echt duidelijk.


Anderen bekeken ook