Mapiful

Alle reviews

Mapiful

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

websa

1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Loungeset.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Loungeset.be

1 reviews

Let op en lees hier eerst wat anderen over dit bedrijf vertellen. Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijg...

Lampentotaal merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Lampentotaal

2 reviews

Waarom zou ik kopen bij lampentotaal.be? Lampentotaal.be valt in de categorie online shoppen woonwinkel. Het is een online shop waar je vele versch...

Dekoria merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Dekoria

1 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Dekoria.be, lees de meningen van anderen op onze site. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening...

Mapiful

De mogelijkheden om unieke decoratieartikelen te bestellen zijn door de komst van online shops enorm toegenomen. Zo zijn er webshops die hun klanten de mogelijkheid bieden om hun eigen foto's met opschrift te laten drukken. Maar wat mag je verwachten van zo'n online winkel? Hoe is het gesteld met de kwaliteit van de druk? Kun je een artikel makkelijk terugsturen als je niet tevreden bent? En hoe gaan medewerkers met je om als je een klacht indient? Je krijgt niet direct antwoord op zulke vragen als je een online shop binnenwandelt. Daarvoor heb je de mening van andere klanten nodig. Zij bieden je hun commentaren in de reviews die zij op onze website plaatsen. Zo krijg je overzichtelijk antwoord op de bovenstaande en andere vragen en kun je dus met een gerust hart kiezen voor de online shop met de beste kwaliteit.

Over Mapiful
Mapiful is enkele jaren geleden ontstaan toen vier vrienden tijdens het drinken van een bak koffie erachter kwamen dat het leuk zou zijn als zij de herinneringen aan hun reizen thuis aan de muur zouden kunnen hangen. Zij begonnen met hun bedrijf in Zweden en inmiddels kunnen klanten uit vele landen hun eigen posters samenstellen. Je kunt voor vragen over bestellingen contact opnemen met de klantenservice. Deze afdeling kun je bereiken door gebruik te maken van het contactformulier op de site. Verder is er een veelgestelde vragen rubriek waar antwoord gegeven wordt op de meest voor de hand liggende vragen. Om een bestelling te kunnen betalen biedt Mapiful je de mogelijkheid om gebruik te maken van PayPal of creditcard.

De producten van Mapiful
Mapiful is een online shop die begaan is met het milieu en daarom samenwerkt met drukkerijen in 30 verschillende landen. Op die manier wordt er bespaard op de transportkosten en en wordt de CO2-uitstoot verlaagd. Verder wordt gebruik gemaakt van papier dat FSC gecertificeerd is. Daardoor kun je er zeker van zijn dat jouw ontwerp lang meegaat. Je kunt voor dat ontwerp overigens gebruik maken van de editor op de website. Zo kun je kiezen voor een print van je favoriete stad of de sterrenhemel boven die stad. Verder kun je jouw favoriete foto net zoals de eerder beschreven ontwerpen van een eigen tekst voorzien zodat je een unieke poster creëert. Omdat elke poster speciaal op maat gedrukt wordt duurt de bezorging naar Nederland en België ongeveer 7 tot 10 werkdagen.

Reviews over Mapiful
Ben jij klant van deze online shop? Dan hebben we een verzoek waarvan we hopen dat je er even de tijd voor neemt. We vragen je namelijk om een review over Mapiful op onze website te publiceren. Door dat te doen help je nieuwe klanten een goed eind op weg. Zij krijgen door het lezen van alle commentaren goed zicht op de voor- en nadelen van het winkelen bij deze webshop. Wacht dus niet langer en schrijf een beoordeling en leg daarin uit wat jouw ervaring met de producten en service van deze online shop is. Samen met jou en alle andere klanten kunnen we zo laten zien hoe transparant Mapiful werkt en hoe de shop echt met klanten omgaat.