ErvaringenSite

  Ervaringen Marmeren Tafels

  Ben je voor je privé of professioneel interieur op zoek naar designmeubels? Dan zou het aanbod van AimeTeStudio, vroeger bekend onder de naam Marmeren Tafels, misschien iets voor jou kunnen zijn. Uiteraard is het ook perfect mogelijk dat je al vertrouwd bent met het aanbod van deze webwinkel. In dat geval zouden we het enorm op prijs stellen als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een informatieve review over jouw persoonlijke ervaring met AimeTeStudio te schrijven. Het maakt niet uit of dit bedrijf op het moment van je aankoop nog Marmeren Tafels heette, of dat je ervaring positief of negatief was. Hier worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

  Over AimeTeStudio

  AimeTeStudio werd in 2017 opgericht onder de naam Marmeren Tafels door twee Nederlanders, Menno Pijpers en Roy Oosterban. De missie van deze twee heren was om op een eenvoudige manier designmeubels te verkopen, waarbij vooral kwaliteit, natuurlijke en duurzame materialen en een correcte prijs belangrijk waren. Het team van deze onderneming werkt samen vanuit de showroom/het kantoor in Nieuwerkerk aan den IJssel in de provincie Zuid-Holland om klanten over heel Europa te bedienen. Het oorspronkelijke aanbod van marmeren tafels zou zich doorheen de jaren hebben uitgebreid naar een ruime collectie producten die je in het dagelijkse leven zou kunnen gebruiken. Omdat AimeTeStudio kwaliteit en heldere prijzen hoog in het vaandel draagt, ontwerpen ze hun producten in-house en kopen ze rechtstreeks aan bij lokale werkplaatsen.

  How to Make a WordPress Online Store - 2019 (Step by Step)

  Producten en diensten van AimeTeStudio

  Weet je waarnaar je op zoek bent bij AimeTeStudio? Dan kun je een specifieke zoekterm in het zoekvenster bovenaan ingeven. Het is natuurlijk ook mogelijk om op een van de verschillende categorieën op de website te klikken, zoals tafels, stoelen, dressoirs en kledingrekken. Sommige categorieën zijn opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je gericht naar een bepaald item op zoek kunt gaan. Verder zijn er ook pagina's met combi deals en nieuwe artikelen. Volgens de informatie op deze website kun je bij deze onderneming rekenen op artikelen die uit voorraad leverbaar zijn, de mogelijkheid om te betalen in 3 termijnen tegen 0% rente en 2 jaar garantie. Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht van nieuwe artikelen en acties? Dan kun je er voor kiezen om je via de website in te schrijven op de nieuwsbrief van AimeTeStudio. Tot slot kun je voor vragen, opmerkingen of klachten contact opnemen met de klantenservice van deze onderneming. Dit is mogelijk per telefoon, WhatsApp, e-mail of via het contactformulier.

  Complimenten, klachten en tips voor AimeTeStudio

  Heb je ooit al één of meerdere items bij deze winkel gekocht? Dan kun je op deze pagina een eerlijke, bondige review over jouw persoonlijke ervaring met AimeTeStudio schrijven. Was je tevreden over de kwaliteit van de artikelen die door dit bedrijf worden verkocht? Klopt het dat je profiteert van twee jaar garantie? Was je tevreden over de dienstverlening van de klantenservice als je hierop een beroep hebt gedaan? Of heb je nog nuttige tips voor potentiële klanten van AimeTeStudio? Wij horen het graag van je! Als je benieuwd bent wat onze bezoekers over hun ervaringen met andere bedrijven schrijven, kun je hier klikken.

  Marmeren Tafels
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Marmeren Tafels

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Marmeren Tafels een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Marmeren Tafels. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Marmeren Tafels actief?

  Marmeren Tafels is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Marmeren Tafels gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.