Marmeren Tafels

Alle reviews

Marmeren Tafels

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
websa
1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Loungeset.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Loungeset.be
1 reviews

Let op en lees hier eerst wat anderen over dit bedrijf vertellen. Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijg...

Lampentotaal merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Lampentotaal
2 reviews

Waarom zou ik kopen bij lampentotaal.be? Lampentotaal.be valt in de categorie online shoppen woonwinkel. Het is een online shop waar je vele versch...

Dekoria merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Dekoria
1 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Dekoria.be, lees de meningen van anderen op onze site. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening...

Marmeren Tafels

Ben je voor je privé of professioneel interieur op zoek naar designmeubels? Dan zou het aanbod van AimeTeStudio, vroeger bekend onder de naam Marmeren Tafels, misschien iets voor jou kunnen zijn. Uiteraard is het ook perfect mogelijk dat je al vertrouwd bent met het aanbod van deze webwinkel. In dat geval zouden we het enorm op prijs stellen als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een informatieve review over jouw persoonlijke ervaring met AimeTeStudio te schrijven. Het maakt niet uit of dit bedrijf op het moment van je aankoop nog Marmeren Tafels heette, of dat je ervaring positief of negatief was. Hier worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

Over AimeTeStudio
AimeTeStudio werd in 2017 opgericht onder de naam Marmeren Tafels door twee Nederlanders, Menno Pijpers en Roy Oosterban. De missie van deze twee heren was om op een eenvoudige manier designmeubels te verkopen, waarbij vooral kwaliteit, natuurlijke en duurzame materialen en een correcte prijs belangrijk waren. Het team van deze onderneming werkt samen vanuit de showroom/het kantoor in Nieuwerkerk aan den IJssel in de provincie Zuid-Holland om klanten over heel Europa te bedienen. Het oorspronkelijke aanbod van marmeren tafels zou zich doorheen de jaren hebben uitgebreid naar een ruime collectie producten die je in het dagelijkse leven zou kunnen gebruiken. Omdat AimeTeStudio kwaliteit en heldere prijzen hoog in het vaandel draagt, ontwerpen ze hun producten in-house en kopen ze rechtstreeks aan bij lokale werkplaatsen.

Producten en diensten van AimeTeStudio
Weet je waarnaar je op zoek bent bij AimeTeStudio? Dan kun je een specifieke zoekterm in het zoekvenster bovenaan ingeven. Het is natuurlijk ook mogelijk om op een van de verschillende categorieën op de website te klikken, zoals tafels, stoelen, dressoirs en kledingrekken. Sommige categorieën zijn opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je gericht naar een bepaald item op zoek kunt gaan. Verder zijn er ook pagina's met combi deals en nieuwe artikelen. Volgens de informatie op deze website kun je bij deze onderneming rekenen op artikelen die uit voorraad leverbaar zijn, de mogelijkheid om te betalen in 3 termijnen tegen 0% rente en 2 jaar garantie. Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht van nieuwe artikelen en acties? Dan kun je er voor kiezen om je via de website in te schrijven op de nieuwsbrief van AimeTeStudio. Tot slot kun je voor vragen, opmerkingen of klachten contact opnemen met de klantenservice van deze onderneming. Dit is mogelijk per telefoon, WhatsApp, e-mail of via het contactformulier.

Complimenten, klachten en tips voor AimeTeStudio
Heb je ooit al één of meerdere items bij deze winkel gekocht? Dan kun je op deze pagina een eerlijke, bondige review over jouw persoonlijke ervaring met AimeTeStudio schrijven. Was je tevreden over de kwaliteit van de artikelen die door dit bedrijf worden verkocht? Klopt het dat je profiteert van twee jaar garantie? Was je tevreden over de dienstverlening van de klantenservice als je hierop een beroep hebt gedaan? Of heb je nog nuttige tips voor potentiële klanten van AimeTeStudio? Wij horen het graag van je! Als je benieuwd bent wat onze bezoekers over hun ervaringen met andere bedrijven schrijven, kun je hier klikken.