Mart Visser

Alle reviews

Mart Visser

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Sinner

1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Van Dalen merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Van Dalen

1 reviews

Loopt u al jaren het lekkerst in een echte Van Dalen schoen, of hecht u aan een hoge kwaliteit op schoenengebied maar bent u nog niet bekend met di...

Hipinderegen.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Hipinderegen.nl

1 reviews

Helaas regent het in België nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit,...

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

To Be Dressed

13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

Mart Visser

Mart Visser is een kledingwinkel voornamelijk gericht op dameskleding. Het merk heeft zowel fysieke winkels (echter alleen in Nederland) als een online webshop. Mart Visser maakt kleding voor vrouwen van alle leeftijd van maat 34 tot en met 50. Op deze pagina kunt u de ervaringen achterhalen die andere mensen met Mart Visser hebben, dit zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Ook kunt u op ErvaringenSite op andere soortgelijke bedrijven zoeken. 

Over Mart Visser
Mart Visser is een Nederlandse modeontwerper geboren in Sleeuwijk op tien juli 1968. Hij groeide ook op in Sleeuwijk en volgde daarna een opleiding aan de Hogeschool Amsterdam, de Modeacademie Montaigne en het Saga International Design Centre in Kopenhagen. Hij liep stage bij Frans Molenaar, Anne Klein en Koos van den Akker.

De eerste collectie van Mart Visser kwam uit in 1993: de haute couture-collectie. Sindsdien komt hij om de twee jaar met een nieuwe collectie. In 2003 kwam zijn eerste prêt-a-porter (confectiekleding) uit. Naast kleding ontwerpt Mart Visser ook nog schoenen, tassen en brillen. Ook produceert hij bedrijfskleding voor onder andere de Nederlandse vliegmaatschappij KLM en het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam. In 2003 en 2004 presenteerde het Gemeentemuseum van Den Haag in Nederland een overzichtstentoonstelling van een groot deel van zijn werk onder de naam "Mart Visser Haute Couture". Rond diezelfde tijd kwam er een boek uit met dezelfde naam over Mart Visser. Mart Visser gebruikt bont in sommige van zijn collectie, er zijn dan ook regelmatig protesten en demonstraties tegen het gebruik van bont. Op vijf januari 2016 werd Mart Visser uitgeroepen tot "Dom Bontje". Dit is een jaarlijkse publieksverkiezing van Bont voor Dieren. 

Producten en Diensten
Hoewel in het begin van zijn carriere Mart Visser om de twee jaar een nieuwe collectie uitbracht is dit inmiddels om het half jaar. Tweemaal per jaar presenteert Mart Visser weer een nieuwe Haute Couture collectie waarvoor op zijn première shows zijn vaste klanten, relaties en de pers worden uitgenodigd. Mart Visser heeft sinds kort twee soorten collecties: de "normale" collectie met lijnen zoals de luxury line of de essentials lijn, hier gaan de maten van maat 34 tot en met maat 50 en de "maxi" collectie waar de maten uitsluitend van maat 42 tot en met maat 50 gaan. De kleding van Mart Visser staat bekend als "luxe" of "business" kleding en er zitten dus veel jassen, blazers, jurken en rokken in. Naast kleding biedt Mart Visser online ook accessoires aan, hierbij kunt u denken aan sjaals, (leren) tassen en omslagdoeken. Bij Mart Visser krijgt u dertig dagen bedenktijd. Bent u dus niet tevreden, kunt u binnen dertig dagen uw geld gewoon terug vragen. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Mart Visser
ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening over Mart Visser op ErvaringenSite te delen door middel van een review. Ook kunt u op ErvaringenSite ontdekken wat andere mensen van Mart Visser vinden. Lees hier dan ook de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Mart Visser.