ErvaringenSite

  Ervaringen Mart Visser

  Mart Visser is een kledingwinkel voornamelijk gericht op dameskleding. Het merk heeft zowel fysieke winkels (echter alleen in Nederland) als een online webshop. Mart Visser maakt kleding voor vrouwen van alle leeftijd van maat 34 tot en met 50. Op deze pagina kunt u de ervaringen achterhalen die andere mensen met Mart Visser hebben, dit zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Ook kunt u op ErvaringenSite op andere soortgelijke bedrijven zoeken.

  Over Mart Visser

  Mart Visser is een Nederlandse modeontwerper geboren in Sleeuwijk op tien juli 1968. Hij groeide ook op in Sleeuwijk en volgde daarna een opleiding aan de Hogeschool Amsterdam, de Modeacademie Montaigne en het Saga International Design Centre in Kopenhagen. Hij liep stage bij Frans Molenaar, Anne Klein en Koos van den Akker.

  De eerste collectie van Mart Visser kwam uit in 1993: de haute couture-collectie. Sindsdien komt hij om de twee jaar met een nieuwe collectie. In 2003 kwam zijn eerste prêt-a-porter (confectiekleding) uit. Naast kleding ontwerpt Mart Visser ook nog schoenen, tassen en brillen. Ook produceert hij bedrijfskleding voor onder andere de Nederlandse vliegmaatschappij KLM en het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam. In 2003 en 2004 presenteerde het Gemeentemuseum van Den Haag in Nederland een overzichtstentoonstelling van een groot deel van zijn werk onder de naam "Mart Visser Haute Couture". Rond diezelfde tijd kwam er een boek uit met dezelfde naam over Mart Visser. Mart Visser gebruikt bont in sommige van zijn collectie, er zijn dan ook regelmatig protesten en demonstraties tegen het gebruik van bont. Op vijf januari 2016 werd Mart Visser uitgeroepen tot "Dom Bontje". Dit is een jaarlijkse publieksverkiezing van Bont voor Dieren.

  Tips dan Trik Memulai Online Shop! Part 1 | Sampan Mimpi #SharingGaring Eps. 1

  Producten en Diensten

  Hoewel in het begin van zijn carriere Mart Visser om de twee jaar een nieuwe collectie uitbracht is dit inmiddels om het half jaar. Tweemaal per jaar presenteert Mart Visser weer een nieuwe Haute Couture collectie waarvoor op zijn première shows zijn vaste klanten, relaties en de pers worden uitgenodigd. Mart Visser heeft sinds kort twee soorten collecties: de "normale" collectie met lijnen zoals de luxury line of de essentials lijn, hier gaan de maten van maat 34 tot en met maat 50 en de "maxi" collectie waar de maten uitsluitend van maat 42 tot en met maat 50 gaan. De kleding van Mart Visser staat bekend als "luxe" of "business" kleding en er zitten dus veel jassen, blazers, jurken en rokken in. Naast kleding biedt Mart Visser online ook accessoires aan, hierbij kunt u denken aan sjaals, (leren) tassen en omslagdoeken. Bij Mart Visser krijgt u dertig dagen bedenktijd. Bent u dus niet tevreden, kunt u binnen dertig dagen uw geld gewoon terug vragen.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Mart Visser
  ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening over Mart Visser op ErvaringenSite te delen door middel van een review. Ook kunt u op ErvaringenSite ontdekken wat andere mensen van Mart Visser vinden. Lees hier dan ook de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Mart Visser.

  Mart Visser
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Mart Visser

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Mart Visser een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Mart Visser. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Mart Visser actief?

  Mart Visser is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mart Visser gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.