ErvaringenSite

  Ervaringen Matches Fashion

  Het aanbod aan kleding en accessoires dat via het internet te bestellen is blijft groeien. Hoe weet je met zoveel aanbieders nog of je wel kwaliteit in huis haalt? De enige manier om daar achter te komen is door reviews van andere klanten te lezen. ZIj gaan uitgebreid in op zaken zoals productkwaliteit, levertijden, de hulp bij vragen en klachten en meer van dat soort zaken. Al deze reviews zijn op onze website te vinden zodat jij op overzichtelijke wijze kunt zien welke online fashion shops er door consumenten goed gewaardeerd worden. Door alle info te lezen die er over een webshop beschikbaar is weet je voordat je gaat bestellen al waar je aan toe bent en zo voorkom je een miskoop.

  Over Matches Fashion

  Dit kledingmerk biedt mode en accessoires van bijna 700 verschillende ontwerpers waaronder bekende namen zoals Balenciaga en Prada. Lokale klanten kunnen terecht in de winkels in London, Engeland en via de online shop kunnen consumenten uit 176 landen de verkochte artikelen laten thuisbezorgen. Matches Fashion biedt haar klanten zelfs de mogelijkheid om een eigen stylist te boeken die net als de klantenservice 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar is. Franssprekende medewerkers zijn dagelijks bereikbaar van 09.00 tot 18.00 uur Vaste klanten kunnen bij dit merk gebruik maken van extra faciliteiten en kortingen. Hoe langer je klant blijft hoe meer korting en mogelijkheden je geboden worden.

  My Favorite Online Shops & How I Order

  De producten van Matches Fashion

  Matches Fashion biedt een ruim assortiment aan modeartikelen voor vouwen en mannen. Je kunt shoppen in diverse categorieën en collecties zoals de zojuist gelanceerde producten, schoenen, tassen en accessoires. Polo shirts, pakken, broeken en T-shirts voor mannen zijn hier net zo makkelijk te bestellen als bruidsjurken, rokken en strandkleding voor vrouwen. Op de website vind je verder podcasts en video's met nieuws en tips zodat je op de hoogte kunt blijven van het laatste nieuws van Matches Fashion. Zodra je een product besteld hebt wordt het binnen 3 tot 4 werkdagen bij je thuisbezorgd. Als je het al de volgende dag wilt ontvangen dan zul je daarvoor extra moeten betalen. Ben je niet tevreden over een product van Matches Fashion? Dan heb je in totaal 28 dagen de tijd om het retour te sturen.

  Reviews over Matches Fashion

  Lees jij als klant ook regelmatig reviews? Dan weet je dat dit de nieuwe manier is waarop consumenten elkaar op de hoogte houden van hun ervaringen. Daarom zijn wij op zoek naar klanten van Matches Fashion. Ben jij een klant van deze online shop? Dan nodigen we je van harte uit om een review over deze shop op onze website te plaatsen. Door uitgebreid op jouw ervaring met de producten en de kwaliteit van de service in te gaan laat je andere klanten duidelijk zien wat hen te wachten staat. Aan de hand van de beoordeling die jij schrijft zullen zij te weten komen wat de voor- en nadelen zijn van het winkelen bij dit merk. Zo zijn wij in staat een overzichtelijk beeld te laten zien van de waardering die klanten voor Matches Fashion hebben.

  Matches Fashion
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Matches Fashion

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Matches Fashion een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Matches Fashion. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Matches Fashion actief?

  Matches Fashion is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Matches Fashion gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.