ErvaringenSite

  Ervaringen Maui Jim

  Een zonnebril is een accessoire die iedereen bijna dagelijks gebruikt. Er zijn daarom online ook veel aanbieders die hun producten aan klanten willen verkopen. Ben jij een online shop die zonnebrillen verkoopt tegengekomen die je nog niet kent? Dan raden we je aan om de reviews op onze website te lezen. Zo kom je erachter hoe deze webshop door andere klanten gewaardeerd wordt en hoe ze er met klachten en vragen omgaan. Er wordt door klanten ingegaan op vele onderwerpen omtrent diverse webwinkels. Zo beschik jij zonder veel moeite over alle informatie om de juiste online winkel te kiezen voor de producten die je zoekt. We hopen je op deze manier behulpzaam te zijn zodat je met een prettig gevoel kunt winkelen zonder bang te hoeven zijn voor een negatieve ervaring.

  Over Maui Jim

  Maui Jim begon met het verkopen van zonnebrillen in een kleine winkel op het stand van Ka'anapali op Maui. Alle producten die tegenwoordig via de online shop worden verkocht zijn uitvoerig getest in het hoofdkantoor van het bedrijf dat nog steeds op Hawaii gevestigd is. Europese klanten kunnen tijdens kantooruren voor vragen of klachten over de verkochte artikelen telefonisch of schriftelijk contact opnemen met de klantenservice in Duitsland. Je kunt de producten bij Maui Jim bestellen en afrekenen met veilige betaalmethodes. Bovendien krijg je twee jaar garantie op de producten die je via de webshop bestelt. Ben je na ontvangst van jouw bestelling toch niet tevreden? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om binnen 30 dagen de producten terug te sturen.

  FarmVLOG#128 - Shop ist online und 3. Schnitt beginnt langsam

  De producten van Maui Jim

  De zonnebrillen die Maui Jim aan internationale klanten verkoopt zijn allemaal gepolariseerd en bieden bescherming tegen Uv-stralen. Er zijn in deze webshop inmiddels meer dan 120 verschillende stijlen voor zowel dames als heren verkrijgbaar. Maui Jim wil het klanten zo makkelijk mogelijk maken en biedt je daarom de kans om alle modellen virtueel op te zetten. De aangeboden zonnebrillen worden gratis binnen 10 dagen bij klanten in België en Nederland thuisbezorgd. Daarnaast worden er op de site ook brillen op sterkte getoond. Je kunt een keuze maken en met behulp van de zoekfunctie een winkel bij jou in de buurt vinden die jouw keuze verkoopt. Maui Jim publiceert voor degenen die op de hoogte willen blijven regelmatig nieuwsbrieven.

  Reviews over Maui Jim

  Ben jij als klant bekend met de producten en de service die deze webshop haar klanten biedt? Ga daar dan op in door een beoordeling te schrijven en deze op onze website te publiceren. Als je zelf regelmatig reviews leest dan weet je inmiddels hoe belangrijk ze zijn en dat die van jou daarom niet mag ontbreken. Beschrijf in jouw review hoe je de service van de site ervaren hebt en wat je vindt van de kwaliteit van de bestelde artikelen. Heb je een klacht of verzoek tot terugsturen van producten ingediend? Vertel hier dan uitgebreid meer over zodat nieuwe klanten precies weten wat hen te wachten staat. Dit soort onderwerpen zijn juist de redenen waarom veel mensen niet overtuigd zijn om ergens producten te bestellen.

  Maui Jim
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Maui Jim

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Maui Jim een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Maui Jim. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Maui Jim actief?

  Maui Jim is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Maui Jim gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.