Megagadgets

Alle reviews

Megagadgets

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

E
Ernesto
Ik heb bij deze website een Smeltende Klok interieurstuk gekocht, Het proces ging best wel snel, want het betalingsproces was niet te ingewikkeld. Op deze website zijn er best wel veel verschillend...Lees verder

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Klok dat smelt

  Ik heb bij deze website een Smeltende Klok interieurstuk gekocht, Het proces ging best wel snel, want het betalingsproces was niet te ingewikkeld. Op deze website zijn er best wel veel verschillende dingen die kunt kopen, maar vooral de home gadgets zijn erg leuk gemaakt! De klok die ik had gekocht is qua kwaliteit gemiddeld/goed. Ik zou zelf liever willen dat je ook verschillende kleuren zou kunnen uitkiezen (bijvoorbeeld zwart zou heel mooi zijn geweest aan de buitenzijde). De verzending was snel, de volgende dag in huis toen ik in de avond had besteld. Over het algemeen een prima website en de kwaliteit van de producten lijkt goed te zijn. Ik zou wel even de reviews lezen voordat je een aankoop doet, want ze hebben vast producten van een slechte kwaliteit.


Anderen bekeken ook

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Skala

2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

JBL merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

JBL

2 reviews

Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden. JBL is een online shop op het gebied van elektronica en multimedia. Het is een bedrijf welke jaarl...

Geeektech.com merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Geeektech.com

5 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

Van Melis merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Van Melis

2 reviews

Voor de aanschaf van artikelen op het gebied van huis, tuin, keuken, hobby, gereedschap en nog veel meer kun je van alles vinden in de webshop van ...

Megagadgets

Megagadgets.be, goed, leuk, slecht, waardevol, interessant? Lees het hier allemaal. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk hoe je met de reviews van anderen kunt ontdekken hoe ook jij ook een beter oordeel over dit bedrijf kunt vormen. We weten zeker dat je ook gebaat zult zijn met deze optie. Kies ervoor om de mogelijkheden te gebruiken van deze site en van ErvaringenSite. Vervolgens kun je op hun eigen site kijken om het beeld aan te vullen. Wanneer je ze natuurlijk al wel kent en een mening over ze hebt dan kun je deze mening op onze website achterlaten. Het is goed om te zien wat er allemaal kan! Succes. Megagadgets.be geliefd of gehaat? Lees het hier!

Over Megagadgets.be
Deze site is gespecialiseerd in het verkopen, distribueren en vinden van leuke gadgets en tal van andere nieuwe producten. Ze zijn continu op zoek naar de gekste gadgets, de mafste gadgets en natuurlijk ook de nieuwste cadeaus. Het is een site welke volop mogelijkheden biedt om mooie producten te vinden. Ze reizen de hele wereld af om deze verschillende producten en gadgets te vinden. Het is leuk om voor jezelf te kopen, maar ook leuk om cadeau te geven aan vrienden en familie. Zo zijn er bijvoorbeeld emoji kussens voor in je bed of op de bank. Ook zijn er Whatsapp kussens. 

Het bedrijf is in 2004 gestart met een winkel in Leiden en is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een grote webshop. Ook zijn er tal van franchise bedrijven gekomen en ook shop in shop concepten. Hierdoor is Megagadgets.be de marktleider in de wereld van gadgets geworden. Lekker toch! 

Op dit moment is het de grootste en ook bekendste gadgetshop van het land. Ze hebben een team van tien mensen en zijn actief in heel Europa. Het bedrijf dankt haar groei en ook haar goede naam de uitstekende klantenservice, de business to business opportunities en natuurlijk ook de garantie van een snelle levering en de mogelijkheden van samenwerking met hun. 

Het bedrijf is ook een groothandel voor meer dan duizend producten. Ze leveren hun producten aan groothandelaars, detailhandel, website en ook aan shops. Hiermee gaat het om gadget shops en ook om cadeau shops, relatiegeschenken en speelgoed shops.   

Producten van Megagadgets.be
Het bedrijf biedt volop verschillende producten aan. Ze bieden producten aan in verschillende groepen, waaronder cadeaus, wonen en leven, gadgets en ook outdoor.  

Klachten, tips en complimenten over Megagadgets.be
Wanneer je ergens niet tevreden over bent dan is het goed om een klacht in te dienen bij hun. Het is dan mogelijk voor Megagadgets mogelijk om hun dienstverlening te verbeteren. Natuurlijk kunnen ze dan ook van jou een tevreden klant maken! Lekker toch?

Heb jij ervaring met Megagadgets.be? 
Een oordeel, een mening? Wat vinden anderen van een bedrijf als Megagadgets.be? Wat vinden anderen van Megagadgets.be? Het is goed om de mogelijkheden te ontdekken en om te zien hoe ook jij een ander kunt helpen door jouw mening te delen over dit bedrijf. We weten zeker, dat ook jij een ander graag helpt met jouw mening over dit bedrijf. Het kan allemaal op ErvaringenSite. 

 

Megagadgets.be, goed, leuk, slecht, waardevol, interessant? Lees het hier allemaal. Bekijk ervaringen van klanten die u voorgingen op ErvaringenSite!