ErvaringenSite

  Ervaringen Miinto

  Ben je als modeliefhebber op zoek naar een webshop waar je dames-, heren-, kinder- en sportkleding en accessoires kunt kopen? Wie weet sluit het aanbod van Miinto aan bij je persoonlijke wensen en behoeften. Of ben je al vertrouwd met de producten en diensten van deze webwinkel en ben je op zoek naar een platform om een informatieve review over Miinto te schrijven? Dan kun je op deze pagina een verslag van jouw persoonlijke ervaring schrijven. Het maakt overigens niet uit of deze positief of negatief was, want hier worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

  Over Miinto

  Miinto is een van oorsprong Deens bedrijf dat doorheen de jaren vanuit het hoofdkantoor in Kopenhagen is uitgegroeid tot een collectief van meer dan 900 onafhankelijke winkels. Deze onderneming draagt diversiteit hoog in het vaandel en vindt het belangrijk dat iedere man, vrouw en kind de mogelijkheid moet hebben om net dat item te vinden waarmee hij of zij zich op een unieke manier kan uitdrukken. Dankzij zijn uitgebreid assortiment zou Miinto een van de grootste Europese modeportalen zijn. Als je als ondernemer al een fysieke winkel hebt, is het hebben van een bijhorende webshop vaak duur en omslachtig. Dankzij Miinto zouden ook onafhankelijke winkels snel en eenvoudig een grotere klantenkring kunnen bereiken. Desondanks gelooft dit bedrijf sterk in de kracht van fysieke winkels waar een persoonlijke en onberispelijke klantenservice een grote troef kan zijn.

  How To Build an Online Store in 10 Steps with Aja Dang | Squarespace 7.0 Tutorial

  Producten en diensten van Miinto

  Als je op zoek bent naar een specifiek item of merk, kun je dit in het zoekvenster bovenaan de website van Miinto ingeven. Een andere mogelijkheid is om op een van de voorgestelde categorieën te klikken, zoals dames, heren, kids, sport, premium, vintage en sale. Elk van deze categorieën is verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je heel gericht naar iets specifiek kunt zoeken. Volgens de informatie op de website kun je bij Miinto kiezen uit een aanbod van meer dan 350.000 producten, rekenen op een gratis levering bij aankopen vanaf € 50 en gratis retourneren binnen de 15 dagen. Heb je een vraag over een artikel of service? Dan kun je de klantenservice van Miinto telefonisch, per chat of via het formulier op de website contacteren.

  Complimenten, klachten en tips voor Miinto

  Heb je in een ver of recent verleden al één of meerdere blouses, broeken, jeans, tassen of andere items bij Miinto gekocht? Indien ja, zou je dan eventueel bereid zijn om een bondige, eerlijke review over jouw persoonlijke ervaring met dit bedrijf te schrijven? Op die manier kun je andere potentiële klanten helpen een geïnformeerde beslissing te maken om al dan niet een bestelling bij Miinto te plaatsen. Klopt het dat aankopen vanaf € 50 gratis geleverd worden? Hoe zit het met de snelheid van bestellingen? Kun je de klantenservice makkelijk bereiken als je een vraag of opmerking voor het team van Miinto hebt? Of heb je bepaalde tips voor mensen die een aankoop bij deze webshop willen doen? Wij kijken in ieder geval enorm uit naar je review! Tot slot kun je gerust eens een kijkje nemen op deze pagina als je graag wilt weten wat mensen zoal schrijven over andere bedrijven.

  Miinto
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Miinto

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Miinto een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Miinto. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Miinto actief?

  Miinto is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Kinderen & baby, Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Miinto gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.