Miliboo

Alle reviews

Miliboo

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

websa

1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Loungeset.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Loungeset.be

1 reviews

Let op en lees hier eerst wat anderen over dit bedrijf vertellen. Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijg...

Lampentotaal merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Lampentotaal

2 reviews

Waarom zou ik kopen bij lampentotaal.be? Lampentotaal.be valt in de categorie online shoppen woonwinkel. Het is een online shop waar je vele versch...

Dekoria merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Dekoria

1 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Dekoria.be, lees de meningen van anderen op onze site. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening...

Miliboo

Je hoeft tegenwoordig voor veel producten die je wilt kopen de deur niet meer uit. Ze zijn eenvoudig bij online shops te bestellen en worden zonder extra moeite bij je thuisbezorgd. Zelfs grote artikelen zoals meubels zijn nu op die manier te koop. Maar het is natuurlijk wel wat anders om vanachter je scherm een bank, stoel of tafel te bestellen. Je kunt ze niet even proberen zoals je dat zou doen in een meubelwinkel. Je bent dus afhankelijk van andere manieren om te weten te komen waar je aan toe bent en hoe het met de kwaliteit van de aangeboden producten zit. We helpen je graag een stap in de goede richting door je op onze website reviews van klanten te bieden. Op die manier lees je snel wat hun ervaringen zijn en welke online winkel en producten zij aanbevelen.

Over Miliboo
Miliboo is een bedrijf in Frankrijk dat meubels verkoopt. Het is is 2005 opgericht door Aline Buscemi en Guillaime Lachenal. Via de online shop verkoopt het een ruim assortiment aan meubels en decoraties die in eigen beheer geproduceerd worden. De website is beschikbaar in meerdere talen waaronder het Frans, Engels en Spaans. Klanten die meer willen weten over het bedrijf, de productie of over bestellingen kunnen contact opnemen met de klantenservice. Deze afdeling is geopend van maandag tot en met vrijdag. Je kunt er gedurende die dagen tussen 09.00 en 18.00 uur terecht met al je vragen, op vrijdag sluit de afdeling echter al om 17.00 uur. Natuurlijk kun je ook gebruik maken van de rubriek met veel gestelde vragen.

De producten van Miliboo
Bij Miliboo kun je winkelen als je eigentijdse meubels voor je woning of kantoor zoekt. Het grote aanbod aan diverse artikelen bestaat onder andere uit banken en fauteuils, stoelen en krukken, tafels en bureaus, badkamermeubels en artikelen voor de kinderkamer. Verder zijn er nog meubels voor in de tuin en woningdecoraties verkrijgbaar. De producten die je bestelt kun je veilig afrekenen om dat Miliboo haar klanten gewaarborgde betaalmethodes zoals PayPal en creditcard aanbiedt. De bestelde artikelen worden zo snel mogelijk verstuurd en de verwachte levertijd en kosten staan tijdens het bestellen vermeld. Er wordt wel van je verwacht dat je een klantenaccount maakt als je bij deze aanbieder een bestelling wilt doen.

Reviews over Miliboo
Ben jij klant van deze virtuele meubelboulevard? Dan wil jij vast weten hoe jij jouw ervaring makkelijk en snel met andere consumenten kunt delen. Dat doe je namelijk heel eenvoudig door een review te schrijven en die vervolgens op onze website te publiceren. Zo helpen wij je om jouw beoordeling over Miliboo aan andere klanten te laten zien én jij helpt ons omdat we de mogelijkheid hebben duidelijk te laten zien wat klanten zoals jij vinden van de kwaliteit en service die deze online shop te bieden heeft. Wacht daarom niet langer en geef jouw mening over de goede en minder goede kanten van het shoppen bij Miliboo. Alleen samen zijn we in staat om iedereen te laten zien hoe het bedrijf echt met klanten omgaat.