100% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

A
Arthur Van Hoof
Een paar maanden geleden heb ik de Moment Strohl Mountain Light Loader gekocht bij de lokale camerawinkel voor mijn trektochten. Ik twijfelde tussen de Moment en de Hyperlite, maar koos uiteindelij...Lees verder
T
Thomas
Ik moest onlangs een camera vooruitbestelling annuleren in deze winkel, en ik moet zeggen, de klantenservice was uitzonderlijk. Binnen amper 5 minuten na het verzenden van een e-mail met het verzoe...Lees verder
A
A. Yildirim
Eindelijk eens een bedrijf dat weet wat ze doen! De communicatie met de medewerkers van Moment verliep snel en efficiënt. Ze waren allemaal heel deskundig en hebben me fantastisch advies gegeven. H...Lees verder
A
anaïs
Ik heb de FUJIFILM camera meteen besteld toen die in het systeem kwam. Door de grote vraag heeft het bijna een maand geduurd voordat de camera werd verzonden. Moment heeft regelmatig contact gehoud...Lees verder
L
Louis Michiels
De communicatie en verzending gingen echt supersnel! Ik kon het gewoonweg niet geloven. Het ontbrekende onderdeel kwam gewoon de volgende dag aan, zonder dat ik het zelfs had opgemerkt! Echt bedank...Lees verder

Reviews (11)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Moment Strohl Mountain Light Loader

  Een paar maanden geleden heb ik de Moment Strohl Mountain Light Loader gekocht bij de lokale camerawinkel voor mijn trektochten. Ik twijfelde tussen de Moment en de Hyperlite, maar koos uiteindelijk voor de Moment vanwege de lagere prijs. Ik heb het pas kortgeleden kunnen gebruiken en mijn ervaring met de klantenservice was echt top.

  Toen ik vroeg hoe ik de loader moest bevestigen aan de Peak Design Capture clip, zoals op de foto stond afgebeeld, antwoordde de Moment support meteen. Ze vertelden me dat de loader geleverd wordt met een bevestiging waar ik niet van op de hoogte was. En ze boden zelfs oplossingen aan voor het geval ik de bevestiging zou verliezen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Camera preorder cancellation

  Ik moest onlangs een camera vooruitbestelling annuleren in deze winkel, en ik moet zeggen, de klantenservice was uitzonderlijk. Binnen amper 5 minuten na het verzenden van een e-mail met het verzoek tot annulering, kreeg ik een melding van terugbetaling en een persoonlijk bericht van een vertegenwoordiger die de actie bevestigde. De efficiëntie en snelheid waarmee ze mijn verzoek hebben afgehandeld, was opmerkelijk. De vertegenwoordiger was niet alleen snel, maar ook heel vriendelijk en prettig in de omgang. Het was zo'n vlotte en probleemloze ervaring. Ik was echt onder de indruk en overweeg zeker om in de toekomst terug te keren naar deze winkel voor aankopen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van app en lens

  Eindelijk eens een bedrijf dat weet wat ze doen! De communicatie met de medewerkers van Moment verliep snel en efficiënt. Ze waren allemaal heel deskundig en hebben me fantastisch advies gegeven. Het is duidelijk dat ze weten waar ze over praten en zich echt inzetten voor hun klanten. Ik ben ook heel blij met de Moment app, zelfs zonder de lens is die geweldig. Het is makkelijk te gebruiken en er zijn geweldige tutorials die je op weg helpen. Ik kijk er echt naar uit om de lens te ontvangen, gezien de fantastische recensies.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Voorbestelling FUJIFILM x100vi

  Ik heb de FUJIFILM camera meteen besteld toen die in het systeem kwam. Door de grote vraag heeft het bijna een maand geduurd voordat de camera werd verzonden. Moment heeft regelmatig contact gehouden, me op de hoogte gehouden van mijn plek in de wachtrij en wanneer ze wisten dat mijn camera onderweg was naar hun magazijn. FedEx zei dat de levering op vrijdag zou zijn, maar het kwam al op donderdag aan! Lang gewacht, maar tot nu toe ben ik dol op de camera en waardeer ik het Moment-team echt voor de updates. Bedankt!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bestelling in twee zendingen

  De communicatie en verzending gingen echt supersnel! Ik kon het gewoonweg niet geloven. Het ontbrekende onderdeel kwam gewoon de volgende dag aan, zonder dat ik het zelfs had opgemerkt! Echt bedankt voor zo'n professionele en snelle service!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bestelling met aandacht

  Ik had echt het gevoel dat ze goed naar me luisterden en mijn vraag meteen beantwoordden. Geweldige service van attente en zorgzame medewerkers. Ik waardeer het enorm en zal zeker weer producten bij jullie bestellen!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Eerste bestelling

  Onlangs heb ik voor de eerste keer iets besteld bij dit bedrijf. Mijn bestelling werd in twee aparte pakketten verzonden. Eén pakket kwam snel en in goede staat aan, maar het andere leek verloren te zijn gegaan tijdens het bezorgproces. Gelukkig heeft Becca snel gereageerd op mijn e-mail en het probleem meteen opgelost. Het is echt fijn om te winkelen bij een bedrijf met zo'n fantastische en vriendelijke klantenservice. Ik zal zeker opnieuw bij hen bestellen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Camera purchase

  De klantenservice was echt top. Ondanks het lange wachten op mijn camera, stond het teamlid Meg altijd klaar om me gerust te stellen en mijn vragen te beantwoorden. Hun begrip, behulpzaamheid, zorg en empathie maakten een groot verschil. Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan aan iedereen, niet alleen aan cameragebruikers.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Problemen met levering

  Mijn bestelling is twee keer niet aangekomen door geleverd te worden op het verkeerde adres of omdat het pakketje kwijtraakte bij het bezorgbedrijf. Ik was echt gefrustreerd! Gelukkig heb ik uiteindelijk hulp gekregen van de klantendienst en hebben ze ervoor gezorgd dat ik mijn bestelling toch nog kreeg.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn verhaal met Moment:

  Ik gebruik Moment-lenzen al sinds 2015 en ik moet zeggen dat ik echt onder de indruk ben van de kwaliteit! Het zijn gewoon de beste en meest professionele lenzen die er zijn! Ik ben echt dol op hun producten en ik kijk er naar uit om te zien wat er nog meer uitkomt. Ik ben echt een fan voor het leven!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Stickers

  Ik heb wat hele coole stickers online gekocht en ik was zo enthousiast! Het bedrijf hield me op de hoogte van mijn bestelling en hielp zelfs toen ik vroeg om mijn stickers in twee aparte pakketten te versturen. De stickers waren echt heel erg mooi en van goede kwaliteit, ik ben er zo blij mee!


Anderen bekeken ook