ErvaringenSite

  Ervaringen Moment

  Ben je dol op fotografie en ben je op zoek naar een online platform waar je relevante producten kunt kopen? Neem dan gerust eens een kijkje bij Moment. Natuurlijk is het ook best mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van dit bedrijf. In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een korte, eerlijke review over jouw persoonlijke ervaring met Moment te schrijven. Op die manier kun je andere potentiële klanten helpen beslissen of het aanbod van deze onderneming aansluit bij hun persoonlijke wensen en behoeften, en of ze al dan niet een bestelling willen plaatsen. Het maakt trouwens echt niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

  Over Moment

  Moment is een onderneming die in 2013 op Kickstarter is begonnen met het maken van materiaal voor telefoons. Tegenwoordig doen ze meer dan dat, en verkopen ze materiaal van hun favoriete merken, publiceren ze lessen van creatievelingen en organiseren ze avonturen in alle uithoeken van de wereld. Oorspronkelijk ging Moment van start als een zijproject, een groep vrienden die bijeenkwamen om samen aan hun liefde voor fotografie te werken. Hoewel ze meer en meer hun cameratelefoons begonnen gebruiken, misten ze traditionele fotografie-elementen op hun telefoons. Hierdoor begonnen ze zich te focussen op beter glas voor telefoons. Dit bedrijf is zich ervan bewust dat het de gemeenschap is die Moment mogelijk maakt, zoals de merken die hun spullen in de winkel verkopen tot de professionals die hun lessen op hun platform publiceren.

  A day in the life of an online Shop Owner in China | E-commerce in China | Taobao Shop Owner

  Producten en diensten van Moment

  Bovenaan de website van dit bedrijf kun je een algemene of iets specifieke term in het zoekvenster ingeven. Dit is vooral handig als je ongeveer weet waarnaar je op zoek bent. Daarnaast kun je natuurlijk ook gewoon een keuze maken uit de voorgestelde categorieën, zoals Best Deals, Daily Essentials, Film, Bags en Courses. De meeste categorieën zijn opgedeeld in verschillende subcategorieën, zodat je vlot door het aanbod kunt navigeren. Op de homepagina kun je ook bekijken welke nieuwe producten er aan het assortiment werden toegevoegd, bekijken welke lessen er worden aangeboden en recente beoordelingen bekijken. Heb je een vraag of opmerking voor het team van Moment? Dan kun je de klantenservice via het online formulier bereiken.

  Complimenten, klachten en tips voor Moment

  Heb je ooit al één of meerdere items via deze onderneming gekocht? Dan is dit jouw kans om een bondige, informatieve review over jouw ervaring te schrijven. Zo kun je onze bezoekers bijvoorbeeld laten weten hoe jij de bestel- en betaalprocedure hebt ervaren, of je tevreden bent over de kwaliteit van de verkochte producten en diensten en of de klantenservice makkelijk bereikbaar is als je vragen of opmerkingen hebt. Wij kijken in ieder geval reikhalzend uit naar jouw uniek verslag! Tot slot klik je gewoon even hier als je graag wilt weten wat mensen zoal over andere bedrijven schrijven. Veel leesplezier!

  Moment
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Moment

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Moment een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Moment. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Moment actief?

  Moment is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica, Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Moment gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.