ErvaringenSite

  Ervaringen Moowy

  Hou je van een groen, gezond gazon en ben je op zoek naar geschikte producten? Neem dan gerust eens een kijkje naar het aanbod van Moowy. Uiteraard is het ook perfect mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van deze onderneming. In dat geval kun je op deze pagina de kans grijpen om een informatieve review over jouw persoonlijke ervaring met dit bedrijf te plaatsen. Zo geef je andere potentiële klanten de kans om voor zichzelf uit te maken of het aanbod van Moowy aansluit bij hun persoonlijke waarden, wensen en behoeften. Het maakt overigens echt niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

  Over Moowy

  Moowy is een Nederlands bedrijf dat zijn hoofdkantoor heeft in de hoofdstad Amsterdam. Deze onderneming werd opgericht door twee broers, Louis en Robert. Louis heeft een passie voor alles wat met tuinen te maken heeft, en Robert is dol op het internet en op ondernemen. Als kind was Louis altijd al in de tuin bezig, waarna hij ging studeren aan de Golf Academy in Amerika. Hij leerde er alles over gras en de manier waarop golfbanen er telkens opnieuw in slagen om hun gazon fris, groen en in topconditie te houden. Samen met zijn broer Robert, die de opleiding 'Industrieel ontwerpen' in Delft heeft gevolgd, heeft Louis producten ontwikkeld die eenvoudig online te bestellen zouden zijn. De reden hiervoor is dat het hen opviel hoe moeilijk mensen het vonden om hun gras groen en gezond te houden. Daarnaast hechten de broers ook veel belang aan instructievideo's, advies en persoonlijk contact.

  buying my dream wardrobe ! online shop with me !

  Producten en diensten van Moowy

  Op de website van Moowy kun je klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals Meststoffen, Graszaad, Verticuteren, Kits, Toebehoren, Tips & Advies. Vervolgens kun je op deze categorieën een filter toepassen om makkelijk doorheen het aanbod te navigeren. Als je weet waarnaar je op zoek bent, kun je ook een bepaalde term in het zoekvenster ingeven. Volgens de informatie op deze website kun je bij Moowy rekenen op 100% tevredenheidsgarantie of geld terug, een levering de volgende dag als je je bestelling plaatst voor 23.45 uur en gratis verzending in België en Nederland bij elke aankoop vanaf € 35. Als je vragen hebt, kun je in eerste instantie een kijkje nemen op de pagina met veelgestelde vragen. Moest je alsnog contact willen opnemen met iemand van Moowy, is dit mogelijk per e-mail.

  Complimenten, klachten en tips voor Moowy

  Heb je ooit al één of meerdere items bij Moowy gekocht? Dan zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om een korte, eerlijke review over jouw persoonlijke ervaring met deze onderneming te schrijven. Jouw informatie kan namelijk erg waardevol zijn voor andere potentiële klanten van dit bedrijf, en hen helpen beslissen of het aanbod van Moowy iets voor hen zou kunnen zijn. Hoe verliep de bestel- en betaalprocedure, ben je tevreden over de kwaliteit van de producten en is het team van Moowy makkelijk bereikbaar indien nodig? Laat het onze bezoekers zeker weten! En als je benieuwd bent naar wat mensen zoal over gelijkaardige bedrijven schrijven, kun je hier klikken.

  Moowy
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Moowy

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Moowy een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Moowy. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Moowy actief?

  Moowy is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Moowy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.