ErvaringenSite

  Ervaringen Nanoleaf

  Nanoleaf is een bedrijf dat zich specialiseert in het maken en het verkopen van LED verlichting. Het bedrijf werd opgericht in 2012 door drie ingenieurs. De naamloze vennootschap lanceerde zijn eerste twee producten met crowdfunding campagnes op Kickstarter. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van Nanoleaf lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. Zo komt u dus ook nooit voor verrassingen te staan.

  Over Nanoleaf

  Nanoleaf werd opgericht in 2012 door drie vrienden en ingenieurs: de agestudeerden Gimmy Chu, Christian Yan en Tom Rodinger van de Universiteit van Toronto. Ze werkten allemaal in verschillende industrieën na hun afstuderen terwijl ze Nanoleaf creëerden. Na een jaar zeiden ze alle drie hun baan op om het bedrijf voltijds uit te bouwen. In januari 2013 lanceerde Nanoleaf hun eerste product op Kickstarter. De crowdfundingscampagne voor dit product ontving 250,000 dollar van de site met een aanvankelijk doel van 20,000 dollar. Na het succes van deze campagne ontving Nanoleaf financiering van Horizons Ventures, een investeringsmaatschappij die eigendom is van Li Ka Shing en risicokapitaalbedrijf Kleiner Perkins uit Sillicon Valley. Het bedrijf opende hun eerste kantoren in Shenzhen in China en Hong Kong.

  ONLINE SHOP at SEPHORA WITH ME! 💸

  Producten en diensten van Nanoleaf

  Maar wat onderscheidt Nanoleaf dan van andere soortgelijke bedrijven? Nanoleaf maakt gebruik van gepatenteerde technologie die gericht is op energie-efficiëntie en een duurzaam productie proces. De Smarter Series (Nanoleaf Light Panels en Canvas) zijn gemaakt met LED-chips op een printplaat en hebben een diffuser op een plat oppervlak. Het zijn modulaire LED-lampen met slimme mogelijkheden, zoals app- en spraakbesturing. Elk lichtpaneel wordt met linkers (SD-kaartachtige connectorchips) met elkaar verbonden. Terwijl er stroom doorheen stroomt vanaf de controller (via een stopcontact).

  De gloeilampen van het bedrijf bestaan ook uit kleine LED's op een gevouwen printplaat en hebben een origami-achtig ontwerp. De technologie elimineert de noodzaak van een koellichaam, waardoor de lamp koel aavoelt en de hoeveelheid energie die tijdens de productie wordt gebruikt wordt verminderd. Nanoleaf-lampen hebben ook een oververhittingsbeveiliging waardoor de lamp zichzelf kan dimmen als deze te heet wordt, waardoor de kans op schade wordt verkleind en de potentiële levensduur wordt verlengd. Klachten over Nanoleaf kunt u via hun website bij ze indienen.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Nanoleaf

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Nanoleaf? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Nanoleaf op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Nanoleaf vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Nanoleaf of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het bedrijf Nanoleaf nu achter.

  Nanoleaf
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Nanoleaf

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Nanoleaf een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Nanoleaf. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Nanoleaf actief?

  Nanoleaf is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Nanoleaf gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.