ErvaringenSite

  Ervaringen Neverwinter

  Uit onderzoek is gebleken dat gamen plezier kan geven en positieve emoties kan verhogen. Games met veel acties kunnen cognitieve vaardigheden prikkelen. Daarnaast geeft het u ook iets te doen als u niets hebt te doen. Bent u op zoek naar een game vol actie? Dan kunt u terecht op ErvaringenSite. Voordat u een keuze maakt is het aanbevolen om de reviews van anderen te lezen om bijvoorbeeld na te gaan welke games beschikbaar zijn en in hoeverre de games voldoende actie voor u hebben.

  Over Neverwinter
  Neverwinter is een online rollenspel. Het is ontwikkeld door Cryptic Studios en is in het jaar 2013 uitgebracht door Perfect World Entertainment voor Microsoft Windows. Het is opgericht door Lord Halueth Never. In 2015 is het uitgebracht voor Xbox One en in 2016 voor PlayStation 4. Het spel speelt zich af in de fictieve Forgotten Realms stad Neverwinter van Dungeons & Dragons. Neverwinter is een op zichzelf staand spel en maakt geen deel uit van de vorige Neverwinter Nights serie.

  Producten en diensten van Neverwinter
  De producten en games van Neverwinter zijn allen gebaseerd op het fantasie rollenspel Dungeons & Dragons. Neverwinter is een gratis en massaal multiplayer online rollenspel. Met Neverwinter kunnen spelers een van de acht Dungeons & Dragons personage klassen imiteren en groepen vormen van maximaal vijf spelers. Het biedt een meeslepende ervaring van fantasie en actie. Uitbreidingen en updates brengen originele avonturen en bekende gezichten uit D&D verhaallijnen. Voor de registratie bij Neverwinter kunt u eerst gratis de game downloaden op uw computer. Neverwinter kan kosten in rekening brengen om u toegang te geven tot bepaalde game-items om deel te nemen aan game activiteiten of “Zen”. Na de aankoop heeft u direct het recht om Zen te gebruiken op een manier die u zelf bepaald. Alle toepasselijke Zen kosten en andere kosten worden vooraf betaald en kunnen niet worden teruggevorderd. Het saldo van Zen in uw account vormt geen persoonlijke eigendomsrecht en heeft geen waarde buiten de game. Het kan niet voor contant geld worden ingewisseld.

  Garantie, betaling & klachten bij Neverwinter
  Zen en het recht om de toepasselijke Zen te gebruiken zijn niet overdraagbaar. Als u om welke reden dan ook een terugvordering claimt, zal Neverwinter een dergelijke terugvordering onderzoeken en betwisten. Als ze vinden dat uw terugvordering verkeerd, onredelijk of ongeldig is kunnen ze het geschil voor de rechtbank brengen. Bij Neverwinter kunt u betalen met de bekende creditcard, PayPal of andere soortgelijke betaalmethoden. Voor vragen of klachten kunt u mailen op dmca@perfectworld.com of bellen met +1 650-590-7700.

  Complimenten en tips voor Neverwinter
  Heeft u de game Neverwinter op neverwinter.com al gespeeld? Wat was uw ervaring met deze game? Vond u de game spannend of saai? Kan de game beter zijn? Heeft u tips voor de ontwikkelaars? Wat vindt u van de in-game items? Zijn de prijzen van deze in-game items redelijk? Bent u een frequente speler van Neverwinter of juist niet? Vertelt u ons waarom! Deel uw ervaringen met deze game door het plaatsen van een review op ervaringensite.be.

  Wilt u deze game downloaden en spelen? Lees dan de reviews van gamers, die deze game al hebben gespeeld.

  My Online Shop Restock Announcement (#Shorts)

  Neverwinter
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Neverwinter

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Neverwinter een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Neverwinter. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Neverwinter actief?

  Neverwinter is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Neverwinter gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.