ErvaringenSite

  Ervaringen New Balance

  Ben jij op zoek naar een nieuw paar sneakers en/of hardloopschoenen? Of ben jij op zoek naar sportkleding? Misschien kun je dan eens een bezoekje brengen aan de webshop van New Balance. New Balance is een merk dat zowel online als offline sneakers, hardloopschoenen en sportkleding aanbiedt. De missie van New Balance is om alledaagse sporters en atleten te helpen optimaal te presteren. Ben jij nieuwsgierig geworden naar New Balance en zou jij graag meer willen weten over dit bedrijf? Bijvoorbeeld wat voorgaande klanten van New Balance van het bedrijf en de producten vinden? Welke levertijden het bedrijf aanhoudt? Of wat je van de klantenservice van New Balance kunt verwachten? Hier bij ErvaringenSitezul jij de antwoorden op deze vragen krijgen. Op deze pagina verzamelen wij namelijk informatie, reviews en beoordelingen over New Balance. Op die manier kun jij je dan verdiepen in het bedrijf, zodat je uiteindelijk gemakkelijker kunt beslissen of jij ook een bestelling op de webshop van New Balance wilt plaatsen of toch nog even verder wilt kijken. Heb jij zelf wel eens sneakers van New Balance gekocht? Dan zouden wij het zeer op prijs stellen als jij jouw review over het bedrijf op deze pagina zou willen achterlaten.

  Over New Balance

  New Balance is een Amerikaans bedrijf dat in 1906 door William J. Riley werd opgericht. Interessant om te weten is dat New Balance het enige grote bedrijf is dat ruim 4 miljoen paar sportschoenen per jaar in de Verenigde Staten produceert of samenstelt. New Balance heeft medewerkers van over de hele wereld en zet zich in voor mensen en onze planeet. Zo geeft het bedrijf aan veel onderzoek te doen naar duurzame materialen en duurzame materialen in te kopen. Één van de doelen van New Balance is om hun CO2-uitstoot te verminderen en tegen 2030 wil het bedrijf hun ecologische voetafdruk met 30% verminderen en 100% hernieuwbare energie opwekken voor haar eigen productiefaciliteiten.

  Wil jij graag dat New Balance jou op de hoogte houdt van updates? Dan kun je je op de website inschrijven voor de online nieuwsbrief en/of de social media kanalen van het bedrijf op Instagram, Facebook, Twitter, YouTube en Pinterest volgen. Heb jij vragen voor New Balance? Dan kun je de veelgestelde vragen pagina raadplegen of contact opnemen met de klantenservice van New Balance door te bellen naar 0800 0232242 of het online contactformulier in te vullen.

  ONLINE SHOP MET MIJ 👩‍💻 & TRY-ON SHOPLOG 🛍 | Irina Touw

  De producten van New Balance

  New Balance heeft producten voor dames, heren en kinderen. Zo vind je er alledaagse sneakers, hardloopschoenen, sneakers voor het skateboarden, tennissen, voetballen, basketballen en fitnessen. Ook vind je er (sport)kleding zoals t-shirts, broeken, leggings, sweaters, jassen, sportbeha's en sokken.

  New Balance betalingsmogelijkheden

  Bij New Balance kun je met de meeste creditcards en betaalpassen afrekenen. Zo kun je betalen met Visa, Visa Debit, Mastercard, Maestro, American Express en JCB. Daarnaast is het ook mogelijk om op de webshop met PayPal af te rekenen.

  New Balance retourneren

  Ben je toch niet helemaal tevreden met jouw bestelling van New Balance? Dan kun je je product binnen 30 dagen na ontvangst retourneren. Zorg ervoor dat je de artikelen in de originele verpakking stopt en het UPS-label op het pakket plaatst. Vervolgens kun je je pakket dan afgeven bij een UPS-locatie.

  Klachten, Complimenten en Tips voor New Balance

  Heb jij zelf wel eens sneakers op de webshop van New Balance gekocht? Dan zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaring met deze producten en het bedrijf. Ben jij tevreden met jouw producten? En hoe heb jij het contact met de klantenservice van New Balance ervaren? Laat jouw review over New Balance achter op deze pagina en help daarmee andere sneaker verzamelaars en sporters.

  New Balance
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over New Balance

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is New Balance een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over New Balance. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is New Balance actief?

  New Balance is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van New Balance gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.