ErvaringenSite

  Ervaringen NIKE

  Wat weet jij al van NIKE? Het sportmerk is zo bekend dat zo’n beetje iedereen er al wel eens van gehoord heeft. Maar voldoen ze wel aan de verwachtingen die men van ze heeft? Zijn de schoenen echt gemaakt van de kwaliteit die je van zo’n bekend merk mag verwachten? Hoe comfortabel zijn hun polo’s en jersey’s? Wat voor een soort sportattributen hebben ze in hun assortiment? Zullen die sportbroeken je echt helpen om de best mogelijke prestatie neer te zetten? Zal het lang duren voor NIKE’s bezorgservice om de broek of hoodie naar je op te sturen? En hoe zal de klantenservice van NIKE je behandelen als je een vraag of probleem hebt? De beste informanten op dit gebied zijn de klanten die al eens bij NIKE geshopt hebben. Lees hun onbevooroordeelde reviews om te onderzoeken of NIKE jouw merk zou kunnen zijn. Hun opmerkingen, cijfers, ervaringen en meningen zullen je helpen om te beslissen of winkelen bij NIKE een goed idee is of niet.

  Over NIKE

  NIKE is een bedrijf dat sportkleding aanbiedt. Ze zijn actief in wel liefst 160 landen. Hun aanwezigheid is dus uitgespreid over de hele wereld. Hun shops verwelkomen zo’n 7 miljoen klanten per maand. Ze focussen op atletisch schoeisel, sportkleding en sportattributen voor mannen, vrouwen en kinderen. Voor zowel sporters als mensen die NIKE als alledaagse kleding dragen is NIKE één van de meest herkenbare merken. In hun shop kun je schoenen vinden voor iedere soort sport waaronder tennis, voetbal, hardlopen, golf, atletiek, surfen, American Football, skateboarden, basketbal, trainen en gymnastiek. Ze hebben ook een assortiment sportkleding zoals tops, tracksuits, polo’s, korte broeken, gilets, jasjes, surfwear, sweatshirts, zwemkleding, hoodies, T-shirts, jersey’s, compressiekleding, rokken, broeken, leggings, plus size kleding enzovoort. Ze hebben zelfs een collectie casual lifestyle sportswear die je ook buiten het sporten om kunt dragen. En bij NIKEiD geven ze je de mogelijkheid om zelf je eigen NIKE product samen te stellen. Op die manier heb je een gepersonaliseerd stel schoenen en/of andere sportkleding die alleen jij hebt.


  Hoe onderzoek je wat echte en neppe NIKE schoenen zijn?

  Diensten van NIKE

  De sportkleding van NIKE kan online worden besteld. Selecteer ieder willekeurig product dat je wilt en stop het in je digitale winkelmandje. Zoals hierboven al vermeld kun je ook sommige producten laten personaliseren. Nadat je de betalingsinstructies hebt gevolgd zal de bezorgservice het shirt rechtstreeks naar je opsturen. NIKE heeft ook een klantenservice die je helpt wanneer je dan ook maar een vraag, klacht of probleem hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor NIKE

  Heb jij ooit eerder op de website van NIKE geshopt? Of je nou online besteld hebt of één van hun winkels hebt bezocht, wij zouden het fijn vinden om meer over jouw ervaring met NIKE te horen. Wat vind jij van de kwaliteit van hun sportkleding? Hoe comfortabel zijn hun schoenen? Helpen hun sportoutfits om goed te presteren tijdens een training of wedstrijd? Duurde het lang voordat de klantenservice van NIKE de zwemkleding had bezorgd? En wat had NIKE’s klantenservice te zeggen toen je om hun hulp vroeg? Schrijf een review over NIKE en laat ons weten wat jouw mening over dit merk sportkleding is.

  NIKE
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over NIKE

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is NIKE een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over NIKE. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is NIKE actief?

  NIKE is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van NIKE gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.