ErvaringenSite

  Ervaringen Olssen

  Bent u op zoek naar producten voor het kantoor van uw bedrijf? Of zit u in het managementteam van een basisschool en zoekt u lockers voor leerlingen? Dan is misschien Olssen het bedrijf voor u. Op deze pagina vindt u alle belangrijke informatie over Olssen, een specialist in het leveren van slimme elektronische lockersystemen. Als u zich afvroeg hoe veilig de lockers van Olssen zijn, kunt u op deze pagina alvast de ervaringen lezen van onze andere bezoekers over Olssen. Het is ook mogelijk om hierbij uw eigen reactie achter te laten.

  Over Olssen
  Olssen is een Nederlands familiebedrijf voor het ontwerpen van beveiligde lockers en het inrichten van kantoren. Sinds 2004, is Olssen al een speciaalzaak voor lockers in elke denkbare omgeving zoals ziekenhuizen, scholen, universiteiten, kleedruimtes, bagagekluizen, apotheken en enzovoorts. Overal waar u weleens lockers heeft gezien, is er een grote kans dat ze afkomstig zijn van Olssen. Ze hebben namelijk samengewerkt met veel bekende organisaties zoals Nederlandse Spoorwegen (NS), Schiphol Luchthaven, IKEA, KLM, Toverland en de Nederlandse overheid. Olssen heeft als doel om bedrijven hightech elektronische lockersystemen aan te bieden, zodat organisaties maximale opbergmogelijkheden krijgen, vervolgens zelf 24/7 drop-ff en pick-up diensten kunnen aanbieden. De kernprincipes bij Olssen zijn: deskundigheid, innovatie, leiderschap en optimisme. Ze streven ernaar om de marktleider te worden in elektronische lockersystemen. Haar website is beschikbaar in het Nederlands, Frans, Engels en Duits. Het kantoor van Olssen is te vinden in het Zuid-Hollandse gemeente Sliedrecht.

  Diensten van Olssen
  Bij Olssen kunt u terecht voor alles wat te maken heeft met lockers. In haar assortiment vindt u 25 verschillende categorieën aan lockers, enkele voorbeelden hiervan zijn voorraadlockers, minilockers, schoolkluisjes en postlockers. Het is ook mogelijke om bij Olssen, gebruikte lockers te kopen. Naast lockers, biedt Olssen ook diverse kantoorartikelen aan zoals kapstokken, archiefkasten en werkplaatskasten.

  Projectinrichting
  Op de website olssen.nl kunt u zelf de zoekbalk gebruiken om direct de producten te bestellen en te laten bezorgen op uw adres. Hiernaast, kunt u gebruik maken van het specialisme van Olssen op het gebied van projecten en inrichten. Deze dienst bestaat uit het leveren van hightech elektronische lockersystemen voor elke situatie en omgeving, verder levert Olssen ook meubilair voor kleedruimtes. Al jaren verzorgt Olssen projecten op maatwerk in Nederland en België. Als u uw project wilt laten inrichten door Olssen kunt u contact opnemen met haar klantenservice die bereikbaar is elke werkdag via telefoon en e-mail tussen 09:00 en 17:00 uur.

  Uw mening over Olssen
  Heeft u weleens een project laten uitvoeren door Olssen? Of heeft u recent een locker besteld via de website? Dan willen we u graag uitnodigen om hierover een review te schrijven op deze pagina. Bij de ErvaringenSite is het onze misse om iedereen op onze website te informeren, als ze op het punt staan gebruik te maken van een nieuwe dienst voor de eerste keer, hierbij is uw review een onmisbare aanvulling. Hiermee kun u onze toekomstige bezoekers informeren wat ze kunnen verwachten bij Olssen.

  Top 10 Places to Shop Online 2020 | Affordable Trendy Clothes

  Olssen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Olssen

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Olssen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Olssen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Olssen actief?

  Olssen is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Olssen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.