0% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten? Schrijf een review

S
Simon Lefèvre
Ik had echt een slechte ervaring met dat bedrijf. Na zo'n lange wachttijd van 5 weken kreeg ik eindelijk die kast, maar die klopte helemaal niet met de info op hun website. Hij was veel te kle...Lees verder
C
Claessens
Wat een vreselijke ervaring was dat bij het bestellen van een kast! De beschrijving op de website klopte niet en ik kreeg de verkeerde kast geleverd. Ondanks talloze e-mails en telefoontjes beloofd...Lees verder

Alle reviews (2)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een kast voor helmen en schoenen

  Ik had echt een slechte ervaring met dat bedrijf. Na zo'n lange wachttijd van 5 weken kreeg ik eindelijk die kast, maar die klopte helemaal niet met de info op hun website. Hij was veel te klein voor helmen, terwijl dat niet vermeld stond. Toen ik hen contacteerde wilden ze de kast niet eens terugnemen vanwege de kleur, echt belachelijk. Uiteindelijk moest ik hem terugsturen en 190€ betalen, anders dreigden ze met advocatenkosten. Ze haalden de kast zelfs op in Antwerpen met een verhuisbedrijf, dat slaat toch nergens op?


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verkeerde kast geleverd

  Wat een vreselijke ervaring was dat bij het bestellen van een kast! De beschrijving op de website klopte niet en ik kreeg de verkeerde kast geleverd. Ondanks talloze e-mails en telefoontjes beloofden ze steeds om contact op te nemen, maar dat gebeurde nooit. Uiteindelijk, bijna twee weken later, kwamen ze de kast ophalen, maar nu, anderhalve week later, heb ik nog steeds geen creditfactuur ontvangen of mijn geld teruggekregen. De service is echt slecht en de klant is zeker geen koning bij hen. Ik raad absoluut af om hier zaken mee te doen.


Anderen bekeken ook