Olssen

Alle reviews

Olssen

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Inktwereld merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Inktwereld
1 reviews

Moet je voor persoonlijke of professionele doeleinden documenten printen en wil je graag weten waar je online printerinkt kunt kopen? Dan zou het a...

Disposables.bio merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Disposables.bio
1 reviews

In de huidige tijd wordt men zich gelukkig steeds meer bewust van het feit dat we goed moeten zorgen voor de omgeving waarin wij leven. Het gebruik...

Printwinkel merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Printwinkel
1 reviews

Printers zijn vandaag de dag niet meer uit ons bestaan weg te denken. Even snel een document uitprinten, in zwart/wit of kleur. En dan blijken bijv...

HEMA merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
HEMA
1 reviews

HEMA: wie kent deze winkel niet? De HEMA is een van de bekendste warenhuisketens en verkoopt zowel food als non-food.Over HEMA Ooit wel eens naged...

Olssen

Bent u op zoek naar producten voor het kantoor van uw bedrijf? Of zit u in het managementteam van een basisschool en zoekt u lockers voor leerlingen? Dan is misschien Olssen het bedrijf voor u. Op deze pagina vindt u alle belangrijke informatie over Olssen, een specialist in het leveren van slimme elektronische lockersystemen. Als u zich afvroeg hoe veilig de lockers van Olssen zijn, kunt u op deze pagina alvast de ervaringen lezen van onze andere bezoekers over Olssen. Het is ook mogelijk om hierbij uw eigen reactie achter te laten.

Over Olssen
Olssen is een Nederlands familiebedrijf voor het ontwerpen van beveiligde lockers en het inrichten van kantoren. Sinds 2004, is Olssen al een speciaalzaak voor lockers in elke denkbare omgeving zoals ziekenhuizen, scholen, universiteiten, kleedruimtes, bagagekluizen, apotheken en enzovoorts. Overal waar u weleens lockers heeft gezien, is er een grote kans dat ze afkomstig zijn van Olssen. Ze hebben namelijk samengewerkt met veel bekende organisaties zoals Nederlandse Spoorwegen (NS), Schiphol Luchthaven, IKEA, KLM, Toverland en de Nederlandse overheid. Olssen heeft als doel om bedrijven hightech elektronische lockersystemen aan te bieden, zodat organisaties maximale opbergmogelijkheden krijgen, vervolgens zelf 24/7 drop-ff en pick-up diensten kunnen aanbieden. De kernprincipes bij Olssen zijn: deskundigheid, innovatie, leiderschap en optimisme. Ze streven ernaar om de marktleider te worden in elektronische lockersystemen. Haar website is beschikbaar in het Nederlands, Frans, Engels en Duits. Het kantoor van Olssen is te vinden in het Zuid-Hollandse gemeente Sliedrecht.       

Diensten van Olssen
Bij Olssen kunt u terecht voor alles wat te maken heeft met lockers. In haar assortiment vindt u 25 verschillende categorieën aan lockers, enkele voorbeelden hiervan zijn voorraadlockers, minilockers, schoolkluisjes en postlockers. Het is ook mogelijke om bij Olssen, gebruikte lockers te kopen. Naast lockers, biedt Olssen ook diverse kantoorartikelen aan zoals kapstokken, archiefkasten en werkplaatskasten.

Projectinrichting
Op de website olssen.nl kunt u zelf de zoekbalk gebruiken om direct de producten te bestellen en te laten bezorgen op uw adres. Hiernaast, kunt u gebruik maken van het specialisme van Olssen op het gebied van projecten en inrichten. Deze dienst bestaat uit het leveren van hightech elektronische lockersystemen voor elke situatie en omgeving, verder levert Olssen ook meubilair voor kleedruimtes. Al jaren verzorgt Olssen projecten op maatwerk in Nederland en België. Als u uw project wilt laten inrichten door Olssen kunt u contact opnemen met haar klantenservice die bereikbaar is elke werkdag via telefoon en e-mail tussen 09:00 en 17:00 uur.

Uw mening over Olssen
Heeft u weleens een project laten uitvoeren door Olssen? Of heeft u recent een locker besteld via de website? Dan willen we u graag uitnodigen om hierover een review te schrijven op deze pagina. Bij de ErvaringenSite is het onze misse om iedereen op onze website te informeren, als ze op het punt staan gebruik te maken van een nieuwe dienst voor de eerste keer, hierbij is uw review een onmisbare aanvulling. Hiermee kun u onze toekomstige bezoekers informeren wat ze kunnen verwachten bij Olssen.