ErvaringenSite

  Ervaringen Orelia

  Als je deze inleiding leest dan ben je waarschijnlijk op zoek naar meer informatie over online shops. Er zijn er tegenwoordig zoveel dat het vaak lastig is om vooraf te weten te komen wat je te wachten staat. Daar willen wij je graag bij helpen door je de reviews over veel van deze webshops aan te bieden. Je vindt deze reviews op onze website en ze zijn geschreven door klanten die al ervaring hebben met de handelswijze van deze online winkels en de manier waarop se service verlenen. Ben je op zoek naar juwelen en sieraden? Dan kun je nu gebruik maken van de meningen en commentaren van anderen om erachter te komen waar je het beste de producten kunt bestellen die je zoekt.

  Over Orelia

  Het verhaal van Orelia begint in 2008 als vriendinnen Louisa Hirst en Collette Flood tijdens een reis naar India het idee krijgen om een betaalbaar juwelenmerk op te richten. Met de producten die zij zelf ontwerpen hebben zij een plaats veroverd in de markt tussen de gewone en luxe merken die er verkrijgbaar zijn. Omdat het bedrijf in London gevestigd is duurt het tussen de 2 en 7 werkdagen voordat een bestelling in België of Nederland bezorgd wordt. Je betaalt een bestelling overigens eenvoudig met een veilige middelen zoals ApplePay of creditcard. Bovendien kun je er met Klarna voor kiezen om de betaling over meerdere termijnen te spreiden. Daarnaast heb je 60 dagen de tijd om verkeerd bestelde producten terug te sturen.

  Dropshipping Challenge: Online-Shop bauen (zum Geld verdienen)

  De producten van Orelia

  Orelia verkoopt via de online shop een ruim assortiment aan juwelen. Er zijn onder andere diverse soorten oorbellen te bestellen zoals grote hoepels of knopjes. Verder kun je hier halskettingen bestellen die zijn gemaakt van dikke schakels of fijne materialen. Ook ringen, armbanden en enkelbanden maken deel uit van de diverse collecties die elke maand van nieuwe producten worden voorzien. Een aantal van de verkochte producten kun je laten graveren met je naam of initialen. Daarnaast verkoopt Orelia niet alleen eigen artikelen ook zijn er juwelen van bekende merken zoals Swarovski en Pearls verkrijgbaar. Je kunt bij deze online shop ook een cadeaubox samenstellen of een giftcard aanschaffen om een vriend of familielid te verrassen.

  Reviews over Orelia

  Omdat reviews delen en lezen voor veel consumenten steeds belangrijker wordt bieden wij jou ook de kans om je mening als klant van Orelia met anderen te delen. Je kunt dit heel eenvoudig doen door onze uitnodiging aan te nemen om jouw review over deze online shop op onze website te publiceren. Op die manier kunnen we samen laten zien wat de goede en slechte kanten van deze webshop zijn. Nieuwe klanten komen er zo achter hoe Orelia werkt en hoe het bedrijf met de wensen van consumenten omgaat. De ervaring die jij hebt opgedaan met de kwaliteit en service van deze webshop kun je uitgebreid in jouw beoordeling beschrijven. Het wordt nu al op prijs gesteld dat je een moment van je dag besteed hebt om anderen te helpen.

  Orelia
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Orelia

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Orelia een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Orelia. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Orelia actief?

  Orelia is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Orelia gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.