Palm Angels

Alle reviews

Palm Angels

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
To Be Dressed
13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

Christine Le Duc merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Christine Le Duc
9 reviews

Wat zeggen anderen van Cristine le duc? Er zijn volop verschillende meningen over Cristine le duc. Het is niet vreemd, aangezien het een bedrijf is...

Manfield merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Manfield
4 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Manfield? U kunt online kleding en schoenen kopen bij Manfield.  Manfield richt zich hierbij voora...

Sarenza merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Sarenza
7 reviews

Benieuwd naar ervaringen van andere klanten van Sarenza? Lees dan gauw verder. Sarenza is een webshop waar je online schoenen kan kopen. Met een u...

Palm Angels

Kun jij je voorstellen dat er iets fout gaat op het moment dat je een bestelling bij een online shop plaatst? Als dat zo is dan willen wij je helpen om de meest betrouwbare webshop te vinden. Op die manier hoef je niet bang te zijn dat je een miskoop doet en weet je zeker dat je de producten thuisgeleverd krijgt die je verwacht. Om je daarbij behulpzaam te kunnen zijn raden we je aan om de reviews van andere klanten op onze website te lezen. Zij beschrijven daarin hun ervaringen met de producten, hun kwaliteit en de service die zij van de desbetreffende online shops kregen. Door hun commentaren en ervaringen te lezen krijg je vanzelf inzicht welke online shops het meest betrouwbaar zijn en het beste bij jou wensen passen.

Over Palm Angels
Voordat je bij Palm Angels producten gaat bestellen wil je natuurlijk weten waar je aan toe bent. Je kunt vanzelfsprekend de veelgestelde vragen rubriek van deze online shop lezen. Maar wil je echt weten of Palm Angels een betrouwbare online shop is? Lees dan de commentaren van anderen op onze website. Om artikelen van deze online kledingwinkel te kunnen bestellen en betalen kun je onder meer gebruik maken van creditcard of PayPal. Houdt er rekening mee dat je een extra bedrag betaalt om jouw bestelling in België of Nederland te laten bezorgen. Hoe moet je een bestelling van Palm Angels terugsturen als je die via het internet besteld hebt? Dit merk biedt klanten 14 dagen bedenktijd om artikelen te retourneren, je kunt dit regelen via je eigen account dat je hebt moeten maken voor je bestelling.

De producten en diensten van Palm Angels
Palm Angels is sinds 2015 op de markt als kledingmerk alhoewel het als 2011 ontstond als fotografische documentaire over de skatecultuur in Los Angeles. Francisco Ragazzi uit Milaan bracht zijn ideeën tot leven en daardoor verkoopt het bedrijf nu producten die met een Italiaanse achtergrond gebaseerd zijn op de Amerikaanse cultuur en vele subculturen. Er zijn inmiddels voor dames, heren en kinderen diverse collecties kleding en accessoires op de site van Palm Angels verkrijgbaar. Zo heb je hier naast artikelen zoals broeken, jassen en trainingspakken ook keuze uit accessoires in de vorm van tassen, hoeden en zonnebrillen. Ook schoenen behoren tot het assortiment van Palm Angels. Bekijk de reviews op onze site om te zien wat andere klanten over de producten van Palm Angels te zeggen hebben.

Reviews en commentaren over Palm Angels
De reviews op onze website zijn geplaatst door klanten die natuurlijk al ervaring hebben met de online shop van Palm Angels. We kunnen pas een duidelijk beeld van de realiteit laten zien als alle klanten hun beoordeling delen en daarom nodigen wij jou als klant van deze online shop uit om jouw ervaring ook op onze website te plaatsen. Zo draag je met een jouw ervaring bij aan dat totale beeld over hoe betrouwbaar Palm Angels werkelijk is. Door jouw ervaringen en de commentaren en klachten van anderen te lezen krijgen nieuwe klanten antwoord op vragen die zij nu nog hebben.