ErvaringenSite

  Ervaringen Paradigit

  Paradigit, beoordelingen en reviews

  Waarom zou u een klant worden van Paradigit? Paradigit is een bedrijf met een uitgebreid assortiment met desktops, computers, laptops, tablets en ook randapparatuur. Ze hebben in België een twintigtal winkels en behoren al negen jaar tot de beste computer speciaalzaak van het land. Paradigit kenmerkt zich door klantvriendelijk te zijn, service te bieden, een deskundig advies in huis te hebben en natuurlijk ook door scherpe prijzen te hanteren. Paradigit is toegankelijk, betaalbaar, informatief, actueel en goed. Paradigit staat voor zorgeloos genieten. Bent u het daaro ook mee eens of heeft u een andere mening? Laat dan een beoordeling of review achter op ErvaringenSite. Hier worden vele reviews en beoordelingen van tal van bedrijven verzameld. Ze bieden de mogelijkheid om een goed beeld te krijgen van een bedrijf of onderneming.

  Over Paradigit

  Paradigit is sinds 1992 actief in de markt voor computers en de computerverkoop aan bedrijven, overheid, onderwijs en natuurlijk ook aan particulieren. De jaaromzet is 120 miljoen euro (in 2009) en men verkoopt er jaarlijks 150.000 computers. Er werken meer dan 500 werknemers bij Paradigit. Door het schaalvoordeel van de Paradigit groep is het mogelijk voor hun om altijd een scherpe prijs aan te bieden. Het hoofdkantoor is gelegen in Eindhoven. Hier vinden alle werkzaamheden voor alle klanten plaats. Het gaat om de backoffice, ICT, financiën, personeel en organisatie, inkoop en ook de bevoorrading. Paradigit heeft 22 winkels in de grotere steden van het land. Ook zijn er zeven verschillende webwinkels. Het uitgebreide assortiment is zowel in de webwinkels als in de winkels te vinden. Daarnaast heeft Paradigit ook een automatiseringsbedrijf voor het implementeren en beheren van ICT oplossingen. Ze zijn hoofdzakelijk actief voor het midden- en klein bedrijf.
  Tevens is er een speciale divisie voor primair onderwijs. Het Skoolcontrol concept werkt voor 15 procent van de Belgische basisscholen en is ook actief in het buitenland.  De diensten en producten van Paradigit

  Paradigit verkoopt onder andere de volgende producten en diensten:
  - laptops
  - computers
  - tablets
  - smartphones
  - componenten
  - opslag
  - randapparatuur
  - netwerk
  - printers
  - smartlife

  Klachten, tips en complimenten voor Paradigit

  Natuurlijk kan het voorkomen dat er een keer iets mis gaat. Het dan belangrijk om snel een goede oplossing aangeboden te krijgen. Het is slim om daarom direct contact met Paradigit op te nemen. In de winkel, per mail, via de website of telefonisch kunt u uw klacht kenbaar maken.
  Natuurlijk kunt u ze ook benaderen via dezelfde kanalen om een compliment of tip achter te laten.

  Uw mening over Paradigit

  Bent u een klant of een klant geweest van Paradigit? Laat dan uw mening achter op onze website. Hiermee kunt u anderen helpen om een goed beeld te vormen van Paradigit. U krijgt een goed beeld van een bedrijf door echter reviews en beoordelingen. U kunt hierbij een belangrijke schakel zijn voor anderen om wel of niet naar Paradigit te gaan.

  Eerst lezen of paradigit goed en betrouwbaar is? Hoe gaan ze om met garantie en service? Lees ervaringen & beoordelingen bij ErvaringenSite!

  Waar moet je allemaal op letten bij het opletten van een nieuwe desktop computer? Dat is niet makkelijk en er zijn heel veel punten. Paradigit legt hier uit hoe je het best een computer kunt kopen!

  Paradigit
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  6,6
  60% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6,4
  Service
  rating
  7,2
  Prijs
  rating
  7,2
  Leveren
  rating
  5,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Dell Docking Station D6000

  Heb vanmorgen Dell D6000 Docking Station, die goed werkt ontvangen. Werkt perfect. Tegen helft van de prijs als die op dell.com te verkrijgen is.

  Had besteld om 11:00 op 11/01/2021 en ontvangen op 13/01/2021 10:35, dus levering duurde 2 dagen. Uit track & trace blijkt dat op 11/01/2021 pakket werd opgehaald bij Paradigit door DHL, dus delay ligt bij de koerrier. Had op 11/01/2021 tegelijk ook een levering via Bol.com geplaatst maar die van Paradigit was sneller ter plaatse, misschien slogan beetje aanpassen want creëert onrealistische verwachtingen

  Heb Paradigit helpdesk platgemailt want had slecht reviews gelezen en was beetje ongerust, maar ben aangenaam verrast door snelle en heldere reactie van medewerkers.

  In a nutshell: topervaring en aanrader Voor dit product is Paradigit een aanrader

  Door: Roeland13-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Verstand van zaken

  Er zijn tenminste nog winkels waar het personeel verstand van zaken heeft en goede adviezen geeft, wanneer je daar om vraagt. Paradigit is zo'n winkel. Als ze het product niet op voorraad hebben, kun je het online bestellen en dan heb je het meestal een dag later al in huis. Een 10 voor service daarom!

  Door: Jasper17-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8,5
  rating

  beperkt assortiment, vriendelijke service

  Assortiment beetje beperkt maar ze zijn wel vriendelijk en weten waar ze het over hebben

  Door: H. van den Velde27-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Laptop

  Bedriegelijke website en oplichterij! Op hun website staan 2 slagzinnen; voor 23u30 besteld, volgende dag geleverd & 14 dagen retourrecht. Laptop besteld die we dringend nodig hadden, laptop komt pas een week later aan waardoor we noodgedwongen elders een andere bestelden. We melden dit zowel via mail als telefonisch aan paradigit om de bestelling te annuleren daar ze hun afspraak van levering niet nakwamen. Laptop komt een week later aan, we vragen onmiddellijk het retourrecht aan en dit weigeren ze 3 keer! Bovendien staat in de advertentie nergens dat de laptop een qwerty toetsenbord heeft. Zeer ontevreden! Ik raad iedereen deze site af!

  Door: Sophie08-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Duurt lang

  Goede service, dat je je computer kunt achterlaten om te worden gerepareerd. Maar dat duurt dan wel lang, hoor! Meer dan een week in mijn geval was ik mijn computer kwijt, en dan wisten ze nog niet zeker of ze hadden gevonden wat er mis aan is.

  Door: Jan G.17-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5,5
  rating

  Schrijf zelf een review over Paradigit

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Paradigit een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Paradigit. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,6 gekregen, waarbij 60% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Paradigit actief?

  Paradigit is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Paradigit gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.