ErvaringenSite

  Ervaringen PatPat

  Als je zelf kindjes hebt, weet je hoe moeilijk het soms kan zijn om mooie, functionele en vooral betaalbare kleding te vinden voor je kleintjes. En gaan shoppen met een baby is al helemaal niet gemakkelijk! Onlinebaby- en kinderkleding kopen zit gelukkig in de lift, en bij PatPat kun je terecht voor dergelijke zaken, kinderkleding voor bijna alle leeftijden. We kunnen je wel aanraden om hier op ErvaringenSite eerst eens goed te lezen wat andere mama’s en papa’s te vertellen hebben over PatPat. Wat denken ze van de kwaliteit van de kleding, van de levertijd, de prijzen, de klantendienst? Dat zijn allemaal belangrijke zaken waar je zeker rekening mee moet houden als je online shopt voor je kinderen. Als de algemene score goed is, weet je dat je bij PatPat terecht kan voor de kleding van je kindjes. Leer van de ervaringen van andere ouders, lees hun reviews!

  Over PatPat
  PatPat is een Amerikaans bedrijf dat opgericht werd in 2014 door twee vrienden, Albert Wang en Ken Gao in Mountain View, Californië. De missie van PatPat is om moeders mooie, stijlvolle en kwaliteitsproducten aan te bieden voor hun kindjes. PatPat is een geregistreerd merk van Interfocus, Inc. United States en Interfocus EU Limited Ireland. Je kunt PatPat volgen op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram, en ze hebben ook een YouTube-kanaal. De klantendienst van PatPat is beschikbaar via een formulier op de website, per e-mail en per telefoon.

  Producten en diensten van PatPat
  Bij PatPat kun je terecht voor allerlei kleding voor je kindjes. Je kunt deze zaken online kopen via hun webshop, denk dan aan T-shirts, rokjes, onesies, broeken, hoodies, zwemgerief, jeans, jurken, jassen, enzovoort. Dit kun je vinden voor baby’s, peuters en kinderen van allerlei leeftijden. Ook voor mama’s zijn er producten te koop, zoals jurken, topjes, lingerie, zwangerschapskleding, enzovoort. Tot slot heeft de webshop ook een heleboel accessoires en relevante artikelen, zoals decoratie, luiertassen, luiers, zaken voor bed en bad, schoenen, pyjama’s, ...

  Na ontvangst van je bestelling heb je dertig dagen bedenktijd. Hierbinnen kun je het artikel retourneren. Let op dat de artikels ongedragen, ongewassen, onbeschadigd en ongewijzigd zijn hiervoor! Je kunt ook een maattabel op de website vinden, om beter in te schatten welke maat je moet kopen voor je kindje. PatPat heeft een mobiele app die je kunt downloaden via Apple Store of Google Play, en als je je vrienden uitnodigt krijg je beide $5 korting op je volgende bestelling. Je kunt je ook inschrijven voor de nieuwsbrief van PatPat. Wat betreft betaalmogelijkheden kun je bij PatPat betalen met VISA, Mastercard, American Express, PayPal, Sofort, iDEAL, UnionPay, Discover, Diners Club en JCB.

  Klachten, complimenten en tips voor PatPat
  Als je zelf al eens iets hebt aangekocht voor je kindje via de webshop van PatPat, kun je andere ouders een groot plezier doen door hier op ErvaringenSite jouw mening over deze winkel te geven. Vond je dat alles naar wens ging, was de bestelling vlot, de producten van goede kwaliteit, de klantendienst hulpvaardig? Vertel er dan alles over! Maar ook als je klachten hebt, is het interessant om dit te delen met andere ouders. Schrijf een review over PatPat en geef een beoordeling!

  Testing Viral TikTok Online Clothing Stores

  PatPat
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over PatPat

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is PatPat een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over PatPat. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is PatPat actief?

  PatPat is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van PatPat gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.