Pipoos.com

Alle reviews

Pipoos.com

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Inktwereld merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Inktwereld
1 reviews

Moet je voor persoonlijke of professionele doeleinden documenten printen en wil je graag weten waar je online printerinkt kunt kopen? Dan zou het a...

Disposables.bio merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Disposables.bio
1 reviews

In de huidige tijd wordt men zich gelukkig steeds meer bewust van het feit dat we goed moeten zorgen voor de omgeving waarin wij leven. Het gebruik...

Printwinkel merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Printwinkel
1 reviews

Printers zijn vandaag de dag niet meer uit ons bestaan weg te denken. Even snel een document uitprinten, in zwart/wit of kleur. En dan blijken bijv...

HEMA merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
HEMA
1 reviews

HEMA: wie kent deze winkel niet? De HEMA is een van de bekendste warenhuisketens en verkoopt zowel food als non-food.Over HEMA Ooit wel eens naged...

Pipoos.com

Knutselen is voor velen een favoriete, gezellige en ontspannen bezigheid. Maar daarnaast zou het in deze tijden met momenten van verplicht thuisblijven een uitkomst kunnen bieden. Bent u een hobbyist die graag ontspanning heeft in knutselen of wilt u simpelweg tijd verdrijven en uw kinderen gezellig bezighouden? Er zijn een aantal hobbywinkels die knutselartikelen aan de man brengen. Maar waar kunt u echt vinden waar u naar zoekt? EvaringenSite verzameld  voor u informatie en ervaringen van klanten met winkels als Pipoos.com, waar u wegwijs mee kan worden gemaakt.

Over Pipoos.com
Pipoos.com is een winkelketen, die winkels heeft in zowel Nederland als België. Ze is vanaf 1992 actief en heeft al meer dan 25 jaar ervaring in hobbyartikelen. Pipoos.com maakt deel uit van Panduro, een Zweeds bedrijf, die in heel Scandinavië winkels heeft. Panduro ontwikkelt het grootste deel van haar artikelen zelf en sorteert specifiek in Pipoos haar hobbyartikelen. Zij heeft een assortiment van meer dan 8.000 artikelen.

Producten en diensten van Pipoos.com
Met haar assortiment probeert Pipoos haast elke hobby een plaats te geven. Zo heeft zij alles wat u nodig heeft compleet op de schappen op het gebied van tekenen, schilderen, haken en breien. Ze heeft ook gedacht aan benodigdheden voor het maken van taarten en cupcakes, persoonlijke sieraden, voor scrapbooking, kaarten en hemo deco. Ze zorgt er ook voor dat ze de trends en ontwikkelingen op het gebied van hobby volgt en haar klanten dienstovereenkomstig voorziet. Bij Pipoos.com kunt u oude ideeën verder ontwikkelen, maar ook nieuwe ideeën verkrijgen. Naast het aanbod van knutselartikelen kan Pipoos u ook van professioneel advies dienen waar u dat nodig heeft.

Pipoos.com beschikt over een aantal filialen waar u persoonlijk terecht kunt op werkdagen open tussen 9:00 u en 17:00 uur (tijden kunnen verschillen i.v.m. corona) voor het aanschaffen van hobbyartikelen, maar online biedt Pipoos.com ook haar artikelen aan. Op de website biedt Pipoos.com de volgende mogelijkheden. Ten eerste heeft u op de website de mogelijkheid artikelen 24/7 te bestellen zonder oponthoud. Daarnaast zijn er verschillende betalingswijzen mogelijk en wel via iDeal, Mister Cash, Sofort Banking, creditcard, Maestro, maar ook achteraf betalen kan via Billink. U heeft verder de mogelijkheid om een persoonlijk account te maken, zodat het plaatsen van uw bestellingen meer gestructureerd kan plaatsvinden. Pipoos heeft eveneens online cadeaukaarten waar u gebruik van kunt maken als u een geliefde wilt verrassen. Retourneren is eveneens mogelijk bij Pipoos.

Complimenten, klachten en tips voor Pipoos.com
Voor klachten en ontevredenheid met leveringen zijn wettelijke garantiebepalingen van kracht. U kunt Pipoos persoonlijk contacten middels een contactformulier, waarbij u uiterlijk binnen 5 werkdagen een inhoudelijke reactie mag verwachten, maar u bent ook bij het Europese online geschillenplatform (ODR) terecht indien u met Pipoos er zelf niet uitkomt. Pipoos staat weliswaar open voor uw ideeën of suggesties indien u dat heeft.

Wat is uw mening over de artikelen van Pipoos.com? Wat vindt u van hun service? Komt hun jarenlange ervaring goed tot uiting in hun adviezen en hun producten? Als u ervaring heeft met Pipoos.com deel die met ons middels een beoordeling op onze website. Schrijf hier op ErvaringenSite uw review, waar u toekomstige klanten mee overweg kunt helpen.

En als u meer wenst te weten over de knutselproducten van Pipoos.com en over de kwaliteit van haar dienstverlening, dan mag u ook gerust hier op onze website de reviews van eerdere klanten van Pipoos lezen.