ErvaringenSite

  Ervaringen Pipoos.com

  Knutselen is voor velen een favoriete, gezellige en ontspannen bezigheid. Maar daarnaast zou het in deze tijden met momenten van verplicht thuisblijven een uitkomst kunnen bieden. Bent u een hobbyist die graag ontspanning heeft in knutselen of wilt u simpelweg tijd verdrijven en uw kinderen gezellig bezighouden? Er zijn een aantal hobbywinkels die knutselartikelen aan de man brengen. Maar waar kunt u echt vinden waar u naar zoekt? EvaringenSite verzameld voor u informatie en ervaringen van klanten met winkels als Pipoos.com, waar u wegwijs mee kan worden gemaakt.

  Over Pipoos.com
  Pipoos.com is een winkelketen, die winkels heeft in zowel Nederland als België. Ze is vanaf 1992 actief en heeft al meer dan 25 jaar ervaring in hobbyartikelen. Pipoos.com maakt deel uit van Panduro, een Zweeds bedrijf, die in heel Scandinavië winkels heeft. Panduro ontwikkelt het grootste deel van haar artikelen zelf en sorteert specifiek in Pipoos haar hobbyartikelen. Zij heeft een assortiment van meer dan 8.000 artikelen.

  Producten en diensten van Pipoos.com
  Met haar assortiment probeert Pipoos haast elke hobby een plaats te geven. Zo heeft zij alles wat u nodig heeft compleet op de schappen op het gebied van tekenen, schilderen, haken en breien. Ze heeft ook gedacht aan benodigdheden voor het maken van taarten en cupcakes, persoonlijke sieraden, voor scrapbooking, kaarten en hemo deco. Ze zorgt er ook voor dat ze de trends en ontwikkelingen op het gebied van hobby volgt en haar klanten dienstovereenkomstig voorziet. Bij Pipoos.com kunt u oude ideeën verder ontwikkelen, maar ook nieuwe ideeën verkrijgen. Naast het aanbod van knutselartikelen kan Pipoos u ook van professioneel advies dienen waar u dat nodig heeft.

  Pipoos.com beschikt over een aantal filialen waar u persoonlijk terecht kunt op werkdagen open tussen 9:00 u en 17:00 uur (tijden kunnen verschillen i.v.m. corona) voor het aanschaffen van hobbyartikelen, maar online biedt Pipoos.com ook haar artikelen aan. Op de website biedt Pipoos.com de volgende mogelijkheden. Ten eerste heeft u op de website de mogelijkheid artikelen 24/7 te bestellen zonder oponthoud. Daarnaast zijn er verschillende betalingswijzen mogelijk en wel via iDeal, Mister Cash, Sofort Banking, creditcard, Maestro, maar ook achteraf betalen kan via Billink. U heeft verder de mogelijkheid om een persoonlijk account te maken, zodat het plaatsen van uw bestellingen meer gestructureerd kan plaatsvinden. Pipoos heeft eveneens online cadeaukaarten waar u gebruik van kunt maken als u een geliefde wilt verrassen. Retourneren is eveneens mogelijk bij Pipoos.

  Complimenten, klachten en tips voor Pipoos.com
  Voor klachten en ontevredenheid met leveringen zijn wettelijke garantiebepalingen van kracht. U kunt Pipoos persoonlijk contacten middels een contactformulier, waarbij u uiterlijk binnen 5 werkdagen een inhoudelijke reactie mag verwachten, maar u bent ook bij het Europese online geschillenplatform (ODR) terecht indien u met Pipoos er zelf niet uitkomt. Pipoos staat weliswaar open voor uw ideeën of suggesties indien u dat heeft.

  Wat is uw mening over de artikelen van Pipoos.com? Wat vindt u van hun service? Komt hun jarenlange ervaring goed tot uiting in hun adviezen en hun producten? Als u ervaring heeft met Pipoos.com deel die met ons middels een beoordeling op onze website. Schrijf hier op ErvaringenSite uw review, waar u toekomstige klanten mee overweg kunt helpen.

  En als u meer wenst te weten over de knutselproducten van Pipoos.com en over de kwaliteit van haar dienstverlening, dan mag u ook gerust hier op onze website de reviews van eerdere klanten van Pipoos lezen.

  How To Run An Online Shop With Odoo

  Pipoos.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Pipoos.com

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Pipoos.com een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Pipoos.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Pipoos.com actief?

  Pipoos.com is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Pipoos.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.