100% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

S
Somers
Ik had verschillende formaten foto's besteld en toen ik contact opnam met de klantenservice, werd ik vriendelijk geholpen om de foto's opnieuw aan te vragen. De aanpak was een beetje omsl...Lees verder
M
mats
Wat een top service van Pixem! Ik had wat gedoe met het invoeren van mijn geschenkbon bij het afrekenen, maar gelukkig hebben ze dat snel telefonisch kunnen oplossen. Ook de follow-up via mail verl...Lees verder
R
rania
De nieuwjaarskaartjes die ik besteld heb bij Pixum waren echt heel mooi! Het was super dat ik aan beide zijden een foto kon plaatsen en het papier waarop ze gedrukt waren, voelde ook heel stevig aa...Lees verder
R
Renard
Van alle bedrijven die fotoboeken aanbieden, vind ik Pixum de beste. Het programma heeft dezelfde functies als andere bedrijven, maar de kwaliteit is gewoonweg beter. Toen ik een klein probleem had...Lees verder
L
L. Pauwels
De app op de iPad is best handig om albums te maken, vooral met de koppeling naar OneDrive. Spijtig genoeg zijn er maar beperkte lay-outopties en moet je het doen met de sjablonen. Wat me echt tele...Lees verder

Alle reviews (16)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van verschillende formaten foto's

  Ik had verschillende formaten foto's besteld en toen ik contact opnam met de klantenservice, werd ik vriendelijk geholpen om de foto's opnieuw aan te vragen. De aanpak was een beetje omslachtig, maar uiteindelijk kreeg ik het advies om fotodozen te gebruiken waarin ik alle foto's gemakkelijk op het juiste formaat kon krijgen. Mijn tweede bestelling werd zelfs gratis aangeboden, wat ik echt waardeerde. Deze topservice zet Pixum wat mij betreft echt op een hoger niveau dan andere websites. Misschien kunnen ze overwegen om een optie toe te voegen waarmee je alle foto's automatisch hetzelfde formaat kunt laten hebben zonder gedoe met de fotodozen. Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar voor het hele team!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een gepersonaliseerd fotoboek

  Wat een top service van Pixem! Ik had wat gedoe met het invoeren van mijn geschenkbon bij het afrekenen, maar gelukkig hebben ze dat snel telefonisch kunnen oplossen. Ook de follow-up via mail verliep heel vlot en efficiënt. Dit is nu mijn tweede gepersonaliseerde fotoboek en ik ben echt onder de indruk van de kwaliteit. Het boek is stevig en heeft lekker dik papier, waardoor het echt solide aanvoelt. Het maken van het fotoboek gaat super makkelijk en de 'assistent' functie is echt handig, zowel voor hobbyisten als pro's. Zeker een tevreden klant hier, en een gelukkige hobbyfotograaf!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Nieuwjaarskaartjes met foto's en enveloppen

  De nieuwjaarskaartjes die ik besteld heb bij Pixum waren echt heel mooi! Het was super dat ik aan beide zijden een foto kon plaatsen en het papier waarop ze gedrukt waren, voelde ook heel stevig aan. Precies wat ik zocht voor mijn nieuwjaarswensen. Bovendien was ik onder de indruk van hoe snel ze mijn vraag beantwoord hebben en hoe goed ze me geholpen hebben om een mooi resultaat te bekomen. Als trouwe klant bij Pixum kan ik met zekerheid zeggen dat ik super tevreden ben over hun service en kwaliteit. Echt een aanrader voor gepersonaliseerde fotoproducten!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fotoboek aankoop

  Van alle bedrijven die fotoboeken aanbieden, vind ik Pixum de beste. Het programma heeft dezelfde functies als andere bedrijven, maar de kwaliteit is gewoonweg beter. Toen ik een klein probleem had met de lay-out van de kaft, nam ik contact op met de klantendienst. Binnen enkele dagen kreeg ik geruststellend nieuws dat alles in orde was, en dat was ook zo. Het boek kwam perfect zoals ik het had gemaakt. Het is ook handig dat je je boek kunt laten leveren in een postpunt. Al bij al ben ik tevreden met mijn aankoop bij Pixum.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Prima albums maken met beperkte lay-outopties

  De app op de iPad is best handig om albums te maken, vooral met de koppeling naar OneDrive. Spijtig genoeg zijn er maar beperkte lay-outopties en moet je het doen met de sjablonen. Wat me echt teleurstelde was de klantendienst. Ik stuurde hen een mail over een probleem met een kortingscode en heb nooit een antwoord gekregen. Echt belabberd!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn 11de fotoalbum ontvangen

  Het fotoboek dat ik besteld had bij Pixum werd snel geleverd en ziet er perfect uit. Ik koos voor de XL-versie met harde kaft en zijdeglans fotopapier met Layflat binding. Toen ik moeite had met het doorsturen van het bestand, heeft de klantenservice me vriendelijk geholpen. Echt top service!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aangepaste fotoboeken

  Ik ben al een hele tijd klant bij dit bedrijf en over het algemeen ben ik heel tevreden met de snelle service en de goede kwaliteit van de fotoboeken. Er zijn veel opties om aanpassingen te doen en achtergronden te kiezen, wat ik echt leuk vind. Jammer genoeg was ik teleurgesteld bij mijn laatste bestelling, omdat de kwaliteit van de kaft minder was. Er zaten blaasjes op, wat duidelijk maakte dat er iets mis was gegaan tijdens het productieproces. Als dat niet was gebeurd, zou ik zonder twijfel 5 sterren hebben gegeven.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Eenvoudige online aankoop

  Het is zo fijn om een bedrijf te vinden waar er nog echte mensen zijn die kunnen helpen en niet alleen robots aan de lijn hebben. Ik had wat moeite met het gebruiken van een kortingsbon tijdens mijn online aankoop en was echt blij dat ik zo snel en vriendelijk werd geholpen door een competente medewerker. Het is geruststellend om te weten dat er nog bedrijven zijn die echt om hun klanten geven en bereid zijn om extra moeite te doen om problemen op te lossen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fotoboeken, kalenders, en meer

  Verdorie, ik ben al een tijdje bezig met Pixum en ik moet eerlijk zeggen dat ik nog nooit teleurgesteld ben geweest. Hun software is zo gemakkelijk in gebruik dat zelfs een beginner het kan gebruiken. En laten we het eens hebben over de kwaliteit van hun producten, altijd top! Bovendien is de levering super snel, wat wil je nog meer? Oh ja, hun acties zijn geweldig, behalve wanneer je net onder de limiet zit, héél frustrerend!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fotoboeken en foto's

  Ik kom hier al een paar jaar en ik laat hier regelmatig mijn fotoboeken en foto's afdrukken. De kwaliteit is altijd top en we zijn super blij met hoe alles eruit ziet. Wat ons het meest opvalt is hoe vriendelijk het personeel hier is. Als er problemen zijn, helpen ze ons altijd heel snel en lossen ze alles meteen op. Dat geeft ons veel vertrouwen en daarom blijven we zeker klant bij dit bedrijf.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fotoboek afdrukken

  De prints zijn van goeie kwaliteit, maar soms is 't wel verwarrend om de juiste lay-out te kiezen. 'k Hoop dat er in de toekomst meer duidelijkheid komt over de keuzemogelijkheden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn duur fotoboek

  Mijn fotoboeken zien er altijd perfect uit, maar ik heb toch een vraag. Vroeger kon ik profiteren van verschillende kortingscodes, soms een korting in procenten, soms zelfs gratis extra pagina's bij dikke fotoboeken. Jammer genoeg ben ik deze laatste korting al meer dan een jaar niet meer tegengekomen. De albums zijn toch redelijk prijzig en een grotere korting af en toe zou zeker welkom zijn.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Supermooi album!

  Ik ben echt heel blij met de service. De klantendienst reageert super snel en de app is echt handig. Het enige nadeel is dat er niet zoveel lay-out opties zijn. Ik ben al jaren bezig met het maken van mooie albums, maar soms zou het leuk zijn om korting te krijgen voor groepsalbums.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  3 fotoboekjes besteld

  Vorige maand bracht de postbode mijn pakje en het was helemaal kapot! Echt waar! Gelukkig heb ik een mailtje gestuurd naar het bedrijf en ze hebben meteen nieuwe fotoboekjes gemaakt en opgestuurd. Ik was echt super blij!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fotoafdrukken, professionele kwaliteit

  Ik ben al jaren een trouwe klant en heb al verschillende soorten fotoafdrukken besteld. Ik heb nog nooit iets negatiefs meegemaakt en ik vind het geweldig dat mijn foto's niet automatisch worden gecorrigeerd door de website. Ik ben erg tevreden!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  foutieve softwarekeuze, snelle service, nieuw fotoboek.

  Ik had al goede ervaringen met deze service in het verleden, maar deze keer liep het even mis door mijn verkeerde softwarekeuze. Gelukkig was de Pixum-service snel en efficiënt in het oplossen van mijn probleem. Na één telefoontje was alles weer in orde en mijn nieuw fotoboek is al onderweg. Bedankt Pixum voor de goede service!


Anderen bekeken ook