ErvaringenSite

  Ervaringen Plein.be

  Ben je op zoek naar een website waarbij je verschillende soorten verzorgingsproducten kunt kopen? Dan zou het aanbod van Plein.be iets voor jou kunnen zijn. Natuurlijk is het ook best mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van deze onderneming. In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om een korte review over dit bedrijf te schrijven. Op die manier kun je andere potentiële klanten helpen een geïnformeerde beslissing te maken om al dan niet een bestelling te plaatsen bij Plein.be. Het maakt overigens helemaal niet uit of je persoonlijke ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

  Over Plein.be

  Plein.be is een Nederlands bedrijf dat gevestigd is in Maarssen. Deze onderneming heeft een passie voor verzorging en biedt een breed scala aan verzorgingsproducten, waaronder shampoo, luiers, hondenbrokjes, douchegels en tandenborstels. Het aanbod omvat zowel A-merken als kleinere, innovatieve merken. Plein.be begon in 2003 als een informatieve website over mondverzorging. Nadat dit enkele jaren later werd uitgebreid naar een webshop, werd het toenmalige zolderkamertje te klein en koos dit bedrijf Rotterdam als thuisbasis. Na nog meer groei volgden nog enkele verhuizingen: naar Houten, Moerdijk en tot slot naar Maarssen. Vandaag de dag heeft Plein.be zo'n 35 mensen in dienst die als missie hebben om klanten elke dag opnieuw een aangename winkelervaring te bieden.

  Plein Joure = the place to be!

  Producten en diensten van Plein.be

  Als je weet waarnaar je op zoek bent, kun je bovenaan de website een specifieke zoekterm in het zoekvenster ingeven. Daarnaast kun je natuurlijk ook klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals drogisterij, mondverzorging, baby, huishouden, huisdier en cadeaus. Op de homepage kun je ook een overzicht van uitgelichte acties, merken en categorieën bekijken. Verder zijn er ook zogenaamde 'meepakkers', 'keuze van Plein' en 'voor het seizoen'. Volgens de informatie op deze website kun je bij Plein.be rekenen op gratis bezorging vanaf € 35, een levering de dag na je bestelling en gratis retourneren. Als je op de hoogte wilt blijven van acties en aanbiedingen, kun je je via de website inschrijven op de nieuwsbrief van deze onderneming. Heb je vragen of opmerkingen voor het team van Plein.be? Dan kun je telefonisch, per e-mail of via Facebook Messenger contact opnemen met de klantenservice van dit bedrijf.

  Complimenten, klachten en tips voor Plein.be

  Heb je ooit al maaltijdvervangers, scheermesjes, geneesmiddelen of één of meerdere andere items bij Plein.be gekocht? Grijp dan de kans om op deze pagina een bondige, eerlijke review over deze onderneming te schrijven. Jouw informatie kan namelijk ontzettend kostbaar zijn voor andere potentiële klanten van Plein.be. Klopt het dat bestellingen een dag later al in je brievenbus zitten? Is de klantenservice van dit bedrijf makkelijk bereikbaar als je vragen, opmerkingen of klachten hebt? Word je op een vriendelijke manier te woord gestaan? Of heb je misschien nog andere nuttige tips voor onze bezoekers? Laat het ons zeker weten! Tot slot kun je hier klikken als je graag wilt weten wat mensen zoal over andere bedrijven schrijven.

  Plein.be
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Plein.be

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Plein.be een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Plein.be. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Plein.be actief?

  Plein.be is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Plein.be gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.