Polsbandshop

Alle reviews

Polsbandshop

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Inktwereld merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten

Inktwereld

1 reviews

Moet je voor persoonlijke of professionele doeleinden documenten printen en wil je graag weten waar je online printerinkt kunt kopen? Dan zou het a...

Disposables.bio merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten

Disposables.bio

1 reviews

In de huidige tijd wordt men zich gelukkig steeds meer bewust van het feit dat we goed moeten zorgen voor de omgeving waarin wij leven. Het gebruik...

Printwinkel merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten

Printwinkel

1 reviews

Printers zijn vandaag de dag niet meer uit ons bestaan weg te denken. Even snel een document uitprinten, in zwart/wit of kleur. En dan blijken bijv...

HEMA merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

HEMA

1 reviews

HEMA: wie kent deze winkel niet? De HEMA is een van de bekendste warenhuisketens en verkoopt zowel food als non-food.Over HEMA Ooit wel eens naged...

Polsbandshop

Wil je graag weten waar je terecht kunt voor polsbandjes, promo kledij, festival brillen, lanyards en badges? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van Polsbandshop. Natuurlijk is het ook best mogelijk dat je al vertrouwd bent met het aanbod van dit bedrijf. In dat geval zouden we het erg waarderen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een korte, informatieve review over jouw ervaring met deze onderneming te schrijven. Zo geef je andere potentiële klanten de kans om op basis van jouw informatie voor zichzelf te beslissen of ze al dan niet een bestelling bij Polsbandshop willen plaatsen.

Over Polsbandshop
Polsbandshop maakt deel uit van de Belgische onderneming Mares, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Sint-Martens-Leerne. Dit bedrijf heeft meer dan 25 jaar ervaring in de reclamesector, waardoor ze goed op de hoogte zouden zijn van de verschillende noden van zowel kleine KMO's als grote multinationals. Mares zou de afgelopen decennia onophoudelijk in nieuwe technologieën hebben geïnvesteerd, waardoor ze op de eerste lijn zouden staan wat betreft degelijke reclamevoering. In deze context zouden ze niet alleen de know-how in handen hebben, maar ook de toegevoegde waarde die je aan reclame kunt geven. Omwille van internationale inkoop zou dit bedrijf altijd een streepje voor hebben op anderen. In de vestiging in België kan Mares snel goederen afwerken, zoals bijvoorbeeld transfereren, textiel bedrukken, borduren en sublimeren.

Producten en diensten van Polsbandshop
Als je weet waarnaar je op zoek bent, kun je bovenaan de website een algemene of meer specifieke term in het zoekvenster ingeven. Uiteraard kun je ook gewoon klikken op een van de categorieën, zoals Tyvek® Polsbandjes, Geweven Polsbandjes, Vinyl Polsbandjes, Silicone Polsbandjes, Munten en Jetons en Oordoppen en Earplugs. Daarnaast zijn er ook nog enkele andere zogenaamde 'party stuff' die je op deze website kunt kopen, zoals promo kledij en festival brillen. Als je op een bepaalde categorie klikt, kun je de verschillende details voor een eventuele bestelling bekijken, zoals prijs, hoeveelheid, type sluiting, enz. Als er iets niet duidelijk is, kun je in eerste instantie de pagina met veelgestelde vragen raadplegen. Vind je er geen antwoord op je vraag? Dan is de klantenservice van deze onderneming telefonisch of via het contactformulier bereikbaar.

Complimenten, klachten en tips voor Polsbandshop
Heb je ooit al één of meerdere artikels via dit bedrijf gekocht? Grijp dan de kans om op deze pagina een eerlijke review over jouw persoonlijke ervaring te schrijven. Zo bewijs je andere potentiële klanten een enorme dienst, omdat het hen kan helpen beslissen of de producten en service van Polsbandshop aansluiten bij hun persoonlijke wensen, waarden en behoeften. Hoe heb jij de bestel- en betaalprocedure ervaren? Ben je tevreden over de kwaliteit van de door dit bedrijf verkochte artikels? Of heb je misschien nuttige tips voor onze bezoekers? Laat het ons zeker weten! En als je graag wilt weten wat mensen zoal over andere bedrijven schrijven, hoef je alleen maar hier te klikken. Wij wensen je alvast ontzettend veel leesplezier toe!