ErvaringenSite

  Ervaringen Polyester Shoppen

  Het renoveren van uw huis of het herinrichten van uw kantoorruimte is vaak een noodzaak. Bent u van plan uw huis of bedrijf te renoveren? Of van een ander kleur te voorzien? En daarbij op zoek naar een goede bouwmaterialenzaak? Hebt u al een bouwwinkel waar u uw aankopen doet? Neen? Geen probleem! Online vindt u winkels die bouwmaterialen aanbieden. De reviews van ErvaringenSite kunnen u van dienst zijn in uw zoektocht naar betrouwbare bouwwinkels met een ruim productassortiment. Informatie omvattende de dienstverlening van de bedrijven, het aangeboden productassortiment, de leveringsvoorwaarden en de betalingsmethoden. Vergeet na uw bezoek aan de bouwwinkel niet om ons te vertellen van uw bezoek. Het platform van reviews staat u ter beschikking.


  Over Polyester Shoppen
  Polyester Shoppen is en webwinkel die werd opgericht in 2008 door Kees Schepers in drop-shipping constructie, met als missie behalve snelle levering en deskundige assistentie in infrastructurele bouwwerken. Polyester groeide met slechts twee medewerkers in dienst uit tot een bedrijf die meer dan 10.000 orders per jaar afhandelt. In het jaar 2016 verhuisde Polyester naar een nieuw pand en won de award voor Logistieke Start-up Webshop van het jaar. Het bedrijf is gevestigd op het adres Oostbaan 680, 2841 Nederland.


  Producten en diensten van Polyester Shoppen
  Polyester Shoppen is een webwinkel waar u terecht kunt voor uw harssystemen, lakken, lijmen en kitten, wapening en alle nodige hulpmaterialen voor doe-het-zelvers, kunstenaars en professionals. Op de website van Polyester shoppen vindt u een ruim assortiment waaruit u kunt kiezen met de bijbehorende categorieën waaronder: Polyester, epoxy, lakken en verven, resin art & kunst, siliconenrubber, vloersystemen, glasvezelversterkte, schuren en polijsten, hulpmaterialen, bootonderhoud, polyurethaanhars, persoonlijke bescherming, koolstof en aramide, kernmateriaal, vacuümmateriaal en vulstoffen. U maakt verder nog de keus uit hoe ster of stijf uw product moet zijn uit hoeveel %, rot of roest niet, goedkoop materiaal, makkelijke verwerking en geschikt voor enorme diversiteit aan toepassingen.


  Verzending, garantie & betaling bij Polyester Shoppen
  Bij bestellingen boven een bedrag boven de €50- wordt gratis geleverd! U kunt zich nu ook laten inschrijven voor de nieuwsbrief, om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en ontvangt daarbij 5% korting. Betaling geschiedt via iDEAL, PayPal, Creditcards, vooruitbetaling of Afterpay.


  Complimenten, klachten en tips voor Polyester Shoppen
  Polyester kijkt altijd uit naar 100% klanttevredenheid. Mocht het toch voorkomen dat iets niet klopt, of zit u met vragen of wensen? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice via Whatsapp op het nummer +31 (0) 85 130 59 32 of bellen op het nummer +31 (0) 85 022 00 90. E-mailen kan op support@polyestershoppen.nl. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, 9:00 - 16:30u.


  Is uw huis gerenoveerd met de artikelen van het bedrijf Polyester Shoppen? Of hebt u gebruik gemaakt van enkele bouwmaterialen om uw werk te verrichten? Wij van ervaringensite.be en toekomstige klanten van het bedrijf Polyester Shoppen zijn heel erg geïnteresseerd in uw mening over het bedrijf. In de reviews plaatst u uw mening en ervaring, net als de klachten en complimenten naar het bedrijf toe.

  Hebt u andere bedrijven in gedachten, waarmee u op pad wilt? Bezoek maar ervaringensite.be en vindt uw bedrijf. En ook over dat bedrijf van uw keuze vernemen wij graag uw oordeel.

  buying my DREAM wardrobe (online shop with me!)

  Polyester Shoppen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Polyester Shoppen

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Polyester Shoppen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Polyester Shoppen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Polyester Shoppen actief?

  Polyester Shoppen is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Polyester Shoppen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.