ErvaringenSite

  Ervaringen Puzzle You·

  Moderne technologie en ouderwetse spellen gaan tegenwoordig zonder problemen hand in hand. Zo zijn er bijvoorbeeld websites die ouderwetse legpuzzels drukken met foto's van klanten. Traditionele foto's van bergen en dalen, groene vergezichten en pittoreske dorpjes maken plaats voor afdrukken van je lievelingsbestemming of favoriete momenten met vrienden en familie. Dat klinkt natuurlijk heel leuk maar hoe is het gesteld met de kwaliteit van het product dat je uiteindelijk thuisgeleverd krijgt? Kom daar meer over te weten door de reviews van klanten te lezen. Zij publiceren deze reviews op onze website zodat jij precies kunt lezen wat je te wachten staat.

  Over Puzzle You

  Deze website wordt beheerd door Puzzle & Play GmbH uit Altenstadt in Duitsland. Het bedrijf heeft een nieuwe manier ontwikkeld om puzzels te produceren met foto's die klanten zelf kiezen. De klantenservice van het bedrijf is voor vragen over producten en bestellingen zowel telefonisch als per e-mail te bereiken. Voordat je een vraag stelt vind je het antwoord wellicht in de rubriek met veel gestelde vragen. Zodra je klaar bent om een bestelling te plaatsen kun je afrekenen met veilige methodes zoals creditcard, iDeal, PayPal en Klarna. De verwachte levertijden staan bij de bestelling vermeld maar die kan uitlopen omdat elke bestelde puzzel apart gedrukt wordt.

  How to Build Your Online Presence - Artist Portfolio & Online Shop

  De producten van Puzzle You

  Bij Puzzle You kun je jouw lievelingsfoto laten drukken als puzzel. Je hebt de keuze uit puzzels met diverse stukken. De kleine versie met 48 stukjes is geschikt zijn voor kleine kinderen en oudere mensen. De grootste variant met 2000 stukjes is een uitdaging voor echte puzzelaars. Behalve de puzzel kun je ook de doos ontwerpen zodat je een persoonlijk product kunt bestellen dat geschikt is als cadeau. Als je moeilijk één foto kunt kiezen om te gebruiken dan kun je een collage van diverse foto's maken. Het ontwerpen van je eigen puzzel is met de software op de website binnen een paar minuten geregeld. Je kiest onder andere de foto die je wit gebruiken, de eventuele achtergrond en het aantal stukjes. Daarna ontwerp je de doos en heb je de mogelijkheid om accessoires zoals lijm, puzzelmatten en lijsten aan te schaffen. Zodra je bestelling bevestigd en betaald is wordt deze zo snel mogelijk geproduceerd en naar je toe gestuurd.

  Reviews over Puzzle You

  Heb jij als puzzelliefhebber al kennis gemaakt met de producten van Puzzle You? Schrijf daar dan een uitgebreide review over die je geheel kosteloos op onze website kunt publiceren. Wij nodigen je van harte uit om dat te doen omdat je ons zo helpt duidelijk te laten zien hoe Puzzle You werkt en met klanten omgaat. Het is voor andere consumenten van belang dat je kort ingaat op zaken zoals de kwaliteit van de gedrukte foto's en de gebruikte materialen. Was je na ontvangst van jouw puzzel niet tevreden en heb je een klacht ingediend? Vertel daar dan meer over zodat klanten echt alles komen te weten over Puzzle You. Alleen jouw ervaring kan hen helpen weloverwogen te beslissen of zij ook klant willen worden.

  Puzzle You·
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Puzzle You·

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Puzzle You· een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Puzzle You·. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Puzzle You· actief?

  Puzzle You· is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Puzzle You· gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.