Raamdecoratieshop.nl

Alle reviews

Raamdecoratieshop.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

websa

1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Loungeset.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Loungeset.be

1 reviews

Let op en lees hier eerst wat anderen over dit bedrijf vertellen. Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijg...

Lampentotaal merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Lampentotaal

2 reviews

Waarom zou ik kopen bij lampentotaal.be? Lampentotaal.be valt in de categorie online shoppen woonwinkel. Het is een online shop waar je vele versch...

Dekoria merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Dekoria

1 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Dekoria.be, lees de meningen van anderen op onze site. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening...

Raamdecoratieshop.nl

Ben je voor je woning of kantoor op zoek naar rolgordijnen, shades of jaloezieën? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van Raamdecoratieshop.nl. Of ben je al klant bij deze webshop en wil je graag je ervaringen met ons en onze bezoekers delen? Dan zouden we het enorm op prijs stellen als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een bondige review over Raamdecoratieshop.nl te schrijven. Het maakt overigens helemaal niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want hier wordt elke review hoe dan ook gepubliceerd. Op die manier geef je andere mensen de kans om voor zichzelf uit te maken of ze al dan niet één of meerdere artikelen bij deze webshop willen bestellen.

Over Raamdecoratieshop.nl
Het bedrijf HEWA Raamdecoratie zag het levenslicht in 1983 als mobiele woninginrichter. Na meer dan 35 jaar is het geëvolueerd naar één van de grootste online winkels voor raamdecoratie in België en Nederland. Tegenwoordig verkoopt deze onderneming alleen nog maar online via verschillende webshops moderne raamdecoratie, zoals rol- en andere gordijnen op maat. Raamdecoratieshop.nl stelt ongeveer 15 mensen te werk in hun eigen fabriek met showroom in Weertdie raamdecoratie bedenken, ontwikkelen en produceren. Dankzij de rechtstreekse levering vanuit deze fabriek zou je als klant op veel voordeel mogen rekenen. Op de website van het bedrijf kun je de fabriek en showroom langs de buitenkant bewonderen, en op Facebook is er een 360° filmpje te bekijken van de binnenkant van de fabriek.

Producten en diensten van Raamdecoratieshop.nl
Als je weet waarnaar je op zoek bent, kun je bovenaan de website een zoekopdracht ingeven. Verder zijn de verschillende producten van Raamdecoratieshop.nl onderverdeeld in een aantal categorieën, zoals plissé, duo rolgordijnen, vouwgordijnen en paneelgordijnen. Elk van deze categorieën is vervolgens verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat de kans groter is dat je snel vindt waarnaar je op zoek bent. Volgens de informatie op de website kun je bij deze onderneming rekenen op 35 jaar ervaring, een uitgebreid aanbod, makkelijk en veilig betalen, 5 jaar garantie, op maat gemaakte artikelen en gratis bezorging. Verder kun je op de site van dit online bedrijf ook gratis kleurstalen bestellen. Heb je vragen of opmerkingen voor het team van Raamdecoratieshop.nl? Dan kun je de klantenservice telefonisch, per e-mail bereiken of via het contactformulier op de website bereiken.

Complimenten, klachten en tips voor Raamdecoratieshop.nl
Heb je ooit al een beroep gedaan op de producten en diensten van Raamdecoratieshop.nl? Indien dit inderdaad het geval is, zou je dan eventueel bereid zijn om op deze pagina een korte, informatieve review over deze webshop te schrijven? Jouw informatie kan namelijk erg waardevol zijn voor de bezoekers van onze website en hen de kans geven om voor zichzelf te beslissen of Raamdecoratieshop.nl een bedrijf is dat aansluit bij hun eigen wensen en behoeften. Klopt het dat je bij dit bedrijf kunt rekenen op gratis bezorging, worden items effectief op maat gemaakt, kun je probleemloos een beroep doen op de inbegrepen 5 jaar garantie en is de klantenservice vlot bereikbaar als je vragen of opmerkingen hebt? Laat het ons zeker weten! Tot slot kun je hier klikken als je graag wilt weten wat men zoal over gelijkaardige bedrijven schrijft.