ErvaringenSite

  Ervaringen Rakuten Kobo

  E-readers - Ben jij bang dat het geprinte boek langzaam begint te verdwijnen? Of ben jij juist een groot fan van de nieuwe e-boeken? Misschien heb je dan al een Kobo e-reader thuis liggen, maar ben je ook al bekend met de online e-boekenwinkel van Kobo? Rakuten Kobo heeft een ruim assortiment met e-boeken van al je favoriete schrijvers. Wil je meer weten over de webshop van Kobo? Of ben je op zoek naar reviews van klanten die al gekocht hebben in de webshop? Zoek dan niet verder. Op ErvaringenSite zit je helemaal goed. Je vindt hier de reviews en beoordelingen van klanten die hun e-boeken al gekocht hebben in de webshop.

  Over Rakuten Kobo

  In 2009 werd de online boekenwinkel voor e-boeken opgericht. Wereldwijd biedt Kobo klanten eReading-services. Ze hebben hun eigen e-reader, e-boeken en apps. Ze hebben op dit moment miljoenen gebruikers en hun bibliotheek bestaat uit meer dan 5 miljoen boeken en tijdschriften. Kobo gelooft namelijk dat lezen de wereld mooier maakt en wil boeken daarom nog toegankelijker maken. Je kunt bij Rakuten Kobo dan ook altijd een nieuw boek vinden om te lezen. De miljoenen boeken zijn namelijk beschikbaar in 77 talen en kunnen in verschillende bestandsformaten gedownload worden. Je bepaalt dus zelf of je een EPUB, EPUB3 of PDF-bestand wilt.


  De Kobo Forma e-reader.

  Diensten Rakuten Kobo

  De bibliotheek met meer dan 5 miljoenen boeken is natuurlijk reden genoeg om te bestellen bij Kobo. Behalve e-boeken heeft de webshop nog meer aanbiedingen voor klanten. Je kunt bijvoorbeeld een abonnement nemen op KoboPlus. Je hebt met het abonnement altijd onbeperkt toegang tot de bibliotheek en kunt zo veel geld besparen. Kobo voegt ook meteen de nieuwe titels aan het assortiment. Je hoeft dus nooit lang te wachten op de nieuwe uitgaven. Voor iedereen die geen Kobo e-reader heeft, hebben ze ook een App voor Apple, Windows en Android. Op de website kun je ook inspiratie op doen door de meest gelezen titels te bekijken of te zoeken tussen jouw persoonlijke aanbevelingen.

  Klachten Rakuten Kobo

  Om klanten met klachten en vragen zo goed mogelijk te helpen, heeft Kobo een klantenservice. Je kunt op de website hulp vragen. Je kiest eenvoudig het land waar je vandaan komt en wordt meteen doorgeleid naar het contactformulier. Je kunt hier je vraag stellen of je klacht melden. Je kunt verschillende gegevens invullen in het contactformulier. Probeer dus zo duidelijk mogelijk te zijn en alle gegevens in te vullen, zodat de klantenservice je het best kan helpen. Wil je liever contact opnemen via Social Media? Volg Kobo dan op Facebook of Twitter.

  Jouw ervaringen met Kobo

  Heb jij een abonnement bij KoboPlus en lees jij onbeperkt boeken op je e-reader? Of heb jij in de boekenwinkel verschillende boeken gekocht voor je iPad? Vertel dan over jouw ervaringen met Kobo en schrijf een review. Wat vind je van de prijzen van de e-boeken? Zijn de e-readers van de beste kwaliteit? En heb je met het abonnement altijd iets te lezen? Geef jouw beoordeling en vertel andere klanten of jij Kobo aanraadt.

  Wat vinden klanten van de webshop voor e-boeken? Betaal je nooit te veel? Hebben ze veel titels? Lees hier de reviews en ervaringen over Rakuten Kobo.

  Als je veel van lezen houd maar niet altijd zin hebt om een zwaar boek mee te slepen dan kan een e-reader een goed alternatief zijn. Ze zijn klein, licht en handzaam en bevatten toch een hoop boeken. Kobo e-readers is één van de bedrijven die deze e-readers aanbiedt. Maar wat zal de kwaliteit van deze e-readers zijn? Hoe lang zullen ze meegaan voor je ze weer op moet laden? Hoeveel boeken zul je erop kunnen zetten? Zal het moeilijk zijn om een e-reader te bestellen via hun website? En wat zal de klantenservice van Kobo e-readers te zeggen hebben als je ze nodig blijkt te hebben? Alleen mensen die al boeken lezen op een Kobo e-reader kunnen je hier meer over vertellen. Lees hun reviews om te ontdekken wat hun mening over deze digitale manier van lezen echt is. Hun meningen, beoordelingen, ervaringen en cijfers kunnen je een idee geven van hoe die e-reader van Kobo e-readers nou echt werkt.

  Over Kobo e-readers

  Kobo e-readers is een multimediawinkel en elektronicawinkel die e-readers aanbiedt. Je kunt op zo’n e-reader allerlei verschillende boeken zetten. Het is een klein apparaatje waar toch wel duizenden boeken op kunnen. Op sommigen kunnen er zelfs wel liefst 6000. Zo heb je altijd nieuw leesvoer bij je zonder dat je een hele stapel boeken hoeft mee te slepen. Dit kan vooral op vakantie erg handig zijn omdat je dan niet een aantal zware boeken in je koffer of handbagage hoeft te doen en zo dus nog een aantal andere dingen kunt meenemen. Op een e-reader kun je digitale boeken zetten die je dan als bestandje kunt openen op je e-reader. Kobo e-readers heeft verschillende e-readers om uit te kiezen. Er is bijvoorbeeld een Kobo Clara HD met een 6 inch beeldscherm en schermverlichting. De Kobo Aura H2O is 6.8 inch groot en is, naar de features die Kobo Clara HD ook heeft, waterbestendig. Je kunt hem dus gerust meenemen naar het zwembad of strand. Mocht je graag een echt grote e-reader willen dan is de Kobo Forma misschien wel iets voor je. Deze is wel liefst 8.0 inch groot en heeft alle specificaties van de vorige twee. Allemaal kunnen ze weken in standby staan voor ze leeg raken. Het voordeel van een e-reader boven lezen op een laptop of tablet is dat een e-reader een E-ink scherm heeft dat niet spiegelt in zonlicht.


  Diensten van Kobo e-readers

  De e-readers van Kobo e-readers kunnen gewoon online worden besteld. De bezorgservice van Kobo e-readers stuurt de e-reader dan netjes naar je op. Ook kun je via de website van Kobo e-readers digitale boeken kopen en downloaden. Verder is er nog een Kobo e-readers klantenservice die eventuele vragen kan beantwoorden.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Kobo e-readers

  Wij zijn ook erg benieuwd naar jouw ervaring met een e-reader van Kobo. Kun je met dit scherm echt zo makkelijk overal lezen? Hoe soepel gaat het omslaan van een bladzijde? Gaat die batterij echt zo lang mee voor je hem weer moet opladen? En hoe wordt je behandeld door de klantenservice en bezorgservice van Kobo e-readers? Laat je eigen Kobo e-readers review achter en vertel ons wat jouw mening over deze winkel vol e-readers echt is.

  Rakuten Kobo
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  3
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  boek Grand hotel Europa factuur nr 1989254971

  Boek onmogelijk binnen te halen op mijn E reader. Zelfs experts slagen er niet in. Contact krijgen met kobo bijna onmogelijk .
  Verschilende chats gehad zonder resultaat . Geld terugstorten gaat blijkbaar ook niet

  Door: Vanbeslaere jacques21-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Schrijf zelf een review over Rakuten Kobo

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Rakuten Kobo een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Rakuten Kobo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Rakuten Kobo actief?

  Rakuten Kobo is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Multimedia & Bladen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Rakuten Kobo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.