ErvaringenSite

  Ervaringen Ralph Lauren

  Je hebt vast wel eens van het merk Ralph Lauren gehoord. Je kent het misschien als kledingmerk of juist van de huishoudelijke producten die de winkel ook wel verkoopt. Maar wat voor kwaliteit polo’s en hoody’s kun je nou eigenlijk van ze verwachten? Hoe lekker zal die loungewear nou echt voelen? Zullen ze T-shirts wel lang genoeg meegaan of zijn ze zo kapot? Hoe warm zullen die jassen en jacks nou eigenlijk zijn? Zul je lang moeten wachten tot de bezorgservice van Ralph Lauren jouw nieuwe kaarsen of kussens bezorgd? En zal de klantenservice van Ralph Lauren nou wel echt vriendelijk en behulpzaam zijn? Alleen mensen die Ralph Lauren wel eens hebben bezocht of in ieder geval wat kleding van het merk in de kast hebben hangen kunnen je hier meer over vertellen. Lees hun reviews om een aardige indruk van Ralph Lauren te krijgen. Hun beoordelingen, meningen, ervaringen en cijfers kunnen je laten zien hoe Ralph Lauren echt in elkaar zit.

  Over Ralph Lauren

  Ralph Lauren is een kledingwinkel en kledingmerk. Het bedrijf is opgericht door Ralph Lauren, degene die ook zijn naam aan het bedrijf heeft gegeven. Hij vind het belangrijk om het best mogelijke leven te leven en alles uit het leven te halen wat erin zit. Je kunt bij hen gewone kleding voor mannen en vrouwen vinden, maar er is ook een selectie sportkleding. Ze hebben broeken, blazers, T-shirts, polo’s, jassen, tracksuits, korte broeken, pakken, jacks, jeans, nette shirts, nachtkleding, hoodies, sweatshirts en nog veel meer. Voor vrouwen voegen ze daar nog tops, jurken en tees aan toe. Je kunt eens kijken bij collecties als Lauren Curve, Workwear, Shop Classic Stripes, 50’s Classics, Cashmere Collection, Cold Weather Shop of The Perfect Foil. Als extra aanvulling hebben ze wat accessories zoals zonnebrillen, sjaals, tassen, hoeden, petten, riemen, sokken, manchetknopen, sieraden, portemonnees, dassen enzovoort. Naast kleding voor volwassenen hebben ze ook nog kleding voor kinderen en zelfs baby’s. In hun afdeling Home kun je kussens, fotolijsten, glazen, handdoeken, badjassen en beddengoed vinden. En dan hebben ze nog een selectie met leuke cadeaus voor iedereen.


  Ralph Lauren verruilt de VS voor Parijs.

  Diensten van Ralph Lauren

  Je kunt de kleding en andere producten van Ralph Lauren makkelijk online bestellen. Wel zul je in het Engels moeten zoeken, want de website heeft geen Vlaamse versie. Er is wel een Belgische prijsklassering waardoor je meteen ziet wat iets werkelijk kost zonder om te hoeven rekenen. In ieder geval zal de bezorgservice van Ralph Lauren de aankoop naar je opsturen. Verder heeft Ralph Lauren nog een klantenservice om je met raad en daad te woord te staan.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Ralph Lauren

  Heb jij al een kledingstuk van Ralph Lauren in de kast hangen? Ook als het alleen een T-shirtje is willen wij graag meer horen over jouw ervaring met die kledingmerk. Hoe lekker zitten die polo’s nou echt? Gaan die kaarsen lang mee? Duurde het lang voor de bezorgservice van Ralph Lauren jouw nieuwe broek of zwemkleding thuis kwam bezorgen? En wat vind je van de klantenservice van Ralph Lauren? Schrijf je eigen Ralph Lauren review en laat ons weten wat jouw mening over dit exclusieve kledingmerk nou echt is.

  Ralph Lauren
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Ralph Lauren

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Ralph Lauren een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Ralph Lauren. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Ralph Lauren actief?

  Ralph Lauren is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ralph Lauren gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.