ErvaringenSite

  Ervaringen Reebok

  Reebok, voluit ook wel Reebok International Limited is een Brits-Amerikaanse schoenen en kleding bedrijf. Het is een dochteronderneming van het Duitse sportmerk Adidas sinds augustus van het jaar 2005. Ook Reebok verkoopt voornamelijk sport gerelateerde artikelen. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Reebok lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het Brits-Amerikaanse bedrijf achterlaten. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent.

  Over Reebok

  In 1958 werd Reebok opgericht als een compagnonbedrijf van JW Foster and Sons, dit bedrijf was opgericht in 1895 in Lancashire, Engeland. Van 1958 tot 1986 droeg Reebok kleding de vlag van de Unie om de Britse oorsprong van het bedrijf aan te duiden. Het wereldwijde hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Boston, Massachusetts in de Verenigde Staten met regionale kantoren in Amsterdam, Montreal, Hong Kong en Mexico City. In november 2016 kondigde Reebok aan dat zijn hoofdkantoor in Boston zou verhuizen van de voorstad Canton in Boston naar het innovatie en design gebouw in het havengebied va South Boston. Deze verhuizing werd voltrokken in het najaar van 2018.

  buying my DREAM wardrobe! (online shop with me)

  Producten en diensten van Reebok

  Reebok is een bedrijf dat zich voornamelijk richt op het produceren en distribueren van fitness, hardloop en CrossFit-sportkleding, hieronder vallen ook schoenen en accessoires. Het bedrijf is dan ook de officiele schoenen- en kledingsponsor voor CrossFit en de Spartaanse Race. Maar het bedrijf verkoopt niet uitsluitend CrossFit items, het merk bevat namelijk allerlei items die u kunnen ondersteunen bij het beoefenen van uw favoriete sport. Of u nu aan cross training, body combat of aan yoga, zumba of hardlopen doet, in de winkel van Reebok vind uw items die gemaakt zijn aan de hand van innovatieve technologieën waardoor ze met u mee bewegen en aan al uw verwachtingen voldoen.

  Ondanks de veelzijdigheid van Reebok denkt huidig moederbedrijf Adidas aan het verkopen van hun dochteronderneming. Zij zijn namelijk niet tevreden over de cijfers van het bedrijf. Veel investeerders zien juist wel wat in Reebok. Het merk kan namelijk nieuwe collecties sportschoenen op de markt zetten die terug grijpen op klassiekers uit bijvoorbeeld de jaren tachtig. Juist met dit soort retro schoenen zou het merk goed kunnen scoren onder jongeren en ouderen die terug willen naar hun goede oude tijd, denken deze investeerders.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Reebok

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Reebok? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Reebok op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Reebok vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Reebok of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het bedrijf Reebok nu achter.

  Reebok
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Reebok

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Reebok een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Reebok. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Reebok actief?

  Reebok is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Reebok gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.