ErvaringenSite

  Ervaringen Rimowa

  Rimowa, vaak gestileerd als RIMOWA, is een fabrikant van hoogwaardige bagage. Het bedrijf werd opgericht in 1898 in de Duitse stad Keulen. Rimowa koffers staan vooral bekend om hun parallelle aluminium groeven, die kenmerkend zijn geworden voor het merk. Het hoofdkantoor en de productie van het bedrijf zijn al meer dan honderd jaar in Keulen gevestigd. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Rimowa lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het Duitse bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent.

  Over Rimowa

  Het bedrijf Rimowa werd opgericht in het jaar 1898 door Paul Morszeck en Heinrich Görtz onder de naam Görtz & Morszeck. Tegen 1900 bleef Paul Morszeck de enige directeur van het bedrijf. In 1931 werd zijn zoon, Richard Morszeck, betrokken bij het bedrijf en werd Rimowa geregistreerd als handelsmerk bij de Reich Patent Office in Berlijn. Rimowa is een afkorting voor RIchard MOrszeck WArenzeichen (warenzeichen is Duits voor handelsmerk). In de jaren dertig verbrandde een brand in hun fabriek de meeste van hun materialen waardoor alleen aluminium overbleef. Als gevolgd hiervan gebruikte het bedrijf metaal voor koffers.

  TOP 10 PLACES TO SHOP ONLINE | FALL 2020 WARDROBE ESSENTIALS

  Producten en diensten van Rimowa

  Rimowa onderscheidt zich van andere soortgelijke bedrijven door diverse kenmerken:
  - Het Multiwheel-systeem, waar het bedrijf ook patent op heeft sinds 2001.
  - De door de TSA goedgekeurde sloten die voor het eerst werden geïntroduceerd in 2006 voor naleving van de wereldwijde luchthavenbeveiliging.
  - Telescopische handgrepen met traploze verstelling.
  - Een binnenvak voorzien van twee in hoogte verstelbare Flex Dividers die de inhoud van elke koffer vastzetten.

  Rimowa is verschillende partnerschappen aangegaan met bekende Duitse merken, zoals bijvoorbeeld Lufthansa sinds 1998 voor het honderdjarig bestaan van het merk, of met Porsche sinds 1999. Als onderdeel van het partnerschap met Porsche produceert het Duitse bedrijf regelmatige specialse series van zijn koffers met specifieke kleuren of designs. Niettemin heeft Rimowa sinds 2017 grote veranderingen aangebracht in zijn strategie, van een productplaatsingsstrategie naar een strategie van nauwe samenwerkingen en langdurige partnerschappen zoals Fendi, Moncler en Supreme. Klachten over Rimowa kunt u bij het bedrijf indienen via het op de website vermelde e-mailadres of het ook op de website vermelde telefoonnummer.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Rimowa
  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Rimowa? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een recensie of door middel van een review over Rimowa op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Rimowa vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Rimowa of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Duitse bedrijf Rimowa nu achter.

  Rimowa
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Rimowa

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Rimowa een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Rimowa. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Rimowa actief?

  Rimowa is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Rimowa gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.