62% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

V
Vermeulen
Ik was heel blij met de snelle en vriendelijke service die ik kreeg bij het kiezen van de juiste koffer. Het personeel in Amsterdam gaf goed advies en hielp me bij het maken van mijn keuze. De vrie...Lees verder
W
Wout
Ik moet zeggen dat ik echt blij ben met mijn aankoop van dit exclusieve merk. De producten zijn van topkwaliteit en de klantenservice was gewoonweg fantastisch. Ook al zijn de producten vrij prijzi...Lees verder
N
noah
Leuke aankoop! Die attache koffer is echt indrukwekkend en ziet er net zo mooi uit in het echt als op de foto's. Ik gebruik hem vaak voor mijn werk en ik ben er echt blij mee tot nu toe. Mijn ...Lees verder
R
R. Verbruggen
Ik vind het een beetje aan de dure kant, maar de kwaliteit is echt top. Ik heb al verschillende modellen gehad en ik ben heel tevreden over hoe lang ze meegaan en het design. Het enige minpunt is d...Lees verder
A
alessio
De kwaliteit van wat ik gekocht heb was echt top, zo'n mooie look en unieke handvatten. Het gebruik van polycarbonaat zorgt ervoor dat mijn aankoop lang meegaat. Ik ben echt blij met mijn keuz...Lees verder

Reviews (13)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Snel advies en goede service

  Ik was heel blij met de snelle en vriendelijke service die ik kreeg bij het kiezen van de juiste koffer. Het personeel in Amsterdam gaf goed advies en hielp me bij het maken van mijn keuze. De vriendelijkheid en kennis van het personeel maakten mijn winkelervaring super aangenaam en efficiënt. Ik kon echt vertrouwen op hun expertise en voelde me goed geholpen tijdens het hele proces. Hun aanpak was heel professioneel en gericht op het vinden van de beste optie voor mij. Ik ben heel tevreden met mijn aankoop en zou zeker terugkomen voor volgende aankopen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een exclusief merk

  Ik moet zeggen dat ik echt blij ben met mijn aankoop van dit exclusieve merk. De producten zijn van topkwaliteit en de klantenservice was gewoonweg fantastisch. Ook al zijn de producten vrij prijzig, ik vind dat het zeker de moeite waard is vanwege de kwaliteit en service die je krijgt. Ik ben echt tevreden met mijn aankoop en zou dit merk zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar duurzame en kwalitatieve spullen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Attache koffer

  Leuke aankoop! Die attache koffer is echt indrukwekkend en ziet er net zo mooi uit in het echt als op de foto's. Ik gebruik hem vaak voor mijn werk en ik ben er echt blij mee tot nu toe. Mijn collega's hebben ook al complimenten gegeven. De levering was super snel, de volgende dag al binnen. Echte Duitse kwaliteit!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Duur, hoogwaardig product.

  Ik vind het een beetje aan de dure kant, maar de kwaliteit is echt top. Ik heb al verschillende modellen gehad en ik ben heel tevreden over hoe lang ze meegaan en het design. Het enige minpunt is de prijs, maar je krijgt zeker waar voor je geld.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kwaliteit en duurzaamheid

  De kwaliteit van wat ik gekocht heb was echt top, zo'n mooie look en unieke handvatten. Het gebruik van polycarbonaat zorgt ervoor dat mijn aankoop lang meegaat. Ik ben echt blij met mijn keuze en zou het zeker aanbevelen aan anderen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een "one bottle" koffer

  Deze koffer van "one bottle" is echt geweldig, zowel van binnen als van buiten mooi afgewerkt. De verzending was snel en perfect!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mooie lichte handtas

  Deze handtas is echt fantastisch! Hij is superlicht en heeft zoveel handige vakjes aan de binnenkant. Ik ben helemaal weg van de details en het ziet er gewoon prachtig uit. Ik ben echt fan van dit merk, ze weten mij altijd te verrassen!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  kwaliteitsartikelen, snelle en professionele afhandeling.

  Topkwaliteit spullen, snelle levering en super goede klantenservice. De online hulp was echt handig toen ik moest kiezen wat ik wou kopen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn nieuwe koffer

  Na al die jaren fan te zijn geweest met meer dan twaalf van hun koffers, ben ik er helemaal klaar mee. Het slot van mijn koffer is kapot gegaan omdat het ruw werd opengemaakt, hoogstwaarschijnlijk door de beveiliging. De service is traag en incompetent, en de prijzen zijn belachelijk hoog. Ik wacht al meer dan een maand op een vervangend onderdeel voor een koffer die me 700 euro heeft gekost. Dit merk zal ik nooit meer kopen!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een defecte koffer

  Ik heb onlangs een koffer gekocht en na slechts één keer gebruiken merkte ik dat de sloten niet werkten. Ik heb dit probleem gemeld na 3 weken, maar tot nu toe heb ik nog geen reactie gekregen. Het bedrijf weigert de kapotte koffer te vervangen of het geld terug te geven, wat best wel teleurstellend is. Ik zou deze producten niet aan anderen aanraden vanwege de slechte kwaliteit en het gebrek aan klantenservice.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  model cabin plus in het zwart

  Ik ben echt teleurgesteld in de koffer die we bij Globus Bern hebben gekocht eind 2023, in het zwart. Het probleem is dat het zwarte model meteen krast, zelfs als je super voorzichtig bent. Voor die prijs (1'360.-) is dat echt niet oké en na amper 3 keer gebruiken ziet het er al zo slecht uit. We hebben het bedrijf hiervan op de hoogte gebracht en kregen slechts een korte en onbehulpzame reactie van hen. Kort samengevat, ze vinden het niet hun probleem. Dit past helemaal niet bij het imago dat ze proberen uit te stralen met betrekking tot de kwaliteit van hun koffers. Helaas zullen we in de toekomst Rimowa en hun klantenservice vermijden en raden we iedereen af om de zwarte modellen te kopen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  nieuwe bagage, teleurgesteld

  Ik heb nieuwe bagage gekocht van dit bedrijf omdat ik al andere stukken had, maar het blijkt dat ze een slechte ontwerpfout maakten. De ritsen braken heel gemakkelijk en de manier waarop de items binnenin het koffer vastzaten, was niet goed. Toen ik contact opnam met het bedrijf, kreeg ik niet eens een fatsoenlijke reactie. Nu zitten mijn koffers vol met gebroken onderdelen en voel ik me niet veilig met mijn spullen. Ik moet mijn bagage naar de winkel sturen voor reparatie en het kost me veel geld. De klantenservice online reageerde niet eens goed op mijn berichten. Ik voel me zo teleurgesteld en ik zou dit aan niemand anders aanraden. Ga voor Tumi als je goede bagage wilt!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop in harde koffer

  De bestelling bij jullie verliep supervlot en snel, maar de service liet wat te wensen over. Ik moest het pakket helemaal zelf door de stad zeulen en dat vond ik echt niet leuk! 😡


Anderen bekeken ook