Robotmaaiers

Alle reviews

Robotmaaiers

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

D
Dannie van der Ven
Ik heb afgelopen zomer een robot maaier aangeschaft. Het apparaat werkt echt heel goed en eigeniljk zelfs wat beter dan ik had verwacht. Het enige wat niet lukt is een kleine en vrij stijle verhogi...Lees verder

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Robotmaaier

  Ik heb afgelopen zomer een robot maaier aangeschaft. Het apparaat werkt echt heel goed en eigeniljk zelfs wat beter dan ik had verwacht. Het enige wat niet lukt is een kleine en vrij stijle verhoging die wij in onze grasmat hebben, maar dat is zelfs met een ‘gewone’ gras maaier al vrij lastig netjess te krijgen – hier reken ik de robot dus niet op af. Ik denk dat ik deze rand langer laat groeien of dat ik heir maar bloemen zaai.
  De robot maaier bevalt dus goed en voor deze prijs kan ik hem ook aan anderen aanbevelen die toch al op zoek zijn naar een nieuwe gras maaier!


Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

websa

1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Loungeset.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Loungeset.be

1 reviews

Let op en lees hier eerst wat anderen over dit bedrijf vertellen. Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijg...

Lampentotaal merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Lampentotaal

2 reviews

Waarom zou ik kopen bij lampentotaal.be? Lampentotaal.be valt in de categorie online shoppen woonwinkel. Het is een online shop waar je vele versch...

Dekoria merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Dekoria

1 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Dekoria.be, lees de meningen van anderen op onze site. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening...

Robotmaaiers

Op internet ziet u tegenwoordig veel aanbieders van robotmaaiers, van die apparaten die automatisch u gazon maaien. Door de hoeveelheid aanbieders is het vaak moeilijk om te bepalen welk bedrijf nou een goede keuze is om uw nieuw gadget bij te bestellen. Zo verkoopt Robotmaaiers zoals de naam al zegt ook robotmaaiers. Op het eerste gezicht misschien makkelijk om een webwinkel gevonden te hebben die specifiek alleen deze maaiers verkoopt. Maar hoe komt u er nou echt achter wat voor een bedrijf Robotmaaiers is? Hier op ErvaringenSite kunt u reviews lezen van consument die ervaringen hebben opgedaan met dit bedrijf. Ze geven hun mening en na het lezen daarvan kan dit wellicht u helpen in uw keuze om zaken met Robotmaaiers al dan niet te doen.

Over Robotmaaiers
Het bedrijf Robotmaaiers biedt een online webwinkel aan voor robotmaaiersen bijbehorende producten. Robotmaaiers is een onderdeel van het bedrijf Kooprijk en is gevestigd in Doetinchem. Het moederbedrijf biedt in totaal meer dan vijfenzeventigduizend artikelen online aan op het gebied van huis en tuin. Het bedrijf Robotmaaiers is zo in staat om op de infrastructuur van Kooprijk mee te liften en dit vertaald zich onder anderen in een gedegen klantenservice en competitieve prijzen voor de consument. Veel producten komen ook nog eens rechtstreeks bij de leverancier vandaan en door het niet hoeven vast te houden van grote voorraden scheelt dit aanzienlijk in de kosten, die vervolgens ook weer minder naar de klant hoeven doorgerekend te worden.

Producten en diensten Robotmaaiers
Robotmaaiers heeft op haar website zeven verschillende merken robotmaaiers te koop. Het zijn bekende namen als het gaat om robotmaaiers; Bosch Indego, Gardena, Husqvarna Automower, Robomow, Worx Landroid, Wolf Garten en McCulloch. Van ieder merk zijn er verschillende typen verkrijgbaar en ook worden alle benodigde accessoires aangeboden. U moet dan denken aan laadstations, beschermhuizen, messensets, perimeterdraad en verschillende reserve onderdelen. Naast de verschillende Robotmaaiers en accessoires verkoopt men op de website ook diverse producten voor tuinonderhoud, zoals kunstmest en graszaad. Bij besteding van honderd euro of meer worden de producten gratis thuisbezorgd en mocht u na bezorging zich bedenken om wat voor reden dan ook, dan kunt u binnen 14 dagen het bestelde product retourneren.

Beoordeling, review, mening, feedback Robotmaaiers
Heeft u misschien een robotmaaier van het bedrijf Robotmaaiers in u tuin rond rijden? Of heeft onlangs er een willen bestellen via Robotmaaiers, maar heeft u om een bepaalde reden daarvan afgezien? Dan willen we u vragen om een review hier op onze site achter te laten en ons uw mening en ervaringen te laten lezen. Heeft u onlangs iets via de site van Robotmaaiers besteld? Dan zouden we graag van u willen lezen hoe u dit hele proces beoordeeld en wellicht heeft u feedback voor Robotmaaiers. Zowel positieve als negatieve feedback is voor ons interessant om hier op onze site te kunnen delen met de rest van België. Uw feedback helpt namelijk mensen bij het creëren van een bepaald beeld over het bedrijf en hoe betrouwbaarder en objectiever deze informatie is des te reëler dit beeld is.