ErvaringenSite

    Ervaringen Shein

    Heb jij interesse in de collectie van deze webshop, maar ben je eerst benieuwd naar de meningen en ervaringen van consumenten voor je? Hier lees je hun reviews en beoordelingen. Wil je straks zelf ook toekomstige klanten helpen met jouw ervaring? Schrijf dan gerust een recensie!

    Complete garderobe updaten

    Wie fan van fashion is, zal veel wisselen in zijn of haar kledingkast. Zeker als je de trends volgt als modebewuste fashionista in hart en ziel, zul je ieder seizoen al je broeken, blousen, shirts, tops, jassen, vesten, rokken, leggings en truien langs gaan om te kijken wat mag blijven en wat weg moet. Maar waarschijnlijk vind je het dan ook niet zo’n ramp om te shoppen voor jurken, gilets, t-shirts, tanktops, jeans, pantalons, jacks en die nieuwe bikini met hippe omslagdoek. Winkelen niet jouw ding? Dan was het waarschijnlijk noodzaak omdat je het weer eens te lang had uitgesteld en nu echt niks meer zit zoals jij wilt. En als je dan ook nog eens geen zin hebt om de winkelstraten door te sjouwen met een paar grote gevulde tassen, zijn de webshops wellicht meer jouw ding. Dat scheelt ook zoeken naar de uitverkoop, sale of outlet, want die hebben dan een eigen kopje.

    Shinen als een ster alsof de stoep jouw catwalk is

    Pick your style

    Als het goed is, kies je een stijl of look die bij jou past. Waar de een voor eigentijds gaat, gaat de ander voor vintage. En zo is er voor iedere stijl wel wat te zeggen, zoals rock ‘n roll, urban, zomers, voor op het strand, sportief, boho, elegant, basic, sexy of casual. En dat is slechts een greep. Wellicht dat je op je werk niet kunt dragen waar je thuis graag in rondloopt. Als je bijvoorbeeld op kantoor werkt, verwachten ze vaak toch een nette corporate outfit. Dan kun je niet aan komen met een trainingsbroek en oversized hoodie. Best jammer eigenlijk.



    Shein

    Dit is een van origine Amerikaanse webshop. Ook hier kun je terecht voor kleding, schoenen, tassen, sieraden, haaraccessoires en andere accessoires in allerlei stijlen. Ze hebben van galajurk en badkleding tot pyjama met bijpassende sokken. Hoewel de webwinkel aanvankelijk op vrouwen gericht lijkt, kunnen je hier ook slagen voor mannen en kinderen. Tevens kun je hier terecht voor woonaccessoires en decoratie voor in huis. Bestellingen boven de 39 euro worden gratis bezorgd.

    NB

    . De tekst van de webshop is op dit moment wel al in het Vlaams, maar nog lang niet perfect. Zodra vertaalbot ontslagen is en er een menselijke vertaler op gezet wordt, zal dit probleem verholpen zijn.

    Reviews van klantenervaringen

    Als je voor het eest een aankopen wilt gaan doen bij een bedrijf wat je verder niet kent, is het prettig als je de meningen en beoordelingen van eerdere klanten kunt lezen. Zo leer je op een ‘veilige afstand’ een bedrijf kennen. Wil jij straks ook graag toekomstige geïnteresseerden helpen bij het maken van een keuze? Schrijf dan een recensie over jouw ervaring. Alvast bedankt!

    Shein
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (13)

    7.4
    77% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8.8
    Service
    rating
    5.6
    Prijs
    rating
    8.6
    Leveren
    rating
    6.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    de manier om te retouren is zeer raar

    ten eerste is de communicatie in het engels te doen terwijl er toch een bedrijf van Shein in Belgie is
    ten tweede sturen ze een bon met barcode op om op je retourpakket te plakken maar niemand van de Post kon deze scannen.
    terug een mail gestuurd en dan zeiden ze dat ik de retourkosten zelf moest betalen en gaven ze mij een heel ander adres om naartoe te sturen.µ
    ik vind deze praktijken toch allemaal zeer louche hoor.
    dit was de eerste en vooral de laatste keer dat ik op deze website heb besteld!

    Door: Tamara Rossie 10-05-2019
    Nikita De Moye 10-12-2019

    Naar welk adres moest je het dan terugsturen? Ik krijg geen antwoord en vind ook geen e-mailadres...

    Anja de braekeleer 11-12-2019

    Graag adres ? Als jij dit hebt ?

    Waar vind je de link naar bestelling retourneren ? 02-05-2020

    Ik heb mijn bestelling enkele dagen terg ontvangen kan nergens in lijn account een lonk vinden om te retourneren, alhoewel dit wel zo door SHEIN wordt vermeld

    Yenthe 05-05-2020

    Mijn bestelling geplaatst op 17 april, gisteren ontvangen. Alles was prima in orde. Kleren van goede kwaliteit en alles zat erbij om te retouren? Geen enkel probleem ondervonden met shein!

    Tess Vulsteke 06-05-2020

    Hallo. Heeft er iemand een telefoon nummer of emailadres van Shein want ik krijg niemand te pakken om iets te retourneren...... Alvast bedankt

    Femke 09-05-2020

    Hallo mijn 2 pakketjes die ik heb besteld zijn bijna al een maandje weg is dat bij jullie ook zo ?

    Hallo ik heb mijn pakketje op 17 april besteld en heb deze nog altijd niet ontvangen heb al meerdere mails gestuurd maar daar krijg ik geen antwoord op. 20-05-2020

    Hallo ik heb mijn pakketje op 17 april besteld en heb deze nog altijd niet ontvangen heb al meerdere mails gestuurd maar daar krijg ik geen antwoord op.

    Silvia 03-06-2020

    Ik vind geen telefoonnummer. Waar moet ik het pakket binnen brengen voor retour zodat ik de kosten terug krijg

    Stienkeupers 19-06-2020

    Naar welk e-mail adres heb je dit gestuurd. Ik krijg zelfs geen barcode voor op de kleven. Weet je hoe ik dat doe voor dat te betalen? Groetjes

    Xeen 29-06-2020

    Voor de mensen hier, je kan Shein contacteren via instagram. Ik heb daarop een antwoord gekregen. Via mail heb ik ook geen antwoord gekregen. Ik heb hetzelfde probleem als jullie. Ze hebben me verteld dat ik nog langer moest wachten en dat het langer kan duren door coronavirus.

    Chevelly 30-06-2020

    Ik wacht al langer dan een maand en weet ze niet te contacteren anders gewoon mijn geld terug ik hoop niet dat ze aan het stelen zijn

    Eveline 01-07-2020

    Bij mij geen reactie op Instagram. Geen idee hoe ik heb zelfs anders kan contacteren. Iemand een idee of gegevens? Pakje is onderweg sinds 21 juni zo aangemeld bij DHL. Vorige pakjes waren er op 10 dagen a 1wezk zelfs en dan was duidelijk te zien dat het verscheept was nu niks......

    Sarah 01-07-2020

    Ik heb mijn pakketje besteld sinds 16 juni en het is al 1 juli. Ik wacht dus al 15 dagen is dat normaal? Of komt mijn pakketje niet meer aan wilt er iemand hier op antwoorden

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7.5
    rating

    Kleding


    3 mei en 19 mei een bestelling gedaan. Ondertussen zitten we 26 mei en heb ik nog niets ontvangen. Als ik de trancer code ingeef op DHL dan staat er dat men pakket is aangemeld. Als ik naar DHL bel dan hebben zij nog niets ontvangen. Ik ben altijd zeer tevreden geweest maar jammer genoeg deze keer niet. Het gaat over een bedrag van 160€. Jammer zeer jammer

    Door: Jana Geraerts 26-05-2020
    Laura Van de Staey 26-05-2020

    Ik heb op 17 april Iets bested op Schein en heb het nog altijd niet gehad ze zeggen dat onderweg is maar ze weten niet waar en als ik op dhl ingeef dan staat er dat mijn pakje is aangemeld. Ik Vind dit heel raar

    Sarah 28-05-2020

    Mijn pakje bleef verdacht lang staan op ' informatie ontvangen door dhl' maar verder gebeurde er niets. Heb via social media bevestiging gevraagd aan DHL of het pakket verloren was gegaan & ze bevestigden dit. Shein probeert je eerst te overtuigen om nog te wachten want soms duurt het gewoon echt heel lang tegen het pakket er komt maar uit eigen ervaring: blijf mails sturen , de aanhouder wint! Contacteer ook zeker dhl eens via social media, zij zien soms nog meer via je code

    Femke 02-07-2020

    Heb ik ook gehad je zit aan €160 je pakket zal waarschijnlijk vast zitten bij de douane!

    Richard Windels 10-07-2020

    Maar wat is het emailadres van schein?? in vind het niet

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    6 kleedjes

    Ik heb op 31/05 de bestelling geplaatst en gisteren 12/06 is het pakketje aangekomen !
    Had mij voorgenomen dat het zeker 3-4weken zou duren voor het aankwam maar gisteren was het er al.
    Alle kleedjes waren in orde, geen losse draaitjes aan of andere afknappers.
    Ik bestel zeker nog eens bij SHEIN !

    Door: Myrthe 12-06-2020
    shopaholic 13-06-2020

    2 van de 13 items die ik had besteld waren niet zo kwaliteitsvol en ook een beetje anders dan op de foto. voor de rest was alles super goede kwaliteit en bijna exact zoals op de foto. het is natuurlijk wel niet zo goed voor het millieu...

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Kleding

    Op 17 april bestelde ik 5 stuks op shein. Op 5 mei heb ik mijn pakket ontvangen.( dit duurde langer door corona) de kleding was mooi verpakt en is van maat/kwaliteit echt goed. Ik vind het zeker een aanrader!

    Door: Yenthe 05-05-2020
    Dylan Aenspeck 11-05-2020

    Hallo door welke koerier dienst word dat geleverd

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    halsketting en drinkfles

    besteld begin juni en nog steeds niet ontvangen. Nergens contactgegevens te vinden, DHL verwijst naar Shein....

    Door: Tamara 03-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    Kleding

    Al heel veel kleren op besteld het komt altijd toe! Maar ik ben het echt soms beu om zo lang te wachten het ene pakket is natuurlijk sneller dan het ander maar het is soms overdreven!

    Door: Femke 02-07-2020
    Hoi! 02-07-2020

    Zijn jouw bestellingen hoger dan €21? En wat zijn de gevolgen als het bedrag hoger ligt en bij de douane vast zit?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Handtas

    Ik zou graag mijn pakketje willen volgen maar weet niet hoe. Kan iemand me Uitleggen hoe ik het kan volgen of waar ik de barcode kan vinden?

    Door: Luna Geysels 16-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Kleed

    Mooi kleed ...zoals verwacht maar te groot ...kan ik dit ruilen voor medium en wat moet ik doen...is dit gratis

    Door: Cindy 07-02-2020
    Elharouch 09-05-2020

    Mooi kleed ...zoals verwacht maar te groot ...kan ik dit ruilen voor medium en wat moet ik doen...is dit gratis

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    72€

    Alles is veel te groot

    Door: Anja de braekeleer 11-12-2019
    Yenthe 05-05-2020

    Dan moet je kleiner bestellen he 😂

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7.5
    rating

    Broek tshirt ring oorbellen

    dit is mijn eerste keer dat ik bij shein bestel!!!! Mijn pakketje is NIET aangekomen mijn pakketje is zogenaamd bij DHL ik ga naar de dichtbijzijnde service point niet om aan te zien gewoon, en dan nog was die daar niet en kan ik op de DHL website niet zien waar mijn pakketje is??? Als ik bel neemt niemand op echt een helle slechte service stuur ik ze een mail krijg ik een helle tekst in het FRANS?!!!! Zeer ontevreden ik wil mijn geld terug!!! En dit is de laatste keer dat ik daar was bestel

    Door: Meryam 26-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    2 kleedjes

    Ik heb 2 kleedjes bij shein besteld en ik krijg er super veel complimenten over. Eerst wou ik een kleedje terugsturen maar dit was zo'n gedoe (op de post konden ze de code niet scannen etc) dat het waarschijnlijk duurder was om te retourneren dan wat ik betaald heb voor het kleedje. Voor de rest heel mooie kleren

    Door: Michelle 06-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    Shei

    Heb het op 1april gekocht vandaag, 10 april nog altijd niet aangekomen... ik begin me zorgen te maken.
    Ik heb de app gedownload en het daarop besteld, zelf woon ik in Belgie. Kan het daar aan liggen?

    Door: Louise kielemoes 11-04-2020
    Flosmith 01-05-2020

    Is het nu wel aagekomen?

    Yenthe 05-05-2020

    Door de coronacrisis kan dit langer duren, ik heb mijn pakket 17 april besteld en gisteren ontvangen. Alles was dik in orde

    Femke 11-05-2020

    Ik wacht al een maand op mijn pakket het is met het coronavirus dat het heel lang weg kan blijven maar komt sowieso aan geen zorgen maken

    Julie 02-07-2020

    Zijn jouw bestellingen hoger dan €21? En wat zijn de gevolgen als het bedrag hoger ligt en bij de douane vast zit?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    Shein

    Ik heb 28/12/19
    Een pakketje besteld die ik nog 1ltijd niet toegekregen heb we zijn ondertussen al 1 maand verder als ik contact wil opnemen lukt dit niet is iemand die mij zou kunnen helpen?
    En als ik mijn packetje track blijft het op dezelfde plaats en veranderd er nieks

    Door: Jersey Roos 16-01-2020
    Amal 27-04-2020

    Hey ik heb het zelfde probleem dat het op dezelfde plaats blijft en ik ben ook al nu 3 weken aan het wachten en nog steeds niets Wat had je toen gedaan x

    Lola 30-06-2020

    Bij mij net het zelfde en klantenservice is enkel een computer en kan niet eens iets vinden hoe ik hun moet contacteren dat ik een echte persoon voor mij heb.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Shein

    Uw beoordeling

    FAQ